Azalp

www.azalp.nl
 
3.3 (21)
Azalp

Azalp voordeelshops is al ruim 15 jaar actief in de verkoop van goederen voor in of rondom het huis. De enthousiaste en vakkundige medewerkers van Azalp staan klaar voor een goed en eerlijk advies. Of u nu op zoek bent naar een tuinhuisje, blokhut of sauna of zwembad; klantgerichtheid, flexibiliteit en lage prijzen staan altijd centraal bij Azalp. Tevens beschikt Azalp over een Experience center, centraal gelegen in Breda. U kunt hier op afspraak terecht op uw wensen te bespreken.

21 Azalp reviews

 
(1)
 
(1)
 
(2)
 
(5)
 
(12)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Slecht

Beoordeling 
 
1.0

Voor dat u hier iets gaat kopen denk twee keer na. Echt een drama levering materiaal service slecht

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bizar slecht bedrijf

Beoordeling 
 
1.0

In maart 2019 besteld en uitgelegd, vele mails later eindelijk gehoord dat begin juni geleverd zou worden en het grondwerk/tegelwerk geregeld. Na rond de 60 mails verder melden ze doodleuk dat het nog 9 weken later gaat worden omdat de leverancier 3 weken dicht is. Op zich al een vreemde rekensom. Nu al 8 weken aan het wachten op de tekeningen zodat we elders kunnen bestellen en ze reageren niet meer en niemand kan iets vertellen. Uit frustratie zelf naar Etten-Leur gereden maar het is een brievenbus-adres dus daar heb je ook niks aan. Hoe dit soort bedrijven bestaan is me echt een raadsel!

RH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

drama

Beoordeling 
 
5.8

Wat een drama winkel is dit. In maart een tuinhuis besteld die een levertijd van 4-6 weken had, maar na steeds ZELF te hebben gebeld, is de datum al 5 keer verplaatst! Nu pas in september de verwachte levertijd, maar zonder zekerheid. Niemand weet hoe en wat, je moet steeds zelf bellen en op mails reageren ze soms gewoon weken niet. Tuinhuis afgezegd en zal dit bij iedereen afraden! Drama, drama en nog eens drama.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Lees eerst revieuws

Beoordeling 
 
1.5

Ik heb een fout gemaakt en niet eerst de reviews gelezen.
Deze kloppen allemaal met ons verhaal.
Vooral de klantonvriendelijke communicatie na verkoop tart elke verbeelding....

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goede ervaring Azalp

Beoordeling 
 
9.5

Van bestellen tot levering was alles prima verzorgt. Bij Azalp gekocht vanwege goed prijs voor het product. Tevens werkt servicedienst prima. Goede communicatie. Vanwege beschadiging wordt er naar een oplossing gezocht waar ik tevreden mee was.

Besteld product
blokhut
GE
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

onbetrouwbaar!

Beoordeling 
 
2.3

Op 20/06 heb ik een blokhut. Na zeer veel bellen en mailen werd uiteindelijk geleverd op 20/09!!!! Beduidend langer dan de beloofde 4 tot 6 weken! Azalp beloofde op 30/08 een compensatie, ze zouden me 100 euro storten, helaas mocht ik deze nog niet ontvangen.
Bijkomend werd me beits beloofd aan gereduceerde prijs! Ik betaalde 120 euro,maar er werd geen beits geleverd. Ze hadden mijn betaling niet ontvangen, zelfs na het uittreksel van mijn bank te sturen bleven ze halsstarrig beweren geen 120 euro ontvangen te hebben. Hun oplossing: stort nog eens 120 euro!
Dat deze firma een label krijgt van Trusted Shop is onbegrijpelijk.
Toch wil ik vermelden wat wel correct was: de levering (door een externe firma, wat veel verklaart!) was zoals telefonisch afgesproken met de chauffeur.
In september stuurde ik een aangetekend schrijven naar de firma maar ze hebben zelfs het fatsoen niet om te reageren.
Ik steek met plezier mijn tijd om bij de geschillen commissie en de consumentenbond klacht neer te leggen!

