Vodafone reviews & ervaringen

www.vodafone.nl
 
2.8 (38)
vodafone

38 Vodafone reviews

 
(2)
 
(3)
 
(1)
 
(5)
 
(27)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
5 resultaten - getoond 1 - 5
Volgorde

Zeer slechte service

Beoordeling 
 
3.8

Vodafone Nederland dank voor jullie waardeloze organisatie, service en samenwerking met chubb verzekeringen waardoor mijn verzekeringspolis ondanks meer dan 10 jaar altijd mijn verzekering maandelijks betaald te hebben - kwijt bleek te zijn. Top dat ik zelf overal achteraan kan gaan en niemand zich verantwoordelijk voelt binnen jullie organisatie wanneer je voor iets anders komt dan een nieuw abonnement of een toestel!
Geen enkele compensatie voor het feit dat ik zelf vier keer achter mijn zoekgeraakte verzekering kon gaan bellen, zelf voor een vervangend toestel moest zorgen omdat jullie het gevraagde vervangend toestelpakket niet hebben vastgelegd in mijn abonnement en ik nu nog eens minimaal twee weken op mijn mobiel kan wachten.
Oja .....en of ik nog even mijn eigen risico van 45 euro kan betalen wanneer ik ter zijner tijd mijn ‘goedkoop’ gerepareerde mobiel ophaal! ???

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geen idee wanneer ik mijn iphone X terugkrijg ondanks dat deze nog binnen de garantie valt

Beoordeling 
 
4.0

Mijn telefoon zou binnen een week retour komen van Apple, gezien ik de beller niet meer kan verstaan, garantie vallend binnen de twee jaar. Ik heb een verzekering, maar was volgende Vodafone niet nodig aan te boren. Nu ruim een week later krijg ik na zelf de berichten een mail reactie. Dat er nog vragen van Apple waren. Deze moest de aankoop nota zien. Ik weet ondanks scherp verzoek niet wanneer de telefoon nu terug komt. Totaal geen concrete terugkoppeling en niet klantvriendelijk.

Op mijn verzoek concrete inzicht te krijgen, krijg ik een reactie dat het soms langer kan duren, en dat ze niet kunnen aangeven hoe lang.

Ik vind dit een bizarre manier van afstemming, gezien ik tijdens het opsturen duidleijk te horen kreeg dat ik mijn telefoon of een nieuwe binnen een week terug kon verwachten.

Mvg Jeanet Bitter-Teensma

JB
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zeer slecte netwerkontvangst op thuisadres

Beoordeling 
 
4.8

Netwerkverbinding op thuisadres is zeer slecht (-115dBm, 10Mb download, 1 Mb upload). Probleem vaak aangekaart, maar nooit opgelst. Speelt al meer dan een jaar.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Voor mij geen vodafone meer

Beoordeling 
 
4.8

20 mei 2016 een Apple iPhone Se bij een Vodafonewinkel gekocht en Red Essential abonnement afgesloten. Helaas liep de batterij dermate terug waardoor de nog geen dag meer mee ging. Op 23 januari 2018 heb ik ruimschoots voor het verlopen van het garantietermijn de telefoon ter reparatie aangemeld bij dezelfde vodafonewinkel in Beverwijk. Op 30 januari kreeg ik te horen dat de batterij aan vervanging toe was en dat de kosten €238,00 waren. Dit is heel opmerkelijk gezien het feit dat Apple zelf €89,00 daarvoor berekend. Ik heb destijds aangegeven bij de firma Dynafix dat het toestel nog onder garantie viel. Waarop de medewerker van Dynafix mij mededeelde dat het toestel wel onder de garantie valt, maar niet de batterij en dat daar maar 1 jaar garantie op zit. Ik heb hierover even telefonisch contact gehad met de servicedesk van Vodafone en die vertelde mij dat de garantie op de batterij zelf 6 maanden is. Uiteindelijk heb ik besloten om de reparatie af te breken en het toestel op te halen. Eenmaal aangekomen bij mijn vadofonewinkel en voordat ik de onderzoekskosten van €36,30 betaalde, vertelde ik dit hele verhaal aan de medewerker van Vodafone. Die was echter verbijsterd. Verovlgens heeft hij telefonisch navraag gedaan met enkele collega's binnen Vodafone. Na 45 minuten deelde hij mij mee dat hij geen uitsluitsel kon geven of ik nu wel of niet recht had op garantie. Ook hij was het met de stelling niet eens dat er beperkte garantie op de batterij van mijn iPhone zit. De medewerker van de Vodafone winkel heeft uiteindelijk aangeboden om de onderzoekskosten te laten vervallen. Ook bod hij mij aan om het defecte toestel alsnog achter te laten in de winkel in afwachting op verder onderzoek naar deze kwestie. Ik vind het opmerkelijk dat men het bij Vodafone zelf ook niet weet hoe dit zit. Helaas had ik er op dat moment totaal geen vertrouwen meer in dat mijn iPhone alsnog kosteloos zou worden gerepareerd. Ik heb uiteindelijk mijn iPhone zelf voor een bedrag van €47,75 gerepareerd. Al met al heeft deze kwestie er toe geleid dat ik besloten heb om met Red abonnement bij Vodafone niet meer te verlengen over 3 maanden. Voor mij geen Vodafone meer......

MS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Klanten

Beoordeling 
 
3.0

Bij mij betreft het een zakelijk abonnement. Ze maken het zo, zodat het lijkt alsof je opgezegd hebt, en vervolgens krijg je een nieuwe abonnement aangesmeerd.

Drie maanden later ga je ervan uit dat het betreffende abonnement afgelopen is, maar nee, je hebt toen gebeld voor een nieuwe aanbieding, niet voor het opzeggen... werkelijk een waardeloze klantenservice, bovendien heb ik nooit bereik in gebouwen van staal of dik beton.

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
5 resultaten - getoond 1 - 5

Wij zijn benieuwd naar jouw Vodafone ervaring

Vodafone biedt Vodafone abbonementen met telefoon en allerlei andere gsm gerelateerde producten aan. Ook kunt u bij Vodafone een internet abonnement met een dongel bestellen. Ook hollandsnieuwe verkoopt abonnementen van Vodafone. Vodafone is echter groot geworden met haar mobiele abonnementen en daar is de organisatie nog steeds groot in. Met een Vodafone abonnement weet je zeker dat je een goed bereik hebt. Bij Vodafone kunt u tegen een vast tarief obeperkt bellen, sms'en en internetten. U kunt kiezen uit de laatste gsm's en de meeste gsm abonnementen zijn ook wel voordelige abonnementen.

Wat is uw ervaring met Vodafone? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Vodafone hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Vodafone reviews lezen.

Telefoonnummer: 0800-0200055

Algemene informatie

Keurmerken
n.v.t.
Verzendkosten
afhankelijk van product
Levertijd
n.v.t.
Productgroepen
 • gsm + abonnement
 • sim only
 • prepaid
 • gsm
 • abonnementen
Merken
 • Nokia
 • Samsung
 • Apple
 • HTC
 • Apple Iphone
 • Huawei
 • iphone
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Bankoverschrijving