Azalp reviews

www.azalp.nl
 
3.2 (22)
Azalp

Azalp voordeelshops is al ruim 15 jaar actief in de verkoop van goederen voor in of rondom het huis. De enthousiaste en vakkundige medewerkers van Azalp staan klaar voor een goed en eerlijk advies. Of u nu op zoek bent naar een tuinhuisje, blokhut of sauna of zwembad; klantgerichtheid, flexibiliteit en lage prijzen staan altijd centraal bij Azalp. Tevens beschikt Azalp over een Experience center, centraal gelegen in Breda. U kunt hier op afspraak terecht op uw wensen te bespreken.

22 Azalp reviews

 
(1)
 
(1)
 
(2)
 
(5)
 
(13)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Azalp geeft toe dat wij niks verkeerd hebben gedaan, maar weigeren om hun plichten na te komen!!

Beoordeling 
 
1.5

Azalp geeft toe dat wij niks verkeerd hebben gedaan, maar weigeren om hun plichten na te komen!!

Op 3 juni 2019 een fietsenberging van duramax besteld bij Azalp. In september halen wij na twee weken een beschimmelde kinderwagen en fiets uit de berging.
De klantenservice vroeg ons om foto’s te mailen en vervolgens kregen wij de volgende reactie:

"Zoals wij beoordelen aan de hand van de foto's kunnen wij zien dat de fietsenberging wel goed is gemonteerd. Het zal ons onwaarschijnlijk zijn dat er via het dak of iets dergelijks water binnenkomt in de fietsberging.
De fundering waar de fietsenberging op gemonteerd staat ziet er ook goed uit en daardoor kunnen wij helaas niet veel beteken voor u."

Vervolgens hebben wij gebeld dat als wij niks verkeerd hebben gedaan dat het product niet deugdelijk is en dat we een oplossing willen. Wederom kregen we een mail dat ze niks voor ons gaan doen. Wij hebben daarop een mail gestuurd dat ze wettelijk gezien twee opties hebben, reparatie of vervanging. Hierop kregen wij de volgende reactie:

"Ik had vernomen dat er een klacht was betreft uw fietsberging. Ik weet er niet het fijne vanaf, maar ik neem bij deze wel de communicatie over van mijn collega’s van de klantenservice. Laat ik vooropstellen dat mijn intentie is om samen tot een oplossing te komen.
Uw kinderwagen en fiets(en) was beschimmeld had ik vernomen?

Zover ik weet zou dit eventueel kunnen komen door condens, echter uit de foto’s die u stuurde zie ik dat de ventilatieroosters wel openstaan. Dus dat is al een vreemde gewaarwording. Ik neem aan dat deze roosters de gehele tijd open hebben gestaan? Want als ze dicht staan kan ik begrijpen dat de condens gevormd kan worden, wat weer resulteert in druppels (die de schimmel in combinatie met niet doorluchten in de hand werkt). (...)
Heeft u de berging ook al gekit? Anders sturen we een bus kit graag naar u op. Tevens wil ik u een bedrag aanbieden van 75,- euro (ik weet dat dit slechts een doekje is voor het bloeden), maar helaas kan ik niet meer voor u doen."

Aangegeven dat de ventilatie niet dicht kan, wij gekit hebben en dat wij niet akkoord gaan met 75 euro. Aangezien wij met een beging van 510 euro zitten die niet voldoet. Onze fietsen staan nu in de regen en met mijn zwangerschap kan ik de berging niet in vanwege de schimmel.
Wij hebben een mail gestuurd dat we de koopovereenkomst ontbinden. Waarop ze reageren dat ze niet akkoord gaan.
Wij gaan het nu hogerop zoeken, maar we snappen niet dat ze onder hun wettelijke plichten willen uitkomen. Het enige wat wij willen is de berging terugsturen en het geld terug op onze rekening.

We willen mensen echt waarschuwen dat deze organisatie niet tot rede vatbaar is als er na levering een probleem is!!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
1.0

Voor dat u hier iets gaat kopen denk twee keer na. Echt een drama levering materiaal service slecht

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bizar slecht bedrijf

Beoordeling 
 
1.0

In maart 2019 besteld en uitgelegd, vele mails later eindelijk gehoord dat begin juni geleverd zou worden en het grondwerk/tegelwerk geregeld. Na rond de 60 mails verder melden ze doodleuk dat het nog 9 weken later gaat worden omdat de leverancier 3 weken dicht is. Op zich al een vreemde rekensom. Nu al 8 weken aan het wachten op de tekeningen zodat we elders kunnen bestellen en ze reageren niet meer en niemand kan iets vertellen. Uit frustratie zelf naar Etten-Leur gereden maar het is een brievenbus-adres dus daar heb je ook niks aan. Hoe dit soort bedrijven bestaan is me echt een raadsel!

RH
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

drama

Beoordeling 
 
5.8

Wat een drama winkel is dit. In maart een tuinhuis besteld die een levertijd van 4-6 weken had, maar na steeds ZELF te hebben gebeld, is de datum al 5 keer verplaatst! Nu pas in september de verwachte levertijd, maar zonder zekerheid. Niemand weet hoe en wat, je moet steeds zelf bellen en op mails reageren ze soms gewoon weken niet. Tuinhuis afgezegd en zal dit bij iedereen afraden! Drama, drama en nog eens drama.

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Lees eerst revieuws

Beoordeling 
 
1.5

Ik heb een fout gemaakt en niet eerst de reviews gelezen.
Deze kloppen allemaal met ons verhaal.
Vooral de klantonvriendelijke communicatie na verkoop tart elke verbeelding....

