Azalp reviews

www.azalp.nl
 
3.4 (26)

26 Azalp reviews

 
(2)
 
(1)
 
(2)
 
(6)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
6 resultaten - getoond 1 - 6
Volgorde

Onvolledige levering en nauwelijks bereikbaar

Beoordeling 
 
4.5

Problemen met onvolledige levering van een buitensauna waar je behoorlijk achteraan moet zitten. Levering van verkeerde saunakachel met remote bediening. Kachel was hier niet voor bestemd. Gelukkig kon ik die elektrisch zelf ombouwen. Wel te veel betaald voor het verkeerde produkt ! Toch wel raar. Kennelijk worden opdrachten niet op hun volledigheid beoordeeld. Azalp is nauwelijks telefonisch bereikbaar. Soms 4 pogingen - wachttijden van meer dan 15 minuten - per dag. Uiteindelijk via e-mail vragen gesteld. Als de vraag moeilijk is, wordt er helemaal niet gereageerd. Sommige vragen staan nog open, maar ik het er maar bij gelaten. Geen zin in verdere frustraties. Aansluitschema voor een 2 fase aansluiting worden na vele telefoontjes pas verstrekt. Pas hier mee op. Hoge additionele kosten voor een installateur om de saunakachel aan te sluiten. Kortom veel frustraties en wachten. Goed om te weten dat de opbouwkosten voor een buitensauna mijn inziens hoog zijn in relatie tot de werkzaamheden. 1 persoon met ervaring kan de sauna in 6 uur in elkaar zetten. Eenvoudig zelf te doen. Later heb ik zelf het plafond eruit moeten halen om de elektrische bedrading aan te brengen voor de lampjes, en heb ik de bankjes zelf moeten verstevigen. Ik heb het hele traject met Azalp als moeizaam en vervelend ervaren. Ik voelde mij niet behandeld als klant.

W
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Onzeker of er ooit wel wordt geleverd!

Beoordeling 
 
3.0

Bij Azalp op de website staat: levertijd 2 tot 5 werkdagen. Je verneemt niets meer van hen nadat je hebt besteld en betaald. Op e-mail wordt niet gereageerd. Als je opbelt en na lang wachten uiteindelijk iemand aan de telefoon krijgt, krijg je te horen dat het nogal druk is, dat daarom de mail niet wordt gelezen. De medewerkster kan niet zeggen wanneer er wel geleverd zal worden, de verantwoordelijkheid daarvoor wordt volledig afgeschoven op de transporteur! Als je oppert dat men de levertijd op de website aan moet passen om geen valse verwachtingen te wekken vindt zij dat een idee, alleen het gebeurt niet. Wanneer je enkele dagen later nog eens opbelt en zegt dat je gebruik gaat maken van je herroepingsrecht in de hoop dat er dan actie wordt ondernomen, welnee; het is net een eend waar het water zo van af glijdt. Het gaat immers maar om een luttel bedrag van 1175 euro…..
Ik vind het ronduit schandalig dat er geen enkele moeite wordt gedaan om je te helpen, zo komt het in ieder geval over. Wanneer onze schuur wel wordt geleverd, wie zal het zeggen…..? Men mag bij Azalp zelf invullen of we ooit weer iets bij hen zullen gaan bestellen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Veel beloven, niets nakomen

Beoordeling 
 
4.5

22 december een saunabesturing besteld. Logisch dat dit pas in het nieuwe jaar geleverd zal worden. Azap gaf aan eerste week 2018. De 2e week maar eens gebeld. Leverancier heeft het niet op voorraad. Later in totaal 3 keer gebeld en telkens beloofd men terug te bellen of te mailen. Medewerker gaf aan dat je klacht steeds op een stapel wordt gelegd en ze hadden het druk ivm de storm. Pff wat slap. Uiteindelijk de bestelling geannuleerd en gelkd teruggevraagd. Wel snel een mail ontvangen dat ik mijn geld terug krijg. Jammer, klantenservice is best aardig en begripvol maar kennelijk is het systeem waarmee wordt gewerkt uit het jaar kruik.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Muurkas polycarbonaat

Beoordeling 
 
3.5

In 2014 polycarbonaat muurkas gekocht bij Azalp. Een jaar later waren de meeste platen al gescheurd. Hierover mail gestuurd en keurig nieuwe platen opgestuurd gekregen. Een jaar later hetzelfde euvel. Foto's opgestuurd maar claim afgewezen. Had dit zelf veroorzaakt door plaatsen tuingereedschap!!!????. Onbegrijpelijk omdat bijna alle platen over de gehele lengte waren gescheurd.
Had het toen gelijk gehad. Advies: koop daar nooit meer een kas en zeker geen polycarbonaat. Binnen 3 jaar tot 2x toe gescheurd. Dit zegt genoeg.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

E. van Itterzon op 17 Maart 2017

Muurkas polycarbonaat


Na plaatsen reactie op internet, via reviewspot, nam Azalp contact op. Ze wilden alsnog de plaat/platen gratis vervangen!!??? Probleem daarmee NIET opgelost.
Heb n.a.v. de ervaring met Azalp bij een ander deskundig bedrijf advies gevraagd en daar kwam duidelijk uit naar voren dat de door Azalp geleverde polycarbonaat platen, geleverd bij de muurkas, NOOIT hadden mogen worden geleverd in die dikte!!!!!!
Advies: koop daar nooit meer een kas en zeker geen polycarbonaat. Binnen 3 jaar tot 2x toe gescheurd. Dit zegt genoeg.
E. van Itterzon

Reageer op deze review

Lange levertijd

Beoordeling 
 
4.8

Op 3 juni 2015 een tuinhuisje besteld en betaald. Levertijd volgens de website: 2-5 dagen.
Uiteindelijke levertijd: 77 dagen (11 weken).
Wat rommelige afspraken qua levering.
Levering door vriendelijke chauffeur, en alles in goede staat.

PC
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Nog steeds niks ontvangen...

Beoordeling 
 
3.0

Ondertussen reeds 2,5 maand aan het wachten op een bestelling van een 5-tal producten die stonden aangeduid op de site 'levertijd 2-5 dagen' (waarschijnlijk standaardzin van bij alle producten).
Al 4x contact gehad met de klantendienst, zonder enig resultaat...

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
6 resultaten - getoond 1 - 6

Azalp informatie

Foto's

Algemene informatie

Merken
 • Koopmans
 • Trendpool
 • Outtrade
 • Grunland
 • Azalp
Productgroepen
 • Tuin
 • Zwembad
 • blokhutten
 • tuinhuisjes
 • sauna
Levertijd
Verschilt per productgroep
Verzendkosten
Gratis bezorgd vanaf 75 euro
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
 • Thuiswinkelwaarborg
 • Financieel gezond
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Betalen bij levering
 • Handmatig overschrijven
Telefoonnummer
024-8200019