Vodafone
0   1  

www.vodafone.nl
 
2.8 (23)
vodafone

Vodafone biedt Vodafone abbonementen met telefoon en allerlei andere gsm gerelateerde producten aan. Ook kunt u bij Vodafone een internet abonnement met een dongel bestellen. Ook hollandsnieuwe verkoopt abbo's van de club. Vodafone is echter groot geworden met haar mobiele abonnementen en daar is de organisatie nog steeds groot in. Met een Vodafone abonnement weet je zeker dat je een goed bereik hebt. Vodafone is over het algemeen niet de allergoedkoopste aanbieder. Indien u een goedkope aanbieder zoekt dan kunt u Simpel of Youfone ook eens overwegen. Bij Vodafone kunt u tegen een vast tarief obeperkt bellen, sms'en en internetten. U kunt kiezen uit de laatste gsm's en de meeste gsm abonnementen zijn ook wel voordelige abonnementen.

23 Vodafone reviews

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(2)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(2)
1-3 punten
 
(17)
Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
3.1
Service 
 
2.4
Prijs 
 
2.8
Bekijk alle reviews
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Martin
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloze helpdesk

Zeker tien helpdeskmedewerkers gesproken om een (simpele?) overstap naar Vodafone met nummerbehoud en tot mijn verbazing kreeg niemand het voor elkaar. Werd op verschillende manieren afgewimpeld (o.a. teruggebeld worden, zogenaamd geld terug voor mijn prepaid) en ook een paar keer 'gewoon' weggedrukt. Werkelijk nog nooit zo'n slechte helpdesk meegemaakt. Zit inmiddels bij een andere provider, overigens naar grote tevredenheid.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Hen
Beoordeling 
 
1.0
Service 
 
1.0

zeer slechte service na fout Vodafone/reparatiedienst

Klantenservice: 0! 14/7 mobiel naar Vodafone winkel Zoetermeer gebracht voor reparatie scherm. 23/7/18 bericht gekregen dat hij klaar was en opgehaald kon worden. Mobiel was er niet. Vervolgens mobiel zoek 1 week zoekgeraakt door Vodafone winkel. Pas 31/7 kunnen ophalen en bleek microfoon stuk (dit is gebeurd in reparatietijd). Terug naar Vodafone winkel, gevraagd om vervangend toestel wegens reis naar Afrika voor veiligheid, kan niet bellen met dit toestel. Helaas, geen service want geen abonnement op vervangend toestel. Had toch verwacht dat Vodafone, wegens fout aan hun/reparatieservice kant (mobiel zoekgeraakt en na ophalen microfoon stuk) betere service zou bieden. Zeer klantonvriendelijk en ondeskundig personeel bij Vodafone Zoetermeer. Geen medewerking, nul service. SLECHT!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van MF Ozturk
Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Vodafone neemt niet de verantwoordelijkheid van het slechte netwerk

Klacht die ik heb gemeld:

Voordat ik Vodafone koos voor andere providers, controleerde ik https://www.vodafone.nl/support/internet-en-dekking/dekkingskaart.shtml.
Het toont een perfecte dekking voor mijn postcode. Dat is waarom ik voor Vodafone heb gekozen.

Daarnaast heb ik ook https://www.vodafone.nl/support/internet-en-dekking/netwerkgarantie.shtml gecontroleerd.
Ik ben echt verbaasd dat het je niet uitmaakt hoe de signaaldekking bij mij thuis is. Ik woon niet buiten mijn huis. Ik woon binnen en ik moet mijn telefoon bereikbaar en bruikbaar zijn in mijn huis.
Ik bracht het grootste deel van mijn tijd thuis door met een heel slecht signaalbericht. Dus ik verwacht thuis geen 100% signaaldekking. Er is bijna geen signaal wat betekent dat er geen oproepen zijn en geen 4G.
Overigens is de signaaldekking ook erg slecht voor mijn buren. Ik heb het geverifieerd voordat ik deze klacht had ingediend.

Antwoord van Vodafone:

We zijn aan de slag gegaan met je klacht met registratienummer 7717302. We controleren dan de signaalsterkte op jouw locatie, of de mast in de buurt goed werkt, of er werkzaamheden zijn en of je toestel en sim-kaart goed samenwerken.

