Ziptuning reviews

www.ziptuning.nl
 
5.8 (35)
ZipTuning

Ziptuning.nl is de website waar alle informatie te vinden is om een auto beter te laten presteren. Het is natuurlijk mogelijk om naar de autodealer te gaan voor een auto met betere rijprestaties, maar bij Ziptuning.nl kan eenvoudig meer trekkracht (+30%), meer vermogen (+20%), meer snelheid, minder motorgeluid én tot wel 8% minder brandstofverbruik behaald worden.

Klanten kunnen bij diverse vestigingen in Europa terecht. Ziptuning is het voordeligere en veilige alternatief, namelijk door de motorsoftware van uw huidige auto te optimaliseren met een Ziptuning aanpassing. Dit proces wordt ook wel ‘chiptuning’ genoemd. Ziptuning.nl is de fabrikant en installateur van deze software en is hierin de Europees marktleider. Bezoekers kunnen dan ook vertrouwen op een bijzonder betrouwbare en veilige installatie mét een unieke optimale motorgarantie.

35 Ziptuning reviews

 
(12)
 
(6)
5-7 punten
 
(0)
 
(3)
 
(14)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Patrol 3.0

Beoordeling 
 
1.5

Wat goed zeg helemaal
Niets rij ik naar huis met me patrol 3.0 l hang ik de aanhanger geladen er achter klapt cilinder 3 door het blok
Naar buiten en nu zeggen ze ik weet van niets en dat komt daar niet door de auto is net 4 jaar oud ik zeg niet meer doen of niet bij hun want wat blijkt is dat Nissan tegen mij gezegd heeft dat hun een fout gemaakt hebben met cijfers na het chippen iets dat er teveel bar of druk op het blok zou hebben gezeten

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Pops n bangs

Service 
 
1.0

Wat een amateurtjes zeg.

Mezelf ingelezen over de voor en nadelen over pops & bangs.

Volgens dit bedrijf geeft het geen schade aan je katalysator. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik bij andere garages een totaal ander antwoord kreeg... als je alles weet waarom vraag je het dan word er tegen mij gezegd door zip. Over mijn vraag over de levensduur van de turbo word ik gewoon genegeerd.


Wat een raar bedrijfje. Vertel je klanten de voor en nadelen van bepaalde tuning. De beslissing is dan voor de klant.
Dus mensen die voor een pop & bang software kiezen, zonder sportkat gaat je kat er gewoon aan. Ook je turbo heeft nog maar een levensduur van rond de 15-30k in de meeste gevallen.

Al is het niet goed voor je auto is dat je eigen beslissing. Maar van ZIP gewoon schandalig dat ze dit niet vermelden

Nee bedankt voor mij geen zip ga wel lekker naar een ander waar ze wel professioneel met klanten omgaan en niet alleen naar de centjes kijken!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Chiptunen voor motorfiets

Beoordeling 
 
2.3

Ik dacht mijn motorfiets te kunnen laten chiptunen. Gebeld met vestiging Utrecht waar ik een ene Robin aan de lijn kreeg. Deze man vertelde mij dit niet te kunnen omdat de beschikbare apparatuur niet aanwezig was. Zo ook in Nootdorp. Dan maar het filiaal in Boekel. Ook deze kon mij niet helpen. Men weet van elkaar ook niet wie de apparatuur om een motorfiets te tunen wel in huis heeft. Op de site van Ziptuning is dit ook niet te vinden waar men voor een motorfiets naartoe moet. Men wordt lekker gemaakt met niets. Het staat op de site maar wanneer je info erover vraagt bij diverse vestigingen dan kan het allemaal niet. Tevens beschikt men niet over een dynojet voor een motorfiets (althans de 3 die ik hiervoor heb benaderd) om de motorfiets af te stellen nadat de mapping erin is gezet. Al met al zonde van mijn tijd. Een gewone Powercommander of Rapidbike voor de motor is een betere, en diverse reviews hier gelezen, en veiligere oplossing.

M
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Marcel op 14 Juni 2019

Vanmorgen een appje gekregen van een zekere Kevin van Ziptuning waarin stond dat Ziptuning op dit moment geen mogelijkheden heeft om een motorfiets te chiptunen. Als dat zo is haal dat dan van jullie site af en loop mensen niet lekker te maken met jullie valse aanbiedingen over vermogenwinsten van bepaalde motorfietsen. Wil je je motorfiets laten chiptunen adhv een vermogensbank ga dan lekker naar Paul Ritzen in Weert. Die man verstaat zijn vak en doet wat hij beloofd. Kost een beetje maar dan heb je ook wat is mijn ervaring.

