OTTO reviews, beoordelingen en ervaringen

www.otto.nl
 
2.6 (80)
OTTO

80 OTTO reviews

 
(3)
 
(6)
 
(1)
 
(14)
 
(60)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Drama!!!!!

Beoordeling 
 
1.0

DRAMA!
Eerste vrij genomen dag ( opdracht gecanceld) hele dag gewacht. Toen ze er bijna waren naar buiten gegaan. Bericht wij hebben u gemist?

Tweede vrij genomen dag ( nogmaals opdracht gecanceld)

Nette bezorgers, maar bank ZEER SLECHT verpakt met bubbeltjes plastic en beetje karton. 1 en al gat en gescheurd.

In eerste instantie alleen lichte beschadiging maar bij uitpakken leek de bank wel 2de hands en grote beschadiging.

Daarbij komt nog dat ze adverteren met dat de bank wordt uitgepakt, in elkaar gezet op juiste plaats en materiaal mee gaat.
Die koeriers weigerden in eerste instantie. Na een belletje mochten ze het wel doen maar niet schroeven ...
Adverteer hier dan ook niet mee.

Daar is het dus niet van gekomen. Bank retour.
Mijn kosten €840 . En geen bank.

Nooit meer dat ik hier bestel.

En van een enkele sorry koop ik niks!!

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Schoenenkast

Levering 
 
1.0

Had een schoenenkast besteld maar kreeg in een keer een mailtje dat ik hem terug gestuurd had maar ik had nooit ontvangen nooit schoenenkast gezien nooit terug gestuurd ik vindt de otto service 0 bestel er niet weeer

HV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Praatjes

Beoordeling 
 
1.0

Op 9 januari een eethoek besteld en helaas al betaald.
Na meerdere telefoontjes waar mijn geduld netjes word beloond met bedankt is mijn eethoek nog steeds niet ontvangen.
Dit gaat al ruim een maand op en neer.
Een ding vind ik wel erg goed van Otto, ik word steeds bedankt voor mijn geduld.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte klantenservice, lange levering

Beoordeling 
 
1.0

Ik wilde naar 2 maanden annuleren, dit kon op dat moment nog maar op het moment dat de bank aangeboden wordt bij de vervoerder moest ik even bellen, dus ik hem nadat ik een mail van post NL had ontvangen, en toen bleek dat annuleren niet kon en dat ik de bank kon weigeren aan de deur.

Ook krijg ik al een week daarvoor al een mail dat de zichttermijn verlopen was en dat ik nu echt bijna 500 euro moest betalen om extra kosten te voorkomen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer slechte ervaring met Otto

Beoordeling 
 
2.3

Zeer slechte ervaring met Otto achter de rug.
In sept een tafel besteld, ik kon achteraf betalen. Na 2 wkn niets te hebben gehoord heb ik maar contact opgenomen, bleek dat ik toch een aanbetaling moest doen. Dat gedaan en wederom niets meer vernomen. Ik na 3 wkn wederom contact gezocht, bleek dat ik 3,- te weinig had betaald (216,- ipv 219,-). de laatste 3 euro betaald, na twee weken een bevestiging van betaling en toen maar wachten op de tafel (we waren inmiddels 1,5 maand verder).
Geen tafel, wederom zelf contact opgenomen. Bleek de tafel ineens een levertijd te hebben van 8 wkn (simpele keukentafel).
De klant wordt in de wacht gezet, de klant wordt niet op de hoogte gesteld over het proces, vooral als zaken niet kloppen/onvolledig zijn. Zo kan een klant wel een jaar wachten zonder iets door te hebben.
Voor mij in ieder geval duidelijk dat de klantenservice ver te wensen over laat en je niet moet bestellen bij Otto.
Daarnaast willen ze geen negatieve review achterlaten op hun website. Er zullen veel mensen klagen maar dat zal je nooit op de Otto ranking lezen. beschamend en misleidend!

