OTTO reviews

www.otto.nl
 
2.7 (76)
OTTO

OTTO is in Nederland een begrip. Op Otto.nl kunt u allerlei producten aanschaffen, van mode tot elektronica en witgoed. De webshop van Otto is professioneel en informatief ingericht. In een handomdraai vindt u wat u zoekt. Otto richt zich met haar mode assortiment (otto mode) op de jonge en zelfbewuste vrouw.

De service staat bij Otto hoog in het vaandel. Wat zijn uw ervaringen met Otto? Tevreden, ontevreden? meld het hier!

76 OTTO reviews

 
(3)
 
(6)
 
(1)
 
(14)
 
(55)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Fouten op anderen verhalen

Beoordeling 
 
1.5

Bestelde bad matten bij Otto,kreeg de verkeerde matten,de foto,s op internet zijn onduidelijk,stuurde het spul retour,had nog geen betaling gedaan,bestelde nieuwe matten .
Ontving de spullen plus plus een accept giro van Otto en betaalde per omgaande het bedrag volgens hun accept giro en ontvang drie dagen later een mailtje dat ik de verzendkosten nog moet betalen,stond nergens op internet bij de bestelling en ook niet op de accept giro.Hun fout of gescharrel,doe er niet aan mee.Otto tot ziens.
Mij zien ze er niet meer,bestelde dezelfde mat op AliExpress waar Otto ook bestellingen plaatst,was 80% goedkoper uit.
Otto zum wohl.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Onbetrouwbaar

Beoordeling 
 
2.0

Bij levering betalen!
Pas op!!
Wordt laat geleverd.
Geen factuur bijgevoegd.
Wel later een mail met een boete van 5,52 op een bedrag van 24,99. Wegens te laat betalen. Ik denk dat hier opzet in het spel zit om te kunnen overleven. Wij NOOIT meer!!!

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Spoiler alert: bestel daar svp niets

Beoordeling 
 
1.0

In Julie een artikel besteld, waarbij 2 weken levertijd stond. Bij bestelling direct betaald en twee weken later ontving ik een e-mail met de mededeling dat het artikel helaas twee weken later zou komen. Half Augustus weer een e-mail ontvangen met de mededeling dat het helaas tot half September zou duren... je raadt het al: half September een mail dat het half Oktober geleverd zou worden. En vandaag, 18 Oktober, de e-mail met de opmerking dat het artikel helaas niet meer leverbaar is...

Dus maanden aan het lijntje gehouden, terwijl ze op hun site nog doodleuk hetzelfde artikel met 2 weken levertijd adverteren.. En als je reacties plaatst op Facebook of elders, biedt de 'klantenservice' aan om'met je mee te kijken' hetgeen in werkelijkheid niets betekent daar ze a) niet meer weten dan die e-mails b) geen oplossing hebben en c) geen commitment geven.

Nog nooit zo'n schandalige webwinkel meegemaakt. Nu maar hopen dat ik mijn geld na al die maanden terugkrijg.

Alsjeblieft, shop hier NIET.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

OTTO oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Bij deze oplichters van OTTO een bestelling geplaatst van 5 elektroden voor een tens. Na ontvangst van de zending en mijn betaling krijg ik een kortingsbon van € 10 voor de volgende bestelling (moet je wel weer voor minimaal €30 bestellen) dus bestel ik weer enkele elektroden en verzilver ik de kortingscode .. echter dan sturen deze oplichters van OTTO niets .. hoegenaamd mag je er maximaal 5 bestellen .. UITERAARD GELOGEN ..
OTTO WIL GEWOON DE KORTING NIET GEVEN .. zo te zien ben ik daarin niet de enige ..

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Computerkast

Beoordeling 
 
2.8


Computerkast besteld op 8-6-2020 stond 4-5 werkdagen voor, maar al snel een mail dat het half juli zou worden en na enig gebel op 20-7-2020 1 deel van 3 pakketten ontvangen..weer gebeld, zou een onderzoek ingesteld worden waar de 2 delen zijn gebleven... kon 2 weken duren......
na 2 weken niets gehoord van Otto..weer gebeld...oh hadden ze het onderzoek naar de verkeerde afdeling gestuurd......
nee maar nu is het naar de goede afdeling zei de telefoniste ..maar onderzoek kan wel weer tot 2 weken duren!!!!!!!! GRRRRRRRRR
dus nu naar bijna 8 weken nog geen complete pc kast !!
was eerste en gelijk laatste keer dat ik ooit wat bij Otto bestel..!!!

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Belofte maakt schuld!

