jouwMaatkast.nl reviews & ervaringen

www.jouwmaatkast.nl
 
6.3 (26)
jouw maatkast

26 jouwMaatkast.nl reviews

 
(12)
 
(2)
 
(1)
 
(3)
 
(8)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Kast

Beoordeling 
 
2.3

Bedrijf is failliet...

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Maatkast (dressoir)

Beoordeling 
 
1.0

Op 5 december 2022 bestelden wij een dressoir. Deze werd 10 weken later geleverd op 13 februari 2023.

Na enkele avonden hiervoor de tijd genomen te hebben, slaagden we erin de kast te installeren, ondanks de zeer beknopte handleiding waarbij je nog veel zelf dient uit te dokteren.

Wij bestelden een dressoir van 3 meter breed. Deze bestaat uit twee aparte kasten die aan elkaar gemonteerd moeten worden. Wij hadden reeds in negatieve reviews gelezen dat dit mogelijk is, dus waren wel op de hoogte van dit risico. Doch geniet dit zeker niet onze voorkeur, zeker omdat de kast 1.1 meter hoog is, waardoor je dus duidelijk aan de bovenkant de twee aparte delen kan zien. Het zou toch aangenaam zijn om deze informatie te delen op de website of bij de bestelling, want momenteel is dit nergens te vinden.

Uiteindelijk kunnen wij het wel nog tolereren dat de kast uit twee delen bestaat. Echter, na de installatie merkten wij twee problemen op.

Er ontbraken drie verbindingsbehuizingen in onze extra bodem, waardoor we de twee bodems niet strak aan elkaar kunnen trekken. In principe zou dit eenvoudig op te lossen zijn door ons deze gewoon na te sturen.

Een moeilijker op te lossen probleem ondervinden wij met het push to open systeem van één van onze vier kastdeuren. Ondanks dat wij deze allevier op dezelfde manier hebben gemonteerd en er eigenlijk ook maar één manier is om deze te monteren (de twee voorgeboorde gaten bepalen de gaten in het push to open systeem vast en er is maar één richting waarin het systeem het sluiten van de kast niet belemmert) bevindt één push to open systeem zich een paar millimeter naar achter dan de andere drie push to open systemen. Enerzijds is dit esthetisch allesbehalve mooi, anderzijds is het systeem hierdoor ook gewoon niet functioneel. Het is niet mogelijk om de staaf van het systeem naar buiten te draaien tot een lengte waarbij deze tegen de kastdeur komt.

Ik heb hiervoor een week geleden naar het Belgisch nummer van jouwmaatkast.nl gebeld, daar pakte al niemand meer op binnen hun vermelde werkuren. Omdat hun automatisch antwoord in het Engels en Duits was, dacht ik dan maar naar hun Nederlands nummer te bellen om meer kans te hebben iemand aan de lijn te krijgen die Nederlands spreekt (ik kan goed Engels maar ben nu ook niet bekend met de Engelse benaming van elk onderdeel). Daar kreeg ik dan iemand aan de lijn die noch Nederlands, noch Engels spreekt, enkel Duits. Er werd me dan in gebrekkig Engels gevraagd mijn nummer op te geven opdat iemand die Nederlands sprak mij ging terugbellen, maar nu een week later is dit nog steeds niet gebeurd. Gemaild met foto's van de problemen naar het opgegeven e-mailadres voor contact, maar daar krijg ik ook geen reactie op. Via de website een probleem vermeld met de kast, maar evenals daar geen reactie op.

Resultaat: ik ben genoodzaakt om op iedere mogelijke locatie een negatieve review achter te laten, om toch maar hun aandacht te trekken. Dan kan er zo te zien wel snel in het Nederlands gereageerd worden. Indien we hiermee nog steeds geen aanvaardbare reactie mee uitlokken, zullen de volgende stappen Test-Aankoop zijn, daarna Europese Consumentenorganisatie en indien nog steeds niet succesvol, een bindende juridische procedure, hetgeen wij toch liever willen vermijden. Maar het gaat hier toch over een kast van meer dan 2000 euro. Goedkoop is dit zeker niet, dus zomaar zullen wij dit niet laten vallen.

