Daarom kies je voor kwaliteitsproducten van THEBAGSTORE

- partnerbijdrage -

Een goede tas is best een investering. We leggen uit waarom het dat dubbel en dwars waard is.

Veel mensen investeren in producten waarmee ze hun dagelijkse leven op een goede manier invullen, en zeker ook hun werk op een prettige manier kunnen doen. Denk daarbij aan producten waarmee je je woning persoonlijk inricht, met onder meer meubels. Waarmee je jezelf kunt verplaatsen zoals een fiets of een auto en waarmee je communiceert zoals een smartphone en laptop.

Vooral die laatste twee zijn voor velen een groot goed. Soms noodzakelijk, soms als gadget. Juist daarom is het belangrijk daar goed mee om te gaan en ze te beschermen. Vooral een laptop dragen velen dagelijks bij zich en het is een kwetsbaar accessoire.

THEBAGSTORE biedt tassen van een hoge kwaliteit

THEBAGSTORE biedt sleeves, handtassen en rugzakken waarmee je de laptop veilig en beschermd met je mee kan dragen. Het is mede daarom dat THEBAGSTORE ervoor kiest tassen aan te bieden van een hoge kwaliteit.

thebagstoreTassen van een sterk leer en ecoleer, oersterk canvas of een suède exemplaar. Ze zijn allemaal voorhanden. In de beschrijving van de tas als product tref je bij THEBAGSTORE alle ins en outs. Behalve het formaat, dus ook het materiaal en de bijzondere eigenschappen zoals snijvast, waterbestendig en ook van belang: de garantietermijn. Er zijn tassen waarop maar liefst dertig jaar garantie wordt gegeven. Dan heeft ook de producent daar het grootste vertrouwen in. Dat is wat er bedoeld wordt met kwaliteitsproducten.

Nu weten we natuurlijk heus dat over het algemeen mannen in eerste instantie veelal kiezen voor een stoere look en vrouwen kijken veel meer naar kleur en design. Daar wordt uiteraard door veel merken gretig op in gesprongen. Met name de rugzakken dames zijn er in alle mogelijke dessins en kleuren.

Online pagina’s vol dames-rugzakken

THEBAGSTORE biedt online pagina’s vol met dames-rugzakken waar een keuze uit gemaakt kan worden Van een roze Eastpak of Herschel tot een leren Cowboysbag rugzak. Van een knalgele XD Design tas tot een donkerblauwe Björn Borg. Te kust en te keur.

Wat je ook kiest, of dat nu voor een typische vrouwelijke of juist een stoere tas doorgaat, de tas is altijd van een goede kwaliteit. Trouwens; waarom zouden vrouwen niet kiezen voor een stoer exemplaar? Er zijn steeds meer tassen die zowel door vrouwen als mannen gedragen worden omdat ze bij beiden passen.

De tweedeling in mannelijk en vrouwelijk als het om tassen gaat, gaat daarom niet altijd op. Wees vrij in je keuze en doe wat bij jouw levensstijl en bijvoorbeeld je outfit past. Er is overigens ook niets mis met het wisselen van tas.

Een wijze rugzak is er voor altijd

Wist je dat vrouwen eigenlijk wel twee tassen per jaar aanschaffen? En de ‘vorige’ tas wordt heus niet weggegooid. Dus een reeks aan tassen aan de kapstok is geen uitzondering. En mannen kunnen er ook wat van. Een mooie laptoptas voor naar het werk, een trendy sporttas voor naar club en een wijze rugzak voor… altijd eigenlijk.

Als je weet dat je een kwaliteit tas te pakken hebt, welke dan ook, kun je eigenlijk jaren vooruit en is het de investering waard. Kies daarom te allen tijde voor kwaliteitsproducten. Daar heb je veel plezier van en weet je dat de inhoud ervan ook veilig en goed beschermd is.

Laatste nieuws

Wat zeggen de grote webwinkels over hun levertijden rond de feestdagen?
Door de tijdelijke sluiting van alle fysieke winkels die niet voorzien in de noodzakelijke eerste levensbehoeften is de verwachting dat...
Amazon.nl verlengt retourtermijn bestellingen tot 31 mei 2020
Vanwege het coronavirus heeft Amazon.nl de termijn voor het retourneren van producten verlengd. Dit betekent dat je de meeste artikelen die je tussen 15...