Besteld product
Lynn blokhut
S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Rotte plank

Beoordeling 
 
2.8

Ik heb binnen een jaar een rotte plank helemaal onderop.Heb een mail gestuurd en vervolgens nikks gehoord,tot dat ik ging ouwehoeren via sociaal media.Kreeg als antwoord dat ik funderingbalken had moeten bestellen en een goot had moeten kopen.Het leuke is dat de funderingsbalken er gratis bij geleverd zijn en dat het rotte gedeelte op de kop van de blokhut zit.Ik weet niet of iemand ooit een dak gezien heeft op een hoekhuis op de kopse kant??.Maar goed ik blijf stoeien en win me gelijk.Maar hoop echt als je van plan ben daar te bestellen ,het echt niet te doen. Het is een triest bedrijf ,komt niks na.Levertijd 5 weken,word zeker 20 weken.Ga lekker na fonteyn ,ik heb er spijt van voor die paar centen minder.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Onzeker of er ooit wel wordt geleverd!

Beoordeling 
 
3.0

Bij Azalp op de website staat: levertijd 2 tot 5 werkdagen. Je verneemt niets meer van hen nadat je hebt besteld en betaald. Op e-mail wordt niet gereageerd. Als je opbelt en na lang wachten uiteindelijk iemand aan de telefoon krijgt, krijg je te horen dat het nogal druk is, dat daarom de mail niet wordt gelezen. De medewerkster kan niet zeggen wanneer er wel geleverd zal worden, de verantwoordelijkheid daarvoor wordt volledig afgeschoven op de transporteur! Als je oppert dat men de levertijd op de website aan moet passen om geen valse verwachtingen te wekken vindt zij dat een idee, alleen het gebeurt niet. Wanneer je enkele dagen later nog eens opbelt en zegt dat je gebruik gaat maken van je herroepingsrecht in de hoop dat er dan actie wordt ondernomen, welnee; het is net een eend waar het water zo van af glijdt. Het gaat immers maar om een luttel bedrag van 1175 euro…..
Ik vind het ronduit schandalig dat er geen enkele moeite wordt gedaan om je te helpen, zo komt het in ieder geval over. Wanneer onze schuur wel wordt geleverd, wie zal het zeggen…..? Men mag bij Azalp zelf invullen of we ooit weer iets bij hen zullen gaan bestellen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
1.0

k had dringend een saunabesturing nodig voor m'n vakantiewoning, dat ik verhuur. Op hun website stond er vermeld: 2 tot 5 werkdagen. Na 6 werkdagen neem ik contact op om te melden dat ik nog steeds niets had ontvangen.

Men ging opzoeken waar het zich bevond. Zo goed als elke dag gebeld om te vragen waar het pakketje zich bevond. Na 1 week krijg ik doodleuk antwoord dat het 1 week in een Parcel shop heeft gelegen en dat ik het niet ben gaan halen, zodat ik retourkosten moest betalen. Echter zo ver is het niet gekomen... Ik heb opnieuw gevraagd om het te verzenden, wederom niets ontvangen..

Azalp kon blijkbaar zelf geen tracking nummer geven ,... Zelf contact opnemen met mij was blijkbaar ook zeer moeilijk (met uitzondering van 1 keer).

In tussentijd heb ik een nieuwe saunabesturing gekocht en was deze overbodig. Ik heb hen dit gemeld dat ik ze wou annuleren. Maar dit was niet mogelijk, aangezien ik de bestelling 'handmatig' heb ingegeven (gewoon via de webshop besteld).

Na 4 weken heb ik het nu ontvangen (door zelf contact met de transporteur op te nemen). Echter heb ik de saunabesturing nu niet meer nodig.

Ik heb gevraagd achter een compensatie of alsnog een annulering, maar eigenlijk ligt men er niet wakker van..

