Greetz reviews & ervaringen

www.greetz.nl
 
3.0 (131)
greetz

131 Greetz reviews

 
(8)
 
(8)
 
(5)
 
(31)
 
(86)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
86 resultaten - getoond 61 - 80
1 2 3 4 5
Volgorde

Bloemen en kaart zijn nooit aangekomen bij diegene die deze had moeten ontvangen.

Beoordeling 
 
1.0

Bloemen en kaart zijn nooit aangekomen bij diegene die deze had moeten ontvangen. Helaas ging het om een aanrijding waar de bloemen en kaart waren bedoeld voor het slachtoffer. Status van de bestelling is bezorgd maar nooit aangekomen blijkt nu anderhalf jaar later. Dit is niet normaal en de slechtste zaak die ik ooit heb meegemaakt!! Na een uur in de wachtlijn te hebben gezeten heb ik het opgegeven om iemand aan de telefoon te krijgen, chat werkt ook niet. Slechte zaak ik raad "Greets" heel erg af!!! Het zijn gewoon oplichters!!!

K
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Slechte bezorging

Beoordeling 
 
1.5

Heb extra betaald voor een kaart te bezorgen op maandag en wordt op dinsdag geleverd, 1 dag te laat en als excuus krijg ik alleen de postzegel vergoed.
In 3 maanden tijd 3 kaarten te laat geleverd wat een slechte service

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

niet op tijd bezorgt

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb 9,90 EUR voor bezorging op zondag betaald and niemand is gekomen.

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Kasia op 12 Maart 2018

Greetz wil een nieuwe bloemen naar mijn vriend verzenden, het bedrijf is ok.

Reageer op deze review

Boeket verslenste rozen

Beoordeling 
 
1.0

Met valentijn een boeket besteld van €80 euro de bloemen kwamen verslenst aan, het was werkelijk zo erg dat het lachwekkend was! Klantendienst op de hoogte gebracht waarna ze enkele dagen beloofden me op te bellen of het te regelen. Na zelf 3 keer contact op te nemen kreeg ik desondanks een heel uitgebreide mail en een 8tal foto's amper 50% van het bedrag aangeboden. Waarop ik reageerde dat ik hier niet mee akkoord ging kreeg ik geen reactie meer. Zelfs geen verontschuldigingen!

Ik ben niet het type persoon dat direct een slechte review geeft en geef het bedrijf in kwestie altijd eerst de mogelijkheid om dit degelijk op te lossen. Jammergenoeg geven ze niets om hun klanten en zijn de taglines zoals

"8 dagen versgarantie " en "wij verzorgen uw cadeau met even veel liefde alsof u het zelf zou inpakken" pure onzin.

Aangezien ik geen gehoor kreeg heb ik een paypal claim geopend waar ze zelfs de moeiten niet voor gedaan hebben om er op te reageren.

Kies je toch om te bestellen bij dit bedrijf doe dit dan zeker enkel en alleen met paypal want je gaat hun service nodig hebben.

Mijn aanraden NIET BESTELLEN

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Boeket van Greetz. SCHANDE!

Service 
 
1.0

Wegens ziekte een boeket ontvangen via Greetz. Rozen waren aan de buitenkant al bruin. Afgebroken stelen waar geen bloem meer aan zat. Aangevreten bladeren. Bloemen waar de bloemblaadjes er al niet meer aanzaten. etc..

Het is een boeket wat al dagen oud geweest moest zijn. SCHANDE!

Telefonisch contact met klantenservice niet mogelijk.

W
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

daniel@prismix.be op 28 Februari 2018

Zelfde probleem voorgehad! werkelijk schande beste wat je kan doen is een Paypal claim openen als je daar mee betaald hebt.

Reageer op deze review

Not delivered!

Beoordeling 
 
1.0

Ordered flowers for my second part ❤️ in time on tuesday, now is almost friday and still not delivered. No any notifications in mailbox to even get it myself. 40 minutes of waiting in online chat, after they told me “today it will be delivered” and voila it’s almost friday and still nothing! Worse than ever. If you can’t hold the load, please don’t promise what you can’t do!

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slecht bedrijf! Nemen verantwoordelijkheid niet na niet te leveren

Beoordeling 
 
1.0

Valtentijns debacle, dag na valentijn nog niks geleverd...
Overal reclame, overal "bestel nu en wees zeker van tijdige levering"...
nou ik ging nat.

NOOIT meer iets doen met greetz als levering en levering op tijd belangrijk is!

oh, en die support desk... ach. nee laat me niks zeggen. toch wel : nog slechter dan de levering.
beetje communicatie vaardigheden aanleren, gewoon "sorry, fout gedaan, je geld terug en mogen we alsnog leveren" was de ENIGE goede oplossing geweest om klanten te behouden, maar ze doen het echt helemaal verkeerd om. " we houden rekening met 2 te laat dagen ", nou dan komt het weer terug als het nog komt Greetz, want dan is het product "OVER DATUM".