Momenteel gebruiken we de kast niet zolang deze niet functioneel is en we mogelijks nog iets aan de montage moeten wijzigen. Bovenop de 10 weken die we moeten wachten hebben, moeten we dus nu nog extra wachten tot jouwmaatkast.nl onze problemen oplost.

We hopen nog steeds dat jouwmaatkast.nl snel een oplossing kan voorzien voor onze problemen, opdat wij dan wel al bij al tevreden zouden kunnen zijn van de kast.

RV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kast op maat

Beoordeling 
 
1.0

Vreselijk bedrijf, beloven je een kast op maat en komen met een kast die uit meerdere delen bestaat. op onlogische plaatsen zitten zaagsnedes en kieren en de kleuren zijn niet zoals afgesproken.

Als je hier dan over begint zeggen ze, jammer dan wij maken geen meubels langer dan 240cm, we bieden ze wel aan als maatwerk maar dan krijg je ze gewoon in stukken. We kunnen je andere kleuren opsturen maar alleen de deurtjes zijn al 430 euro, succes verder

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Gratis monsters

Beoordeling 
 
1.0

Pas op - bij het bestellen van ‘gratis’ monsters kregen wij een kleurenwaaier en enkele ongevraagde monsters met een rekening van EUR20. Terugsturen is niet gratis - moet op eigen kosten (ze beloven wel de kosten terug te betalen). Wil je niet aan deze misleiding meedoen? Dan krijg je een rekening van de deurwaarder.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Maatkast

Beoordeling 
 
1.0

De dag voor het plaatsen belde ik hun en werd mij de op de website vermelde levertijd van 6 tot 10 weken bevestigd. Inmiddels ben ik 17 weken verder en heb ik mijn kast nog steeds niet ontvangen. Over de kwaliteit kan ik dus nog niets zeggen, maar de service is ronduit slecht. Talloze keren moeten mailen/bellen om info te krijgen, waarop je vaak geen echt antwoord krijgt.
Zal hier nooit meer bestellen, zwaar teleurgesteld over de vooruitgang tot nu toe.

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

constructie niet te installeren

Beoordeling 
 
3.5

Contact begint al moeilijk. Nederlands alleen via mail, voor de rest moet jij Duits spreken, zelfs Engels spreken niet, ook bel je het NL-nummer.
Professioneel gemeten, na een paar keer heen en weer (in het Duits) keuze gemaakt voor indeling en kleur. Ruime van – tot levertijd waar zij pas op het laatste moment iets laten weten. In die weken ertussen zit jij in de verbouwing zonder info. Vraag je even een status krijg je een onvriendelijke reactie.
Dan de melding, dat de levering met je afgestemd wordt. Dinsdag avond 20 uur kreeg ik te horen dat de levering de volgende dag om 14 uur is. Dit is een mededeling, geen afstemming en dan moet je nog maar zien te regelen dat je thuis ben.
Verpakking heel goed, professioneel. Kwaliteit is ook prima. Handleiding is alleen niet volledig, kost uren om eruit te komen, weer bellen (in het Duits). Afstellen van lades en deuren zonder veel ervaring niet te doen. Constructie hangkast hebben zij bedacht. Zelfs door twee vakmannen niet te installeren. Met hun contact opgenomen. Zal wel aan de muur liggen en daar zijn ze niet verantwoordelijk voor.
Onprofessioneel noem ik dat, er hing al een kast voor deze en daar waren geen problemen mee. Voor dit geld zou ik bij een bedrijf kopen, die wel een tevreden klant en klantenservice belangrijk vinden. Deze is dat niet. Nooit meer!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kasten incompleet en niet op maat

Beoordeling 
 
1.0

Onlangs 4 kasten bij JouwMaatkast besteld, ter waarde van € 10.000,- (met korting ruim € 8.000,-) Na de levering alles uitgepakt, ongeveer 35% van alle onderdelen ontbreken. Geen zijwanden, geen tussenwanden, geen deuren, bodemplanken passen niet aan elkaar. Kast past op geen enkele manier in elkaar.