Conclusie
We kunnen helaas geen 100% indoor dekking garanderen. Goede ontvangst kan door allerlei factoren van buitenaf beïnvloed worden en blijft ondanks dat we ons netwerk continue verbeteren altijd lastig. De outdoor dekking op jouw postcode is in ieder geval goed aanwezig.


!!!
Ik heb op dit bericht gereageerd maar helemaal geen reactie van Vodafone.
!!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Max
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Misleid

Ondanks het goede bereik zeer zeer slechte ervaringen met Vodafone gehad tijdens en na afloop van mijn studiereis van de universiteit.

Het voelt voor mij alsof ik zwaar ben misleid voor circa 200 euro. De app die zij begin 2017 hadden om mobiele data in het buitenland af te sluiten, heb ik gebruikt voor "10 GB data in de EU" voor 30 euro. Vervolgens hoog in de bergen tijdens de wintersport werkte data niet, dus ik klikte het nog een paar keer aan om het voor mijn gevoel te activeren waar ik voor gekozen had. Elke klik is weer 30 euro extra geweest.

Hier bovenop zonder dat dit in de app stond, bleek na een aantal maanden dat dit ook nog eens stilzwijgend maandelijks is verlengd.

Dit alles heeft geresulteerd dat ik nam ijn wintersport in de eerste maand 130 euro kon betalen in plaats van 24 euro. En nog 3 maanden daarna 30 euro per maand ook stilzwijgend verlengd.

Klantenservice heeft letterlijk niets voor mij gedaan terwijl ik daar een contract heb van 2 jaar.

Want maanden later hebben ze de app aangepast en staat er nu wel bij dat het stilzwijgend verlengd wordt.

Naar mijn geld kan ik fluiten, veel te veel afgeschreven door Vodafone voor wat ik nodig had! En dat bovenop het abonnement dat ik als klant heb afgesloten.

Bij dit bedrijf word ik nooit en te nimmer meer klant, al spiegelen ze het nog zo mooi voor dit valt niet meer met mij goed te maken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Marcel Smit
Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Voor mij geen vodafone meer

20 mei 2016 een Apple iPhone Se bij een Vodafonewinkel gekocht en Red Essential abonnement afgesloten. Helaas liep de batterij dermate terug waardoor de nog geen dag meer mee ging. Op 23 januari 2018 heb ik ruimschoots voor het verlopen van het garantietermijn de telefoon ter reparatie aangemeld bij dezelfde vodafonewinkel in Beverwijk. Op 30 januari kreeg ik te horen dat de batterij aan vervanging toe was en dat de kosten €238,00 waren. Dit is heel opmerkelijk gezien het feit dat Apple zelf €89,00 daarvoor berekend. Ik heb destijds aangegeven bij de firma Dynafix dat het toestel nog onder garantie viel. Waarop de medewerker van Dynafix mij mededeelde dat het toestel wel onder de garantie valt, maar niet de batterij en dat daar maar 1 jaar garantie op zit. Ik heb hierover even telefonisch contact gehad met de servicedesk van Vodafone en die vertelde mij dat de garantie op de batterij zelf 6 maanden is. Uiteindelijk heb ik besloten om de reparatie af te breken en het toestel op te halen. Eenmaal aangekomen bij mijn vadofonewinkel en voordat ik de onderzoekskosten van €36,30 betaalde, vertelde ik dit hele verhaal aan de medewerker van Vodafone. Die was echter verbijsterd. Verovlgens heeft hij telefonisch navraag gedaan met enkele collega's binnen Vodafone. Na 45 minuten deelde hij mij mee dat hij geen uitsluitsel kon geven of ik nu wel of niet recht had op garantie. Ook hij was het met de stelling niet eens dat er beperkte garantie op de batterij van mijn iPhone zit. De medewerker van de Vodafone winkel heeft uiteindelijk aangeboden om de onderzoekskosten te laten vervallen. Ook bod hij mij aan om het defecte toestel alsnog achter te laten in de winkel in afwachting op verder onderzoek naar deze kwestie. Ik vind het opmerkelijk dat men het bij Vodafone zelf ook niet weet hoe dit zit. Helaas had ik er op dat moment totaal geen vertrouwen meer in dat mijn iPhone alsnog kosteloos zou worden gerepareerd. Ik heb uiteindelijk mijn iPhone zelf voor een bedrag van €47,75 gerepareerd. Al met al heeft deze kwestie er toe geleid dat ik besloten heb om met Red abonnement bij Vodafone niet meer te verlengen over 3 maanden. Voor mij geen Vodafone meer......

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Nadia
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Slechte klanten service, weinig tot geen respect voor klanten

Al jaren ben ik een loyale klant bij Vodafone. Voor een lange tijd ben ik tevreden geweest met de service die het bedrijf levert, maar daar is de afgelopen maanden verandering in gekomen. Hierbij raad ik iedereen sterk af om een contract aan te gaan met dit afschuwelijke bedrijf. Hoe zij met hun klanten om gaan is schandalig.

Het begon allemaal toen ik, als loyale klant van Vodafone, een nieuw abonnement wilde afsluiten met daarbij de aanschaf van een nieuwe IPhone. Hiervoor bezocht ik de Vodafonewinkel op de Lijnbaan van Rotterdam. Toen ik een gesprek aanknoopte met een medewerker om een nieuw abonnement aan te vragen en informatie over het bestellen van een nieuwe IPhone Plus, reageerde hij ongeïnteresseerd en vroeg hij mij zelfs “Wat wil je nou?”. Uiteindelijk kwam uit het gesprek dat ze op dat moment niks op voorraad hadden. Tijdens het gesprek was de medewerker druk bezig met allesbehalve ons gesprek en wilde het gesprek het liefst z.s.m. afkappen.

Toen ben ik bij een ander filiaal langs geweest in het Alexandrium, hopend dat iemand mij daar wel van dienst kon zijn. Daar werd gelukkig wel hartelijk ontvangen waarbij ik een nieuw abonnement met een nieuwe IPhone aanschafte. De telefoon zou binnen een week geleverd worden aan de winkel. Uiteindelijk heb ik een maand moeten wachten tot ik mijn telefoon op kon halen omdat de telefoon toch niet leverbaar scheen te zijn, waarop Vodafone de schuld op Apple afschoof. Dit lieten zij mij weten door middel van een sms bericht zonder enige uitleg en informatie over wanneer de telefoon dan wel leverbaar zou zijn. Daarnaast had de medewerker mij over gehaald om mijn eigen IPhone 6 in te leveren om zo korting te ontvangen op mijn nieuwe telefoon, mijn telefoon zou immers toch binnen een week geleverd worden. Uiteindelijk heeft Vodafone het opgelost door mij de IPhone in een andere kleur af te leveren, dit was echter wel na bijna een maand.

Eindelijk had ik mijn nieuwe telefoon met een nieuw abonnement. Volgens de medewerker zou ik met de Ziggo kortingsactie op een mooi bedrag uitkomen met een verdubbeling van data. De blijdschap was van korte duur want er werd te veel geld afgeschreven van mijn eerste rekening en mijn data werd niet verdubbeld. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Vodafone. De klantenservice liet weten dat ik niet onder de Ziggokorting viel en dat ik maar contact op moest nemen met Ziggo omdat ik niet op de lijst stond. Uiteindelijk schijnt het probleem te zijn, dat mijn profiel nog op een oud adres staat. Dit terwijl de medewerker bij aanschaf van mijn nieuwe abonnement mijn adres nog gewijzigd heeft omdat ik aangaf dat deze al jaren niet meer klopt. Toen het adres na een aantal weken nog niet correct was heb ik nogmaals geïnformeerd bij een winkel waarom dit nog niet leek te kloppen. De medewerker gaf aan dat dit zou komen omdat het systeem tijd nodig heeft om het te verwerken en dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken.

