Spartoo reviews

www.spartoo.nl
 
5.1 (29)

29 Spartoo reviews

 
(4)
 
(9)
 
(1)
 
(5)
 
(10)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
10 resultaten - getoond 1 - 10
Volgorde

NOOIT HIER BESTELLEN

Beoordeling 
 
1.0

Tennisschoenen besteld, maanden geleden, echter nooit aangekomen. Sindsdien wekelijks contact met de klantenservice, maar NOG STÉÉDS GEEN GELD TERUG.
Ze geven tegenstrijdige antwoorden; ze zeggen de ene keer dat ik een bepaald formulier volledig heb ingevuld en binnen 4 dagen geld terug zou krijgen, en het volgende moment weer dat ik een formulier niet volledig heb ingevuld... dit bericht heb ik nu 3 keer gehad... Het zal een zware strijd worden om mijn geld terug te krijgen..

Eén ding is heel duidelijk: hier zou ik echt nóóit meer bestellen!!!!!

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Niet in geloven

Beoordeling 
 
1.0

Oplichters mensen niey erin trappen

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Slecht service

Beoordeling 
 
1.0

Lang moeten wachten op mijn schoenen. Bij een ander bedrijf krijg je het meestal al de volgende dag. Op 7 januari mijn schoenen retour gestuurd. Op 20 januari maar eens geïnformeerd of ze deze al retour hadden ontvangen want ik hoorde maar niets. Ze hadden de schoenen ontvangen en diezelfde dag op 20 januari zou het geld terug gestort worden. Nu weer 2 dagen verder en nog altijd niets ontvangen. Bij het bestellen kon je een kortingscode ontvangen door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Er kwam maar geen email met kortingscode. Nadat ik de normale prijs betaald had kreeg ik pas de email met deze code. Te laat dus. Dit is de laatste keer dat ik bij Spartoo bestel en ik zou het niemand aanraden om hier te kopen.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Opgelicht

Beoordeling 
 
1.0

Versace shirt van 105 euro besteld, na eerste keer wassen was helft van de druk van het shirt erafgegaan en later ook gewoon achtergekomen dat het shirt gewoon nep was,

MY
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Meest schandalige service ooit!

Beoordeling 
 
1.8

Ik heb halverwege December een bestelling bij Spartoo geplaatst. Nu staat er overal op de website dat het uiterlijk binnen 5 werkdagen bezorgd zou worden. Inmiddels is het begin Januari en is er nog steeds niks onderweg richting mijn huis. De aankomstdatum word elke dag verder verzet. De klantenservice kon echter niks doen en vertelde mij ook dat het product op het moment dat ik het kocht niet leverbaar was. Ik heb dus iets gekocht wat het bedrijf niet eens heeft. Dit is het meest schandalige wat ik ooit heb meegemaakt met een internetbedrijf!

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Opgelicht?

Beoordeling 
 
2.0

Op 25 juni paar Nikes besteld. Bevestiging via email ontvangen en het pakket zou tussen vrijdag 30 juni en donderdag 6 juli bezorgd worden. Inmiddels is het maandag 17 juli en geen pakket, geen bericht in de brievenbus, geen email of sms ontvangen ( zoals bij de -vrij onduidelijke- track&trace vermeld staat), geen duidelijk antwoord om mijn emails en de klamtemservice is niet bereikbaar.
Ik voel me opgelicht. Heb zojuist nog een keer gemaild, als ik hier niet binnen 24 uur een reactie op krijg, schakel ik de politie in.

JK
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Schoenen niet geleverd

Beoordeling 
 
2.0

26/2 schoenen besteld welke ik nooit heb ontvangen. Volgens de leverancier zijn ze wel afgeleverd waardoor Spartoo dit eerst uit moest zoeken. We zijn nu denk ik zo'n 30 mailtjes verder maar ik heb nog steeds geen alternatief gekregen (nieuwe schoenen of geld terug). Steeds werd mij beloofd dat er contact met mij opgenomen werd, maar er was nooit initiatief vanuit Spartoo. Telefonisch is Spartoo zeer slecht te bereiken 9 vd 10 keer is de klantenservice niet bereikbaar. Ik zou zeer geholpen worden met het terugkrijgen van mijn geld, want dan kan ik andere schoenen bestellen, maar tot nu toe geeft Spartoo hier geen gehoor aan.