Daarnaast is de aftrek van 6 cm voor een kast in een nis veel te veel. Alle kasten zijn 6 cm te smal en 6 cm te laag. Het is geen gezicht. Tot nu toe geen oplossing aangeboden gekregen voor te kleine kasten. Mijn advies; KOOP HIER NIET!!! € 8.000,- door de plee getrokken.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer goed

Beoordeling 
 
10.0

De constructie van de kast is eenvoudig en wordt tijdens de productie strikt nageleefd. De kwaliteit is zeer goed. De klantenservice controleert de ontwerpspecificaties en bespreekt deze indien nodig telefonisch. De levering vindt plaats binnen de beloofde tijd met vriendelijk DHL-personeel. De montage is eenvoudig met de goede montage-instructies, maar het duurt nog wel even.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zeer gelukkig

Beoordeling 
 
10.0

Uitstekende productkwaliteit en gedetailleerde instructies. Een klantadviseur controleert de geplande kast voordat deze wordt geproduceerd en overlegt indien nodig met de klant.

JF
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Zeer hoge kwaliteit

Beoordeling 
 
10.0

Beste jouwMaatkast.nl team wij zijn positief verrast met de kwaliteit en de levering. De handleiding was overzichterlijk en ook het meegeleverde veiligheidsmes was ook fijn om alles uit te pakken. In de toekomst bestellen we graag weer bij jullie!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Goed gedaan. We zijn tevreden!

Beoordeling 
 
9.8

We bestelden twee planken die precies waren wat we wilden dat ze waren. De levertijd was zelfs korter dan de tijd die we hadden besteld. De leveringsdatum voor het tweede schap werd met DHL overeengekomen. De eerste plank had een wachttijd van meer dan een uur. De montage-instructies waren geweldig, dus de montage was een fluitje van een cent. Altijd weer!

TH
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Ik kan alleen maar positief rapporteren

Beoordeling 
 
10.0

Ik kon goed overweg met de configurator en heb een grote wandplank met laden samengesteld. De levertijd was 6 weken. Alle onderdelen (minimaal 24 pakketten) werden door een expeditiebureau met 2 man geleverd en naar de gewenste plaats (1e verdieping) gebracht. Alles was goed verpakt en onbeschadigd. De montage-instructies waren in orde, maar hadden gedetailleerder kunnen zijn. De kwaliteit van de goederen is zeer goed. Al met al in ieder geval aan te bevelen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Wacht al 24 weken op de bestelde kasten

Beoordeling 
 
4.3

Wacht nu al 24 weken op de bestelde kasten. Er is al twee keer een termijn bepaald, beide zijn niet gehaald.
De klantenservice laat alleen na aandringen wat van zich horen. Zie op diverse sites dat slechte beoordelingen worden gegeven (veel over extreem late levering). Op de site van jouwmaatkast.nl echter alleen positieve beoordelingen!? Bij gesprek met klantenservice erop gewezen dat de 8-12 weken levertijd niet gehaald wordt, maar nog steeds op website wordt aangehouden. Lijkt mij geval van valse reclame, gezien de vele reviews die iets anders aangeven.

R
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

Rob Koop op 19 September 2018

Na 6 maanden wachten kreeg ik wederom een bericht dat het nog 4 weken zou duren voor de kasten konden worden geleverd. Omdat het vertrouwen dat er ooit nog een levering zou plaatsvinden totaal was verdwenen heb ik toen de bestelling geannuleerd en kreeg de dag erop mijn geld teruggestort. Maar, inmiddels zijn we 6 maanden verder en moet ik ergens anders opnieuw beginnen met het bestellen van kasten.

Reageer op deze review

levert product niet, rechtzaak nodig

Beoordeling 
 
3.5

na ruim 5 maanden en vele vele mails later nog steeds geen kast.
komt afspraken niet na, nedenken elke keer smoesjes waarom niet geleverd wordt.
zelfs een nep bezorgafspraak mer ze gemaakt, nep omdat na een dag thuis wachren er niet bezorgt werd.
zelf moeten bellen na veel moeite te horen dat meubel (van 1,5 meter) zoek is geraakt.
waarschijnlijk nooit geproduceert.

ik start rechtzaak, laat afloop nog weten.

mensen niets bestellen hier !

