jouwMaatkast.nl
0   1  

www.jouwmaatkast.nl
 
8.4 (11)
jouw maatkast

jouwMaatkast.nl is een online winkel die meubels individueel op maat produceerd. Klanten kunnen zelf meubels online op maat ontwerpen. Bij jouwMaatkast kunnen klanten zelf  decors, indedling en toebehoren uitkiezen om zo een individuele kast naar wens te laten produceren. De interne productie van jouwMaatkast zorgt er vervolgens voor dat jouw kast tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd wordt en bij je thuis wordt afgeleverd. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de kast in elkaar zetten. Om vervolgens te genieten van een kwalitatieve kast op maat!

11 beoordelingen over jouwMaatkast.nl

9-10 punten
 
(7)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Beoordeling 
 
8.4
Bestellen 
 
8.7
Levering 
 
8.5
Service 
 
8.4
Prijs 
 
8.2
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Kees Nederlof
Beoordeling 
 
5.8

Goed product, chaotisch bedrijf

Laat ik vooropstellen dat het product dat “DeinSchrank.de” levert van goede kwaliteit is: goede materialen en vakmanschap in de fabricage. Het ontwerp van de kast is grotendeels door de klant samen te stellen; het is daarin flexibeler dan bijvoorbeeld Ikea. En het wordt tot op de centimeter nauwkeurig volgens opgave gemaakt.

Probleem is dat het bedrijf chaotisch is: het houdt zich niet aan de leveringsafspraken (overschrijding met maanden), het is chaotisch voor wat de communicatie met de klant (na veel aandringen wordt er gezegd dat de leveringstermijn onbekend is om dan na enkele weken aan te kondigen dat het de volgende dag geleverd wordt…). Chaotisch is ook de service: 17 zware pakketten worden op straat gedumpt en “Auf Wiedersehen!”, de klant mag het naar binnen sjouwen. Een montage-instructie werd aanvankelijk niet meegeleverd, op aandringen per email verstuurd. Dat die in het Duits is gesteld, kan ik nog billijken, maar de kwaliteit is erbarmelijk: hele montage-fases worden overgeslagen (de eerste!) en de montage van het sluitingsmechaniek van de kastdeuren wordt in één priegelig kleine tekening “uitgelegd”. De montage-instructie is voor een ervaren timmerman wellicht begrijpelijk, maar niet voor de gemiddelde amateur. Geloof het of niet, maar ik dacht met weemoed terug aan de heldere Ikea instructies!

Positief is, dat alle houten onderdelen duidelijk en logisch genummerd zijn (met een sticker), zodat daar geen misverstand over kan bestaan. Minder positief is, dat veel metalen onderdelen in de beschrijving diverse benamingen hebben (de “Minifix-Verbinder” heten bijvoorbeeld plotseling “Verbindungsbolzen”). Bij het eerdergenoemde sluitingsmechaniek van de kastdeuren wordt überhaupt geen overzicht van de (metalen) onderdelen gegeven. Het in elkaar zetten van de kast heeft me dan ook twee volle dagen gekost, met veel gepuzzel en trial and error… en ik heb de nodige ervaring met Ikea kasten!

Dus als je als klant kunt leven met die chaos krijg je een kwalitatief goed product. Mijn kast staat er en ziet er mooi uit. Advies aan “DeinSchrank.de”: neem een communicatiedeskundige in dienst die de contacten met de klanten coördineert, een realistische schatting van de leveringstermijn geeft en montage-instructies op bruikbaarheid toetst.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Helena
Beoordeling 
 
2.8

hier NOOIT iets kopen

Mooie website, makkelijk om zelf een kast te ontwerpen.
Zo gezegd, zo gedaan.
Echter: Nog nooit zoveel spijt van een aankoop gehad. € 1100 euro armer wordt 9 !!! weken later een lowboard geleverd. Na tig telefoontjes, het bedrijf is echter nauwelijks telefonisch bereikbaar.
Bij uitpakken is 1 de achterwand beschadigd (grote kras) en ontbreken (!) de poten, de gebruiksaanwijzing en de knoppen, schroeven enz. Weer is jouwmaatkast niet telefonisch bereikbaar. Na heen en weer gemail en excuus wordt aangeboden dat er een nieuwe achterwand zal worden geleverd, samen met de ontbrekende poten en de gebruiksaanwijziging. Na diverse mails (ondanks toezegging dat dit in een bepaalde week geleverd zou worden, gebeurde er weer niets) bleek de achterwand zoek!
Ter compensatie krijgen wij slechts een "toegoedbon van € 50" aangeboden. Hoe durven ze. Wij willen NOOIT meer iets van jouwmaatkast, nog niet voor niets. Ons advies: BLIJF HIER WEG, BESTEL HIER NOOIT IETS! Voor minder geld kan je ergens een kast kopen, die compleet (in elkaar dus) geleverd wordt of gratis in elkaar gezet wordt. Hier krijg je een bouwpakket van fineer! Waardeloos bedrijf met super slechte service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Hilde
Beoordeling 
 