Kortom: hier kan je beter niets kopen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Veel beloven, niets nakomen

Beoordeling 
 
4.5

22 december een saunabesturing besteld. Logisch dat dit pas in het nieuwe jaar geleverd zal worden. Azap gaf aan eerste week 2018. De 2e week maar eens gebeld. Leverancier heeft het niet op voorraad. Later in totaal 3 keer gebeld en telkens beloofd men terug te bellen of te mailen. Medewerker gaf aan dat je klacht steeds op een stapel wordt gelegd en ze hadden het druk ivm de storm. Pff wat slap. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd en gelkd teruggevraagd. Wel snel een mail ontvangen dat ik mijn geld terug krijg. Jammer, klantenservice is best aardig en begripvol maar kennelijk is het systeem waarmee wordt gewerkt uit het jaar kruik.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bizar slecht

Beoordeling 
 
1.8

Te bizar voor woorden!! Extreem slecht

Zeer slecht, nog nooit iets dergelijks meegemaakt! Je besteld en hoort niets meer, 2-5 werkdagen wordt 3,5 weken en als je belt worden er beloftes gemaakt die niet waar gemaakt worden, kan je niet annuleren van je bestelling en wordt alle schuld afgeschoven bij de leverancier/ vervoerder. Wil je dan verhaal halen aan de telefoon wordt er gezegd, ik wens u een fijne dag verder. Nooit nooit Nooit ga ik hier nog iets bestellen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Muurkas polycarbonaat

Beoordeling 
 
3.5

In 2014 polycarbonaat muurkas gekocht bij Azalp. Een jaar later waren de meeste platen al gescheurd. Hierover mail gestuurd en keurig nieuwe platen opgestuurd gekregen. Een jaar later hetzelfde euvel. Foto's opgestuurd maar claim afgewezen. Had dit zelf veroorzaakt door plaatsen tuingereedschap!!!????. Onbegrijpelijk omdat bijna alle platen over de gehele lengte waren gescheurd.
Had het toen gelijk gehad. Advies: koop daar nooit meer een kas en zeker geen polycarbonaat. Binnen 3 jaar tot 2x toe gescheurd. Dit zegt genoeg.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

E. van Itterzon op 17 Maart 2017

Muurkas polycarbonaat


Na plaatsen reactie op internet, via reviewspot, nam Azalp contact op. Ze wilden alsnog de plaat/platen gratis vervangen!!??? Probleem daarmee NIET opgelost.
Heb n.a.v. de ervaring met Azalp bij een ander deskundig bedrijf advies gevraagd en daar kwam duidelijk uit naar voren dat de door Azalp geleverde polycarbonaat platen, geleverd bij de muurkas, NOOIT hadden mogen worden geleverd in die dikte!!!!!!
Advies: koop daar nooit meer een kas en zeker geen polycarbonaat. Binnen 3 jaar tot 2x toe gescheurd. Dit zegt genoeg.
E. van Itterzon

Reageer op deze review

balabberde aftersales

Beoordeling 
 
5.5

Kunstof schuur besteld bij Azalp, Keter factor 811. Heb zelf moeten na 5 dagen bellen wanneer ze gingen leveren en toen ineens binnen een half uur werd ik gebeld voor een afspraak. Ze hadden blijkbaar dus gewoon voorraad dus waarom dan 5 dagen wachten? Toen bij uitpakken en assembleren bleek dat keter 3 rechtse dak randen en 1 linkse in de door had gedaan ipv 2 rechtse en twee linkse. Azalp gebeld en die zouden een linkse dakrand bestellen. na een week niets gehoord. gebeld met Azalp, kreeg als antwoord dat ze er achteraan zouden gaan... toen een mail dat ze in de week daarop zouden leveren. Maar in de week niets! vrijdag maar weer gebeld, 'ze zouden er achteraan gaan'. Hoorde weer niets... maandag weer gebeld, 'ze zouden er achteraan gaan... Ik werd het zat, heb uiteindelijk Keter gebeld. Die hadden idd de bestelling staan en dat zou 7 dagen duren om de 'order te pikken, verpakken en versturen'! 7 dagen??? voor een stukje plastic??? Ik zit nu al 3 weken met een half afgemaakte schuur. Ben NIET blij met de service van Azalp. Betaal liever meer voor betere service bij een ander. Schuur zelf is prima. Daar ligt het niet aan. Maar als er problemen zijn worden zeer traag opgelost.