RV
Was deze beoordeling nuttig? 5 2

rob van der boom op 13 Juni 2018

nooit verwacht maar de kast is uiteindelijk na half jaar in goede orde afgeleverd !
Een wonder, fijn dat het toch nog is gekomen

Reageer op deze review

Afspraken worden niet nagekomen, nog geen levering

Beoordeling 
 
1.0

Bestellen is gemakkelijk en het betalen ook.
Daarna begint de ellende. Steeds andere smoezen waarom er geen levering plaats vind.
Met een leveringstermijn van 8 - 12 weken mag je toch verwachten dat je uiterlijk na 12 weken je bestelde meubel hebt.
Na 18 weken nog steeds helemaal niets ontvangen en de smoezen blijven maar komen.
Jouwmaatkast.nl is volstrekt onbetrouwbaar en afspraken nakomen hebben ze maling aan.

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Goed product, chaotisch bedrijf

Beoordeling 
 
5.8

Laat ik vooropstellen dat het product dat “DeinSchrank.de” levert van goede kwaliteit is: goede materialen en vakmanschap in de fabricage. Het ontwerp van de kast is grotendeels door de klant samen te stellen; het is daarin flexibeler dan bijvoorbeeld Ikea. En het wordt tot op de centimeter nauwkeurig volgens opgave gemaakt.

Probleem is dat het bedrijf chaotisch is: het houdt zich niet aan de leveringsafspraken (overschrijding met maanden), het is chaotisch voor wat de communicatie met de klant (na veel aandringen wordt er gezegd dat de leveringstermijn onbekend is om dan na enkele weken aan te kondigen dat het de volgende dag geleverd wordt…). Chaotisch is ook de service: 17 zware pakketten worden op straat gedumpt en “Auf Wiedersehen!”, de klant mag het naar binnen sjouwen. Een montage-instructie werd aanvankelijk niet meegeleverd, op aandringen per email verstuurd. Dat die in het Duits is gesteld, kan ik nog billijken, maar de kwaliteit is erbarmelijk: hele montage-fases worden overgeslagen (de eerste!) en de montage van het sluitingsmechaniek van de kastdeuren wordt in één priegelig kleine tekening “uitgelegd”. De montage-instructie is voor een ervaren timmerman wellicht begrijpelijk, maar niet voor de gemiddelde amateur. Geloof het of niet, maar ik dacht met weemoed terug aan de heldere Ikea instructies!

Positief is, dat alle houten onderdelen duidelijk en logisch genummerd zijn (met een sticker), zodat daar geen misverstand over kan bestaan. Minder positief is, dat veel metalen onderdelen in de beschrijving diverse benamingen hebben (de “Minifix-Verbinder” heten bijvoorbeeld plotseling “Verbindungsbolzen”). Bij het eerdergenoemde sluitingsmechaniek van de kastdeuren wordt überhaupt geen overzicht van de (metalen) onderdelen gegeven. Het in elkaar zetten van de kast heeft me dan ook twee volle dagen gekost, met veel gepuzzel en trial and error… en ik heb de nodige ervaring met Ikea kasten!

Dus als je als klant kunt leven met die chaos krijg je een kwalitatief goed product. Mijn kast staat er en ziet er mooi uit. Advies aan “DeinSchrank.de”: neem een communicatiedeskundige in dienst die de contacten met de klanten coördineert, een realistische schatting van de leveringstermijn geeft en montage-instructies op bruikbaarheid toetst.

KN
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

hier NOOIT iets kopen

Beoordeling 
 
2.8

Mooie website, makkelijk om zelf een kast te ontwerpen.
Zo gezegd, zo gedaan.
Echter: Nog nooit zoveel spijt van een aankoop gehad. € 1100 euro armer wordt 9 !!! weken later een lowboard geleverd. Na tig telefoontjes, het bedrijf is echter nauwelijks telefonisch bereikbaar.
Bij uitpakken is 1 de achterwand beschadigd (grote kras) en ontbreken (!) de poten, de gebruiksaanwijzing en de knoppen, schroeven enz. Weer is jouwmaatkast niet telefonisch bereikbaar. Na heen en weer gemail en excuus wordt aangeboden dat er een nieuwe achterwand zal worden geleverd, samen met de ontbrekende poten en de gebruiksaanwijziging. Na diverse mails (ondanks toezegging dat dit in een bepaalde week geleverd zou worden, gebeurde er weer niets) bleek de achterwand zoek!
Ter compensatie krijgen wij slechts een "toegoedbon van € 50" aangeboden. Hoe durven ze. Wij willen NOOIT meer iets van jouwmaatkast, nog niet voor niets. Ons advies: BLIJF HIER WEG, BESTEL HIER NOOIT IETS! Voor minder geld kan je ergens een kast kopen, die compleet (in elkaar dus) geleverd wordt of gratis in elkaar gezet wordt. Hier krijg je een bouwpakket van fineer! Waardeloos bedrijf met super slechte service!