8.8

We hebben ongeveer het kleinst mogelijke kastje besteld om onder ons raam te plaatsen. Het resultaat is prima, het is zoals we het besteld hadden en zelfs beter dan we verwacht hadden.
Het is alsof deze kast er altijd al gestaan heeft ....
Ook de levering verliep perfect. We hadden levering gevraagd om 8 u 's morgens en om 5 voor 8 kregen we telefoon van de transportfirma dat het door fileproblemen een kwartiertje later zou zijn.
Die uitvoerige handleiding (8 bladzijden volledig in het Duits) deed me even schrikken, maar uiteindelijk viel ook het in elkaar steken van ons kastje heel goed.
Nog een puntje dat we nog moeten oplossen: bij nader inzien zouden we de plint aan de onderkant niet plaatsen omdat het resultaat dan luchtiger is. Maar hoe camoufleren we de niet zo mooie verstelbare pootjes die nu wel zichtbaar zijn?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Toni
Beoordeling 
 
8.8

Omdat we opzoek waren naar een kast voor in onze hal kwamen we bij jouwmaatkast terecht. Na een eerste ontwerp gemaakt te hebben op de website hadden we het probleem dat er verwarmingsbuizen achter de kast moesten doorlopen. Hierdoor kon de kast niet helemaal tot achteren doorlopen. Het probleem was dat we ook niet te veel ruimte achter de kast vrij wilde houden. Dus moesten we een alternatief vinden. Na uiteindelijk telefonisch contact te hebben gehad met jouwmaaatkast hebben we een tekening gemaakt van de situatie en alle maten hierin opgeschreven en toegestuurd. Binnen 1 dag kregen we al een ontwerp bestaande uit twee kasten die op elkaar staan. Na nog wat aanpassingen hebben we de kast("en") uiteindelijk besteld. De levering verliep soepel en we hebben niet lang hoeven te wachten. Het enige wat misschien nog iets beter kan is de opbouw handleiding. Hier hebben we soms even wat langer bij staan te kijken. Maar over het algemeen was deze zeer goed te begrijpen. Verder was alles prima!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
anoniem
Beoordeling 
 
9.0

Ik heb hier voor onze slaapkamer een kledingkast besteld. Voordelen zijn de eigen indeling, zelf de kleur uit kiezen en de kwaliteit. Nadelen dat je niet alles zelf kunt uitkiezen wat je wilt. Zo kun je geen broekenhouders ed. op de website aangeven. Al met al goede kwaliteit en ook de opbouw is eigenlijk goed te doen. De prijs dubbel en dwars waard.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Mooie kast
Beoordeling 
 
9.8

Zeer tevreden! alles eenvoudig ontworpen via http://www.jouwmaatkast.nl je kan meteen je maten en wensen ingeven en ziet meteen de prijs verschijnen. Heel overzichtelijk. Het enige nadeel bij ons was dat we nog een schoenen la wilde. Dit moesten we eerst per mail communiceren. Vandaar hier 9 ipv 10 punten. Wat betreft de service heel erg tevreden. Snel reactie op mails en ook de levering was super. Ook bij ons zijn ze precies op het tijdstip komen leveren als van te voren aan gegeven! In elkaar gezet en alles ingeruimd prima! Zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar een betaalbare maatkast.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Simone
Beoordeling 
 
