OTTO reviews & ervaringen

www.otto.nl
 
2.5 (90)
OTTO

90 OTTO reviews

 
(3)
 
(6)
 
(1)
 
(15)
 
(70)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
15 resultaten - getoond 1 - 15
Volgorde

Hoekbank

Beoordeling 
 
4.0

Otto is de meest onbetrouwbare bedrijf dat ik ooit heb gezien/meegemaakt. Ik heb meerdere producten besteld bij Otto. Tot drie keer toe heb ik een kast besteld en geretourneerd omdat de afmetingen niet klopten met wat aangegeven werd op de site van Otto. Tot mijn ontevredenheid heb ik alles geretourneerd, ook een bank die ik bij hen had besteld. Echter, deze bank werd mij telefonisch toegezegd dat ik kon retourneren en hierover nog bericht zou krijgen van Otto. Helaas kreeg ik niks meer van hen tehoren. Ondertussen bleven zij maar rente toerekenen aan mijn openstaande saldo. Na een maand nog niks van Otto te horen heb ik wederom opnieuw gebeld. Hierbij werd mij weer hetzelfde beloofd dat ik binnen een week bericht zou mogen ontvangen om de bank te retourneren. Na weer een maand niks te horen heb ik besloten een mail te sturen. Reactie van Otto is dat ik nooit contact heb opgenomen met de klantenservice, terwijl ik aan kon tonen op mijn telefoonrekening dat ik meerdere keren contact heb gehad met hen. Nu word ik voor leugenaar uitgemaakt en wordt er gedreigd met een incassobureau terwijl ik netjes handelde hoe de medewerkers van Otto mij vertelde dat ik moest handelen. Dit speelt nu al een jaar zo en ik ben altijd netjes gebleven, in elk mail en telefoon contact maar nu ben ik het zat.

Mijn advies, documenteer alles en neem alle gesprekken op die je met Otto voert. Want als zij de kans krijgen, dan verdraaien zij jouw hele verhaal.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zwaar klote

Beoordeling 
 
3.3

Zelden zo een slechte koop ervaring meegemaakt. Wat een vreselijke zaak! Op 02 januari voor bijna 1000,- euro spullen besteld, tot op de dag van vandaag, 08 januari, nog geen enkel uitzicht op de levering. Een vreselijke betaal procedure; mocht ook met betaling achteraf maar dan blijkt het bedrag te hoog en kom in een gruwelijk vertragende procedure terecht. De klantenservice denkt geen meter met je mee, kan niks, mag niks, zeker niet opschalen en doorverbinden naar iemand die wel iets mag. De eerste en kaatste keer dat ik ook maar iets bij Otto koop en kan het een ieder alleen maar afraden.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Otto moet zich schamen

Beoordeling 
 
3.3

Deze winkel zou zich diep moeten schamen, zo'n beetje het oudste postorder bedrijf dat hier op de markt opereert, presteert als een van de slechtste. Ik heb er op 5 februari een TV gekocht, toch een behoorlijke uitgave. De levertijd zou 2-4 werkdagen zijn. Het begon ermee dat ze geen creditcard betaling accepteren, maar wel achteraf betaling. Geen enkele waarschuwing over limieten enz. Dus, in de bevestigingsmail de boodschap dat ik binnen 24 uur zou horen hoeveel ik waar toch vooraf moest betalen. Exact 24 uur later dan eindelijke de mail. Ik betaalde binnen een uur via hun website, maar dat werd dus pas 2 dagen later verwerkt en pas weer een dag later per mail bevestigd. Ook werd de TV op vrijdag overdag klaargezet voor verzending, maar ging pas op maandag middag daar de deur uit. Uiteindelijk na heel veel gezeur en vele telefoontjes later had ik hem op 14 februari na 9 dagen later binnen. Ik heb dezelfde dag nog weer via hun eigen website de rest betaald. Toen bleek ik nog steeds geen factuur te krijgen, en na weer een keer bellen kwam de factuur weer 6 dagen later op 20 februari binnen.
Deze club heeft een serieus administratief probleem en sommige medewerkers kunnen misschien beter als putjesschepper aan het werk ofzo.

Het product zelf was goed.

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Purchase from OTTO

Beoordeling 
 
4.5

First experience with OTTO,we ordered three items and after a while we received only 1 of the three items we ordered, the information on the website is poor and I was left 30 minutes on the phone answer machine without any response!!!