H
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

We hebben ongeveer het kleinst mogelijke kastje besteld om onder ons raam te plaatsen. Het resultaat is prima, het is zoals we het besteld hadden en zelfs beter dan we verwacht hadden.
Het is alsof deze kast er altijd al gestaan heeft ....
Ook de levering verliep perfect. We hadden levering gevraagd om 8 u 's morgens en om 5 voor 8 kregen we telefoon van de transportfirma dat het door fileproblemen een kwartiertje later zou zijn.
Die uitvoerige handleiding (8 bladzijden volledig in het Duits) deed me even schrikken, maar uiteindelijk viel ook het in elkaar steken van ons kastje heel goed.
Nog een puntje dat we nog moeten oplossen: bij nader inzien zouden we de plint aan de onderkant niet plaatsen omdat het resultaat dan luchtiger is. Maar hoe camoufleren we de niet zo mooie verstelbare pootjes die nu wel zichtbaar zijn?

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

Omdat we opzoek waren naar een kast voor in onze hal kwamen we bij jouwmaatkast terecht. Na een eerste ontwerp gemaakt te hebben op de website hadden we het probleem dat er verwarmingsbuizen achter de kast moesten doorlopen. Hierdoor kon de kast niet helemaal tot achteren doorlopen. Het probleem was dat we ook niet te veel ruimte achter de kast vrij wilde houden. Dus moesten we een alternatief vinden. Na uiteindelijk telefonisch contact te hebben gehad met jouwmaaatkast hebben we een tekening gemaakt van de situatie en alle maten hierin opgeschreven en toegestuurd. Binnen 1 dag kregen we al een ontwerp bestaande uit twee kasten die op elkaar staan. Na nog wat aanpassingen hebben we de kast("en") uiteindelijk besteld. De levering verliep soepel en we hebben niet lang hoeven te wachten. Het enige wat misschien nog iets beter kan is de opbouw handleiding. Hier hebben we soms even wat langer bij staan te kijken. Maar over het algemeen was deze zeer goed te begrijpen. Verder was alles prima!

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Ik heb hier voor onze slaapkamer een kledingkast besteld. Voordelen zijn de eigen indeling, zelf de kleur uit kiezen en de kwaliteit. Nadelen dat je niet alles zelf kunt uitkiezen wat je wilt. Zo kun je geen broekenhouders ed. op de website aangeven. Al met al goede kwaliteit en ook de opbouw is eigenlijk goed te doen. De prijs dubbel en dwars waard.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw jouwMaatkast.nl ervaring

jouwMaatkast.nl is een online winkel die meubels individueel op maat produceerd. Klanten kunnen zelf meubels online op maat ontwerpen. Bij jouwMaatkast kunnen klanten zelf  decors, indedling en toebehoren uitkiezen om zo een individuele kast naar wens te laten produceren. De interne productie van jouwMaatkast zorgt er vervolgens voor dat jouw kast tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd wordt en bij je thuis wordt afgeleverd. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de kast in elkaar zetten. Om vervolgens te genieten van een kwalitatieve kast op maat!

Wat is uw ervaring met jouwMaatkast.nl? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij jouwMaatkast.nl hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal jouwMaatkast.nl reviews lezen.

Telefoonnummer: +3120-2622970

Algemene informatie

Verzendkosten
vanaf €19,-
Levertijd
3-5 weken
Productgroepen
 • meubels
 • kasten
 • tafels
 • maatkasten
 • hoekkasten
 • kasten onder schuindak
 • tv meubels
 • dressoirs
 • banken
 • meubels op maat
 • kast op maat
 • sideboards
 • highboards
Merken
jouwMaatkast.nl
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • credit card
 • op rekening