Vodafone reviews

www.vodafone.nl
 
3.1 (33)
vodafone

Vodafone biedt Vodafone abbonementen met telefoon en allerlei andere gsm gerelateerde producten aan. Ook kunt u bij Vodafone een internet abonnement met een dongel bestellen. Ook hollandsnieuwe verkoopt abbo's van de club. Vodafone is echter groot geworden met haar mobiele abonnementen en daar is de organisatie nog steeds groot in. Met een Vodafone abonnement weet je zeker dat je een goed bereik hebt. Vodafone is over het algemeen niet de allergoedkoopste aanbieder. Indien u een goedkope aanbieder zoekt dan kunt u Simpel of Youfone ook eens overwegen. Bij Vodafone kunt u tegen een vast tarief obeperkt bellen, sms'en en internetten. U kunt kiezen uit de laatste gsm's en de meeste gsm abonnementen zijn ook wel voordelige abonnementen.

33 Vodafone reviews

 
(2)
 
(3)
 
(1)
 
(5)
 
(22)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Zeer slechte service

Beoordeling 
 
3.8

Vodafone Nederland dank voor jullie waardeloze organisatie, service en samenwerking met chubb verzekeringen waardoor mijn verzekeringspolis ondanks meer dan 10 jaar altijd mijn verzekering maandelijks betaald te hebben - kwijt bleek te zijn. Top dat ik zelf overal achteraan kan gaan en niemand zich verantwoordelijk voelt binnen jullie organisatie wanneer je voor iets anders komt dan een nieuw abonnement of een toestel!
Geen enkele compensatie voor het feit dat ik zelf vier keer achter mijn zoekgeraakte verzekering kon gaan bellen, zelf voor een vervangend toestel moest zorgen omdat jullie het gevraagde vervangend toestelpakket niet hebben vastgelegd in mijn abonnement en ik nu nog eens minimaal twee weken op mijn mobiel kan wachten.
Oja .....en of ik nog even mijn eigen risico van 45 euro kan betalen wanneer ik ter zijner tijd mijn ‘goedkoop’ gerepareerde mobiel ophaal! ???

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

goede service

Service 
 
10.0

nadat T-Mobile Breda (Barones) niet kon of wilde helpen om gegevens over te zetten op een andere telefoon zijn we bij Vodafoon heel goed geholpen door zeer klantvriendelijke en deskundige medewerker. Wat volgens T-Mobile ruim 1,5 uur zou gaan duren is bij Vodafoon in 15 minuten opgelost en zelfs niet in rekening gebracht. Dus voortaan geen T-Mobile meer, maar een Vodafoon abonnement !

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Waardeloze service bij vodafone

Service 
 
1.0

Ben al 1,5 dag geblokkeerd doordat een medewerker van Vodafone even een “truckje” uithaalde om de 4G storing weer in orde te krijgen. Hierdoor kreeg ik wel 4G maar vervolgens kon ik niet meer bellen omdat dat geblokt staat wegens diefstal/verlies!!! Nu al 1,5 dag van het kastje naar de muur gestuurd maar nog steeds geen resultaat!! Waardeloos!!!

HV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
8.3

Wij mijn vrouw en ik zijn zeer goed geholpen door Anita medewerkster filiaal Muntstraat Maastricht.
Zeer bekwaam proffessioneel geduldig en
zeker ook zeer beleefd.
Mede door haar zijn we zeer tevreden over de service van Vodafoon.
Thanks!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Geen idee wanneer ik mijn iphone X terugkrijg ondanks dat deze nog binnen de garantie valt

Beoordeling 
 
4.0

Mijn telefoon zou binnen een week retour komen van Apple, gezien ik de beller niet meer kan verstaan, garantie vallend binnen de twee jaar. Ik heb een verzekering, maar was volgende Vodafone niet nodig aan te boren. Nu ruim een week later krijg ik na zelf de berichten een mail reactie. Dat er nog vragen van Apple waren. Deze moest de aankoop nota zien. Ik weet ondanks scherp verzoek niet wanneer de telefoon nu terug komt. Totaal geen concrete terugkoppeling en niet klantvriendelijk.

Op mijn verzoek concrete inzicht te krijgen, krijg ik een reactie dat het soms langer kan duren, en dat ze niet kunnen aangeven hoe lang.