Reageer op deze review

What a car

Beoordeling 
 
8.5

Ik heb met Ziptuning-West contact gehad via whatapp. Super goed geholpen door de monteur.
Afspraak gemaakt en bij aankomst goed ontvangen door monteur met een bakje koffie en een goede uitleg over tuning gehad.
Ik had een hoop vragen en deze waren allemaal naar tevredeheid beantwoord. Na ca. 1,5uur was mijn auto klaar. Samen met de monteur een proefrit gemaakt............pffffffffffffff als passagier ervaar je toch de kracht van deze VW Tiguan TDI 2.0. Voor mij was het gewoon belangrijk dat de auto lekker rijdt, snel de turbo ingooit als je het nodig hebt. Nu ik zelf heb gereden ben ik super tevreden met deze tuning (stage 1).
Bedankt jongens van Ziptuning-West!!!!!!!
Groeten,
Tiguan

VT
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ziptuning wederom uitstekende service!!

Beoordeling 
 
9.5

Na de X5 van mijn vriend bij Ziptuning getuned te hebben, afgelopen vrijdag mijn nieuwe Cabriolet BMW 420 i naar Ziptuning Utrecht gebracht voor wat extra power! Bij aankomst de inmiddels bekende gastvrijheid met koffie en een fijne ruimte waar ik met mijn laptop prima heb kunnen werken. Ook deze keer was de wachttijd niet lang... Top! Mijn auto was al erg fijn maar nu ook echt nog veel sneller!! Wat fijn bij op en afritten en bij een stukje toeren zoals vandaag met dit mooie weer met mijn dak open ? Dank jongens! Grtjs Renske

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Vestiging Utrecht, NOOIT DOEN

Beoordeling 
 
1.0

Afspraak gemaakt in de vestiging Utrecht van Ziptuning met ene Robin.
Aangekomen op de dag en het afgesproken tijdstip blijkt de vestiging nog dicht te zijn en is er werkelijk niemand aanwezig. Daarna heb ik getracht contact te krijgen met Robin en word er niet opgenomen. Ook bij de andere telefoonnummers van de vestiging Utrecht word niet opgenomen.
Anderhalf uur later word ik teruggebeld door Robin, "ja, ik was nog wat aan het programmeren en het is er voorbij geschoten". Al met al, dit kan en mag niet gebeuren.

Ziptuning Utrecht? NOOIT DOEN.

Hierna heb ik gebeld met de vestiging in Den Haag van Ziptuning, dit werd goed opgepakt. Goeie service, snelle levering.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Bmw f25 335i Is 2011

Beoordeling 
 
9.5

Bmw f25 335i .x3 Gerrit
Sneek
Heb late ziptuning de moter zeer tevreden
Goed werk gedaan
René

G
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

c63 w205 amg

Beoordeling 
 
1.0

tuning c63 amg w205 , dit is gedaan bij zipptuning houten .Dit bedrijf is vorig jaar failliet gegaan.
ik heb daar november mijn amg laten chippen , van 510 hp naar 631 hp en van 700nm naar 820 nm .
koste 1500 euro. toen begonnen de problemen ,auto schokte bij opschakelen van elke versnelling .conclusie: auto origineel maken bij de dealer ,koste computer 1196 euro 700euro arbeid . maar het probleem is er nog .nu nieuwe versnellingsbak gemonteerd ,kosten .....te veel ,

D
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review

Vw t5 1.9 TDI.

Beoordeling 
 
1.0

Onze bus laten chippen voor meer vermogen.
Eindresultaat...koppeling, vliegwiel en turbo kapot.
Ga alstublieft naar een goed bedrijf, deze gasten kunnen het niet en hangen heel snel op wanneer er problemen zijn.

S
Was deze beoordeling nuttig? 11 2
Reageer op deze review

Totaal andere auto!

Beoordeling 
 
10.0

Brengt een 'oude' auto weg en krijgt een compleet nieuwe auto terug. Wat een verschil kunnen deze mannen creeren met een standaard of getunede auto. Verstand van zaken, denken graag mee qua mogelijkheden en communicatie gaat erg soepel. Zeker een aanrader...!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Ziptuning informatie

Foto's

Ziptuning