Ziptuning reviews & ervaringen

www.ziptuning.nl
 
5.9 (39)
ZipTuning

39 Ziptuning reviews

 
(13)
 
(8)
5-7 punten
 
(0)
 
(3)
 
(16)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Tuning stage 1

Beoordeling 
 
1.0

Om mijn bmw een stage 1 tuning te laten doen kwam ik uit op zip tuning.
Na een prettig gesprek ik een afspraak gemaakt bij zip tuning Utrecht.
Ondertussen kreeg ik een bericht dat mijn bmw terug moest naar de dealer. Terugroepactie heb ik gemeld of de tuning nog kan worden uitgevoerd.
Kreeg bericht geen probleem. Ik de tuning dus uit laten voeren. Vorige week bij de bmw dealer geweest en de tuning eruit.
Ik contact gezocht met zip tuning. Gewoon schande, reageren slecht en na paar keer uiteindelijk bericht dat het 150 euro kost om opnieuw te tunen.
Uiteraard onacceptabel en gezegd gezien vorige melding van mij dat de bmw terug moest naar de dealer dat ik niet van plan ben te betalen.
Totaal geen reactie meer!!!
MENSEN LAAT JE AUTO NIET TUNEN BIJ ZIP TUNING UTRECHT. Oplichters!!

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

Tuning stage 1 / Ecotuning

Beoordeling 
 
8.5

Onze Ford Transit Connect bedrijfsauto's laten tunen bij Ziptuning Utrecht. Motorblok 1.5 TDCI van 110 PK naar 144 PK. Het koppel waar het ons voornamelijk om gaat +94 NM!! van 250 NM naar 344 NM. Eerder al 2 Connects laten doen door Zip en de resultaten zijn erg goed qua verbruik en rij ervaring. Met beladen aanhanger makkelijker door het verkeer heen en de vermogens toename is mooi vanaf onderin in het lage toerengebied opgebouwd. Ook onze BMW 530 E en 550 D laten doen. Nu ook voorzien van een gearbox upgrade die de auto's nog mooier en sportiever laat rijden. Veel snellere shift in sportstand en een sterke verbetering in schakel timing gecombineerd met de tuning. Geweldig! Voorlopig weer erg goed geholpen en altijd weer leuk om bij deze heren de auto's te laten aanpassen!!

Alex

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

chiptuning

Levering 
 
1.0

mijn ervaring is heb auto tuning gedaan alles was goed tot ik merkte in Duitsland dat mijn auto ging in 4 200km/h zodra schakel ik naar 5of6 ging standaard lopen en gaf meteen rare foutcodes allen met apparatuur kon je zien (telefonisch heb uitgelegd) terug gegaan voor uitleg dus voor niets 3 afspraak na 3uur wachten ben ik aan de buurt ik kreeg uitleg we hebben ervaring wordt gezegd mijn turbo te klein mankeert wat aan mijn auto ik dacht kut Ik wil mijn originele software, terug gezet ik vraag wanneer ontvang ik mijn geld terug hij zei 100euro woord berekend en binnen week heb geld terug ik zei ben3 keer geweest bij jullie 900km voor niets gedaan 50euro vind ik viel oke moet betalen 50 euro 2weeken later en 10 tel geld gekregen 100euro minder ik bellen nog 2weeken eindelijk woord 50euro ontvangen heb gevonden in Duitsland chiptuning www.eds-motorsport.de en mijn auto doet perfect ik bel en zei jullie software niet goed maar ja helaas voor niet werkend software moet je bij UTRECHT betalen ik raad niet aan bij eds hebben eigen ontwikkeld software niet ATtuning kasje ben boos omdat voor niets moet je betalen!

S
Was deze beoordeling nuttig? 5 0

emal op 11 April 2022

Jou nederlands krijg ik kanker in mn oog

SWA op 07 Juni 2022

Ik krijg ook kk in mijn oog van deze 2 schrijvers.

