Libaas reviews & ervaringen

www.libaas.nl
 
8.2 (62)
Libaas

62 Libaas reviews

 
(37)
 
(14)
 
(2)
 
(2)
 
(7)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
66 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3 4
Volgorde

Slechte service

Beoordeling 
 
4.0

Het bestellen ging best simpel via de site tijdje terug. Bezorg tijd was ook te doen maar geen 2 dagen iets langer. Helaas was niet alles naar smaak. Op de site stond ook dat routoneren mogelijk was. Helaas nu al bijna half jaar geen contact te krijgen om het terug te sturen zonde van me geld. Kleding is overigens wel mooi en van prima kwaliteit. Echt heel jammer dit. Ze kunnen wel iets gaan regelen aan communicatie. Zo kan je geen site runnen.

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niks ontvangen

3 weken geleden een salwar besteld en de betaling gedaan via ideal.Nog niks ontvangen. En ze zijn niet te bereiken en website bestaat niet meer.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niks ontvangen

Op 19 juli 2020 een anarkali besteld en tot op heden niks ontvangen. Kan niet in contact komen met Libaas, op geen enkele manier. Ga een aangifte doen en contact opnemen met radar! Hopelijk dat zij mij verder kunnen helpen.

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Isha op 17 Oktober 2020

Hebben ze ieta met je aangifte gedaan?
Ik wacht ook al 4 weken op mijn kleding...kan ook.fluiten naar mijn 150 euro denk ik

Reageer op deze review

Niks binnen

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb 6juni bij Libaas paar dingen besteld. Ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen. Ik krijg geen reactie op de mail en ook niet op Whatsapp. Ik krijg beetje het gevoel dat ik opgelicht word. Eis mijn geld terug!!

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Asy op 01 Augustus 2020

heb je inmiddels wel wat ontvangen of nog steeds niks. Ik had ook bestelling geplaastst, levertijd 2 dagen , niks ontvangen. Ik heb gemaild, geen reactie, je kan ook niet bellen.

Reageer op deze review

Geen reactie, besteld en betaald.

Bestellen 
 
1.0

Op 20 juni heb ik kleding besteld en betaald.
Leveringstijd is plus +- 2 dgn.
Stuur ik een app bericht en ik krijg helemaal geen reactie. Dit is toch geen service.
S.v.p wilt mij geld wel terug.!!!
En is zeker geen fijn gevoel,want ik ga vanuit dat ik die kleding wat ik besteld heb, voor het feestje zal ontvangen.
Ik ben gewoon opgelicht.?
Wil mijn geld terug.!!
Rekha

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Rey op 26 Juni 2020

Bij mij precies hetzelfde ?

Grace op 07 September 2020

Begin maart had ik dus ook bestelling geplaats en betaald. Na een week niets ontvangen. 1000 appjes en mailtjes verstuurd. 1000 keer gebeld, maar geen gehoor. Totdat ik opeens ergens midden Mei het geld terug gestord kreeg. Niet opgeven! Gewoon door appen , mailen en bellen.

Isha op 17 Oktober 2020

Probleem is dat hun site offline is..email werkt dus al niet meer en telefoon staat uit. Weet iemand of degene van wie het "bedrijf" is nog steeds op de Aagje dekenstraat in Rotterdam woont?
Dan ga ik gewoon langs mijn geld halen

Reageer op deze review

Nog geen bestelling binnen en geen reactie

Op 15 mei heb ik een bestelling geplaatst die op voorraad was. De lever tijd zou 7 dagen duren. Helaas is de status van mijn bestelling nog steeds in behandeling en heb ik niks binnen gekregen.

Meerdere malen heb ik contact gezocht met het bedrijf via Whats App waar ik tot heden nog géén reactie op heb gekregen. Naar mijn idee wordt ik opgelicht. Het is erg onprofessioneel dat het bedrijf niks van zich laat horen vooral in deze Corona tijd.

Geen aanrader!!

Y
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Nima op 15 Juni 2020

Hoi, Heb jij je bestelling of binnen gekregen ?