I will not buy from OTTO again!

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Slechte leveringen en waardeloze service

Beoordeling 
 
3.0

ik heb in november een U- bankstel gekocht. Binnen een maand werd ik gebeld en mijn bank zou geleverd worden, we zaten uren lang te wachten maar pas s avonds werd de levering afgebeld...gelukkig gingen we met vakantie anders hadden we de hele kerst zonder edn bankstel gezeten!!! mijn bankstel werd uiteindelijk 1.5 week later geleverd, heel mooi product alleen in een verkeerde opstelling, waardoor de ingang van mijn woonkamer voor 6 weken lang geblokkeerd werd. De service medewerker heeft netje excuses aangeboden en meteen de juiste bankstel besteld. Tot de nieuwe bankstel geproduceerd werd, konden we de " verkeerd geleverde bankstel" gebruiken, daarna zou de omruil plaats vinden. Na 6 weken werd onze juiste bankstel geleverd maar de omruil kon niet, transporteur wist niks ervan en ze stonden voor de deur met de 2e bankstel. Ik belde kwaad en kwaad Otto service dat dit niet kunnen flikken en dat het al 2e keer misgaat. Uiteindelijk moest ik mijn juiste bankstel weigeren omdat 2 bankstellen van 3 meter breed paste niet in mijn huis!!! De servicemedewerkster zegt: bel zelf maandag transporteur en onze service voor de nieuwe afspraken????.. De service is bij Otto waardeloos, miscommunicatie achter miscommunicatie....zo veel gezeik en ellende bij 1 bestelling.....echt amateuristisch...

RK
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Een keer nooit weer

Beoordeling 
 
3.8

Slechte communicatie vanuit Otto als er iets niet is.
Leveringen duren langer als ze zelf van te voren aangeven.
Klantenservice onvriendelijk en slecht

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Onduidelijke verkoopsite

Beoordeling 
 
3.3

Zie alle voorgaande slechte ervaringen. En het valt mij op dat deze problemen (blijkbaar door heel veel mensen ondervonden, dus geen toeval meer) al jaren zo zijn, maar totaal niets aan gedaan is. Niet verstandig om te bestellen bij Otto dus.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
4.0

Bij Otto 6 eethoekstoelen besteld.
Kregen er 2 binnen.
Terwijl erop de site stond dat ze voorradig waren.
Klantenservice gebeld Mevr zei ze komen et deze week nog aan.
Vandaag 30 maart geen stoelen nog weer gebeld Mevr nee die komen niet deze week.
Wist ook niet wanneer wel.
Wel betaald alle 6 de stoelen.
Voel me goed belazerd door Otto.
Dus nooit geen bestelling meer bij Otto.
Ik hoop dat mijn stoelen snel komen en zonder kleurverschil.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slecht na service en geen klant betrokkenheid.

Beoordeling 
 
4.3

Eind maart 2017 de bestelling gedaan.na ongeveer 3 weken ontvangen.
Maar dan komt het.
1 pakket was slecht verpakt en kapot gegaan. De bezorger bracht onderdelen stuk voor stuk naar binnen.
Daarbij was 1 plank beschadigd.
Oke kan nog gebeuren.
Ik gebeld eind mei en een vervangende plank aangevraagd.
Een maand zitten wachten en paar keer gebeld, maar telkens krijg je te horen we geven het door aan interne afdeling. Nog steeds geen plank.
Na een maand weer gebeld. Oh ja vervelend we gaan het aan de interne afdeling doorgeven.
Paar dagen een mail gehad dat het opnieuw besteld wordt. (toegeven dat jullie het vergeten waren gaat er niet in).
Zou binnen 4 weken komen.
Na weer 3 1/2 week gebeld waar het blijft.
Krijg je weer te horen we zullen het intern doorgeven u wordt volgende maandag gebeld.
De vrouw bleef ook door hameren ja meneer de 4 weken zijn nog niet voorbij kan nog komen. (jaja was inmiddels al vrijdag en had totaal niet het gevoel dat het deze maandag erop ineens bezorgd zou worden).
Nu is het maandag en uiteraard nog steeds geen plank!
Ook ben ik niet teruggebeld!!!
Ik zelf maar weer eens bellen.
Zeggen ze droog nou ik kan helemaal geen aantekening zien dat u teruggebeld zou worden. Wat een zooitje is het daar!
Ook konden ze me nog steeds niks vertellen wat nu de status is. We zullen het doorgeven aan de interne afdeling.
Doorgeven aan de interne afdeling ja voor de zoveelste keer alweer! Er gebeurd geen ene reet daar.
Ze laten je als klant maar in de kou staan en wachten tot sint juttemis.
Inmiddels ben ik vanaf de bestelling al 3 maanden aan het wachten en kan ik nog steeds geen kast in elkaar zetten!!!

