Ziptuning reviews & ervaringen

www.ziptuning.nl
 
6.0 (38)
ZipTuning

38 Ziptuning reviews

 
(13)
 
(8)
5-7 punten
 
(0)
 
(3)
 
(15)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
15 resultaten - getoond 1 - 15
Volgorde

chiptuning

Levering 
 
1.0

mijn ervaring is heb auto tuning gedaan alles was goed tot ik merkte in Duitsland dat mijn auto ging in 4 200km/h zodra schakel ik naar 5of6 ging standaard lopen en gaf meteen rare foutcodes allen met apparatuur kon je zien (telefonisch heb uitgelegd) terug gegaan voor uitleg dus voor niets 3 afspraak na 3uur wachten ben ik aan de buurt ik kreeg uitleg we hebben ervaring wordt gezegd mijn turbo te klein mankeert wat aan mijn auto ik dacht kut Ik wil mijn originele software, terug gezet ik vraag wanneer ontvang ik mijn geld terug hij zei 100euro woord berekend en binnen week heb geld terug ik zei ben3 keer geweest bij jullie 900km voor niets gedaan 50euro vind ik viel oke moet betalen 50 euro 2weeken later en 10 tel geld gekregen 100euro minder ik bellen nog 2weeken eindelijk woord 50euro ontvangen heb gevonden in Duitsland chiptuning www.eds-motorsport.de en mijn auto doet perfect ik bel en zei jullie software niet goed maar ja helaas voor niet werkend software moet je bij UTRECHT betalen ik raad niet aan bij eds hebben eigen ontwikkeld software niet ATtuning kasje ben boos omdat voor niets moet je betalen!

S
Was deze beoordeling nuttig? 5 0

emal op 11 April 2022

Jou nederlands krijg ik kanker in mn oog

Reageer op deze review

Patrol 3.0

Beoordeling 
 
1.5

Wat goed zeg helemaal
Niets rij ik naar huis met me patrol 3.0 l hang ik de aanhanger geladen er achter klapt cilinder 3 door het blok
Naar buiten en nu zeggen ze ik weet van niets en dat komt daar niet door de auto is net 4 jaar oud ik zeg niet meer doen of niet bij hun want wat blijkt is dat Nissan tegen mij gezegd heeft dat hun een fout gemaakt hebben met cijfers na het chippen iets dat er teveel bar of druk op het blok zou hebben gezeten

P
Was deze beoordeling nuttig? 13 3

Henk op 19 Augustus 2021

Leer eens schrijven man.

Reageer op deze review

Pops n bangs

Service 
 
1.0

Wat een amateurtjes zeg.

Mezelf ingelezen over de voor en nadelen over pops & bangs.

Volgens dit bedrijf geeft het geen schade aan je katalysator. Vervolgens heb ik aangegeven dat ik bij andere garages een totaal ander antwoord kreeg... als je alles weet waarom vraag je het dan word er tegen mij gezegd door zip. Over mijn vraag over de levensduur van de turbo word ik gewoon genegeerd.


Wat een raar bedrijfje. Vertel je klanten de voor en nadelen van bepaalde tuning. De beslissing is dan voor de klant.
Dus mensen die voor een pop & bang software kiezen, zonder sportkat gaat je kat er gewoon aan. Ook je turbo heeft nog maar een levensduur van rond de 15-30k in de meeste gevallen.

Al is het niet goed voor je auto is dat je eigen beslissing. Maar van ZIP gewoon schandalig dat ze dit niet vermelden

Nee bedankt voor mij geen zip ga wel lekker naar een ander waar ze wel professioneel met klanten omgaan en niet alleen naar de centjes kijken!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

Chiptunen voor motorfiets

Beoordeling 
 
2.3

Ik dacht mijn motorfiets te kunnen laten chiptunen. Gebeld met vestiging Utrecht waar ik een ene Robin aan de lijn kreeg. Deze man vertelde mij dit niet te kunnen omdat de beschikbare apparatuur niet aanwezig was. Zo ook in Nootdorp. Dan maar het filiaal in Boekel. Ook deze kon mij niet helpen. Men weet van elkaar ook niet wie de apparatuur om een motorfiets te tunen wel in huis heeft. Op de site van Ziptuning is dit ook niet te vinden waar men voor een motorfiets naartoe moet. Men wordt lekker gemaakt met niets. Het staat op de site maar wanneer je info erover vraagt bij diverse vestigingen dan kan het allemaal niet. Tevens beschikt men niet over een dynojet voor een motorfiets (althans de 3 die ik hiervoor heb benaderd) om de motorfiets af te stellen nadat de mapping erin is gezet. Al met al zonde van mijn tijd. Een gewone Powercommander of Rapidbike voor de motor is een betere, en diverse reviews hier gelezen, en veiligere oplossing.