Ik vind dit een bizarre manier van afstemming, gezien ik tijdens het opsturen duidleijk te horen kreeg dat ik mijn telefoon of een nieuwe binnen een week terug kon verwachten.

Mvg Jeanet Bitter-Teensma

JB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Neem GEEN Vodafone

Service 
 
1.0

Na enige maanden, na mijn overgang van T-mobile naar Vodafone, kwam ik er pas bij toeval achter dat ik geen sms kon ontvangen. Vanaf het moment dat ik het bij de winkel aangaf werd het erger ipv beter. Vervolgens geen inkomende telefoongesprekken en doorschakeling meer. Gelukkig maakten collega’s en vrienden mij hierop via whatsapp attent. Na meerdere bezoeken aan de Vodafone winkels moest ik dagen en dagen wachten en kreeg ik voor tijdelijk slechts een prepaid card van 100 belminuten en 500mb internet. Zelf heb ik alles onbeperkt en 20GB per maand. Inmiddels kan ik gelukkig weer gebeld worden maar nog steeds geen sms ontvangen. Dit duurt inmiddels al ruim 1,5mnd. Van Vodafone tot op heden geen reactie ondanks mijn vraag. Alleen de medewerkers in de winkels Den Haag en Katwijk zijn nog vriendelijk en behulpzaam maar verder 1 groot drama.
Ik heb spijt als al mijn haren op mijn hoofd van de overgang naar Vodafone. Bij een collega van mij maakten ze het echter nog bonter. Deze kon gelukkig nog opzeggen. Zoals er al eerder bij reviews stond: “Vodafone is terug in de tijd” Advies: GEEN VODAFONE NEMEN.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Dramatisch!

Beoordeling 
 
1.7

Halverwege januari heb ik een telefoon besteld in combinatie met een abonnement.
Voor het toestel moest ik nog een paar honderd euro bijbetalen en dit had ik gelijk voldaan via PayPal. Na een aantal dagen werd netjes mijn telefoon bezorgd en nadat alle gegevens waren gecontroleerd werd mij tot mijn grote verbazing verzocht die paar honderd euro af even te tikken en dan was de telefoon voor mij. Ik gaf aan dat ik alles al betaald had en eventueel indien gewenst ook een betaalbewijs kon overhandigen, maar daar konden ze niks mee. Het was betalen of ze namen de telefoon weer mee. Aangezien dit niet om een paar euro ging heb ik ze de telefoon weer laten meenemen. Uiteraard speelde dit zich net af nadat de klantenservice was gesloten. Na veel pijn en moeite heb ik een e-mailadres voor klachten kunnen achterhalen en gelijk de klacht ingediend.
De volgende dag had ik een reactie dat er iets fout was gegaan in hun systeem en dat ze de bestelling hadden geannuleerd en opnieuw handmatig hadden aangemaakt. Hierdoor was het resterende te betalen bedrag weer open komen te staan. Ze waren alleen even vergeten dit ook aan mij te communiceren. Het bedrag dat ik via PayPal had voldaan zou aan mij terug gestuurd worden maar dit kon wel een week of 3 duren. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik niet een bedrag ga betalen totdat het reeds betaalde bedrag was terug gestort. Het vervelende voor mij was dat er op die telefoon een mooie cash back actie was. Die zou ik mislopen als ik zou wachten tot Vodafone alles eindelijk eens administratief op orde zou hebben. Dit alles vergde nogal wat gemail met de klachten afdeling, waar een duidelijk antwoord geven blijkbaar erg moeilijk is. Ongeveer een week later werd ik nog gebeld door iemand van Vodafone over hoe nu verder met de bestelling. Ik heb duidelijk aangegeven dat alles geannuleerd moest worden gezien de manier waarop alles bij hen gaat, hiervan zou een aantekening in het systeem worden gemaakt. Ik zou op een later moment een beslissing nemen of dat ik überhaupt nog met hen verder in zee zou gaan en dat ik door hen waarschijnlijk de cash back actie zou mislopen. Er werd toen aangegeven dat Vodafone bij Samsung kon aangeven dat het door een fout van hen kant misgelopen zou zijn met die actie en dat ik hem dan alsnog toegewezen zou krijgen. Gezien de manier waarop het de afgelopen weken was gegaan had ik daar geen enkel vertrouwen in. Daarom heb ik uiteindelijk een los toestel bij een andere partij gekocht om zeker te weten dat ik mee kon doen met die actie, ook al was ik nu waarschijnlijk iets duurder uit dan dat ik de telefoon zou aanschaffen in combinatie met een abonnement. Mijn idee was om dan rustig na te denken over wat ik zou willen en dan alleen een sim only te nemen bij Vodafone of een andere provider. En toen kreeg ik vandaag 2 e-mails binnen: bedankt voor u bestelling en hierbij uw contract. Ik viel ongeveer van verbazing van mijn stoel af, want ik had helemaal geen bestelling geplaatst! Uiterst slecht dat ze zonder akkoord gewoon voor iemand een bestelling en contract aanmaken! Na weer een eeuwigheid met de klantenservice aan de telefoon gezeten te hebben zouden ze het (zonder toestemming aangemaakte contract) annuleren, maar de afdeling die dat moest doen was nu niet bereikbaar dus of ik morgen even wou terug bellen. Ik heb aangegeven dat ik helemaal niet ga terug bellen en dat ze het zelf maar moeten regelen aangezien dit niet mijn verantwoordelijkheid is. Ze zouden een notitie achterlaten voor de desbetreffende afdeling……op hoop van zege dan maar…..
Het maakt ze blijkbaar helemaal niet uit of ze nieuwe klanten binnen halen. Ik had op zijn minst een goed voorstel verwacht om al het ongemak te compenseren, maar nee hoor. Ik heb nog nooit zo’n slechte service meegemaakt als bij Vodafone, de manier waarop ze hier met nieuwe klanten omgaan is ronduit schandalig!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