RK
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Fouten op anderen verhalen

Beoordeling 
 
1.5

Bestelde bad matten bij Otto,kreeg de verkeerde matten,de foto,s op internet zijn onduidelijk,stuurde het spul retour,had nog geen betaling gedaan,bestelde nieuwe matten .
Ontving de spullen plus plus een accept giro van Otto en betaalde per omgaande het bedrag volgens hun accept giro en ontvang drie dagen later een mailtje dat ik de verzendkosten nog moet betalen,stond nergens op internet bij de bestelling en ook niet op de accept giro.Hun fout of gescharrel,doe er niet aan mee.Otto tot ziens.
Mij zien ze er niet meer,bestelde dezelfde mat op AliExpress waar Otto ook bestellingen plaatst,was 80% goedkoper uit.
Otto zum wohl.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Onbetrouwbaar

Beoordeling 
 
2.0

Bij levering betalen!
Pas op!!
Wordt laat geleverd.
Geen factuur bijgevoegd.
Wel later een mail met een boete van 5,52 op een bedrag van 24,99. Wegens te laat betalen. Ik denk dat hier opzet in het spel zit om te kunnen overleven. Wij NOOIT meer!!!

T
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Spoiler alert: bestel daar svp niets

Beoordeling 
 
1.0

In Julie een artikel besteld, waarbij 2 weken levertijd stond. Bij bestelling direct betaald en twee weken later ontving ik een e-mail met de mededeling dat het artikel helaas twee weken later zou komen. Half Augustus weer een e-mail ontvangen met de mededeling dat het helaas tot half September zou duren... je raadt het al: half September een mail dat het half Oktober geleverd zou worden. En vandaag, 18 Oktober, de e-mail met de opmerking dat het artikel helaas niet meer leverbaar is...

Dus maanden aan het lijntje gehouden, terwijl ze op hun site nog doodleuk hetzelfde artikel met 2 weken levertijd adverteren.. En als je reacties plaatst op Facebook of elders, biedt de 'klantenservice' aan om'met je mee te kijken' hetgeen in werkelijkheid niets betekent daar ze a) niet meer weten dan die e-mails b) geen oplossing hebben en c) geen commitment geven.

Nog nooit zo'n schandalige webwinkel meegemaakt. Nu maar hopen dat ik mijn geld na al die maanden terugkrijg.

Alsjeblieft, shop hier NIET.

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Anne op 02 Juli 2021

Ik heb soortgelijke ervaring. Artikel besteld en betaald. Zou een maand later geleverd worden (wat an zich erg lang duurt) kreeg twee weken later een email dat het artikel niet meer leverbaar is. Kon kiezen voor geld terug of ander artikel. Koos voor het laatste. Ben benieuwd wanneer en of het uberhaupt geleverd gaat worden. Terwijl Otto al jarenlang bestaat en best oke was. Jammer.

Reageer op deze review

OTTO oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Bij deze oplichters van OTTO een bestelling geplaatst van 5 elektroden voor een tens. Na ontvangst van de zending en mijn betaling krijg ik een kortingsbon van € 10 voor de volgende bestelling (moet je wel weer voor minimaal €30 bestellen) dus bestel ik weer enkele elektroden en verzilver ik de kortingscode .. echter dan sturen deze oplichters van OTTO niets .. hoegenaamd mag je er maximaal 5 bestellen .. UITERAARD GELOGEN ..
OTTO WIL GEWOON DE KORTING NIET GEVEN .. zo te zien ben ik daarin niet de enige ..