Reageer op deze review

mijn Opel Cascada laten Ziptunen

Beoordeling 
 
9.8

Vandaag 28 Juli reed ik naar Utrecht nadat ik via internet Ziptuning had gevonden aan de Proostwetering 27 G te Utrecht ,direct aan de A2.
Ik had via Whats app contact gekregen met Robin, die met mij een afspraak maakte voor 28 Juli om 10.30 uur . Tevens werd er gevraagd wat ik wilde en we maakte een vooraf prijsopgaaf over ziptuning Stage 1 .
Daar aan gekomen werd ik geholpen door ( zeg maar even ) mijnheer V.
Na een heerlijke kop koffie ging mijnheer V aan de slag om de Opel Cascada een zip tuning te geven.
We hadden ook gezellig een gesprek over wat er ging gebeuren aan de auto en ik kon er op wachten. Toen de Open Cascada was getunend reed ik een proefrit en ik herkende mijn auto niet meer terug, veel trekkracht ook onderin bij lage toeren . Het gaspedaal leek meer gereduceeerd te zijn maar altijd wel een reactie. Als het goed is ging ik van 120 pk naar 171 PK en de het koppel van 200 NM naar 271 NM , een geweldig verschil, nu is het een redelijk vlotte auto, geen racemachine , maar ik gebruik de cabrio dan ook om te cruizen langs s'herens wegen. Ziptuning, ( mijnheer V )bedankt .En zeer tevreden klant.

26674522-7
26674522-7
26674522-7
ND
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Tuning Porsche 718 Boxter

Beoordeling 
 
8.5

Fantastisch geholpen! Mijn Boxter heeft net dat beetje meer nu en loopt nog mooier :) Ik ga binnenkort nog terug met mijn Range Rover TDV8 waar ze ook een hele mooie file voor geschreven hebben. De klant die daar ook aanwezig was met dit type Range was daar erg content over en met name het veel gunstiger verbruik! Team Utrecht! Top!! Rob

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Tuning

Heb al twee auto's getund bij ziptuning audi 1.4 tfsi en een polo 1.2 beide 2010 bouwjaar na 3 jaren rijden helemaal geen problemen ik heb kennis te maken met ziptuning via een audi monteur die behandeld mijn auto voor de tuning bij de Audi dealer in Assen ik vroeg hem waar kan ik my audi best tunnen en de aanword was ziptuning we brengen onze auto's en ook de politie auto's bij hem.

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 4
Reageer op deze review

Patrol 3.0

Beoordeling 
 
1.5

Wat goed zeg helemaal
Niets rij ik naar huis met me patrol 3.0 l hang ik de aanhanger geladen er achter klapt cilinder 3 door het blok
Naar buiten en nu zeggen ze ik weet van niets en dat komt daar niet door de auto is net 4 jaar oud ik zeg niet meer doen of niet bij hun want wat blijkt is dat Nissan tegen mij gezegd heeft dat hun een fout gemaakt hebben met cijfers na het chippen iets dat er teveel bar of druk op het blok zou hebben gezeten

P
Was deze beoordeling nuttig? 13 3

Henk op 19 Augustus 2021

Leer eens schrijven man.

mr.leop op 07 Juni 2022

Deze aap schrijft/schijt volgens mij gwn meerdere reviews neer

Reageer op deze review

Pops n bangs

Service 
 
1.0

Wat een amateurtjes zeg.

Mezelf ingelezen over de voor en nadelen over pops & bangs.

Volgens dit bedrijf geeft het geen schade aan je katalysator. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik bij andere garages een totaal ander antwoord kreeg... als je alles weet waarom vraag je het dan word er tegen mij gezegd door zip. Over mijn vraag over de levensduur van de turbo word ik gewoon genegeerd.


Wat een raar bedrijfje. Vertel je klanten de voor en nadelen van bepaalde tuning. De beslissing is dan voor de klant.
Dus mensen die voor een pop & bang software kiezen, zonder sportkat gaat je kat er gewoon aan. Ook je turbo heeft nog maar een levensduur van rond de 15-30k in de meeste gevallen.

Al is het niet goed voor je auto is dat je eigen beslissing. Maar van ZIP gewoon schandalig dat ze dit niet vermelden

Nee bedankt voor mij geen zip ga wel lekker naar een ander waar ze wel professioneel met klanten omgaan en niet alleen naar de centjes kijken!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

Chiptunen voor motorfiets

Beoordeling 
 
2.3

Ik dacht mijn motorfiets te kunnen laten chiptunen. Gebeld met vestiging Utrecht waar ik een ene Robin aan de lijn kreeg. Deze man vertelde mij dit niet te kunnen omdat de beschikbare apparatuur niet aanwezig was. Zo ook in Nootdorp. Dan maar het filiaal in Boekel. Ook deze kon mij niet helpen. Men weet van elkaar ook niet wie de apparatuur om een motorfiets te tunen wel in huis heeft. Op de site van Ziptuning is dit ook niet te vinden waar men voor een motorfiets naartoe moet. Men wordt lekker gemaakt met niets. Het staat op de site maar wanneer je info erover vraagt bij diverse vestigingen dan kan het allemaal niet. Tevens beschikt men niet over een dynojet voor een motorfiets (althans de 3 die ik hiervoor heb benaderd) om de motorfiets af te stellen nadat de mapping erin is gezet. Al met al zonde van mijn tijd. Een gewone Powercommander of Rapidbike voor de motor is een betere, en diverse reviews hier gelezen, en veiligere oplossing.