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Onbetrouwbare webshop!

Beoordeling 
 
3.5

Op 24-12-2016 heb ik bij Otto een vloerkleed besteld(formaat 200 * 290) waar ca. 1 week levertijd opzat. Toen ik op maandag 2 januari nog niets van deze bestelling had vernomen heb ik contact opgenomen met een medewerker van de klantenservice. Zij vertelde me dat het kleed vertraging had en het aankomende week geleverd zou worden.
Toen ik de week erop nog steeds niets over het kleed had vernomen heb ik nogmaals contact opgenomen met de klantenservice. Deze mevrouw vertelde me niet te kunnen zien wat de status van de levering was en zou intern informeren. Als gevolg hiervan kreeg ik de volgende email:

------------------------------------------------
Beste mevrouw,

U wilde weten wanneer uw pakket geleverd gaat worden.
Het artikel is voorgemeld bij Post nl.
Maar ik zie nu online dat dit artikel is uitverkocht.

Ik ga het voor u in de gaten houden misschien dat het nog geleverd gaat worden
anders adviseer ik u een ander tapijt te bestellen 160x230 is nog
wel leverbaar. Of anders het artikel te annuleren.

Mocht dit niet uw keuze zijn gaan we ervoor zorgen dat u uw geld terug krijgt.

Met vriendelijke groet,
------------------------------------------------------------------------------

Als reactie op deze email heb ik nogmaals gebeld met de klantenservice. De mevrouw die ik toen aan de lijn kreeg zei iets heel anders te zien dan wat er naar mij is gemaild. Het kleed zou op 11 januari het magazijn hebben verlaten. Ze adviseerde dan ook om een mail terug te sturen waarin ik om duidelijkheid vroeg.
Na dit gedaan te hebben werd ik op 12-januari-2017 gebeld door dezelfde mevrouw als die mij de email verstuurd heeft. Ze zei dat wat ze mij bij de klantenservice aan de telefoon hebben gezegd niet correct is. Er heeft geen kleed het magazijn verlaten. Het vloerkleed is op dat moment uitverkocht en het is niet zeker of dat mijn bestelling van 24-decemeber-2016 wel of niet geleverd gaat worden. Na een lang gesprek waarbij ik hierover niet in detail wil gaan is mij de indruk gewekt dat ze zelf niet eens weten wat hun organisatie doet. Wat betreft het pakket zou ze me op de hoogte houden.

Vandaag 17-januari-2017 heb ik per email geïnformeerd naar de stand van zaken omtrent mijn bestelling. Als gevolg van deze email ben ik weer door dezelfde mevrouw terug gebeld en kon ze me nog steeds niet vertellen OF het pakket geleverd gaat worden en wanneer dit dan zou zijn.

Als oplossing heb ik gevraagd of ze een ander type vloerkleed kunnen opsturen waar volgens de website ook ca. 1 week levertijd op zit. Dit was volgens mevrouw wel mogelijk maar ook hierbij kon ze niet garanderen dat het vloerkleed binnen de gestelde levertijd geleverd zou worden omdat ook dit kleed vanuit het magazijn uit Duitsland moest komen…..

Ik heb het vloerkleed geannuleerd en wacht nu op mijn geld.

