Keller-sports reviews & ervaringen

www.keller-sports.nl
 
6.4 (106)
Keller Sports reviews

106 Keller-sports reviews

 
(49)
 
(6)
 
(6)
 
(13)
 
(33)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Ooit Premium gratis

Service 
 
1.0

2018 een bestelling geplaatst, 2019 premium membership geannuleert voor de verloopdatum, aangekondigde rekening kwam als verassing. 2019 bevestiging van beindiging, week later toch gewoon nieuw jaar geind bij Paypal, dit teruggedraaid natuurlijk, 2020 daar komen ze weer met een factuur die ze niet kunnen innen, nu 2021 ja hoor daar zijn ze weer, kiekeboo hier een nieuwe factuur voor komend jaar. account ingedoken en beindiging Premium gekozen, staat daar doodleuk dat dit per 2019 beindigd is en niet verlengd en/of geind zal worden.
Wat is dit voor club, ik bestel er alvast never nooit meer en hier in de sportclub zal geen lid dit ook doen na mijn ervaring.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Andre op 13 Oktober 2021

Hallo Ron. is dit nog goed gekomen? ik maak mij namelijk al zorgen want ik heb mijn premium lidmaatschap 3 weken voor de einddatum bij kellersports ook opgezegd. en hiervan een bevestiging in de mail gehad . nu 2 dagen na verloop van de eind datum zie ik dat er nog steeds premium prijzen worden verrekend in mijn account maar ik kan nu nergens vinden dat ik premium lid ben en mijn lidmaatschap kan opzeggen. dit had ik natuurlijk al gedaan maar ik vraag mij af waarom ik dan nog met premium korting zou kunnen bestellen? heel vreemde zaak.

Reageer op deze review

Sportshirts

Beoordeling 
 
9.0

Ging gewoon vlot en goed, besteld, 2 dagen later geleverd, artikelen hoefden niet retour dus daar heb ik geen ervaring mee.

MM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

In April een deel van de bestelling geretourneerd. NOOIT meer iets vernomen noch geld terug ontvangen. Wel 3x het contactformulier ingevuld en ze via verschillende kanalen benaderd BEHALVE telefonisch of via de chat want die functie hebben ze niet.

Nooit een reactie gehad. Te kansloos voor woorden

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

verschrikkelijk, blijf hier weg

Beoordeling 
 
2.8

er ontbrak een artikel waar ik wel voor had betaald. dit werd netjes vergoed nadat ik hierover heb gemaild. vervolgens stuur ik van de 3 atikelen er 2 terug. inmiddels ben ik al 4 maanden bezig om mijn geld terug te krijgen. communicatie slecht, service slecht. ik bestel hier nooit meer. een shirt wordt zo wel erg kostbaar.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Long delivery, bad customer service

Beoordeling 
 
3.0

Be careful when buying at Keller sports: delivery time easily triples, for it takes them a long time to send out parcels. Also, their customer service is very bad: No telephone number, online form doesn't work, no reply to emails for 3 days. My advice is to buy gear at a different store

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Verkeerde maat door onvolledige informatie, slechte service

Beoordeling 
 
4.3

Levering liet meer dan een week op zich wachten terwijl gezegd werd dat binnen 2-4 dagen zou worden geleverd. Ik heb een Nike sportjasje besteld in de maat die ik bij eerdere aankopen van Nike ook steeds besteld heb en die altijd prima paste. Bij de jas die ik nu besteld heb, stond echter niet bij dat dit een loose fit was. Dus de bestelde maat was nu veel te groot! Bij verzoek om retourneren wordt je dan niet meer in Nederlands te woord gestaan en moet je kosten voor retourzending betalen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Geen levering

Beoordeling 
 
2.0

2 weken geleden besteld. Nog steeds geen levering. Telefonisch contact onmogelijk. Heel teleurstellend.