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Greets liegt & komt bezorg afspraak met koerier weer niet na!

Beoordeling 
 
1.0

KLACHT: Wij hadden een afspraak waar extra voor betaald is met een verzekering dat de kaart op de zaak aanwezig zou zijn tussen 09:00 en 17:00 en dan blijkt om 15:00 dat het pakket überhaupt nooit verzonden is.

Vervolgens na mijn telefoon gesprek met de klantenservice van Packs waar Sylvia mij verteld dat het pakket niet naar hen verzonden is door greets, bel ik Greets en krijg ik een meisje aan de telefoon.

Dit meisje heeft geen idee wat ze aan het doen is. Ik word doorverbonden en krijg weer een meisje, zelfde leeftijd geen idee wat ze doet.
Conclusie voor dat ze mij ophangt! :

ze verstuurd het morgen wel even het is druk door Valentijnsdag.
Daar kopen wij als bedrijf niets voor.

Zo slecht ben ik nog nooit geholpen en vanaf heden kan ik greets alleen en ten sterkste AFRADEN.

Geen betrouwbaare partij!
Liegen over verzending!
Komen gemaakte afspraken niet na!

Dit is namelijk de 2e keer.

Voor ons zal er geen 2e kans zijn om alle 19 collega’s tegelijk in een kaart te laten schrijven.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bestelling niet aangekomen

Beoordeling 
 
2.0

Bestelling niet aangekomen op aangegeven datum.
Geen bericht over de reden en of die later zou komen.
Ook niet duidelijk hoelaat de volgende dag de bezorging plaats zou vinden.
Klantenservice niet bereikbaar via de telefoon.
Via livechat word er herhaald die informatie die ik al had, en word gezegt dat ze verder niks kunnen doen.
€4.95 bezorg kosten betalen en ze kunnen de bestelling niet eens optijd afleveren.
Bestel nooit meer bij greetz en raad iedereen om dat ook nooit te doen, want de kans is zeer groot dat het fout gaat en je word niet geholpen!!

N
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Dimitri op 16 Februari 2018

Absolutely the same story.

Reageer op deze review

Waardeloze bezorging

Beoordeling 
 
1.0

Vandaag zou ik een pakket ontvangen, Greets werkt samen met koeriersbedrijf Packscenter. Dit bedrijf dumpt gewoon kaartjes in brievenbussen, dat ze Een pakket hebben aangeboden, terwijl je de hele dag thuis bent en er letterlijk niemand heeft aangebeld.Vervolgens laten ze jouw pakket ergens in de straat bij iemand achter.Dus overduidelijk niet bij jouw gebouw is geweest om het pakket aan te bieden, omdat ze anders het pakket bij je directe buren had achtergelaten, die ook thuis waren.
Slechte zaak voor Greetz, aangezien zij voor een groot gedeelte afhankelijk zijn van voor zieken, die logischerwijs niet makkelijk ter been zijn en niet de hele wijk kunnen aflopen om een pakket op te halen. Klantenservice bellen voor een klacht heeft geen toegevoegde waard, Greetz doet hier helemaal niks mee, wast zijn handen in onschuld en wijst alles naar haar koeriersbedrijf. Slechte ervaring service, zou dit dus nooit aan iemand aanbevelen, probeer een andere website bol.com ofzo om iemand te verrassen.Nooit dit soort bullshit problemen met hun gehad.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Jet op 22 Januari 2018

Ik heb ook een klacht geprobeerd in te dienen over Packscenter. Dit bedrijf levert bij ons in de buurt alleen in de ochtend. Daar ik elke ochtend werk en mijn buren wat verder weg wonen en ik daar niet veel contact mee heb, ik het daar niet wil laten bezorgen, gaat het dus gebeuren dat de bos bloemen die op maandag bezorgd zouden moeten worden, pas op zaterdag bezorgd zouden kunnen worden. Zal een mooi bosje bloemen zijn na 5 dagen in een doos gezeten te hebben. Gelukkig heb ik donderdag vrij en kunnen ze dan bezorgd worden.
Heb Greetz 2x gecontacteerd, je krijgt excuses maar het ligt niet aan hen maar aan het koeriersbedrijf zeggen ze. Volgens mij maak je als opdrachtgever afspraken met een leverancier. Als ik Greetz was zou ik afscheid nemen van dit bedrijf, ze willen/kunnen niet leveren van 8.00 tot 22.00 uur, wat wel gezegd wordt.
Ik raad niemand aan om via Greetz bloemen te laten bezorgen, er zijn zat andere bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn en het veel beter kunnen regelen. Persoonlijk zal ik hier dus nooit iets bestellen.
Het is nog een verrassing voor mij wie er zo attent is geweest om een bos bloemen te laten bezorgen, maar zodra ik het weet zal ik hem/haar een klacht in laten dienen bij Greetz.