D
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
3.3

Winterjas besteld en betaald op2nov.levertijd vlgs site2-4 werkdagen.Wel mailtjes over saldo,kom er dus achter dat dit bedrijf ook op afbetaling levert.
Vanmorgen, na klacht waar mijn bestelling blijft,een track&trace code gekregen, mijn bestelling zou onderweg zijn.Blijkt bij Postnl nog niet eens aangemeld te zijn.
Bestel regelmatig op internet maar dit is de eerste keer dat ik zoiets meemaak.
Voor mij is bestellen bij Otto de eerste en de laatste keer :(

GH
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

nog steeds niet geleverd

Beoordeling 
 
4.5

Op 10 april bed besteld bij Otto.nl van 3 weken levertijd, eerste keer gebeld na 2 weken werd gezegd dat het nog maximaal 10 dagen zou duren. Later weer gebeld en deze mevrouw vertelde dat het binnen 3 dagen geleverd werd, 3 dagen later weer moeten bellen, nu wist deze mevrouw in het hele gesprek 2 dingen te zeggen...ik begrijp dat u boos bent maar ik kan niks doen en ik kan ook niet zeggen wanneer het komt want dat weten we niet. Om de 2 a 3 dagen bellen en nu alleen nog maar te horen krijgen dat ze niet weten wanneer ze kunnen leveren en op de vraag of het bed er wel is krijg ik geen antwoord.... Wat kun je hier nu tegen doen ik kan toch onmogelijk tegen mijn zoon zeggen dat niemand weet wanneer zijn bed komt...

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

slecht!! zeer teleurstellend.

Beoordeling 
 
3.5

begin december een bed online besteld, een boxpring met twee helfden en een hoofdboard. duurde al grof lang totdat ie geleverd werd en dus ging ik maar even bellen, duurde (jawel) 20 min voordat ik iemand aan de lijn kreeg en het was ook nog een snel pratend buitenlands meisje met een grof accent en dus bijna onverstaanbaar. even gecheckt of mijn bestelling wel goed gegaan was. afijn woensdag de 24e zouden ze komen leveren alles leuk en aardig maar de twee buitenlandse mannen leverde maar 2 delen en dan nog stellig volhouden dat er 3 colli bij mij in de gang stonden, 6 telefoontjes later waarvan ik 2 x gewoon werd weggedrukt en 3 x niemand aan de lijn kreeg.. ja mevrouw we weten niet wat er met het rechterkant van het bed gebeurt is, we bellen u terug. nou je raad het al nooit gebeurt. inmiddels 4 leverings afspraken verder zit ik nog steeds met een half bed, en otto geeft totaal geen gehoor, niet via email en via tel een beetje koortsachtig van ja we bellen u terug, ik heb gelukkig nog niks betaald maar voel me totaal niet serieus genomen en een beetje verloren. ik raadt iedereen aan niet bij otto te bestellen, klantenservice slecht, levering slecht en het bestellen is dan ook het enige wat goed ging!

K
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.8

Website is matig te noemen, maar je kunt wel duidelijk zien dat ze aandacht hebben besteed aan het bestelproces. Hiervoor een voldoende.
Levering is werkelijk ongelofelijk slecht. Levertermijnen worden grof overschreden zonder klant in te lichten. Leverafspraak is erg wazig te noemen.
Service is ronduit slecht. Klantenservice heeft geen idee waar ze mee bezig zijn.
Prijs is goed, scherpe prijzen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.0

Otto is een erg slecht postorderbedrijf! Online bestellen op otto.nl gaat nog goed maar de levering van het product dat direct leverbaar is zo staat vermeld bij Otto.nl... is verschrikkelijk. Ik heb 3 maart wat besteld en vandaag de 16e heb ik nog steeds niet in huis. Bij de klantenservice van Otto werken moeilijk verstaanbare (buitenlandse mensen) dus dat werkt voor geen meter! U begrijpt: Dit was de eerste maar ook meteen de allerlaatste keer dat ik wat besteld heb bij Otto. Een stelletje prutsers zijn het.

R
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review
15 resultaten - getoond 1 - 15

Wij zijn benieuwd naar jouw OTTO ervaring

OTTO is in Nederland een begrip. Op Otto.nl kunt u allerlei producten aanschaffen, van mode tot elektronica en witgoed. De webshop van Otto is professioneel en informatief ingericht. In een handomdraai vindt u wat u zoekt. Otto richt zich met haar mode assortiment (otto mode) op de jonge en zelfbewuste vrouw. De service staat bij Otto hoog in het vaandel.

Wat is uw ervaring met OTTO? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij OTTO hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal OTTO reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 088 4651555
Meer info over OTTO op Wikipedia

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Bonprix reviews
 
3.2 (226)
Spartoo
 
4.6 (36)
OTTO
 
2.5 (90)
Mango shop
 
3.5 (81)
Zavvi.nl
 
2.7 (18)