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Goede ervaring Azalp

Beoordeling 
 
9.5

Van bestellen tot levering was alles prima verzorgt. Bij Azalp gekocht vanwege goed prijs voor het product. Tevens werkt servicedienst prima. Goede communicatie. Vanwege beschadiging wordt er naar een oplossing gezocht waar ik tevreden mee was.

GE
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

onbetrouwbaar!

Beoordeling 
 
2.3

Op 20/06 heb ik een blokhut. Na zeer veel bellen en mailen werd uiteindelijk geleverd op 20/09!!!! Beduidend langer dan de beloofde 4 tot 6 weken! Azalp beloofde op 30/08 een compensatie, ze zouden me 100 euro storten, helaas mocht ik deze nog niet ontvangen.
Bijkomend werd me beits beloofd aan gereduceerde prijs! Ik betaalde 120 euro,maar er werd geen beits geleverd. Ze hadden mijn betaling niet ontvangen, zelfs na het uittreksel van mijn bank te sturen bleven ze halsstarrig beweren geen 120 euro ontvangen te hebben. Hun oplossing: stort nog eens 120 euro!
Dat deze firma een label krijgt van Trusted Shop is onbegrijpelijk.
Toch wil ik vermelden wat wel correct was: de levering (door een externe firma, wat veel verklaart!) was zoals telefonisch afgesproken met de chauffeur.
In september stuurde ik een aangetekend schrijven naar de firma maar ze hebben zelfs het fatsoen niet om te reageren.
Ik steek met plezier mijn tijd om bij de geschillen commissie en de consumentenbond klacht neer te leggen!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Rotte plank

Beoordeling 
 
2.8

Ik heb binnen een jaar een rotte plank helemaal onderop.Heb een mail gestuurd en vervolgens nikks gehoord,tot dat ik ging ouwehoeren via sociaal media.Kreeg als antwoord dat ik funderingbalken had moeten bestellen en een goot had moeten kopen.Het leuke is dat de funderingsbalken er gratis bij geleverd zijn en dat het rotte gedeelte op de kop van de blokhut zit.Ik weet niet of iemand ooit een dak gezien heeft op een hoekhuis op de kopse kant??.Maar goed ik blijf stoeien en win me gelijk.Maar hoop echt als je van plan ben daar te bestellen ,het echt niet te doen. Het is een triest bedrijf ,komt niks na.Levertijd 5 weken,word zeker 20 weken.Ga lekker na fonteyn ,ik heb er spijt van voor die paar centen minder.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Onzeker of er ooit wel wordt geleverd!

Beoordeling 
 
3.0

Bij Azalp op de website staat: levertijd 2 tot 5 werkdagen. Je verneemt niets meer van hen nadat je hebt besteld en betaald. Op e-mail wordt niet gereageerd. Als je opbelt en na lang wachten uiteindelijk iemand aan de telefoon krijgt, krijg je te horen dat het nogal druk is, dat daarom de mail niet wordt gelezen. De medewerkster kan niet zeggen wanneer er wel geleverd zal worden, de verantwoordelijkheid daarvoor wordt volledig afgeschoven op de transporteur! Als je oppert dat men de levertijd op de website aan moet passen om geen valse verwachtingen te wekken vindt zij dat een idee, alleen het gebeurt niet. Wanneer je enkele dagen later nog eens opbelt en zegt dat je gebruik gaat maken van je herroepingsrecht in de hoop dat er dan actie wordt ondernomen, welnee; het is net een eend waar het water zo van af glijdt. Het gaat immers maar om een luttel bedrag van 1175 euro…..
Ik vind het ronduit schandalig dat er geen enkele moeite wordt gedaan om je te helpen, zo komt het in ieder geval over. Wanneer onze schuur wel wordt geleverd, wie zal het zeggen…..? Men mag bij Azalp zelf invullen of we ooit weer iets bij hen zullen gaan bestellen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
1.0

k had dringend een saunabesturing nodig voor m'n vakantiewoning, dat ik verhuur. Op hun website stond er vermeld: 2 tot 5 werkdagen. Na 6 werkdagen neem ik contact op om te melden dat ik nog steeds niets had ontvangen.

Men ging opzoeken waar het zich bevond. Zo goed als elke dag gebeld om te vragen waar het pakketje zich bevond. Na 1 week krijg ik doodleuk antwoord dat het 1 week in een Parcel shop heeft gelegen en dat ik het niet ben gaan halen, zodat ik retourkosten moest betalen. Echter zo ver is het niet gekomen... Ik heb opnieuw gevraagd om het te verzenden, wederom niets ontvangen..

Azalp kon blijkbaar zelf geen tracking nummer geven ,... Zelf contact opnemen met mij was blijkbaar ook zeer moeilijk (met uitzondering van 1 keer).

In tussentijd heb ik een nieuwe saunabesturing gekocht en was deze overbodig. Ik heb hen dit gemeld dat ik ze wou annuleren. Maar dit was niet mogelijk, aangezien ik de bestelling 'handmatig' heb ingegeven (gewoon via de webshop besteld).

Na 4 weken heb ik het nu ontvangen (door zelf contact met de transporteur op te nemen). Echter heb ik de saunabesturing nu niet meer nodig.

Ik heb gevraagd achter een compensatie of alsnog een annulering, maar eigenlijk ligt men er niet wakker van..

Kortom: hier kan je beter niets kopen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Azalp informatie

Foto's

Algemene informatie

Merken
 • Koopmans
 • Trendpool
 • Outtrade
 • Grunland
 • Azalp
Productgroepen
 • Tuin
 • Zwembad
 • blokhutten
 • tuinhuisjes
 • sauna
Levertijd
Verschilt per productgroep
Verzendkosten
Gratis bezorgd vanaf 75 euro
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
 • Thuiswinkelwaarborg
 • Financieel gezond
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Betalen bij levering
 • Handmatig overschrijven
Telefoonnummer
024-8200019