28 Pneusonline reviews

 
(4)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
 
(12)
 
(11)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
12 resultaten - getoond 1 - 12
Volgorde

totaal geen service en medewerking

Beoordeling 
 
4.8

Ik heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Bij het uitpakken van de verpakking waarin mijn velgen met banden zaten, bleek er op iedere velg kleine beschadigingen te zitten. De banden waren goed verpakt, dus het kan onmogelijk tijdens transport gebeurd zijn. Ze waren al beschadigd voordat ze zijn verpakt. Waarschijnlijk zijn ze bij het om de velg leggen van de banden op de grond laten vallen. Daarop contact opgenomen met Pneus banden. Telefonisch onbereikbaar, dus uiteindelijk gemaild. Zij verweten mij dat ik niet de inhoud van het pakket had gecontroleerd voordat ik tekende voor ontvangst. Dus zij wilde niets voor mij doen. Dit is in strijd met de wet, want ik heb recht op een deugdelijk product. Ik heb daarop vele mails gestuurd, maar in geen van hun reacties bleek ook maar enige medewerking en uiteindelijk werd ik totaal genegeerd. Daarna contact gezocht met de Consumentenbond. Maandenlang allerlei vormen van communicatie geprobeerd. Van gewone mails tot telefonisch contact tot aangetekende brieven. Geen enkele beweging van Pneus banden. Nu staan ze de banden al een half jaar bij de garage die ze voor mij zou monteren. Een oplossing is onmogelijk tenzij ik naar de rechter stap. Ze laten mij geen keus. Ik geef niet op om gerechtigheid te laten zegevieren. Het is nu een principe kwestie, geld speelt nu geen rol meer. Na deze rechtszaak zullen zij hun zelfverzonnen voorwaarden die wettelijk onmogelijk zijn, moeten gaan aanpassen.

T
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Gijs op 29 Februari 2020

Ik ga daar dus niet kopen.

Reageer op deze review

Banden besteld hankook winter

Beoordeling 
 
3.3

Wacht al 7 dagen op de banden bellen maar geen gehoor of een of Andre aap aan de telefoon gewoon klote zaak

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Totaal geen service

Beoordeling 
 
3.5

Goederen beschadigd aangekomen ( zijn zo bewust gestuurd)
Schade gemeld en bedrijf reageert niet meer op de mails!
SCHANDE, koop hier niet!

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

PNEUS Online doe het niet !!

Beoordeling 
 
3.0

PNEUS Online = DOE HET NIET.
Zeer slechte service... sterker totaal geen service.
Bellen of mailen niet terug. Komen afspraken niet na.

Komt je band niet aan... ben je je geld kwijt, want men reageert dan niet meer.

2 dagen bezig geweest om fout adres (door pneus) te wijzigen.
Uit eindelijk door een super service van B&B bandenwissel Ridderkerk, opgelost terwijl Pneus dit had moeten oplossen...

Advies bestel je banden ergens anders... die paar euro heb je zo terug verdiend door een betere service als het een keer mis gaat.

Zie andere recensies op internet... allemaal slechte ervaring met de service.

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

ZEER ZWAAR TELEURGESTELD

Beoordeling 
 
4.5


Bestel je nieuwe banden op de webshop : www.banden-pneus-online.nl, krijg je GEBRUIKTE banden.
Mail je je klacht dat je NIEUWE banden gekocht hebt, schrijven ze er schaamteloos bij dat het demo's zijn;
nieuwe kunnen geleverd worden, maar €10,-/band mag je zelf dokken voor de retourzending.
TYPISCHE IS DAT DE BANDEN NU VAN HUN SITE AFGEHAALD ZIJN.
DIT IS PUUR OPGELICHT WORDEN WAAR JE BIJ STAAT, NERGENS STOND DAT HET GEBRUIKTE BANDEN WAREN.
SUPER SCHANDALIG EN ZEER SCHLECHTE AFWIKKELING VAN EEN ZWAAR TELEURGESTELDE KLANT.

NB
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Nooit meer

Beoordeling 
 
3.0

Velgen besteld, de dag voor deze geleverd werden auto ongeval gehad waardoor we de velgen nietmeer kunnen gebruiken aangezien de auto volledig los was ,gelukkig zonder gewonden. Daarom de retour procedure ingezet ,en nu reageren ze plots nietmeer op mails voor de ophaling van de velgen en het terugstorten van het geld. Als je belt aan een tarief van 0,30€/min en je raakt ooit eens binnen na heel lang wachten krijg je een Engelstalige aan de lijn, die zegt dat je moet Engels of Frans spreken en daarna gewoon de telefoon dichtgooit. Dit is geen service maar een hoop prutsers ,dus als je iets besteld en er is een probleem of ze moeten iets terugnemen kan je het vergeten.