Yenifa op 07 Augustus 2020

Hoi Nima, nee helaas nog niet. Op 24 juli heb ik een e-mail ontvangen van PostNL met een Track en Trace code van Libaas fashion. Tot heden niks ontvangeN. Op de PostNL site staat dat de zending nog verwacht wordt en de verwachte bezorgtijd onbekend is.

Reageer op deze review

Service

Beoordeling 
 
1.0



Op 18 mei heb ik online shalwar kamis besteld en betaald. Lever tijd zou 2 dagen duren. De shalwar kamis waren in voorraad. Tot heden heb ik niks ontvangen. Ik heb een aantal keren naar u gemaild en geappt ,maar geen reactie. Ik vind dat heel teleurstellend en niet klantvriendelijk over komen. Hoop ik dat Linssen mijn e-mail leest en alsnog mij op de hoogte houdt over mijn bestelling. Als de levering niet haalbaar is, wens ik mijn geld gewoon terug

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Wacht nog steeds op mijn bestelling

Beoordeling 
 
2.0

Op 7 maart heb ik twee kurtis online besteld en betaald. Lever tijd zou 2 dagen duren. De kurtis waren in voorraad. Tot heden heb ik niks mogen ontvangen. Ik heb een aantal keren naar Libaas gemaild en geappt ,maar geen reactie. Ik vind dat heel teleurstellend en niet klantvriendelijk over komen. Hoop dat Libaas mijn review leest en alsnog mij op de hoogte houdt over mijn bestelling. Als de levering niet haalbaar is, wens ik mijn geld gewoon terug gestort.

G
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Mooie Jurk!

Beoordeling 
 
5.3

Ik had een jurk besteld via Libaas. Goed geholpen en mijn jurk is supermooi! De kwaliteit is uitstekend!
Alleen het contact ging een beetje stroef, daar kan Libaas wel aan werken. Verder is het een top webshop! Is zeker een aanrader.

BS
Was deze beoordeling nuttig? 1 4
Reageer op deze review

Erg tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben al jaren een vaste klant en zoals altijd is de service erg goed. Snelle contact met klantenservice, nu vooral met de live chat in hun webshop. Op tijd mijn jurken binnen gekregen die ik aan kan doen op de verjaardag van mijn lieve moeder in het weekend! Erg tevreden over de kwaliteit bij Libaas. Tot snel weer :-)

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 3

Saskia op 14 Februari 2020

Hallo,
Hoelang duurde het voordat je bestelling binnen kwam?

Reageer op deze review

Uitstekend!

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben nu al jaren een vaste klant en nog altijd met volle tevredenheid mijn bestellingen gedaan en ontvangen. Super winkel en super prijzen (tijdens de aanbiedingen die ze regelmatig hebben, zijn de prijzen nog scherper!). Heb persoonlijk nog nooit problemen gehad met de producten of service van Libaas.nl

Kortom, ik raad iedereen aan die geïnteresseerd is in de producten om ze gewoon te bestellen. Want, mocht het toch niet naar smaak zijn na ontvangst, kan je het altijd retourneren.

A
Was deze beoordeling nuttig? 5 5
Reageer op deze review

slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb meerdere malen gemaild. Altijd genegeerd. Er is niet eens een nummer om contact op te nemen. Leuke kleding maar slechte service.

M
Was deze beoordeling nuttig? 7 4
Reageer op deze review

betrouwbaar

Beoordeling 
 
7.8

Ik had 2 leggings besteld.
Vandaag binnen gekregen en ik ben zeer blij ermee
Ik word zeker vaste klant
Zeer betrouwbaar website
Ga zeker mijn vrienden en familie aanraden

F
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review

Betrouwbaar website

Beoordeling 
 
10.0

De heer en mevrouw
Dank je wel voor verzending van mijn bestelling ik heb bestelling ontvangen en hoe ik op foto gezien had zo model heb ik ontvangen in shaa Allah word ik jullie vaste klant in de toekomst dank je wel. Nu heb ik gezien dat jullie betrouwbare website zijn mijn zusjes en vriendinnen zullen bij jullie meer kleren bestellen.