M
Was deze beoordeling nuttig? 7 0

Marcel op 14 Juni 2019

Vanmorgen een appje gekregen van een zekere Kevin van Ziptuning waarin stond dat Ziptuning op dit moment geen mogelijkheden heeft om een motorfiets te chiptunen. Als dat zo is haal dat dan van jullie site af en loop mensen niet lekker te maken met jullie valse aanbiedingen over vermogenwinsten van bepaalde motorfietsen. Wil je je motorfiets laten chiptunen adhv een vermogensbank ga dan lekker naar Paul Ritzen in Weert. Die man verstaat zijn vak en doet wat hij beloofd. Kost een beetje maar dan heb je ook wat is mijn ervaring.

Reageer op deze review

What a car

Beoordeling 
 
8.5

Ik heb met Ziptuning-West contact gehad via whatapp. Super goed geholpen door de monteur.
Afspraak gemaakt en bij aankomst goed ontvangen door monteur met een bakje koffie en een goede uitleg over tuning gehad.
Ik had een hoop vragen en deze waren allemaal naar tevredeheid beantwoord. Na ca. 1,5uur was mijn auto klaar. Samen met de monteur een proefrit gemaakt............pffffffffffffff als passagier ervaar je toch de kracht van deze VW Tiguan TDI 2.0. Voor mij was het gewoon belangrijk dat de auto lekker rijdt, snel de turbo ingooit als je het nodig hebt. Nu ik zelf heb gereden ben ik super tevreden met deze tuning (stage 1).
Bedankt jongens van Ziptuning-West!!!!!!!
Groeten,
Tiguan

VT
Was deze beoordeling nuttig? 0 4
Reageer op deze review

Ziptuning wederom uitstekende service!!

Beoordeling 
 
9.5

Na de X5 van mijn vriend bij Ziptuning getuned te hebben, afgelopen vrijdag mijn nieuwe Cabriolet BMW 420 i naar Ziptuning Utrecht gebracht voor wat extra power! Bij aankomst de inmiddels bekende gastvrijheid met koffie en een fijne ruimte waar ik met mijn laptop prima heb kunnen werken. Ook deze keer was de wachttijd niet lang... Top! Mijn auto was al erg fijn maar nu ook echt nog veel sneller!! Wat fijn bij op en afritten en bij een stukje toeren zoals vandaag met dit mooie weer met mijn dak open ? Dank jongens! Grtjs Renske

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Vestiging Utrecht, NOOIT DOEN

Beoordeling 
 
1.0

Afspraak gemaakt in de vestiging Utrecht van Ziptuning met ene Robin.
Aangekomen op de dag en het afgesproken tijdstip blijkt de vestiging nog dicht te zijn en is er werkelijk niemand aanwezig. Daarna heb ik getracht contact te krijgen met Robin en word er niet opgenomen. Ook bij de andere telefoonnummers van de vestiging Utrecht word niet opgenomen.
Anderhalf uur later word ik teruggebeld door Robin, "ja, ik was nog wat aan het programmeren en het is er voorbij geschoten". Al met al, dit kan en mag niet gebeuren.

Ziptuning Utrecht? NOOIT DOEN.

Hierna heb ik gebeld met de vestiging in Den Haag van Ziptuning, dit werd goed opgepakt. Goeie service, snelle levering.

N
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review

Bmw f25 335i Is 2011

Beoordeling 
 
9.5

Bmw f25 335i .x3 Gerrit
Sneek
Heb late ziptuning de moter zeer tevreden
Goed werk gedaan
René

G
Was deze beoordeling nuttig? 3 4
Reageer op deze review

c63 w205 amg

Beoordeling 
 
1.0

tuning c63 amg w205 , dit is gedaan bij zipptuning houten .Dit bedrijf is vorig jaar failliet gegaan.
ik heb daar november mijn amg laten chippen , van 510 hp naar 631 hp en van 700nm naar 820 nm .
koste 1500 euro. toen begonnen de problemen ,auto schokte bij opschakelen van elke versnelling .conclusie: auto origineel maken bij de dealer ,koste computer 1196 euro 700euro arbeid . maar het probleem is er nog .nu nieuwe versnellingsbak gemonteerd ,kosten .....te veel ,

D
Was deze beoordeling nuttig? 11 2

Maciek op 05 Oktober 2021

Ga naar eds motorsport Duitsland die hebben echte eigen software in Nederland woord alleen met at tuning gedaan

Reageer op deze review

Vw t5 1.9 TDI.