JT
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

klant is geen koning bij PneusOnline

Beoordeling 
 
4.5

Opletten geblazen bij Pneusonline. Ze rekenen milieubijdrage aan voor het afvoeren van uw oude banden. Dit bedrag zit in uw bestelling. Echter, bij mijn bandenwissel moest ik dit bedrag nogmaals betalen aan mijn monteur. Hij moet natuurlijk de oude banden effectief afvoeren. Hij krijgt dit bedrag niet terug van PneusOnline. Wanneer ik hen hierover aanschrijf krijg je gewoon geen antwoord... Heb tot driemaal toe een herinnering gestuurd maar het blijft stil aan de andere kant.. Mijn monteur had me hier trouwens voor gewaarschuwd. Het gaat in mijn geval over 9,14 euro die ze aanrekenen. Dit geld gaat integraal in hun pockets.. Hoeveel klanten hebben ze per jaar bij wie ze dit doen? .. Inderdaad...

PN
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

komen hun afspraken niet na

Beoordeling 
 
4.5

Set is geleverd met de bijbetaalde TPMS sensoren geprogrammeerd voor mijn wagen. Deze waren niet te koppelen met mijn wagen vermits het niet de juiste waren. Ze hebben dan na veel aandringen andere TPMS sensoren opgestuurd, maar ook deze waren niet te koppelen aan mijn wagen. Uiteindelijk dan maar bij mijn merkdealer orginele sensoren laten plaatsen. Heb dit gemaild naar hen met de vraag de sensoren terug te betalen als ik ze terug bezorgde, en ze hebben de sensoren per koerier laten afhalen op 4/01/17 en hebben ook bevestigd dat ze ze hebben ontvangen, maar tot op heden nog geen cent terug gezien en geen reactie meer op mijn mailtjes die ik doe, zelfs niet op beoordelingen die ik stuur op hun vraag.

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

oude banden

Beoordeling 
 
3.0

Op zich is de prijs OK maar niet als je ongebruikte banden van 2.75jaar oud krijgt.
Op hun site staat ergens vermeld dat bij banden boven de 3jaar oud, de klant een melding krijgt op zijn factuur. Banden van 2jaar of ouder vind ik eigenlijk ook al erover aangezien in theorie een band na 6 jaar moet vervangen worden (voor omnium). Rubber veroudert en zeker als de banden slecht zijn gestockeerd. Ze kunnen dan ook geen enkele garantie geven dat de banden wel correct gestockeerd zouden zijn..

De banden retourneren is geen optie aangezien me dit 20euro per band zou kosten. De antwoorden op mijn mails waren van een arrogant, onbeschoft, zelfs onbekwaam kereltje die nog niet eens foutloos kon spellen (dt regelgeving had hij ook niet volledig mee). Zijn antwoord was dat ik de banden dan gewoon 2e hands moest verkopen op internet.

Nog nooit meegemaakt zoiets!!

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.5

Pneus online is een bedrijf waar klantvriendelijkheid en service niet voorkomt.

na een klacht kreeg ik direct alle voorwaarden naar je hoofd gesmeten, mijn bestelde banden waren niet rond vanwege een fabricage fout... heb me nadrukkelijk moeten beroepen op men garantie zonder enige hulp van hun!

voor mensen die daar bestellen! Zoek een ander!

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.5

Ik bestelde velgen samen met banden, geconfigureerd op de site. Ik kon blijkbaar niet alle technische gegevens correct invullen en was van mening dat de 16" velgen die ik bestelde goed waren. Bij de plaatsing van de velgen met banden bleken ze niet te passen en waren niet correct volgens mijn type wagen. Gevolg: vier banden + velgen die niet gebruikt kunnen worden.
Aanvankelijk was Pneus Online zeer moeilijk te bereiken, later werd ik op eigen verzoek gebeld met daarna via mail de melding dat ze de banden niet konden terugnemen, ook al wou ik andere bestellen. Triestig

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.3

Bestellen bij Pneus-online is ok. De levering eveneens.
Als de levering (door hun schuld) echter niet goed is heb je een probleem. Men gaat je mailen i.p.v. dat er naar een oplossing wordt gezocht. Bellen is ook bijna niet te doen want ze nemen niet op en er wordt verwezen naar de mail. Daar reageren ze dan niet op.
Uiteindelijk een mail ontvangen dat ik het niet meer mag terugsturen. Moet ik de rechtsbijstand gaan inschakelen om mijn geld terug te krijgen. Hierdoor is het wel een erg duur rek geworden.
Koop dus niet bij dit bedrijf.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
12 resultaten - getoond 1 - 12

Pneusonline informatie

Pneus Online is niet alleen een webshop, maar biedt ook een bandenencyclopedie. Door de technische adviezen kunnen klanten hun banden uitkiezen als ware kenners. Pneus Online werkt met professionals uit de autosector. Harley-Davidson dealers en garages Porche, BMW en Peugeot bestellen banden bij Pneus Online.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
velgenshop reviews
 
6.2 (15)