J
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Opgelicht door Spartoo

Beoordeling 
 
1.0

Mijn dochter van 6 heeft maanden lang voor heelys gespaard, deze gekocht bij spartoo. Helaas gewoon via de bank betaald en niet met een kredietkaart.
De schoenen zijn geleverd, maar binnen 2 weken lieten de sticksels los. Ik heb contact opgenomen met Spartoo en zei moesten volgens hen met hun partner in spanje overleggen. Ik moest fotos sturen, heb dit gedaan. Er werd toegegeven dat deze schoenen een fabrieksfout waren en ik moest ze terugsturen en zou binnen 2 weken mijn geld terug krijgen.
Vervolgens werd ik door een vervoerder gebeld die de schoenen kwam halen, ik kreeg geen bewijs hiervan, heb hierom gevraagd en de vervoerder heeft dit per mail bevestigd.
Na 4 weken nog geen geld terug heb ik weer gemaild (minstens 5 x) met Spartoo, Via de mail kreeg ik steeds als standaardantwoord dat ze dit aan hun partner doorgeven. Uiteindelijk een mail ontvangen dat er betaald zou worden en na een week had ik nog geen geld, dus toen maar gebeld met Spartoo en gesproken met Hanneke Nijwening. Zij was zeer begripvol en had gezegd dat ik alles had gedaan wat mij gevraagd was en zei zou contact opnemen met de partner. De volgende dag kreeg ik een mail van haar met een paar fotos van andere schoenen. Zij gaf aan dat ik die schoenen had opgestuurd. Ik zei van niet, daarna ging ze met haar manager overleggen en kreeg dit antwoord:

Ik heb bericht terug gekregen en de terugbetaling zal niet inwerking worden gezet door onze partner of ons omdat zij niet het juiste artikel retour hebben ontvangen van je.

Indien je zelf nog ander bewijs hebt dan horen wij het graag.

Groet,

Hanneke-Spartoo.nl

Dit is de omgekeerde wereld, ik moet gaan aantonen dat ik bewijs heb terwijl ik de schoenen heb teruggegeven, mijn dochter is al haar geld kwijt waar ze maanden voor gespaard heeft en heeft geen schoenen.

Ik ben al in gesprek met politie, consumentenbond en rechtswinkel.

Ik heb Hanneke een mail gestuurd en ingebreke gesteld, maar krijg dus niets meer te horen van dit bedrijf.
Ik heb bij Spartoo besteld en betaald, dus alle onzin over de partner is voor mij niet van toepassing.

Ik voel me opgelicht door dit bedrijf.

I
Was deze beoordeling nuttig? 14 1

Irene op 23 Oktober 2016

Is er misschien iemand die het adres van Spartoo in Nederland heeft.

Op de site staat alleen een adres in het buitenland als bezoekadres. De telefoon is al een week uitgeschakeld, of ze hebben de rekening niet betaald.
Ik wil nog steeds mijn geld terug van mijn schoenen en politie wilt wel bij ze langs gaan, alleen wel naar een adres in Nederland. Dus ik hoop dat iemand dat weet of anders maar wachten totdat Spartoo weer telefonisch bereikbaar is. Mailen heeft geen nut meer, want ze reageren opeens niet meer.
Geld binnen, niets geleverd en onbereikbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reageer op deze review

Betalen nooit terug

Beoordeling 
 
1.0

Zit nu al weken lang te wachten op mijn geld en elke keer als ik bel zeggen ze het wordt echt betaald. Nou niet dus . Als je een manager wil spreken zeggen ze dat diegene alleen maar Frans spreekt dus kom je niet verder vertrouw deze club niet en al die goede reviews zo snel achter elkaar volgens mij plaatsen ze die zelf als ze een slecht zien verschijnen .
Dus let op want ik ben me geld voorlopig nog steeds kwijt !!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Bestelling annuleren

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb net een bestelling geplaast bij de Spartoo maar ik kom er dus net achter dat ik het twee keer heb besteld omdat er in de middag een storing was bij de abnamro maar blijkbaar was hij dus wel geslaagd. Ik heb daarvoor geen mail gekregen maar wel bij mijn tweede bestelling. Dus ik probeerde de andere te annuleren maar het lukt me maar niet en het staat er ook niet bij de bestelling. Weet iemand hoe ik dit moet regelen? İk wil namelijk niet het dubbele betalen en er twee ontvangen. İk bel morgen wel even de klantenservice.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 5

Spartoo op 10 September 2014

Beste Elif,

Ik zie dat u eind augustus contact heeft opgenomen met de klantenservice en dat we op uw verzoek één bestelling geannuleerd en terugbetaald hebben.
Indien er zich een storing voordoet bij een iDEAL betaling op de website van uw bank, is het altijd goed om even contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kunnen we nagaan wat er precies aan de hand is.

Spartoo stuurt altijd een bevestigingse-mail wanneer een bestelling goed is geregistreerd.

Ik hoor het graag indien u nog vragen of opmerkingen heeft.
Met vriendelijke groet,

Adriana - Klantenservice Spartoo.nl
020 800 48 27

Reageer op deze review
10 resultaten - getoond 1 - 10

Spartoo informatie

Foto's

Spartoo

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
-