Keller-sports reviews

www.keller-sports.nl
 
6.6 (96)
keller sports

Keller-sports.nl is een grote online shop, gespecialiseerd in sportartikelen van goede, vertrouwde merken, zoals Nike, Adidas en Saucony. Bij Keller-sports bent u aan het juiste adres voor zowel mannen-, vrouwen- als kinder sportkleding en sportschoenen. Keller-sports specialiseert zich in tennis, running en fitness artikelen. Door de snelle levering van 1 werkdag, bent u ervan gegarandeerd dat u uw sportartikelen snel kunt gebruiken.

96 Keller-sports reviews

 
(47)
 
(6)
 
(6)
 
(9)
 
(28)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Slechte klantenservice

Beoordeling 
 
1.0

Onlangs een paar Nike hardloopschoenen gekocht, zelfde type en maat als altijd. Schoenen zaten vanaf begin echter niet goed en werden zelfs pijnlijk na enkele kilometers. Normaal hoef ik deze schoenen nooit in te lopen, ze zitten vanaf de eerste meter goed, maar deze keer dus niet. Zal waarschijnlijk komen door veranderingen die Nike heeft doorgevoerd, waar Keller weinig aan kan doen, maar na dit gemeld te hebben had Keller geen enkele begrip, geen uitleg en ik zou de schoenen maar moeten doorverkopen. Als ik eerst de recensies hier had gelezen had ik hier niet besteld. Was ook de eerste en laatste keer voor mij.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

teleurstellende service

Beoordeling 
 
5.8

Bestelling en levering absoluut geen opmerkingen maar binnen een jaar brak de band van mijn horloge af en heb dit direct gemeld incl. foto's bij de klantenservice van Keller Sport. Zij informeerde mij direct dat zij de klacht in behandeling namen en vervolgens gebeurde er 4 weken niets. Heb diverse malen telefonisch contact opgenomen en werd steeds gemeld dat zij wachten op een reactie van Suunto. Na 4 weken zelf contact opgenomen met Suunto en de volgende dag stond er een koerier voor de deur om mijn horloge op te halen en wordt deze binnen 7 werkdagen gerepareerd teruggestuurd. Toen ik Keller Sport mailde dat ik het erg vreemd vind dat zij er 4 weken over doen terwijl het mij binnen 7 werkdagen lukt gaf Keller Sports niet meer thuis. Geen enkele reactie en/of excuses. Ik zal om deze reden nooit meer een bestelling bij Keller Sports plaatsen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geen porto kosten terug

Beoordeling 
 
1.3

Onbetrouwbare webshop, passen jullie op!!!

De te kleine schoenen twee maanden geleden gekregen. Via post nl. zijn deze terug gestuurd. Gemaakte portokosten 6,95 euro, zouden vergoed worden. Als ik ze erop attendeer krijg ik geen informatie terug. Alleen een standaard mail met de wensen van een goede dag.? Op de vraag om de PORTOKOSTEN terug te betalen reageren niet.

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

slechte communicatie en lange levertijd!

Beoordeling 
 
4.5

Na bestelling (28 febr) geen bevestiging van de bestelling, alleen een mail met hierin een factuur (maar niet dat deze voldaan was, ook geen dank voor je bestelling..)Na 2 weken (11mrt)gebeld waar de bestelling bleef, hierop onduidelijk antwoord, moest 2 dgn wachten... geen terugkoppeling via de mail, niks! 13mrt weer gebeld, ze waren er nog mee bezig, moest weer 2 dagen wachten.... weer geen terugkoppeling, geen mail, niks!! vrijdag 15 mrt stond UPS zonder mededeling aan de deur met de schoenen. Al met al zeer onprofessioneel, zo ga je niet met klanten om!!! NOOIT MEER BIJ KELLER SPORTS, ze doen mijn achternaam geen eer aan!!!

RK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Hier bestel ik nooit meer!