Reageer op deze review

Bestelling niet geleverd

Beoordeling 
 
1.3

Mijn bestelling is niet afgeleverd. Dit kreeg ik als reactie terug van Greetz:

"We hebben jouw verrassing met ordernummer helaas vandaag niet kunnen bezorgen. We stonden voor een dichte deur en ook de buren waren niet thuis. 
Onze koerier Packs heeft een briefje achtergelaten (tijd 13.51) zodat je een nieuwe aflever afspraak kan maken."

Dit is een complete onzin verhaal van Greetz!!!!
Ik werk in een winkel en ben dus de hele dag aanwezig. Hoe kan ik nou de postbode gemist hebben als hij niet is verschenen, ben en kan nergens heen omdat ik in een winkel werk en de bezorgadres hier heb doorgegeven. En dat de buren ook niet thuis waren is nog eens een onzin want hier is een winkelstraat die vanaf 10.00 de deuren open gaan en allemaal dus beschikbaar zijn. Ik heb zelfs helemaal geen postbode gezien die een brief achterliet.

Ik wilde op zondag mijn vriendin verrassen dus heb € 9,95 verzendkosten moeten betalen en nu krijg ik zo'n onzin verhaal van Greetz.
Na 3 dagen kreeg ik nog steeds geen reactie op mijn mail waar mijn pakket is gebleven.

Nooit en NEVER Greetz meer.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bloemen laten bezorgen? niet via Greetz!!

Beoordeling 
 
2.5

Ik wilde mijn vriendin verrassen met een bios bloemen op haar werk. Bezorgen ze die na sluitingstijd! Nu krijgt ze en kaartje om een nieuwe bezorg afspraak te maken?! Tsja dan zijn die bloemen inmiddels wel verwelkt! Handig dat je een tijdstip kan kiezen, niet dus!
Dit doe ik dus niet nog een keer via Greetz!! Volgende keer weer gewoon via de lokale bloemist, bovendien was het een vrij duur boeketje.
Tegenvaller.

TV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Liesbeth Koevoet op 14 November 2017

Heb dezelfde ervaring. Een bloemetje uitgezocht en betaald voor bezorging op zaterdag. Van Greetz de bevestiging gekregen voor bezorging op zaterdag. Mooi niet dus! Werd pas de volgende maandag om 15:30 uur bezorgd. Was een doos met geknakte en uitgevallen bloemen. 22 euro weggegooid. Doe ik dus nooit meer!

Reageer op deze review

SLECHT!

Beoordeling 
 
2.5

Greetz kan beter acuut stoppen met het koeriersbedrijf waar ze bij zitten. Klopt 0,0 van hun track en trace. Pakket wordt niet bezorgd op de dag dat het aan moet komen. Morgen nog maar een poging, verrassing eraf, verjaardag is morgen voorbij. Gelukkig heb ik een hele aardige medewerker gesproken. Absurde bezorging van zo'n groot bedrijf.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Niet geleverd

Beoordeling 
 
2.5

Voor onze trouwdag heb ik een taart met kaart besteld bij Greetz. Alle bestellingen die wij tot nu toe gedaan hebben bij Greetz (en dat zijn er een hoop) zijn altijd netjes aangekomen, en ja soms wel eens te laat.
Vandaag is de taart met kaart helaas niet bezorgd terwijl de bezorger zegt van wel.
De bezorger van het bezorgbedrijf heeft ook (naar alle waarschijnlijkheid gezien de handtekening vaker bij zendingen stond) zelf getekend.
Bij het bezorgbedrijf zijn ze alles behalve vriendelijk. Het is nu een getouwtrek van welles nietes. We hebben camerabewaking hangen met datum en tijd, en de beelden zijn veilig gesteld. Zolang Greetz samen blijft werken met deze bezorgdienst zijn ze mij als klant kwijt.

DK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Dennis K. op 07 Augustus 2017

Ik heb gelukkig goede ervaringen met het contact met Greetz.
Ik heb steeds 1 iemand als aanspreekpunt gehad en mails en telefoontjes werden snel behandeld en opgenomen.
Mijn mening is dan ook dat Greetz een andere bezorgdienst moet benaderen. Want ze leveren wel, het komt alleen niet aan...
Erg jammer allemaal.

Jacqueline mulder op 07 Augustus 2017

Het zou mijn ervaring kunnen zijn. Ik heb nu twee keer geprobeerd een verrassing te laten bezorgen maar het gaat steeds mis. Er is inderdaad sprake van een logistieke puinhoop, maar ook bij greetz zelf mankeert er nogal wat.
Probeer ze maar eens te pakken te krijgen.
Voor mij nooit meer Greetz

Reageer op deze review

Waardeloze bloemen

Beoordeling 
 
1.0

Op mijn verjaardag bos roosjes gekregen. Spontaan vielen blaadjes af van één roos, diverse roosjes hingen al slap, na één dag nog erger. Nieuwe bloemen gekregen, wederom waardeloos. Hingen snel slap.