Beoordeling 
 
1.0

Onze bus laten chippen voor meer vermogen.
Eindresultaat...koppeling, vliegwiel en turbo kapot.
Ga alstublieft naar een goed bedrijf, deze gasten kunnen het niet en hangen heel snel op wanneer er problemen zijn.

S
Was deze beoordeling nuttig? 15 3
Reageer op deze review

Totaal andere auto!

Beoordeling 
 
10.0

Brengt een 'oude' auto weg en krijgt een compleet nieuwe auto terug. Wat een verschil kunnen deze mannen creeren met een standaard of getunede auto. Verstand van zaken, denken graag mee qua mogelijkheden en communicatie gaat erg soepel. Zeker een aanrader...!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

Totale ramp van tuning: 3x terug geweest !

Beoordeling 
 
2.3

Na mijn 2 vorige wagens te hebben laten chip-tunen, nu mijn Hyundai Tucson: EEN RAMP
1ste x : goed aangeleverd, ik vertrek met schokkende motor
nieuwe afspraak gemaakt: = 2de
2de x : opnieuw 6 uur gewacht, geen probleem toen ik bij hun vertrok, thuis met koude motor gestart, opnieuw schokkende motor, nu zelfs als ik bij 120 km/u doorduw op snelweg om een wagen in te halen,
nieuwe afspraak gemaakt:= 3de
3de x : tuning is beter, maar nog niet 100%, voor mij genoeg geweest en ga NOOIT MEER TERUG.
Na de 2de keer zou de wagen het al gehad hebben van in het begin zeiden ze.
Echt waar, NOOIT MEER ZIP-TUNING.

P
Was deze beoordeling nuttig? 14 3
Reageer op deze review

Superblij met tuning van mijn bmw 330D

Beoordeling 
 
10.0

Na lang lopen zoeken uiteindelijk besloten om mijn nieuwe 330D bij ziptuning in Den Haag te tunen.
Het resultaat is duidelijk merkbaar super tevreden. Na 1000 km hebben afgelegd geen problemen ondervonden.
Medewerkers in Den Haag zijn zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

tunen audi A3

Beoordeling 
 
8.8

Had ik jaren eerder moeten doen, hij rijdt veel soepeler, luistert sneller naar het gaspedaal, heeft ook bij lage toeren al koppel, is gewoon veel prettiger in het rijden.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

ZIP tuning / WAARDELOOS !!

Beoordeling 
 
1.0

WAARDELOZE organisatie dat ZIP tuning SCHANDE VOOR ALLE TUNERS !! BMW laten chippen en na 16.000km krukas gescheurd , DEKRA laten komen en deze geven aan dat het komt door de tuning ! staat letterlijk zo in het rapport ! En dan denk je oh gelukkig we hebben garantie want daarom kies je immers voor ZIP nou mooi niet !!! Ze zetten er even een advocaatje op die je een boekwerk aan uitsluitingen stuurt en je krijgt te horen dat het je eigen schuld is ! Want je gebruikt de auto als een scheurijzer word er dan gezegd ( je laat hem toch chippen omdat je meer vermogen wil ???? of ben ik nou gek ???? ) Ik raad IEDEREEN af hier je auto te laten chippen !!

T
Was deze beoordeling nuttig? 28 9
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Ziptuning ervaring

Ziptuning.nl is de website waar alle informatie te vinden is om een auto beter te laten presteren. Het is natuurlijk mogelijk om naar de autodealer te gaan voor een auto met betere rijprestaties, maar bij Ziptuning.nl kan eenvoudig meer trekkracht (+30%), meer vermogen (+20%), meer snelheid, minder motorgeluid én tot wel 8% minder brandstofverbruik behaald worden.

Klanten kunnen bij diverse vestigingen in Europa terecht. Ziptuning is het voordeligere en veilige alternatief, namelijk door de motorsoftware van uw huidige auto te optimaliseren met een Ziptuning aanpassing. Dit proces wordt ook wel ‘chiptuning’ genoemd. Ziptuning.nl is de fabrikant en installateur van deze software en is hierin de Europees marktleider. Bezoekers kunnen dan ook vertrouwen op een bijzonder betrouwbare en veilige installatie mét een unieke optimale motorgarantie.

Wat is uw ervaring met Ziptuning? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Ziptuning hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Ziptuning reviews lezen.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Autobandenmarkt reviews
 
9.8 (1)
PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)