Beoordeling 
 
2.8

Ongeveer een maand geleden heb ik hier voor de eerste keer en meteen ook de laatste keer besteld. Het begon al met het plaatsen van de bestelling. Normaal gesproken krijg je een bevestigingsmail van je bestelling, maar ik moest hier zelf om vragen. Toen ik het pakje opende bleek dat ze van een sporttop de verkeerde kleur hadden gestuurd. Een foutje kan gebeuren, maar de manier waarop er hier mee omgegaan wordt echt niet! De klantenservice is een regelrechte ramp! Je emails worden niet fatsoenlijk gelezen en er wordt daarom eindeloos heen en weer gemaild zonder enig resultaat! Ze lezen je emails gewoon echt niet goed en behandelen je als een debiel. Ik heb nu nog altijd niet de door mij betaalde retourkosten teruggekregen. Om moedeloos van te worden! Zij sturen je het verkeerde artikel met een ander artikelnummer en jij mag voor de retourkosten opdraaien. Ik heb eerst mijn mail in het Nederlands gestuurd, maar toen kreeg ik het antwoord ‘your language is not availabe’. Ik heb mijn volgende mail in het Duits gestuurd en toen kreeg ik dezelfde melding ‘your language is not availabe’. Jawel ik kan geen mails sturen in het Duits naar een Duits bedrijf. En nee het ligt niet aan mijn Duits (ik ben afgestudeerd in het Duits) dat ik verder moest communiceren in het Engels, maar aan de slechte klantenservice van dit bedrijf! Bespaar jezelf een hoop ellende en bestel ergens anders.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

foute informatie

Beoordeling 
 
5.8

De te kleine hardloopschoenen zijn teruggestuurd volgens aanwijzingen via post nl. Gemaakte portokosten , 6,95 euro, zouden vergoed worden. Na 5 weken heb ik het retourbedrag teruggekregen, ZONDER PORTOKOSTEN.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Super!

Beoordeling 
 
8.5

De bestelde hardloopschoenen werden al 2 dagen na bestelling geleverd. Zeer voordelig, betalen kan zelfs achteraf dus als er iets mis zou gaan loop je geen enkel risico.

Bij de levering zaten retourstickers voor het geval dat je niet tevreden zou zijn met je aankoop.

Ik ben zeer tevreden en bestel mijn hardloopschoenen zeker weer een volgende keer bij Lekker!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Hele slechte ervaring

Mijn schoonvader (75) heeft eind augustus een pakket aangenomen aan de deur. Een pakket van Keller Sports met daarin sportschoenen 5 maten te GROOT !!!!!! Een pakbrief met de melding dat de factuur via de mail verstuurd is ?!?!? Hij heeft niet eens internet. Pakket is retour gezonden. Ondertussen diverse aanmaningen en dreigt men met deurwaarders. Wat is het probleem Keller Sports? Een oude man running shoes toesturen veel te groot. STOP MET AANMANINGEN EN BEDREIGINGEN!!!!!!!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Niet aan beginnen

Beoordeling 
 
1.0

Een jaar geleden had ik een bestelling geplaatst op kellersports. Ik kreeg vanochtend ineens een bericht van Klarna dat ik 10€ moet betalen voor een premium lidmaatschap van kellersports. Ik heb daar nooit om gevraagd en dat sturen ze me dus zo op. Vervolgens heb ik een nette mail gestuurd naar kellersports, krijg ik alles in het engels (wat niet heel erg is maar ik had een klacht en de klantenservice vertelde me dat ze het jammer vinden dat ik geen lid wil worden en ze gaven allemaal aanbiedingen. Vroeg ik daar om? Nee. Ik vroeg of ze het willen annuleren + een bevestiging. Ze snappen er helemaal niks van. De bestelling vorig jaar was wel goed geleverd maar de service is echt knudde!! Laat staan met retourneren enzo..

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

de boer op 06 Januari 2018

wij hebben precies zo'n aanmaning ontvangen. Graag hoor ik hoe uw klacht is afgehandeld,

Pia op 09 Februari 2018

Ook ik heb een aanmaning voor het lidmaatschap ontvangen. Heb overigens meer dan een jaar geleden ooit iets gekocht bij Keller-sports. Wat is er met jullie klacht hierover gedaan?

AJvdv op 19 Augustus 2018

Hi! Wij hebben nu precies hetzelfde voorval. Zou je kunnen vertellen hoe dit verder is afgehandeld/is verlopen. We zijn niet van plan te betalen en ik wil er eigenlijk werk van gaan maken, want het is te gek voor woorden dat dit kan.

Reageer op deze review

drop off location too remote

Beoordeling 
 
6.0

Got a good deal on my new Asics. UPS arrived within 3 days, that's great, but they could not deliver as I was not home. Driver dropped the parcel at a remote Shell station drop off point >2km away from my address in Amsterdam(postal code 1087).

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Keller-sports informatie

Algemene informatie

Merken
 • Adidas
 • Asics
 • Nike
 • Saucony
 • K-swiss
Productgroepen
 • hardloopschoenen
 • hardloopkleding
 • tennisschoenen
 • tenniskleding
 • Fitness
 • tennisrackets
Levertijd
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Verzendkosten
gratis bij besteding van minimaal 75 euro
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
trusted shops guarantee
Betaalmethodes
 • Paypal
 • vooruitbetaling
 • creditcard
 • factuur
 • tegoedbon
Telefoonnummer
050-7200160