M
Was deze beoordeling nuttig? 7 0

Marcel op 14 Juni 2019

Vanmorgen een appje gekregen van een zekere Kevin van Ziptuning waarin stond dat Ziptuning op dit moment geen mogelijkheden heeft om een motorfiets te chiptunen. Als dat zo is haal dat dan van jullie site af en loop mensen niet lekker te maken met jullie valse aanbiedingen over vermogenwinsten van bepaalde motorfietsen. Wil je je motorfiets laten chiptunen adhv een vermogensbank ga dan lekker naar Paul Ritzen in Weert. Die man verstaat zijn vak en doet wat hij beloofd. Kost een beetje maar dan heb je ook wat is mijn ervaring.

Reageer op deze review

Vestiging Utrecht, NOOIT DOEN

Beoordeling 
 
1.0

Afspraak gemaakt in de vestiging Utrecht van Ziptuning met ene Robin.
Aangekomen op de dag en het afgesproken tijdstip blijkt de vestiging nog dicht te zijn en is er werkelijk niemand aanwezig. Daarna heb ik getracht contact te krijgen met Robin en word er niet opgenomen. Ook bij de andere telefoonnummers van de vestiging Utrecht word niet opgenomen.
Anderhalf uur later word ik teruggebeld door Robin, "ja, ik was nog wat aan het programmeren en het is er voorbij geschoten". Al met al, dit kan en mag niet gebeuren.

Ziptuning Utrecht? NOOIT DOEN.

Hierna heb ik gebeld met de vestiging in Den Haag van Ziptuning, dit werd goed opgepakt. Goeie service, snelle levering.

N
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review

c63 w205 amg

Beoordeling 
 
1.0

tuning c63 amg w205 , dit is gedaan bij zipptuning houten .Dit bedrijf is vorig jaar failliet gegaan.
ik heb daar november mijn amg laten chippen , van 510 hp naar 631 hp en van 700nm naar 820 nm .
koste 1500 euro. toen begonnen de problemen ,auto schokte bij opschakelen van elke versnelling .conclusie: auto origineel maken bij de dealer ,koste computer 1196 euro 700euro arbeid . maar het probleem is er nog .nu nieuwe versnellingsbak gemonteerd ,kosten .....te veel ,

D
Was deze beoordeling nuttig? 11 1

Maciek op 05 Oktober 2021

Ga naar eds motorsport Duitsland die hebben echte eigen software in Nederland woord alleen met at tuning gedaan

Reageer op deze review

Vw t5 1.9 TDI.

Beoordeling 
 
1.0

Onze bus laten chippen voor meer vermogen.
Eindresultaat...koppeling, vliegwiel en turbo kapot.
Ga alstublieft naar een goed bedrijf, deze gasten kunnen het niet en hangen heel snel op wanneer er problemen zijn.

S
Was deze beoordeling nuttig? 15 3
Reageer op deze review

Totale ramp van tuning: 3x terug geweest !

Beoordeling 
 
2.3

Na mijn 2 vorige wagens te hebben laten chip-tunen, nu mijn Hyundai Tucson: EEN RAMP
1ste x : goed aangeleverd, ik vertrek met schokkende motor
nieuwe afspraak gemaakt: = 2de
2de x : opnieuw 6 uur gewacht, geen probleem toen ik bij hun vertrok, thuis met koude motor gestart, opnieuw schokkende motor, nu zelfs als ik bij 120 km/u doorduw op snelweg om een wagen in te halen,
nieuwe afspraak gemaakt:= 3de
3de x : tuning is beter, maar nog niet 100%, voor mij genoeg geweest en ga NOOIT MEER TERUG.
Na de 2de keer zou de wagen het al gehad hebben van in het begin zeiden ze.
Echt waar, NOOIT MEER ZIP-TUNING.

P
Was deze beoordeling nuttig? 14 3
Reageer op deze review

ZIP tuning / WAARDELOOS !!

Beoordeling 
 
1.0

WAARDELOZE organisatie dat ZIP tuning SCHANDE VOOR ALLE TUNERS !! BMW laten chippen en na 16.000km krukas gescheurd , DEKRA laten komen en deze geven aan dat het komt door de tuning ! staat letterlijk zo in het rapport ! En dan denk je oh gelukkig we hebben garantie want daarom kies je immers voor ZIP nou mooi niet !!! Ze zetten er even een advocaatje op die je een boekwerk aan uitsluitingen stuurt en je krijgt te horen dat het je eigen schuld is ! Want je gebruikt de auto als een scheurijzer word er dan gezegd ( je laat hem toch chippen omdat je meer vermogen wil ???? of ben ik nou gek ???? ) Ik raad IEDEREEN af hier je auto te laten chippen !!

T
Was deze beoordeling nuttig? 27 9
Reageer op deze review

Zip beetje jammer

Beoordeling 
 
1.0

Gewoon een no go!