9.5

Voor mijn vakantie een mooie hoekkast bij jouwmaatkast besteld en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Op de site een aanvraag gedaan en binnen een dag kreeg ik al een ontwerp opgestuurd. Na wat wensen door te geven en ideeen besproken te hebben konden ze me zeer goed helpen en precies mijn wensen omzetten in het ontwerp. Ik wilde de kast na de vakantie geleverd krijgen en ook dit was geen enkel probleem. Ik moet zeggen een compliment aan de klantenservice ze denken hier echt met je mee. De levering is verder ook perfect verlopen, afspraak gemaakt en ze zijn ook daadwerkelijk op dit tijdstip komen leveren. Helaas was er een kleine beschadiging bij het transport aan de hoek van het plint. Meteen contact met jouwmaatkast op genomen, ik moest even een foto sturen en binnen 2 weken heb ik het onderdeel zonder problemen vervangen gekregen. Wat betreft de kwaliteit van de kast en de stevigheid van het materiaal ben ik zeer tevreden alles past precies en het ziet er ook nog eens gelikt uit! Dus ook ik ben eigenlijk zeer tevreden met jouwmaatkast.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Fam. Bodegraaf
Beoordeling 
 
10.0

Wij zijn heel erg tevreden over de service en de kast die jouwmaatkast.nl geleverd heeft. In het begin hadden we nog onze twijfels over het online bestellen van maatmeubels. Daarom hebben we eerst wat decor monsters besteld om te kijken hoe de kwaliteit was en welke kleur we wilde hebben. Vanaf dit moment waren we eigenijk snel om. De klantenservice was zo vriendelijk en behulpzaam dat het al snel een vertrouwd gevoel gaf. Op e-mailtjes wordt snel gereageerd en als je belt gaat hij meestal maar 2 keer over en heb je al iemand aan de lijn welke je dan ook echt verder kan helpen. Dat is wat anders dan minutenlang een bandje afluisteren met slechte muziek en uiteindelijk nog niet naar tevredenheid geholpen worden. Nee wat dat betreft heeft jouwmaatkast het goed voor elkaar. De bestelling en betaling was eenvoudig en werd duidelijk gecommuniceerd. Zelf voor de levering werd nog persoonlijk contact met ons opgenomen of het op deze dag uit kwam! Helemaal top! Alle kastdelen waren goed verpakt en voorzien van nummers. Hierdoor is het monteren van de kast een fluitje van een cent ook omdat er een overzichtelijke handleiding bij geleverd wordt. Ik denk dat we na het uitpakken de kast binnen 30min hadden staan! En wat betreft de kwaliteits prijs verhouding is het meer dan waar. De kast staat perfect en het is een robuust meubel. Dus geen gammel kastje waarbij je moet oppassen dat je het niet te zwaar belaat, gewoon een echte kwaliteits kast. Vandaar alleen maar 10'en!! We zijn super tevreden!! Dus mocht je twijfelen over het aankopen van een product als dit online neem eens contact met ze op en je merkt meteen dat het te vertrouwen is!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
tevreden klant
Beoordeling 
 
10.0

Gewoon meer dan tevreden! Normaal neem ik niet de moeite om een revieuw te schrijven maar voor jouwMaatkast.nl maak ik graag een uitzondering. Heb er een mooi Sideboard bestelt en ben zeer te spreken over de kwaliteit. Mooi afgewerkt materiaal en zeer robuust. Mailtjes werden meteen beantwoord en de levering verliep volgens afspraak. Prijs is zeer gunstig voor het maatwerk en de kwaliteit die geleverd word! Dus mocht je opzoek zijn naar een betrouwbare winkel met kwaliteits producten kun je hier goed terecht! bedankt!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Robert
Beoordeling 
 
9.3

Ik ben zeer te spreken over jouwMaatkast.nl. Ik heb hier een kast besteld en een sideboard. Beide zijn van goede kwaliteit en het materiaal heeft tot nu toe de indruk jarenlang mee te gaan. Ik heb zonder moeite beide meubels in elkaar gezet aan de hand van de aanleiding en het eindresultaat mag er zijn. Stevige en overzichterlijke kasten en ik kan er alles mooi in kwijt. Dit is wel even wat anders dan een standaard kastje. De levering was prima (precies op tijd). De service is zo ver ik die nodig had goed. Verder niets aan te merken! Als je een kast naar wens wilt hebben kun je hier zeker met gemak bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
jouwMaatkast.nl
Productgroepen
 • meubels
 • kasten
 • tafels
 • maatkasten
 • hoekkasten
 • kasten onder schuindak
 • tv meubels
 • dressoirs
 • banken
 • meubels op maat
 • kast op maat
 • sideboards
 • highboards
Levertijd
3-5 weken
Verzendkosten
vanaf €19,-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • credit card
 • op rekening
Telefoonnummer
+3120-2622970

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.