Go-prohuren.nl
0   1  

www.go-prohuren.nl
 
9.1 (9)
Go-prohuren

Go-prohuren.nl is de GoPro verhuurder van Nederland. Een ruime voorraad GoPro's en accessoires zorgen er voor dat je altijd snel over een GoPro kunt beschikken. Door de ruime ervaringen van Go-prohuren.nl krijg je het beste advies over de montage en het gebruik van een GoPro. Door op onze website te bestellen huur je eenvoudig een GoPro. Als je vragen hebt dan staat Go-prohuren.nl voor je klaar met een snelle reactie en persoonlijk contact. Reeds hebben ook vele bedrijven en verenigingen Go-prohuren.nl gevonden. Wilt u ook aan de slag met een GoPro camera? Wij brengen graag een passend advies en een offerte uit voor uw bedrijf of vereniging.

9 beoordelingen over Go-prohuren.nl

9-10 punten
 
(5)
7-9 punten
 
(4)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
9.1
Bestellen 
 
9.1
Levering 
 
9.3
Service 
 
9.1
Prijs 
 
8.8
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Henk
Beoordeling 
 
10.0

Niet twijfelen gewoon hier huren...

Een zeer klantgerichte en vriendelijke verhuurder die meedenkt en haar afspraken nakomt! Prima service, perfecte communicatie zowel via mail als telefoon(Sebastiaan) en de prijs kwaliteit is ook prima. De goederen worden geleverd in een stevige transportkist die perfect is voor het verzenden maar misschien wat minder geschikt is voor iemand die de spullen mee wil nemen in een vliegtuig. Maar dit doet niets af aan de service etc. Ik kan het huren van een go-pro bij deze verhuurder van harte aanbevelen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Maarten
Beoordeling 
 
9.3

Duiekn met GoPro

De verhuur was simpel geregeld en thuis gestuurd. Alles was aanwezig en werkte naar behoren. Één kleine tip voor diegenen die gaan duiken en de GoPro bevestigen op een pole: Smeer het schroefje waarmee hij vast zit in met wat olie of vaseline voordat je hem vast draait, want na het zoute water komt hij bijna onmogelijk los.
Verder super. Goede prijs, goede levering. Blijft een super gadget!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jur Warmenhoven
Beoordeling 
 
10.0

GoPro Hero Black

Prima service, snelle klantvriendelijk en gerichte reactie per email en gsm!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nina
Beoordeling 
 
10.0

Uitstekend geholpen!

De levering was ontzettend snel. Bepaalde functies van de website waren tijdelijk buiten gebruik waardoor ik waardoor ik bijv. het afhaalpunt telefonisch moest doorgeven. Ik ben uitstekend geholpen door een vriendelijke man en de levering en het terugkrijgen van de borg gingen zeer snel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Alja
Beoordeling 
 
8.5

Go Pro Hero 4 black, wintersport

Afgelopen Krokus voor het eerst een GoPro gehuurd. De vrijdag voor vertrek ontving ik de GoPro4 Black + accessoires in handige koffer.

Alles was aanwezig inclusief de handleiding en de wifi code voor gebruik van de GroPro App. Dit was overigens erg handig voor het bedienen van de GoPro.

Ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de spullen. Na het retourneren kreeg ik ook gelijk me borg terug gestort.

Ik kan iedereen aanraden om via deze site een GoPro te huren.

Kleine tip extra batterij is geen overbodige luxe en een geheugenkaart (of overzetten op laptop)!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Nick Sombroek
Beoordeling 
 
9.5

GoPro Hero 3 en 4

Voor het 2e jaar een GoPro Hero actiecamera gehuurd bij Go-prohuren.nl. Gedurende 2 wintersportvakanties en GoPro gehuurd en de 2e keer besloten om dit weer bij Go-prohuren.nl te doen vanwege prima prijs en uitstekende service.

De service kan naar mijn mening niet beter:
- bij vragen altijd snel antwoord via email (ook op vakantie)
- goede tips
- goed bereikbaar

Daarnaast wordt de borg netjes en snel terug gestort op je rekening. Een tevreden klant dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jeroen Sebel
Beoordeling 
 
8.8

Snelle service

Goede en snelle service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Thijs van Roon
Beoordeling 
 
7.7

Flexibel en innovatief

Voor de 20ste editie van de Skoll Cup is samengewerkt met Go-prohuren.nl. Na intensief mailcontact is het team ons komen versterken met het vastleggen van de roeiprestaties in HD.
Door het huren van vele go-pro's konden roeiteams hun wedstrijd vastleggen en kreeg de organisatie een prachtige databank aan roeimateriaal. Go-prohuren.nl heeft geholpen een nieuwe standaard te zetten voor betaalbare verslaglegging van roei evenementen. Daarvoor hartelijk dank!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Varsity 131
Beoordeling 
 
7.8

De Varsity heeft haar GoPro's gehuurd bij Go-prohuren.nl!

De Varsity, ook wel de Nationale Universiteitsroeiwedstrijden genoemd, is het oudste en grootste studentensportevenement van Nederland. De Varsity doet leden van de Nationale top terugkeren naar hun vereniging van oorsprong. Zij strijden in de Race der Oude Vieren, van oudsher hét hoofdnummer van de Varsity, ter verdediging van de eer van hun vereniging en stad.
Om de kracht, de pijn, het verdriet en de blijdschap die onderdeel uitmaken van deze mooie sport in het algemeen en van de Varsity in het bijzonder vast te leggen zijn GoPro's essentieel. Wij hebben daarom gekozen voor GoPro's van Go-prohuren.nl!
In de eerste plaats een zeer goede keuze vanwege de kwaliteit van de GoPro's en bovenal vanwege de kwaliteit van het videomateriaal. Maar ook een goede keuze vanwege de service. Go-prohuren.nl is een flexibel bedrijf dat niet te beroerd is om mee te denken aan de oplossing van mogelijke obstakels en komt gemaakte afspraken na.
Wilt u zien hoe de GoPro's van Go-prohuren.nl het hoofdnummer van de Varsity hebben vastgelegd, klik dan op deze link:
https://www.youtube.com/watch?v=i8BJ68n21DM

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
GoPro
Productgroepen
  • GoPro accessoires
  • action cam
  • actioncamera
  • Helm camera
  • GoPro camera
Levertijd
Direct uit voorraad leverbaar
Verzendkosten
Geen verzendkosten
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bankoverschrijving
Telefoonnummer
+31 (0)6 12 39 60 74 (ook bereikbaar via Whatsapp)

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.