MV
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Angeline Kiggen op 13 November 2020

Wij hetzelfde 2 paar Nike schoenen besteld en betaald en niks ontvangen.
Niet te bereiken via telefoon of mail. Geen reactie

Reageer op deze review

slechtste service ooit

Beoordeling 
 
1.0

In eerste instantie beloven ze een levering binnen 2 a 4 dagen maar duurde een week langer. Kan gebeuren deze tijd maar pas het dan aan op je site. Vervolgens klopt de informatie niet over het product. Als de juiste informatie was gegeven was dit allemaal niet nodig geweest. Daarna moet je bij het retourneren €8,95 betalen. Welk bedrijf doet dat nog. Vervolgens is mijn product al 2 weken retour en heb nog steeds geen cent retour ontvangen. Contact met ze zoeken is bijna onmogelijk.

MB
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Frieda op 25 Augustus 2020

Heb je het geld al terug?

Reageer op deze review

Lange levertijden, geen service en niet te bereiken!

Beoordeling 
 
3.8

Ik heb in het verleden wel eens een bestelling gedaan bij Keller Sports en als er niks is met de bestelde producten is er ook geen probleem, op de misschien iets langere levertijden na. Echter deze keer 2 paar schoenen besteld (met een kortingscode van 10 euro). Echter bij één paar schoenen een productiefout. Dit kan uiteraard en na contact met de klantenservice kon ik de schoenen retour sturen. Echter krijg ik nu maar een gedeelte van het aankoopbedrag terug (korting is afgetrokken van de aankoopprijs). Na wederom meerdere keren per mail (want telefonisch zijn ze niet te bereiken) contact te hebben opgenomen geven ze simpelweg aan dat dit conform de voorwaarden is. Ik heb toen nog aangegeven dat ik dan ook bereid was om de gehele koop te ontbinden maar dat ik het dan wel gratis retour wil sturen maar dit was voor Keller Sports ook geen optie.

Mijn oordeel, goedkope sportwinkel maar 0 service, weet dus waaraan je begint als je hier een bestelling plaatst!

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Vreselijke service

Beoordeling 
 
4.5

Vreselijk! Deze winkel ga ik dus echt iedereen afraden. Een skibril van over de € 100,- besteld. Blijken er kleine haarkrasjes aan de binnenkant van het glas te zitten. En denk je dat ze dan een nieuwe opsturen? Echt niet , Ik heb eerst foto's moeten sturen en daarna moest ik het terug naar Duitsland sturen! Uiteraard zijn de portokosten voor de afzender. Oh ja, het gaat ongeveer 4 - 6 weken duren voordat ik te horen krijg of de skibril überhaupt vervangen gaat worden. Laat je trouwens niet misleiden dat dit een Nederlandse website is. Dat is het namelijk niet (ondanks .nl) en daardoor gaat alle communicatie in het Engels. Als je een artikel zoekt dan adviseer ik je om het niet hier te kopen, dan maar een paar euro meer betalen en wel de service krijgen die je als klant verdient.

20200228_144736 klein
20200228_144736 klein
R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

uitstekend

Beoordeling 
 
10.0

gemakkelijk bestelproces. Duidelijkheid over de termijn van levering, die ook uitstekend nagekomen werd.

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Beoordeling 
 
1.0

Onlangs een paar Nike hardloopschoenen gekocht, zelfde type en maat als altijd. Schoenen zaten vanaf begin echter niet goed en werden zelfs pijnlijk na enkele kilometers. Normaal hoef ik deze schoenen nooit in te lopen, ze zitten vanaf de eerste meter goed, maar deze keer dus niet. Zal waarschijnlijk komen door veranderingen die Nike heeft doorgevoerd, waar Keller weinig aan kan doen, maar na dit gemeld te hebben had Keller geen enkele begrip, geen uitleg en ik zou de schoenen maar moeten doorverkopen. Als ik eerst de recensies hier had gelezen had ik hier niet besteld. Was ook de eerste en laatste keer voor mij.

