Ziptuning reviews & ervaringen

www.ziptuning.nl
 
6.0 (38)
ZipTuning

38 Ziptuning reviews

 
(13)
 
(8)
5-7 punten
 
(0)
 
(3)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
3 resultaten - getoond 1 - 3
Volgorde

Goed & Slecht

Beoordeling 
 
4.8

Op donderdag bracht ik mijn BMW 520i Touring naar Zip om te tunen. Goede uitleg en communicatie en het zou maximaal 3-4 uur duren. Na 2,5 uur mocht ik even meelopen want men had de ECU kapot gemaakt en was niet snel te repareren. Ik ging na 5-en met een 8 jaar oude 1-derie naar huis met ruim 3 ton op de teller, een kapot rechterraam, en stoel die niet in hoogte te verstellen was, alarmerende onderhoudslampjes, een fuck-it sticker en de auto stonk naar rook. Dus van een zgan 5-serie Touring voor zakelijk gebruik naar deze auto. Prima voor 1 dag met duurde uiteindelijk 8 dagen. Zakelijk vervangend vervoer moeten regelen & 2 fietstochten moeten cancelen. Toen mijn auto klaar was, was de after-service top: NOT. Geen enkel gebaar voor het ongemak. Geen (kleine) korting, geen gratis flesje olie, geen wasstraatje, niks. De tank was wel leeg, de achterbank neergeklapt en mijn autoradio mocht ik opnieuw instellen. Ik heb nog mijn feedback gedeeld met ze en gevraagd hoe een review te doen over Zip: geen reaktie. Nou, bij deze. Positief: de auto rijdt wel erg lekker.

M
Was deze beoordeling nuttig? 14 4
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.0

Na een aantal websites bezocht te hebben bij zip tuning uitgekomen,snelle reactie. Eenmaal daar erg bot behandeld knulletjes hadden het te druk met de spelletjes. Eindelijk de sleutels gegeven en na twee uur!!! Komt de gup terug: ja het kan niet de auto is te nieuw zet de auto buiten,dit ondanks dat op de site en mail staat dat ze er jaren ervaring mee hebben. Voor mij nooit meer,boezemt weinig vertrouwen in,ook een andere wachtende was er voor de derde keer en moest elke keer 3 uur wachten.

V
Was deze beoordeling nuttig? 16 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.0

Ze hebben mijn Audi A3 gedaan, versnellingsbak kapot. daarna nooit meer goed gekomen. Ze zijn wel goedkoop maar garantie tot aan de deur. Voor mij nooit meer.

AA
Was deze beoordeling nuttig? 17 6
Reageer op deze review
3 resultaten - getoond 1 - 3

Wij zijn benieuwd naar jouw Ziptuning ervaring

Ziptuning.nl is de website waar alle informatie te vinden is om een auto beter te laten presteren. Het is natuurlijk mogelijk om naar de autodealer te gaan voor een auto met betere rijprestaties, maar bij Ziptuning.nl kan eenvoudig meer trekkracht (+30%), meer vermogen (+20%), meer snelheid, minder motorgeluid én tot wel 8% minder brandstofverbruik behaald worden.

Klanten kunnen bij diverse vestigingen in Europa terecht. Ziptuning is het voordeligere en veilige alternatief, namelijk door de motorsoftware van uw huidige auto te optimaliseren met een Ziptuning aanpassing. Dit proces wordt ook wel ‘chiptuning’ genoemd. Ziptuning.nl is de fabrikant en installateur van deze software en is hierin de Europees marktleider. Bezoekers kunnen dan ook vertrouwen op een bijzonder betrouwbare en veilige installatie mét een unieke optimale motorgarantie.

Wat is uw ervaring met Ziptuning? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Ziptuning hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Ziptuning reviews lezen.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
Velgenshop reviews
 
6.2 (15)