C
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Computerkast

Beoordeling 
 
2.8


Computerkast besteld op 8-6-2020 stond 4-5 werkdagen voor, maar al snel een mail dat het half juli zou worden en na enig gebel op 20-7-2020 1 deel van 3 pakketten ontvangen..weer gebeld, zou een onderzoek ingesteld worden waar de 2 delen zijn gebleven... kon 2 weken duren......
na 2 weken niets gehoord van Otto..weer gebeld...oh hadden ze het onderzoek naar de verkeerde afdeling gestuurd......
nee maar nu is het naar de goede afdeling zei de telefoniste ..maar onderzoek kan wel weer tot 2 weken duren!!!!!!!! GRRRRRRRRR
dus nu naar bijna 8 weken nog geen complete pc kast !!
was eerste en gelijk laatste keer dat ik ooit wat bij Otto bestel..!!!

R
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Belofte maakt schuld!

Beoordeling 
 
1.0

Nadat wij een kleding kast hadden besteld zou hier een levertijd op zitten van +/- 4 weken. Na inderdaad 4 weken te hebben gewacht kregen we een bevestiging dat de kast geleverd zou worden op vrijdag 3 juli tussen 7.00 en 22.00. Later is deze tijd aangepast naar een iets concreter tijdstip ergens in de middag.
In de mail welke ontvangen is vanuit Otto is aangegeven dat de kast op locatie geplaatst zou worden en gemonteerd zou worden.
Toen de bezorgers van Dynalogic aankwamen wilden ze de kast eerst bij de voordeur afleveren. Na aandringen van ons zelf is de kast uiteindelijk wel binnen in 6 dozen neergezet. Nadat de bezorgers erg onbeleefd en asociaal overkwamen moesten wij tekenen voor ontvangst. Gezien de kast enkel geleverd is en niet opgebouwd is op de locatie zoals conform de mail gedaan zou worden weigerden wij te tekenen. Hierop werd de bezorger nog agressiever. Om direct een duidelijk statement te maken er is een complete video hoe dit alles is gegaan en hoe de bezorger zich gedragen heeft!!! Om het nog erger te maken heeft de bezorger fysiek contact gebruikt! HET DUWEN VAN EEN ZWANGERE VROUW!!!!!! Na dit alles wil je absoluut niet dat er zulke mensen in je huis zijn. Om het nog erger te maken wilden de bezorgers er ook nog weer eens vandoor gaan met de kast welke betaald en wel was. Hierdoor hebben ze ook schade toegericht aan het deurkozijn met flinke deuken!

Tot op de dag van vandaag is er geen enkel persoon wie de verantwoordelijkheid durft te nemen bij Otto om dit op te lossen.
De filmpjes, de foto's alles ligt bij Otto en niemand heeft tot op heden het lef gehad om dit enigszins op te lossen of überhaupt in contact te gaan met ons.
Inmiddels is er nu officiële aangifte gedaan tegen dit flut bedrijf en de bezorgers van het bedrijf Dynalogic.

Ga niet in zee met dit flut bedrijf. verantwoordelijkheid kennen ze niet en oplossingen zoeken ho maar. Dit alles krijgt nog een verder staartje!!

RV
Was deze beoordeling nuttig? 4 2
Reageer op deze review

Waardeloos!

OTTO...Ontzettende Teleurstellende Tenenkrommende Oplichterij

14-05-2020 heb ik een Sideboard bij Otto online besteld en direct ruim 400 euro afgerekend. Als levertijd stond 5-6 dagen aangegeven. Post NL zou een bericht sturen wanneer de levering plaats zou vinden.

Na drie weken geduldig te hebben gewacht (wegens Corona zou het weleens langer kunnen duren dacht ik) heb ik toch maar even contact opgenomen met Otto. Na meerdere malen ruim een half uur in de wacht te hebben gestaan (ook vanaf vroeg 's ochtends) heb ik eindelijk iemand telefonisch te pakken gekregen. Deze dame gaf mij aan dat het artikel vanuit Duitsland moest komen, en dat dit binnen nu en drie weken zou geschieden.