Ze verzieken je auto onkundig slechtste service ooit
100%commercieel gericht en voor de rest niks!
standaard programmeurtjes kan iedereen

A
Was deze beoordeling nuttig? 14 8
Reageer op deze review

Prutsers & oplichters

Beoordeling 
 
1.3

Zij zouden de roetfilter van mijn wagen verwijderen en uitlezen voor de opgegeven prijs van 490 € .
Resultaat na drie maand gesukkel, diverse malen binnen en terug gehaald, extra niet op voorhand vermelde meerprijs van 290 € en de wagen is geenszins OK de roetfilter is nog steeds niet uitgelezen en blijft regenereren , echter zonder de roetfilter , want die hebben die lomperiken vernietigd in plaats van vakkundig te verwijderen.
Mijn conclusie ; regelrechte prutsers die van geen kant weten waar ze mee bezig zijn e, bovendien nog oplichters erbij want zonder de extra onterecht aangerekende meerprijs van 290 € kreeg ik de wagen niet mee.
PUUR OPLICHTERIJ en TOTALE ONKUNDE, BLIJF ER WEG !!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 19 3
Reageer op deze review

Ziptuning raad ik je af.

Beoordeling 
 
2.0

Ik heb laatst me Mercedes laten chippen bij ziptuning in houten, ik raad je dat niet aan om het bij hun te doen, ik ben eerst bij ATM tuning geweest, die doen chiptuning op maat met testbank er bij, die vertelde mij dat mij auto het niet aan kon omdat er wat sensoren slecht waren en vanwege de hoge kilometer stand. Toen bij Ziptuning geweest, hun lukt het wel te tunen, maar met veel problemen, ik heb €390 betaald voor de tuning waar ik niks aan had, elke keer schakelde de auto de turbo uit, en toen nog is €120 voor het verwijderen van de chip, echt stelletje centenwippers, ze zullen niet zeggen omdat het niet werkt op u auto, halen we de tuning er kosteloos voor je af. Ga er nooit heen, want als er problemen zijn is er geen man thuis, ze laten je barsten. MIJN ADVIES: GA ER NIET HEEN, JE KRIJGT ER SPIJT VAN!

JB
Was deze beoordeling nuttig? 11 4
Reageer op deze review

3x koppeling stuk na chippen

Service 
 
1.0

in 2007 mijn bmw 320 td laten chippen bij ziptunning ( 68000km ) van 136pk naar 163 pk .
Wagen trok enorm snel op ! maar na 5000 km koppeling stuk . nieuwe koppeling geplaatst ,, die ging 3000km mee ....
dit is dus 3x gebeurd ,, volgens bmw garage oorzaak slecht gechipt ( niet op maat voor deze wagen ) als je dan een email verzond naar ziptunning inverband met koppeling ,,, krijg je gewoon geen reactie meer ! DUS NOOIT MEER ZIPTUNNING VOOR MIJ .

P
Was deze beoordeling nuttig? 9 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.5

De wagen TREKT echt op niks letterlijk... Zijn dan ook stel amateurs met 2 linker handen! Maar die moeten er ook zijn, niet?

A
Was deze beoordeling nuttig? 12 7
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Ik heb persoonlijk het ecu met het code BJK afgeleverd om het om te zetten naar een BJL code zo lief dat het aangenomen is is het verder belachelijk behandeld.
het verzoek dat het om een klant's auto ging dat er mee leveringen plaats vinden. met verzoek dat het spoed achter gezet moest worden. zelfs bij het aanname konden ze geen indicatie geven. het totale wat moest gebeuren is ma. een uur werk.
elke dag werd gebeld en te vergeefs ondertussen mijn klant overstuur €5000,- verlies geleden. en later alsnog. een Vw. Crafter gehuurd. met de kosten nadien.
Zip Tuning is de laatste plaats waar ik ooit zal komen en raad u ook ten strengste af.
het leukste toen ik het ECU ophaalde om elders te laten software te laten herschrijven werd er gezegd dat het al klaar was.
schandalig dat een bedrijf als Zip Tuning dit met zijn klant uithaalt
nogmaals aan ieder het advies om ziptuning Houten te Vermijden!!! data 12-08-2014

AU
Was deze beoordeling nuttig? 16 4

Bert op 06 Oktober 2015

Je kan het beste contact opnemen met https://mychiptuningfiles.com. Deze gasten denken ook echt mee met de klant en staan telefonisch altijd paraat om te helpen. Nooit problemen mee gehad.

Reageer op deze review
15 resultaten - getoond 1 - 15

Wij zijn benieuwd naar jouw Ziptuning ervaring

Ziptuning.nl is de website waar alle informatie te vinden is om een auto beter te laten presteren. Het is natuurlijk mogelijk om naar de autodealer te gaan voor een auto met betere rijprestaties, maar bij Ziptuning.nl kan eenvoudig meer trekkracht (+30%), meer vermogen (+20%), meer snelheid, minder motorgeluid én tot wel 8% minder brandstofverbruik behaald worden.

Klanten kunnen bij diverse vestigingen in Europa terecht. Ziptuning is het voordeligere en veilige alternatief, namelijk door de motorsoftware van uw huidige auto te optimaliseren met een Ziptuning aanpassing. Dit proces wordt ook wel ‘chiptuning’ genoemd. Ziptuning.nl is de fabrikant en installateur van deze software en is hierin de Europees marktleider. Bezoekers kunnen dan ook vertrouwen op een bijzonder betrouwbare en veilige installatie mét een unieke optimale motorgarantie.

Wat is uw ervaring met Ziptuning? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Ziptuning hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Ziptuning reviews lezen.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
Velgenshop reviews
 
6.2 (15)