PN
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review

betrouwbaar bedrijf

Beoordeling 
 
6.0

Heel wat bestellingen gedaan, het is een serieus betrouwbaar bedrijf, dat zeker weten, nergens voor te vrezen.

Echter hebben ze geen contactnummer, en reageren ze heel traag op de mails, en zit het vaak ook niet binnen hun 48-respons beleid, weekend reageren ze nooit, maar het komt uiteindelijk wel altijd goed met ze, alleen zijn ze dus ontzettend traag, wat op je zenuwen en frustratie kan werken.

Met hun retouren zijn ze ook enorm traag, en met de verwerking van de terugbetaling, wat heel jammer is, de meeste hanteren een max van 7 dagen, maar libaas heeft echter 30 dagen nodig, wat uit kan lopen tot langer, heel jammer, maar ach niemand is perfect, en hun voorwaarden staan ook duidelijk vermeld

Kledingen zijn super mooi op het oog, maar valt soms in realiteit zeer tegen, vind de prijs/kwaliteit verhoudingen dan ook niet echt kloppen

eenmaal een bestelling geplaatst kan er niets meer aan veranderd worden door de klant zelf, bv adreswijziging etc, enkel door libaas zelf die er dan 48 uur (vaak langer) over doet, maar het komt wel zeker goed, dat zeker

Super website, maar het kan zeker beter, maar als klant hoef je je 100% nergens voor te vrezen.

JK
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Libaas op 26 Februari 2016

Beste Jan Klaas,

Bedankt voor uw beoordeling en de feedback. We proberen onszelf altijd te verbeteren en de feedback van onze klanten helpen ons hierbij enorm. Binnenkort hebben we ook een contact nummer waarop we te bereiken zullen zijn.

We hebben de laatste tijd wat problemen gehad met onze emailserver waardoor de emails die wij verstuurd hadden, niet aankwamen bij klanten. Dit werd helaas (te) laat ontdekt, pas nadat we van onze klanten (via Facebook) te horen kregen dat er niet gereageerd werd op emails. Dit hebben we direct opgelost. U kunt dus nu binnen 48 uur een antwoord verwachten van ons.

Daarnaast kunt u ons ook via onze Facebook pagina een prive bericht sturen. Hier krijgt u meestal binnen 1 uur al een antwoord van ons heeft.

Gr,
Libaas.nl
https://www.facebook.com/www.Libaas.nl

Manesha op 02 September 2016

Hallo, ik heb afgelopen zondag 28-8-2016 iets besteld en ik heb tot de dag van vandaag niet ontvangen. ik heb geprobeerd te bellen maar www.LIbaas.nl heeft geen telefoonnummer.

Reageer op deze review

Fantastisch!

Beoordeling 
 
10.0

Al vaker een bestelling geplaatst bij Libaas.nl en altijd met alle tevredenheid! Makkelijke en duidelijke website en goede service. Een x zelfs een artikel retour gestuurd en binnen de tijd mijn geld terug gekregen. Voordat ik de eerste x iets wou bestellen had ik mijn twijfels, uiteindelijk toch gedaan en wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Inmiddels al veel kennissen en familie leden over Libaas.nl verteld en ik zal zelf zeker blijven bestellen. Aanrader!

Fantastisch!

F
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Buitengewoon slecht!!!

Beoordeling 
 
1.0

Allereerst zegt Libaas dat ze binnen 48 uur alle berichten zullen beantwoorden, mijn vrouw is vaak genoeg genegeerd.

Vervolgens wilt ze haar gekochte goederen retourneren, hier krijgen wij geen bevestiging van. Daarna moeten we 30 dagen wachten op ons geld wat niet is gebeurt. Ik moest zelf achter mijn geld aan gaan. En hier deden ze moelijk om. Uiteindelijk na de 50ste dag eindelijk mijn geld gekregen...

Slechte administratie wisten niet eens om welke bestelling het ging, welke jurk, prijs en adres. Kortom ze vroegen om alle gegevens die ze al hadden.