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Ballon levering oma 2

Beoordeling 
 
1.0

De ballon is dinsdag aangekomen. Mijn oma is 90 geworden en ze kreeg dus een 90 ballon. Maar de 9 kon ook een 6 zijn en je kan het al bijna raden...... mijn oma was 60 geworden. Gisteren toen ik op bezoek ging heb ik zelf maar even van de 6 een 9 gemaakt, want dat was een kwestie van omdraaien. Het moet toch niet gekker worden met Greetz.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Levering ballon verrassing oma

Beoordeling 
 
1.3

Zondag wilde ik een ballon laten bezorgen bij mijn oma die 90 werd. De koerier heeft echter een keer aangebeld en mijn oma was niet snel genoeg bij de deur toen is hij weer weggereden. Erg jammer dit. Greetz zegt dat ze contact hebben gehad met de koerierdienst en dat de koerier het ook nog bij de buren heeft geprobeerd. Ook de site dynalogics werkte niet op mijn telefoon iPhone 5s waardoor ik het pakket niet kon volgen.

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Claire de Vos op 04 Augustus 2016

De ballon is dinsdag dan eindelijk geleverd. Ik had een 90 ballon besteld. Maar de 9 kan ook een 6 zijn en ja hoor...... mijn oma is 60 geworden. Gisteren heb ik hem gelijk even omgedraaid, dus van de 6 een 9 gemaakt. Het moet toch niet gekker worden bij Greetz.

Reageer op deze review

Niets geleverd!

Beoordeling 
 
1.0

Dochter(15) bestelde een choco telegram en fotokaart als verrassing voor mij voor moederdag.
Ze deed dit al op 30 april zodat alles op tijd geleverd zou worden.Geld werd afgeschreven en op 7 mei zou post binnenkomen. 1 dag voor moederdag…helaas nu 10 mei en nog niets binnen…
Heel lullig voor haar toen ze met moederdag met lege handen stond en de verrassing dan maar moest vertellen…
En nu nog niets binnen…
Dochter teleurgesteld en verdrietig…
Jammer hoor!

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slecht bedrijf.

Beoordeling 
 
1.0

Wat een slechte bedoeling.
ik betaal extra zodat mijn kaart met spoed word verstuurd.
Prima geen punt. Krijg ik een mailtje dat het niet mogelijk is om mijn kaart te versturen op die dag en dat ik een tegoed bon krijg voor de site zelf. Ik wil me geld terug want ik zal nooit meer wat bestellen bij Greetz. Zal het ook zeker afraden tegen iedereen. Slechte zaak en Slechte service. Dit is al de 2de keer dat er zo iets gebeurt. Erg jammer......

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Trouwkaarten verkeerd bezorgd!

Beoordeling 
 
1.0

Belabberde service en nazorg. Onze trouwkaarten zijn verkeerd verzonden (dag- en avondgasten gewoon lukraak door elkaar gehaald) met alle dramatische gevolgen van dien. Greetz heeft geen aandacht besteed aan de verschillende teksten die op de kaart stonden. Schandalig. De klantenservice laat ook te wensen over, het is nog altijd niet opgelost zoals wij het willen. De lakse nazorg en ongevoeligheid bij de klantenservice vind ik eigenlijk nog het ergst.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
86 resultaten - getoond 61 - 80
1 2 3 4 5

Wij zijn benieuwd naar jouw Greetz ervaring

Wenskaarten versturen kun je eenvoudig met Greetz. Greetz is Marktleider in Nederland met haar online kaarten service. U maakt eenvoudig een gepersonaliseerde kaart welke vervolgens thuis wordt bezorgd.

Naast wenskaarten kun je op Greetz.nl ook bloemen, ballonnen, taarten, gebak, chocolade en zelfs dranken laten bezorgen. En dat is nog niet alles. Alle mogelijke kado's zijn te versturen met Greetz. Verras vandaag nog iemand op een echt bijzondere manier met Greetz!

Wat is uw ervaring met Greetz? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Greetz hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Greetz reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg

Algemene informatie

Levertijd
bezorging doorgaans binnen 24 uur
Productgroepen
  • Speelgoed
  • bloemen
  • Chocolade
  • Kraamcadeaus
  • kaarten
  • wenskaarten
  • cadeaus
  • Taarten
  • Ballonnen
  • gebak
  • dranken
Merken
Greetz
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

greetz
 
3.0 (131)
MegaGadgets
 
5.8 (4)