Na nogmaals drie weken te hebben gewacht en geen bericht omtrent levering gehad te hebben, heb ik wederom contact met de klantenservice van Otto gehad (en u raadt het al, ik heb weer lang in de wacht moeten staan).
Deze dame gaf toen aan dat zij eigenlijk geen idee had waar het artikel zich bevond. Ik heb specifiek gevraagd of ze hetzelfde artikel wellicht in een andere maat of kleur hadden. Mevrouw gaf aan dat het door mij gewenste artikel gewoon op voorraad was.
Ze heeft zich verontschuldigd en heeft beloofd een 'onderzoek' te starten en ik zou dan vanzelf van Otto te horen krijgen.

Enkele dagen later had ik nog steeds niets vernomen van Otto en ik heb contact opgenomen. Deze telefoniste vond het ook 'wel erg lang duren' maar gaf aan dat dit artikel 'nou eenmaal een lange levertijd' had. Aan mijn weerwoord dat hierover niets op de website staat (maar nog steeds 5-6 werkdagen), had zij geen boodschap. Ook deze dame zou kijken wat er aan de hand was en dit dat dan naar mij toe communiceren.

Tot eergisteren had ik nog steeds niets gehoord van Otto en ik heb telefonisch contact gehad met een andere telefoniste. Deze had eindelijk goed nieuws! De kast was op weg vanuit Duitsland en zou bij mij geleverd worden aanstaande woensdag 15 juli 2020. Ik was hier erg tevreden over en stond zelfs op het punt om een gematigd positieve review te plaatsen over Otto.

Maar wat schetst mijn verbazing?! Gisteren heb ik een e-mail gekregen met de mededeling dat een gedeelte van het artikel kwijtgeraakt is en dat een ander deel retour is gestuurd. Heel erg vreemd, want ik zou die kast toch pas volgende week krijgen? Hoe kan een deel dan retour gestuurd zijn? En door wie? Sowieso is er altijd wel iemand thuis bij mij, dus er is niemand langs geweest! Ook zou de levering via PostNL geschieden en deze hebben het pakket nooit aangeboden gekregen via Otto!
De e-mail wordt afgesloten met de mededeling dat ik het artikel opnieuw kan bestellen op otto.nl

Ik viel van de ene verbazing in de andere toen ik vandaag wederom een e-mail van Otto ontvangen heb (zo krijg je nooit een reactie, en dan ineens meerdere kort na elkaar).
Hierin werd aangegeven dat ze de retourzending ontvangen hebben (goh, dat is wel erg snel) en dat het geld z.s.m. op mijn rekening wordt gestort. Dit geld heb ik inderdaad op mijn rekening ontvangen.
Voor de zekerheid heb ik Otto vandaag nogmaals gebeld en ik kreeg wederom een vréémd verhaal te horen. Het artikel zou überhaupt niet leverbaar zijn (eergister stond in de e-mail nog dat ik het artikel op de website kon bestellen). Dit staat haaks op wat er eerder door Otto is beweerd. Het ene moment is de het artikel onderweg, dan is het artikel deels kwijt en deels retour gestuurd en nu kan het ineens niet geleverd worden.

Samenvattend: twee maanden verder, geen sideboard ontvangen, wel een hoop inconsistenties in de verhalen van Otto.

Ik ben erg ontevreden over de geleverde service van Otto. Het feit dat mijn geld teruggestort is, houdt niet in dat het hiermee maar opgelost is. Des te meer omdat het artikel NOG STEEDS op de website te koop staat met een levertijd van 5-6 dagen.

Na meerdere reviews van andere mensen gelezen te hebben, kan ik haast niet anders concluderen dat er flink wat mis is bij Otto.

Ik ben benieuwd hoe Otto dit wil oplossen met mij, maar ik vermoed sterk dat ze de review zullen negeren en het hierbij willen laten

DN
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Nicky jongmans op 09 December 2020

Heb precies dezelfde ervaring. Wou er eerst werk van maken maar aangezien de vele klachten, ga ik der geen moeite in steken denk ik maar.

Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos...1,5 maand zitten wachten op een vouwdeur die een levertijd van 1 week zou moeten hebben. Zelf meerdere malen contact op moeten nemen...om vervolgens te horen te krijgen dat ze het product 2x hebben aangeboden, maar er zat geen briefje in de brievenbus...tevens heb ik geen mail ontvangen wanneer ik het product kon verwachten of dat het product retour was gezonden. Echt slechte communicatie. De laatste keer dat ik hier iets koop.

G
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Hoofdtelefoon besteld zou een levertijd hebben van 5 dagen kon wat langer wezen door Corona na 2 weken gebeld ( blijven hangen de aanhouder wint na 20 minuten nam iemand op) met zelfde verhaal als bij zoveel mensen hier pakket was in Duitsland niet bekend wanneer het zou komen. Week later zelfde verhaal . Na 6 weken gaan ze een onderzoek doen, pakket is niet te annuleren volgens Otto. Op advies van de rechtsbijstand een brief gestuurd , blijkt dat je altijd binnen 2 weken van de koop af kan !!!! Aangetekende brief gestuurd toen ze die ontvangen hadden dag erna een mail dat ik geld terug zou krijgen binnen paar werkdagen , bijzondere was 2 dagen later stond de post voor de deur met de doos, deze gelijk geweigerd aan de deur. 10 dagen later nog geld niet terug. Telefoonnummer van de financiële afdeling onder de mail ( 013 4 651 412) neemt niemand op ! Terug naar rechtsbijstand die hebben het opgelost met me. Nooit meer wat bestellen bij Otto zijn dieven !!!! Wees gewaarschuwd KOOP NIKS HIER !!!!!

D
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

OPLICHTERS EERSTE KLAS

Beoordeling 
 
1.0

Op een bestelling van november 2019 staat wegens een administratieve fout aan de kant van OTTO nog 20 euro open. Hier is meerdere malen contact over geweest en keer op keer komt de bevestiging dat het een fout is en dat dit verwijderd zal worden uit het klantaccount. Dit wordt keer op keer niet gedaan, waardoor dit inmiddels is opgelopen naar een bedrag ad. /- €100,-. Hier opnieuw over gebeld en inderdaad, het is een fout aan onze kant we gaan het oplossen. De klantenservice helpt niet, ik ben nu geholpen door Larissa, die kon helemaal niets behalve zeggen dat ze het begreep en kon mij met niemand doorverbinden. Wat een slechte service, Niet bestellen bij OTTO want levertijden nakomen is moeilijk, maar een administratie voeren is ook niet haalbaar voor hen.

Op de bestelling waar dit over gaat, is 4 keer een nieuwe afspraak om te bezorgen gemaakt. Belofte werd gemaakt dat dit gecompenseerd zou worden, deze belofte zijn ze nooit nagekomen.

LOS DIT OP

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Vreselijk bedrijf!

Beoordeling 
 
1.0

Ik geef een ster want geeneen niet mogelijk is!
Ik heb 16 mei een bureau bij OTTO besteld. Vermelde levering tijd was 4-5 werkdagen.
De track&trace code dat ik heb gekregen is niet te vinden bij Post.nl.
Al een paar keer contact met de klantenservice via Facebook gehad. Eerste keer hadden ze over een vertraging door Corona toestand. Vorige keer zeggen ze dat de levering is heel vertraagd en dat de item is wel verzonden maar nog in Duitsland. We zijn inmiddels 17 werkdagen verder en ik kan nog niet een duidelijk antwoord krijgen.
Nu net een bericht gehad dat de levering kan nog 'ENKELE WEKEN' duren.
Ik heb de bureau besteld wan ik moet nu thuis werken, maar straks zal ik weer op kantoor mogen .... dus heb ik niks aan de bureau.
Vreselijk bedrijf, levering tijden absoluut niet te vertrouwen.
Ze hebben niet eens aangeboden om de geld terug te sturen en de bestelling annuleren.

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Niet doen!!