FS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Lange levertijd

Beoordeling 
 
4.8

Op 3 juni 2015 een tuinhuisje besteld en betaald. Levertijd volgens de website: 2-5 dagen.
Uiteindelijke levertijd: 77 dagen (11 weken).
Wat rommelige afspraken qua levering.
Levering door vriendelijke chauffeur, en alles in goede staat.

PC
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

slechte service en slechte kwaliteit

Beoordeling 
 
1.8

Beste mensen neem alsjeblieft geen zwembad van deze firma. Zij hebben ten eerste nergens verstand van en zijn slechts een doorgeef luik vanaf de leverancier. Daarnaast krijg je blauwe ribbelslang geleverd bij je zwembad, die telkens uitelkaar barst. Dit omdat deze slang gewoonweg niet geschikt is voor een zwembad met filter en pomp. Ook heb ik al meerdere pompen nodig gehad omdat dit gewoonweg slechte kwaliteit is. Alle overige onderdelen van het zwembad passen vervolgens niet opelkaar. En zo kan ik nog wel langer door gaan. Azalp daarin teken geeft niet thuis. Nee logisch ook als je geen verstand van zwembaden hebt.

CK
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
1.3

Levertijd van 4 tot 5 werkdagen is inmiddels opgelopen tot 10 werkdagen.
Klantenservice reageert erg traag en is geïrriteerd toen ik dit aan gaf.
Ik heb na 10 werkdagen hoop opgegeven en wil mijn geld terug. Dit kan niet omdat de bestelling verkeerd is afgeleverd en men na 4 dagen nog niet weet bij wie. Ik wil geen zaken meer doen met dit bedrijf.
Wat een zooitje.

SC
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet leveren volgens afspraak

Beoordeling 
 
1.7

Niet leveren volgens afspraak...

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Nog steeds niks ontvangen...

Beoordeling 
 
3.0

Ondertussen reeds 2,5 maand aan het wachten op een bestelling van een 5-tal producten die stonden aangeduid op de site 'levertijd 2-5 dagen' (waarschijnlijk standaardzin van bij alle producten).
Al 4x contact gehad met de klantendienst, zonder enig resultaat...

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

slechtste webshop ervaring ooit

Beoordeling 
 
1.0

4 maanden geleden heb ik een blokhut bij azalp besteld. Eerste contact leek mij vrij vlot en behulpzaam te verlopen maar daar bleef het bij.
Na de beloofde 6 weken levertermijn heb ik azalp gecontacteerd om te vragen hoe het met mijn bestelling zat. Toen melde ze mij dat er iets fout gelopen was en de bestelling niet was doorgegeven. Hierna heb ik azalp een 2de kans gegeven en moest ik deze keer 10 weken wachten i.v.m. het groot verlof. Nu na die 10 weken azalp weeral zelf moeten contacteren en als antwoord gekregen dat er weer iets fout gelopen was en zij de bestelling weeral niet hadden doorgegeven. Hierna mijn geld teruggevragen. Nooit bestel ik nog iets bij azalp.

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Prima!!!! Prima!!!!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Azalp informatie

Foto's

Algemene informatie

Merken
 • Koopmans
 • Trendpool
 • Outtrade
 • Grunland
 • Azalp
Productgroepen
 • Tuin
 • Zwembad
 • blokhutten
 • tuinhuisjes
 • sauna
Levertijd
Verschilt per productgroep
Verzendkosten
Gratis bezorgd vanaf 75 euro
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
 • Thuiswinkelwaarborg
 • Financieel gezond
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Betalen bij levering
 • Handmatig overschrijven
Telefoonnummer
024-8200019