NIET DOEN!!!!

Beoordeling 
 
1.0

NIET DOEN!
Via ziggo vodafone mobiel aangeschaft, vanaf dag 1 al problemen, meer 3g ipv 4g, slechte dekking, bellen vrijwel onmogelijk, vele vele malen contact gezocht maar word van het kastje naar de muur gestuurd, oplossen kunnen en willen ze het niet, 'we kunnen niets voor u doen' maar wel elke maand incasseren en opzeggen kan alleen door het contract af te kopen, totaal geen clementie, we zijn er al twee maanden mee bezig maar nog steeds geen beweging in de zaak te krijgen, nee mensen neem nooit een abbo van vodafone, je krijgt er spijt van.slecht bedrijf, waardeloze helpdesk en via sociale media reageren ze nieteens op klachten.het is dat het laagste cijfer een 1 is want anders hadden ze een 0 van me gehad, zo slecht bedrijf dit. Nooit meer vodafone dus.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zeer slecte netwerkontvangst op thuisadres

Beoordeling 
 
4.8

Netwerkverbinding op thuisadres is zeer slecht (-115dBm, 10Mb download, 1 Mb upload). Probleem vaak aangekaart, maar nooit opgelst. Speelt al meer dan een jaar.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte helpdesk

Beoordeling 
 
1.5

Vandaag gebeld met Vodafone over slechte verbinding.ze sturen nieuwe simkaarten.
Ben benieuwd of dat het is.
Dit is niet de eerste keer dat ik daarvoor heb gebeld.
Afgelopen zomer veel problemen ervaren met aangaan van ander abonnement. Contact gehad et klantenservice uiteindelijk geregeld na veel en vaak bellen.
Maar het kadootje wat jullie beloofd hebben is er nog steeds niet!
En als ik daar vervolgens naar vraag is dit nergens bekend.
Wordt vervolgens drie keer doorverbonden waarop de laatste reageerde met me u kunt het beste een klachtenformulier sturen!!!
Over kastje naar de muur sturen gesproken.
Al met al zeer ontevreden over de service en ontvangst !

W
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Vodafone informatie

Algemene informatie

Merken
 • Nokia
 • Samsung
 • Apple
 • HTC
 • Apple Iphone
 • Huawei
 • iphone
Productgroepen
 • gsm + abonnement
 • sim only
 • prepaid
 • gsm
 • abonnementen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
afhankelijk van product
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
n.v.t.
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Bankoverschrijving
Telefoonnummer
0800-0200055