Beoordeling 
 
1.0

Nadat wij een kleding kast hadden besteld zou hier een levertijd op zitten van +/- 4 weken. Na inderdaad 4 weken te hebben gewacht kregen we een bevestiging dat de kast geleverd zou worden op vrijdag 3 juli tussen 7.00 en 22.00. Later is deze tijd aangepast naar een iets concreter tijdstip ergens in de middag.
In de mail welke ontvangen is vanuit Otto is aangegeven dat de kast op locatie geplaatst zou worden en gemonteerd zou worden.
Toen de bezorgers van Dynalogic aankwamen wilden ze de kast eerst bij de voordeur afleveren. Na aandringen van ons zelf is de kast uiteindelijk wel binnen in 6 dozen neergezet. Nadat de bezorgers erg onbeleefd en asociaal overkwamen moesten wij tekenen voor ontvangst. Gezien de kast enkel geleverd is en niet opgebouwd is op de locatie zoals conform de mail gedaan zou worden weigerden wij te tekenen. Hierop werd de bezorger nog agressiever. Om direct een duidelijk statement te maken er is een complete video hoe dit alles is gegaan en hoe de bezorger zich gedragen heeft!!! Om het nog erger te maken heeft de bezorger fysiek contact gebruikt! HET DUWEN VAN EEN ZWANGERE VROUW!!!!!! Na dit alles wil je absoluut niet dat er zulke mensen in je huis zijn. Om het nog erger te maken wilden de bezorgers er ook nog weer eens vandoor gaan met de kast welke betaald en wel was. Hierdoor hebben ze ook schade toegericht aan het deurkozijn met flinke deuken!

Tot op de dag van vandaag is er geen enkel persoon wie de verantwoordelijkheid durft te nemen bij Otto om dit op te lossen.
De filmpjes, de foto's alles ligt bij Otto en niemand heeft tot op heden het lef gehad om dit enigszins op te lossen of überhaupt in contact te gaan met ons.
Inmiddels is er nu officiële aangifte gedaan tegen dit flut bedrijf en de bezorgers van het bedrijf Dynalogic.

Ga niet in zee met dit flut bedrijf. verantwoordelijkheid kennen ze niet en oplossingen zoeken ho maar. Dit alles krijgt nog een verder staartje!!

RV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waardeloos!

OTTO...Ontzettende Teleurstellende Tenenkrommende Oplichterij

14-05-2020 heb ik een Sideboard bij Otto online besteld en direct ruim 400 euro afgerekend. Als levertijd stond 5-6 dagen aangegeven. Post NL zou een bericht sturen wanneer de levering plaats zou vinden.

Na drie weken geduldig te hebben gewacht (wegens Corona zou het weleens langer kunnen duren dacht ik) heb ik toch maar even contact opgenomen met Otto. Na meerdere malen ruim een half uur in de wacht te hebben gestaan (ook vanaf vroeg 's ochtends) heb ik eindelijk iemand telefonisch te pakken gekregen. Deze dame gaf mij aan dat het artikel vanuit Duitsland moest komen, en dat dit binnen nu en drie weken zou geschieden.

Na nogmaals drie weken te hebben gewacht en geen bericht omtrent levering gehad te hebben, heb ik wederom contact met de klantenservice van Otto gehad (en u raadt het al, ik heb weer lang in de wacht moeten staan).
Deze dame gaf toen aan dat zij eigenlijk geen idee had waar het artikel zich bevond. Ik heb specifiek gevraagd of ze hetzelfde artikel wellicht in een andere maat of kleur hadden. Mevrouw gaf aan dat het door mij gewenste artikel gewoon op voorraad was.
Ze heeft zich verontschuldigd en heeft beloofd een 'onderzoek' te starten en ik zou dan vanzelf van Otto te horen krijgen.

Enkele dagen later had ik nog steeds niets vernomen van Otto en ik heb contact opgenomen. Deze telefoniste vond het ook 'wel erg lang duren' maar gaf aan dat dit artikel 'nou eenmaal een lange levertijd' had. Aan mijn weerwoord dat hierover niets op de website staat (maar nog steeds 5-6 werkdagen), had zij geen boodschap. Ook deze dame zou kijken wat er aan de hand was en dit dat dan naar mij toe communiceren.

Tot eergisteren had ik nog steeds niets gehoord van Otto en ik heb telefonisch contact gehad met een andere telefoniste. Deze had eindelijk goed nieuws! De kast was op weg vanuit Duitsland en zou bij mij geleverd worden aanstaande woensdag 15 juli 2020. Ik was hier erg tevreden over en stond zelfs op het punt om een gematigd positieve review te plaatsen over Otto.