Eindstand: na contact te hebben gelegd met Ziggo past Vodafone mijn abonnement aan op de korting waar ik recht op heb. Zij zijn echter niet bereid om mij het teveel betaalde bedrag terug te geven. Daarnaast heeft Vodafone ook haar excuses niet aangeboden. Ik voel me als grofvuil behandeld door Vodafone en ik hoop door middel van deze recensie anderen te behoeden om een contract aan te gaan met Vodafone.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van D. de Jong
Beoordeling 
 
1.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

telefonische verkoop komt niet eens door in hun eigen systeem

Ik werd gebeld door een medewerker van vodafone omdat wij zijn overgestapt op ziggo en de combinatie zo voordelig was. Na een gesprek van 3 kwartier met een goede aanbieding tot overeenstemming gekomen en er zijn bandopnames gemaakt.
Nooit mail bevestiging gekregen, twee keer er achter aan gebeld. Ze weten van niets en zouden de bandopnamen opzoeken. Ook nooit meer wat van gehoord. Een nieuwe aanbieding is bijna anderhalf maal zo duur.
Waardeloos!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Panis
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Waardeloze provider

Ik word van het kastje naar de muur gestuurd door Vodafone. Niemand wil en kan helpen. Had een verlenging gedaan bij Vodafone met toestel. Toestel 2 keer binnen 2 weken kapot. Binnen 2 weken alles opgezegd. Maar helaas het contract blijft verlengd voor 2.5 jaar. Niemand wil dit ongedaan maken bij Vodafone. Schande

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Alice

Zeer slechte service en veel fouten met invoicing

Als ik nul ster kon geven dan had ik het zeker zonder twijfel gegeven. Ik ben al bijna 6 jaar een klant van Vodafone en de laatste 2 jaren zijn echt een hel geweest. Ik besloot om weg te gaan maar Vodafone wilde nog een kans met een zeer goedkoop zakelijk ab. Elke maand wordt er verkeerd gefactureerd en ik moet meer dan 10 keer ( niet overdreven) voor 1 factuur oplossen en nog steeds naar paar maanden kunnen ze geen kleuter som uitrekenen. De mannen medewerkers hebben een hoger EQ om toch goed naar het problem to focussen maar komen de beloftes soms niet na bijv terugbellen en corrigeren . De vrouwen zijn echt een drama en koppig zonder hersens. Die denken dat ze alles weten en alleen maar gelijk hebben. Ik vraag me soms af waarom ze worden aangenomen als klantenservice met een lage niveau van omgaan met klanten. Ik werd zelfs opgehangen omdat ik het geduld niet meer had om nogmaals uit te leggen en volgens haar praat ik te hard. Wat moet je dan doen als klant, als een medewerker niet wilt oplossen? Ik had een verkeerde keuze gemaakt om te blijven voor een goedkoop ab. Als ik terug kon draaien betaal ik liever 2 keer meer om weg te gaan. Ik raad iedereen aan om geen Vodafone te kiezen. Je bent uiteindelijk meer tijd kwijt en geld kwijt om iemands fouten op te lossen. Ook een kans dat je hoge bloeddruk gaat krijgen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Dr Langendijk

Contract opzeggen

In Augustus probeerde ik contract voor mobiel voor mijn dochter te beindigen of over te dragen op haar naam. Nooit in mijn leven heb ik zo'n vreselijke ervaring gehad.De medewerker in Haarlem wilde het niet regelen. Een nieuw contract afsluiten is een paar minuten geregeld. Formulieren met aangetekende post versturen. Een maand later wordt het geld nog steeds van mijn rekening afgeschreven. Half uur bellen vanuit het buitenland. Kost ook nog 10 euro. Minimaal 6 x emailen. Ja het is nu geregeld. In oktober wordt het geld weer van mijn rekening afgeschreven. Vodafone is het meest afschuwelijke onprofessionele oplichtersbedrijf wat er maar is. Geld van je rekening stelen. En ik zal heus niet de enige zijn. - 10 sterren voor deze oplichtersbende.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
 • Nokia
 • Samsung
 • Apple
 • HTC
 • Apple Iphone
 • Huawei
 • iphone
Productgroepen
 • gsm + abonnement
 • sim only
 • prepaid
 • gsm
 • abonnementen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
afhankelijk van product
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
n.v.t.
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Bankoverschrijving
Telefoonnummer
0800-0200055