En als laatste niet eens een excuses aanbieden.

Na dat dit allemaal is gebeurt ook nog zeggen dat ze een sereus bedrijf zijn... Nou een sereus bedrijf zal allereerst zijn excuses aanbieden, zsm geld opsturen ( meestal binnen 5 werkdagen), een goede orde in de administratie houden en niet de klanten aan het lijntje houden.

Echt triest!!!

B
Was deze beoordeling nuttig? 4 4
Reageer op deze review

goed

Goeie betrouwbare site. Bestelling op tijd ontvangen en ik ben super blij mijn salwaar kameez. De maat klopt helemaal en nog een pluspunt, hij is netjes afgewerkt. Ik zou zeggen geen twijfels gewoon doen :-)

G
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

nazrah op 01 September 2015

Ik heb onlangs 2x een bestelling Hallo nazrah we zullen je retouren proberen deze week in behandeling te nemen en het geld terug te storten maar heb het terug moeten sturen maar heb nog steeds mijn geld niet ontvangen het is 30 dagen voorbij ik ben bang dat ik mijn geld niet meer terug gaat krijgen ze nemen niet op ze beantwoorden de mails niet weet eigenlijk geen raad meer ik wil heel graag mijn geld terug.ik had heel veel vertrouwen in hun maar helaas niet te vertrouwen.
Ik ga denk ik aangifte doen ik heb geen keus meer ik heb alles gedaan maar helpt niet dus mensen denk 2x na voordat je gaat bestellen.

Reageer op deze review

De beste service

Beoordeling 
 
10.0

ik ben de mensen van Libaas dankbaar dat ze mijn zo goed hebben geholpen .ik had bij hun een anarkali besteld maar ik heb toen een pre -order bestelt maar ik heb toen niet opgelet over de lever tijd.ik had het op dinsdagavond nodig ik heb toen contact met hun opgenomen om een andere te bestellen en daar deden ze helemaal niet moeilijk over pluspunt ik heb het toen op gehaald maar helaas ik paste het niet weer contact met hun opgenomen (en ze reageren heel snel niet als andere over 2 of 3dagen )ik kon een andere nemen die heb ik op de laatste moment van de shaadi opgehaald en dat ze de moeite hebben genomen om eerder op de locatie te zijn .dank je wel mensen van Libaas dat jullie dat hebben gedaan dat doen zelfs winkeliers niet .Mijn eerste ervaring met hun de beste en zeker weten ik blijf bij hun bestellen echt mensen het is de moeite waard East Go West Libaas is THE best van mijn verdienen jullie een dikke tien

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Beste webshop ooit

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb hele goei ervaring ermee gekregen hele goede service doen niet moeilijk om te ruilen perfect en snelle reactie via whatsapp deze mensen leven met je mee beste die er bestaat tot nu toe dank je wel mensen van Libaas

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
66 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3 4

Wij zijn benieuwd naar jouw Libaas ervaring

Libaas is een online webwinkel voor Indiase kleding en accessoires tegen zeer scherpe prijzen. Libaas heeft alles op voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. Heeft u binnenkort een feest of een speciale gelegenheid, dan bent u bij Libaas op de juiste adres.

U kunt bij Libaas.nl terecht voor onder andere salwar kameez, anarkali’s, (zware) ketting sets, ketting-, hanger- en oorbellen sets, kaftans, kurtis (tunieken), armbanden, feest kleding en nog veel meer.

Wat is uw ervaring met Libaas? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Libaas hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Libaas reviews lezen.

Telefoonnummer: Geen

Algemene informatie

Verzendkosten
€ 3.99
Levertijd
1 dag
Productgroepen
  • armbanden
  • kettingen
  • Blouses
  • Jurken
  • Tunieken
  • anarkali
  • salwar kameez
Merken
libaas
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

C en A
C&A
 
4.2 (116)
Bonprix reviews
 
3.2 (224)
Spartoo
 
4.6 (36)
OTTO
 
2.6 (82)
Mango shop
 
3.5 (81)