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

teleurstellende service

Beoordeling 
 
5.8

Bestelling en levering absoluut geen opmerkingen maar binnen een jaar brak de band van mijn horloge af en heb dit direct gemeld incl. foto's bij de klantenservice van Keller Sport. Zij informeerde mij direct dat zij de klacht in behandeling namen en vervolgens gebeurde er 4 weken niets. Heb diverse malen telefonisch contact opgenomen en werd steeds gemeld dat zij wachten op een reactie van Suunto. Na 4 weken zelf contact opgenomen met Suunto en de volgende dag stond er een koerier voor de deur om mijn horloge op te halen en wordt deze binnen 7 werkdagen gerepareerd teruggestuurd. Toen ik Keller Sport mailde dat ik het erg vreemd vind dat zij er 4 weken over doen terwijl het mij binnen 7 werkdagen lukt gaf Keller Sports niet meer thuis. Geen enkele reactie en/of excuses. Ik zal om deze reden nooit meer een bestelling bij Keller Sports plaatsen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Geen porto kosten terug

Beoordeling 
 
1.3

Onbetrouwbare webshop, passen jullie op!!!

De te kleine schoenen twee maanden geleden gekregen. Via post nl. zijn deze terug gestuurd. Gemaakte portokosten 6,95 euro, zouden vergoed worden. Als ik ze erop attendeer krijg ik geen informatie terug. Alleen een standaard mail met de wensen van een goede dag.? Op de vraag om de PORTOKOSTEN terug te betalen reageren niet.

I
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

slechte communicatie en lange levertijd!

Beoordeling 
 
4.5

Na bestelling (28 febr) geen bevestiging van de bestelling, alleen een mail met hierin een factuur (maar niet dat deze voldaan was, ook geen dank voor je bestelling..)Na 2 weken (11mrt)gebeld waar de bestelling bleef, hierop onduidelijk antwoord, moest 2 dgn wachten... geen terugkoppeling via de mail, niks! 13mrt weer gebeld, ze waren er nog mee bezig, moest weer 2 dagen wachten.... weer geen terugkoppeling, geen mail, niks!! vrijdag 15 mrt stond UPS zonder mededeling aan de deur met de schoenen. Al met al zeer onprofessioneel, zo ga je niet met klanten om!!! NOOIT MEER BIJ KELLER SPORTS, ze doen mijn achternaam geen eer aan!!!

RK
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Hier bestel ik nooit meer!

Beoordeling 
 
2.8

Ongeveer een maand geleden heb ik hier voor de eerste keer en meteen ook de laatste keer besteld. Het begon al met het plaatsen van de bestelling. Normaal gesproken krijg je een bevestigingsmail van je bestelling, maar ik moest hier zelf om vragen. Toen ik het pakje opende bleek dat ze van een sporttop de verkeerde kleur hadden gestuurd. Een foutje kan gebeuren, maar de manier waarop er hier mee omgegaan wordt echt niet! De klantenservice is een regelrechte ramp! Je emails worden niet fatsoenlijk gelezen en er wordt daarom eindeloos heen en weer gemaild zonder enig resultaat! Ze lezen je emails gewoon echt niet goed en behandelen je als een debiel. Ik heb nu nog altijd niet de door mij betaalde retourkosten teruggekregen. Om moedeloos van te worden! Zij sturen je het verkeerde artikel met een ander artikelnummer en jij mag voor de retourkosten opdraaien. Ik heb eerst mijn mail in het Nederlands gestuurd, maar toen kreeg ik het antwoord ‘your language is not availabe’. Ik heb mijn volgende mail in het Duits gestuurd en toen kreeg ik dezelfde melding ‘your language is not availabe’. Jawel ik kan geen mails sturen in het Duits naar een Duits bedrijf. En nee het ligt niet aan mijn Duits (ik ben afgestudeerd in het Duits) dat ik verder moest communiceren in het Engels, maar aan de slechte klantenservice van dit bedrijf! Bespaar jezelf een hoop ellende en bestel ergens anders.

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

foute informatie

Beoordeling 
 
5.8

De te kleine hardloopschoenen zijn teruggestuurd volgens aanwijzingen via post nl. Gemaakte portokosten , 6,95 euro, zouden vergoed worden. Na 5 weken heb ik het retourbedrag teruggekregen, ZONDER PORTOKOSTEN.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Super!