Maar wat schetst mijn verbazing?! Gisteren heb ik een e-mail gekregen met de mededeling dat een gedeelte van het artikel kwijtgeraakt is en dat een ander deel retour is gestuurd. Heel erg vreemd, want ik zou die kast toch pas volgende week krijgen? Hoe kan een deel dan retour gestuurd zijn? En door wie? Sowieso is er altijd wel iemand thuis bij mij, dus er is niemand langs geweest! Ook zou de levering via PostNL geschieden en deze hebben het pakket nooit aangeboden gekregen via Otto!
De e-mail wordt afgesloten met de mededeling dat ik het artikel opnieuw kan bestellen op otto.nl

Ik viel van de ene verbazing in de andere toen ik vandaag wederom een e-mail van Otto ontvangen heb (zo krijg je nooit een reactie, en dan ineens meerdere kort na elkaar).
Hierin werd aangegeven dat ze de retourzending ontvangen hebben (goh, dat is wel erg snel) en dat het geld z.s.m. op mijn rekening wordt gestort. Dit geld heb ik inderdaad op mijn rekening ontvangen.
Voor de zekerheid heb ik Otto vandaag nogmaals gebeld en ik kreeg wederom een vréémd verhaal te horen. Het artikel zou überhaupt niet leverbaar zijn (eergister stond in de e-mail nog dat ik het artikel op de website kon bestellen). Dit staat haaks op wat er eerder door Otto is beweerd. Het ene moment is de het artikel onderweg, dan is het artikel deels kwijt en deels retour gestuurd en nu kan het ineens niet geleverd worden.

Samenvattend: twee maanden verder, geen sideboard ontvangen, wel een hoop inconsistenties in de verhalen van Otto.

Ik ben erg ontevreden over de geleverde service van Otto. Het feit dat mijn geld teruggestort is, houdt niet in dat het hiermee maar opgelost is. Des te meer omdat het artikel NOG STEEDS op de website te koop staat met een levertijd van 5-6 dagen.

Na meerdere reviews van andere mensen gelezen te hebben, kan ik haast niet anders concluderen dat er flink wat mis is bij Otto.

Ik ben benieuwd hoe Otto dit wil oplossen met mij, maar ik vermoed sterk dat ze de review zullen negeren en het hierbij willen laten

DN
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos...1,5 maand zitten wachten op een vouwdeur die een levertijd van 1 week zou moeten hebben. Zelf meerdere malen contact op moeten nemen...om vervolgens te horen te krijgen dat ze het product 2x hebben aangeboden, maar er zat geen briefje in de brievenbus...tevens heb ik geen mail ontvangen wanneer ik het product kon verwachten of dat het product retour was gezonden. Echt slechte communicatie. De laatste keer dat ik hier iets koop.

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Hoofdtelefoon besteld zou een levertijd hebben van 5 dagen kon wat langer wezen door Corona na 2 weken gebeld ( blijven hangen de aanhouder wint na 20 minuten nam iemand op) met zelfde verhaal als bij zoveel mensen hier pakket was in Duitsland niet bekend wanneer het zou komen. Week later zelfde verhaal . Na 6 weken gaan ze een onderzoek doen, pakket is niet te annuleren volgens Otto. Op advies van de rechtsbijstand een brief gestuurd , blijkt dat je altijd binnen 2 weken van de koop af kan !!!! Aangetekende brief gestuurd toen ze die ontvangen hadden dag erna een mail dat ik geld terug zou krijgen binnen paar werkdagen , bijzondere was 2 dagen later stond de post voor de deur met de doos, deze gelijk geweigerd aan de deur. 10 dagen later nog geld niet terug. Telefoonnummer van de financiële afdeling onder de mail ( 013 4 651 412) neemt niemand op ! Terug naar rechtsbijstand die hebben het opgelost met me. Nooit meer wat bestellen bij Otto zijn dieven !!!! Wees gewaarschuwd KOOP NIKS HIER !!!!!

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

OPLICHTERS EERSTE KLAS

Beoordeling 
 
1.0

Op een bestelling van november 2019 staat wegens een administratieve fout aan de kant van OTTO nog 20 euro open. Hier is meerdere malen contact over geweest en keer op keer komt de bevestiging dat het een fout is en dat dit verwijderd zal worden uit het klantaccount. Dit wordt keer op keer niet gedaan, waardoor dit inmiddels is opgelopen naar een bedrag ad. /- €100,-. Hier opnieuw over gebeld en inderdaad, het is een fout aan onze kant we gaan het oplossen. De klantenservice helpt niet, ik ben nu geholpen door Larissa, die kon helemaal niets behalve zeggen dat ze het begreep en kon mij met niemand doorverbinden. Wat een slechte service, Niet bestellen bij OTTO want levertijden nakomen is moeilijk, maar een administratie voeren is ook niet haalbaar voor hen.

Op de bestelling waar dit over gaat, is 4 keer een nieuwe afspraak om te bezorgen gemaakt. Belofte werd gemaakt dat dit gecompenseerd zou worden, deze belofte zijn ze nooit nagekomen.

LOS DIT OP

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

OTTO informatie

Foto's

Screenshot_20200214-090215

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee