Amazon.nl

 
5.6 (78)

Amazon.nl ervaringen

78 reviews voor Amazon.nl

 
(18)
 
(17)
 
(9)
 
(14)
 
(21)
Gemiddeld 
 
5.6
 
6.0
 
5.5
 
4.7
 
6.2
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
9 reviews with 5-7 stars
9 resultaten - getoond 1 - 9  
 
Volgorde 
 
Gemiddeld 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Amazon.com NOT Amazon.nl or de!!

Je kan het beste via Amazon.com via de Amerikaanse site bestellen die is betrouwbaar en levering is snel! en houden je goed op de hoogte en is totaal niet duur. Amazon.de of Amazon.nl sloom en niet 100% betrouwbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Reseller bij Amazon.de

Via amazon.de heb ik een reseller account aangemaakt om enkele producten via amazon.de te verkopen. Na enkele maanden heb ik deze account geprobeerd te beeindigen, wat erg lastig blijkt. Mijn account blijkt te zijn opgeheven, zonder enige bevestiging of info van Amazon. Helaas blijft Amazon wel Umsatzsteuer-Abrechnungen incasseren. Ook nu wordt niet op mijn mails gereageerd. M.a.w. waardeloze service van Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
8.0

Heb nu door de jaren heen al verschillende keren wat ( voor al Cd's ) gekocht bij Amazon.com en Amazon.DE. in regel zijn ze goedkoper dan bol.com en hebben ze Cd's die in Nederland niet meer verkrijgbaar zijn .Al met al ik ben heel aardig te vrede over Amazon.Betalen met je creditcard gaat probleemloos .ik zal zeker nog vaak spullen bestellen bij Amazon.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
9.0

Ik heb zonet een telefoonhoesje besteld op Amazon.de .
Aangezien je alleen maar met visa of mastercard kan betalen vanuit België wou ik met Visa betalen. Dit verliep allemaal heel vlot, maar ik dacht dat ik automatisch zou worden doorverwezen naar een betaalpagina van mijn bank wat meestal gebeurt via online bestellen. Dit was nu dus niet het geval. Dus ik snap het niet zo goed.. Moet ik dan betalen bij levering of wat moet ik doen?

Was deze beoordeling nuttig? 

Bstore.be op Januari 18, 2014

Dorien,
Dat is normaal hoor. Het bedrag zal op je Visa afrekening komen bij verzending. Je zal niets moeten betalen bij levering.

Lottie Smink op Maart 21, 2014

Ik heb vorige week 3 catalogi bekeken en een bestelformulier ingevuld om te kijken wat het totaal de rekening zou worden, maar geen bestelling gedaan. Ik heb geen betaalprocedure doorlopen of mijn secutitycode afgegeven. Wat schets mijn verbazing: vandaag kreeg ik de catalogi aangeleverd en het is afgeschreven van mijn mastercard!
Iemand ook zo'n ervaring?

Bart op Maart 21, 2014

Dat is niet normaal. Zeker dat je niet op de laatste knop 'bestellen' hebt geklikt. Als je je Mastercard gegevens hebt bewaard onder je Amazon account, is dit de laatste stap - geen extra codes meer in te voeren.
In ieder geval: meteen contact opnemen met Amazon - je kan de catalogi binnen 30 dagen altijd terugsturen.

Lottie Smink op April 09, 2014

Voor het retourneren van de op 20 maart genoemde catalogi moest ik en fors bedrag bij het postkantoor betalen.
Waarschijnlijk heb ik hun retourpolicy niet goed gelezen. Op de afzender staat niet vermeld het adres van Amazon.uk maar een adres in Berkshire.
Weten jullie hoe het retourneren verloopt?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Bij Amazon UK een paar schoenen besteld in UK schoenmaat 12.
Bevestiging ontvangen van Amazon: maat 12 leverbaar a €65,49.
Na vier dagen schoenen keurig ontvangen, echter niet maat 12, maar maat 11, dus te klein.
Heb dit manco aangegeven op de website van Amazon en de schoenen teruggestuurd.
Vervolgens bleek maat 12 niet meer leverbaar en Amazon gaf aan het per creditcard betaalde bedrag terug te storten. Dat gebeurde binnen een week, echter er werd een bedrag van een kleine €10 aan kosten ingehouden. Omdat Amazon niet instaat is gebleken het beloofde te leveren, acht ik de declaratie van die kosten onacceptabel. Om die reden kan ik Amazon niet aanbevelen als een klantgerichte leverancier.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
5.0

Nu stond ik op het punt om de http://koptelefoonkopenreview.nl/philips-x1/ koptelefoon te bestellen en vond ik het verstandig om eerst eventjes naar een Amazon review te googlen.
Nadat ik een aantal bevredigende reacties had doorgelezen besloot ik Amazon.Uk een kans te geven maar echter op het laatste moment toch vanaf gezien. De website voelt niet bepaald Europees en gemakkelijk aan.

Hebben meer mensen dit zo ervaren?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Bestelde 11 maart 2013 "Blue Zones: lessons for living longer" van Dan Buettner.
delivery Address: Roland Bake,Loudwater farm, Loudwaterlane,Loudwater, Rickmansworth, Herts WD3 4HG, UK.
kreeg bericht: delivery estimate 16 Mar2013-19 Mar 2013.
Tot op heden (7 apr 2013) is nog niets afgeleverd.
graag bericht hierover.
R.Salzmann

Was deze beoordeling nuttig? 

Erik op April 12, 2013

Volgens mij is dit niet het juiste adres om vragen te stellen aan Amazon ;-)
Ik neem aan dat je bij Amazon.co.uk hebt besteld? Heb je inmiddels iets ontvangen of je geld teruggekregen?

Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
6.0

Hallo weet iemand wanneer Amazon.nl Nederland nu eindelijk live gaat? De link verwijst naar de UK versie...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddeld 
 
6.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
6.0

Goed webshop. Ikke bestellen vaak uit UK Amazon product. Veel goedkoper.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
9 resultaten - getoond 1 - 9  
 
 

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en simpel.nl betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.