Beoordeling 
 
1.5

Je moet nooit bestellen bij OTTO voor de volgende redenen:
1. De website zit (vermoed ik met opzet) zeer slecht in elkaar. Iets van informatie vinden kost moeite, wat er gevonden wordt, klopt vaak niet. Het is wel zo opgezet dat bestellen en producten vinden redelijk soepel gaan.
2. De levertijden kloppen niet. Hou rekening met een verzesvouding daarvan.
3. De track en trace op de website klopt niet
4. Het is nooit mogelijk om te annuleren
5. De klantenservice is moeilijk te bereiken. Medewerkers geven tegenstrijdige antwoorden. Ze zeggen het geannuleerd te hebben maar dus toch niet; ze weten echt niet waar het pakket zit.
6. Je moet echt smeken voor iets van informatie over je bestelling.
7. Er wordt ontzettend moeilijk gedaan met retourneren. Ik vermoed met opzet totdat je het zat wordt en je bestelling behoudt en vooral betaalt. Je adres wordt verkeerd doorgegeven aan de ophaaldienst, het gegeven antwoordnummer en postcode blijken niet te kloppen.
8. Er wordt alleen nagedacht over het geld... Je kiest voor betalen achteraf maar eigenlijk wordt verwacht dat je gelijk betaalt.
Kortom, OTTO is een oplichterij die bewust met de grenzen speelt van de legaliteit. Ze geven je nooit informatie en doen geen belofte op geschreven wijze. Alles verloopt telefonisch zodat je ze niet zo snel terug kan pakken. Geef niet je vertrouwen aan dit bedrijf. Ik zou willen dat ik meer mensen kon waarschuwen.
NOOIT DOEN!!!!

C
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Nooit kopen bij otto

Beoordeling 
 
2.7

Wat een oplichters
Wacht al maand op bestelling
Leveren totaal geen service
Telefonistes liegen gewoon
Meerdere keren beloftes gedaan , ze zijn er NIET. 1. Nagekomen , heb geld teug gevraagd , want hun zijn buiten gebreken gebleven
Maar dat lukt ze niet eens
Echt slecht bedrijf waar niet mee te communiceren valt
Het gaat om een bedrag van bijna€600
Is voor mij veel geld
Zal het nooit iemand adviseren

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

BESTEL NOOIT IETS BIJ OTTO.NL!

Beoordeling 
 
1.0

BESTEL NOOIT IETS BIJ OTTO.NL!

De meest slechte service en manier van werken die er bestaat! Het is niet te geloven hoe dit bedrijf te werk gaat. De manier van werken is in het nadeel van de consument, dus mocht je overwegen iets te bestellen, al dan niet met (aantrekkelijke) korting, doe het niet. Het levert je een hoop extra werk en gezeur op om iets van duidelijkheid te krijgen.

F
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Opgelicht

Beoordeling 
 
1.0

Item dat ik besteld heb wordt niet geleverd. Heb zelf moeten ontdekken dat de levering geannuleerd was. Heb ze gemaild dat ik mijn geld terug wil maar geen enkele reactie! Bestel niks bij Otto!

F
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

OTTO informatie

OTTO is in Nederland een begrip. Op Otto.nl kunt u allerlei producten aanschaffen, van mode tot elektronica en witgoed. De webshop van Otto is professioneel en informatief ingericht. In een handomdraai vindt u wat u zoekt. Otto richt zich met haar mode assortiment (otto mode) op de jonge en zelfbewuste vrouw.

De service staat bij Otto hoog in het vaandel. Wat zijn uw ervaringen met Otto? Tevreden, ontevreden? meld het hier!

Foto's

Screenshot_20200214-090215
Screenshot_20200214-090215

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer
088-4651555
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Bonprix reviews
 
3.2 (222)
C en A
C&A
 
4.2 (116)
Spartoo
 
5.1 (32)
OTTO
 
2.6 (80)
Mango shop
 
3.5 (81)