Beoordeling 
 
8.5

De bestelde hardloopschoenen werden al 2 dagen na bestelling geleverd. Zeer voordelig, betalen kan zelfs achteraf dus als er iets mis zou gaan loop je geen enkel risico.

Bij de levering zaten retourstickers voor het geval dat je niet tevreden zou zijn met je aankoop.

Ik ben zeer tevreden en bestel mijn hardloopschoenen zeker weer een volgende keer bij Lekker!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Hele slechte ervaring

Mijn schoonvader (75) heeft eind augustus een pakket aangenomen aan de deur. Een pakket van Keller Sports met daarin sportschoenen 5 maten te GROOT !!!!!! Een pakbrief met de melding dat de factuur via de mail verstuurd is ?!?!? Hij heeft niet eens internet. Pakket is retour gezonden. Ondertussen diverse aanmaningen en dreigt men met deurwaarders. Wat is het probleem Keller Sports? Een oude man running shoes toesturen veel te groot. STOP MET AANMANINGEN EN BEDREIGINGEN!!!!!!!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Niet aan beginnen

Beoordeling 
 
1.0

Een jaar geleden had ik een bestelling geplaatst op kellersports. Ik kreeg vanochtend ineens een bericht van Klarna dat ik 10€ moet betalen voor een premium lidmaatschap van kellersports. Ik heb daar nooit om gevraagd en dat sturen ze me dus zo op. Vervolgens heb ik een nette mail gestuurd naar kellersports, krijg ik alles in het engels (wat niet heel erg is maar ik had een klacht en de klantenservice vertelde me dat ze het jammer vinden dat ik geen lid wil worden en ze gaven allemaal aanbiedingen. Vroeg ik daar om? Nee. Ik vroeg of ze het willen annuleren + een bevestiging. Ze snappen er helemaal niks van. De bestelling vorig jaar was wel goed geleverd maar de service is echt knudde!! Laat staan met retourneren enzo..

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

de boer op 06 Januari 2018

wij hebben precies zo'n aanmaning ontvangen. Graag hoor ik hoe uw klacht is afgehandeld,

Pia op 09 Februari 2018

Ook ik heb een aanmaning voor het lidmaatschap ontvangen. Heb overigens meer dan een jaar geleden ooit iets gekocht bij Keller-sports. Wat is er met jullie klacht hierover gedaan?

AJvdv op 19 Augustus 2018

Hi! Wij hebben nu precies hetzelfde voorval. Zou je kunnen vertellen hoe dit verder is afgehandeld/is verlopen. We zijn niet van plan te betalen en ik wil er eigenlijk werk van gaan maken, want het is te gek voor woorden dat dit kan.

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Keller-sports ervaring

Keller-sports.nl is een grote online shop, gespecialiseerd in sportartikelen van goede, vertrouwde merken, zoals Nike, Adidas en Saucony. Bij Keller-sports bent u aan het juiste adres voor zowel mannen-, vrouwen- als kinder sportkleding en sportschoenen. Keller-sports specialiseert zich in tennis, running en fitness artikelen. Door de snelle levering van 1 werkdag, bent u ervan gegarandeerd dat u uw sportartikelen snel kunt gebruiken.

Wat is uw ervaring met Keller-sports? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Keller-sports hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Keller-sports reviews lezen.

Telefoonnummer: 050-7200160
Meer info over Keller-sports op Wikipedia

Algemene informatie

Keurmerken
trusted shops guarantee
Verzendkosten
gratis bij besteding van minimaal 75 euro
Levertijd
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Productgroepen
 • hardloopschoenen
 • hardloopkleding
 • tennisschoenen
 • tenniskleding
 • Fitness
 • tennisrackets
Merken
 • Adidas
 • Asics
 • Nike
 • Saucony
 • K-swiss
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • Paypal
 • vooruitbetaling
 • creditcard
 • factuur
 • tegoedbon