Fotografie Meinema reviews, beoordelingen en ervaringen

www.fotomeinema.nl
 
9.3 (273)
fotografie-meinema

273 Fotografie Meinema reviews

 
(218)
 
(51)
 
(1)
 
(3)
 
(2)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
3 resultaten - getoond 1 - 3
Volgorde

jammer

Beoordeling 
 
3.5

tank van henglong besteld , niet leverbaar /dat is raar had 2in voorraad.krijg voor 30 euro meer een betere versie . oke ,krijg je een amewe.i toegezonde.henglong en amewi is niet het zelfde ,ook al lijkt het opelkaar.bij openen doos blijk dat model al was gebruikt,beschadaging lak electonica problemen en na 20min accu leeg,kan dit zelf verhelpen en je moet toch wat net voor kerst.bedankt laatste keer ooit wat gekocht

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Foto Meinema op 22 December 2018

Eerst review en geen contact hierover.

Heng Long maakt tanks voor Amewi
Lijkt me vreemd dat het een gebruikte tank is, aangezien vers van de leverancier af kwam.

groenewegen op 23 December 2018

zodoende lak beschadeginen [vooral loop] nog geen 20 min. met accu.beschadegingen rups [gebruik] div. ass. gebroken . bv. schop/bestuurder, heng long in niet hetzelfe als amewi [ook al maakt deze ze ]

Reageer op deze review

snel en goed

Beoordeling 
 
4.5

eenvoudige bestelling, snelle levering

DR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Verkeerd bezorgd?????

Beoordeling 
 
3.8

Ik heb een Quadcopter bij Foto Meinema besteld en er zijn twee dingen die mij nu storen:
1. Foto Meinema maakt gebruik van een leverancier in Engeland. Bij deze leverancier heb ik bewust niet besteld, omdat de service niet zo goed is. Naja .... dat is dan maar zo.
2. Het pakket wordt via DPD verstuurt en het pakket is waarschijnlijk bij de buren afgeleverd.
Ik heb het aan de buurman gevraagd en hij heeft het pakket niet in ontvangst genomen. Ik ken de buurman al heel lang en ik vertrouw hem volledig.

Ik heb het pakket dus nog niet in mijn bezit. De buurman heeft het ook niet aangenomen. Ik heb dan wel contact met DPD opgenomen. Volgens hen is het pakket wel bij mij direct bezorgd. Dat is dus niet zo. En ik heb ook een briefje in de bus gehad dat het bij mijn buren bezorgd is.
Morgen gaat DPD de chauffeur langs sturen dat hij gaat achterhalen waar hij het pakket bezorgd heeft. Slechte zaak!!!!

Nu kan men stellen dat het niet het probleem van Foto Meinema is, maar toch doet Meinema zaken met DPD. Ik verwacht een betere keuze van een zakenpartner. Voor mij nooit meer Foto-Meinema.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Carsten op 24 Augustus 2015

Review en levering zijn wel verschillende dingen.
Ik heb ook het contactformulier op uw website ingevuld. Dat heeft u blijkbaar nog niet gezien.
Op deze manier probeer ik een review en het bezorgen van het pakket gescheiden te houden.
Dus het probleem wil ik niet niet via een reviewsite oplossen.

Carsten op 28 Augustus 2015

Bij deze een aanvulling op mijn review.
Het pakket was een tijdje spoorloos maar dat is niet de "schuld" van Foto-Meinema.
Wel van de DPD-Pakketdienst. Tenminste in mijn beleving. Maar oordeel zelf.
Het volgende is gebeurd:
- DPD heeft het pakket bij een buurman bezorgd, omdat ik niet thuis was.
- Dan heeft de DPD een briefje met de huisnummer van de buurman in mijn brievenbus gedaan
- Het was de verkeerde huisnummer en daardoor was het pakket voor mij spoorloos
- Ik heb met DPD gebeld war het pakket eventueel bezorgd kan zijn
- Het was niet duidelijk waar het pakket bezorgd was.
- de DPD-chauffeur heeft de volgende dag geprobeerd te achterhalen waar het pakket gebleven is. Hij heeft bij meerdere buren aangebeld om te vragen of iemand het pakket heeft.
- De DPD-chauffeur heeft aan mijn directe buurman zijn telefoonnummer voor mij achtergelaten dat ik met hem contact ga opnemen.
- twee dagen geleden kwam een buurman (geen idee op welke huisnummer hij woont) bij mij met het pakket. Het was geopend en de inhoud was gebruikt.
- Volgens de buurman heeft een maat van hem het pakket in ontvangst genomen en er is niet daarvoor getekend.
- Wat verder met het pakket gebeurd is kan ik in het detail niet weten, maar de inhoud is gebruikt en het werkt trouwens ook niet.
- Ik heb dan toch een keer met de DPD-chauffeur gebeld met de vraag wat er gebeurd is. Volgens hem gaat hij het probleem oplossen en de inhoud vergoeden. Op mijn vraag waarom niemand voor het pakket moest tekenen heb ik als antwoord gekregen dat er wel getekend is. Sterker nog... hij zegt dat op de scanner waarop getekend moet worden een camera met geluid zit en hij zo kan achterhalen wie getekend heeft.
- Dat vind ik nu niet geloofwaardig en ik wacht nog steeds op een telefoontje van de DPD-chauffeur ;-)
- Ik heb dus geprobeerd een klacht bij de DPD in te dienen, maar dat mocht volgens DPD niet. Dat kan alleen de verzender.
- Op de vraag waar dit in de voorwaarden van de DPD staat kreeg ik alleen de antwoord dat men het niet wist. Dus ik vraag waar op internet de voorwaarden staan kreeg ik ook de antwoord dat men het niet wist. Ik moest de voorwaarden van de DPD bij de verzender ophalen. En ik zou mij niet zo druk maken ik ben ja niet de klant en de DPD heeft ja niets met mij te maken.
- Trouwens! Op de website van de DPD staat wel beschreven (ik bedoel niet de voorwaarden) wat men moet doen als men een beschadigd pakket ontvangen heeft. Men kon een klacht/claim indienen als ontvanger. Er staat er niet dat dit per se de verzender moest doen.
- Ik heb wel nog aangegeven dat ik een klacht tegen de chauffeur wil indienen en dat wil men eventueel oppakken.
- Met Foto-Meinema heb ik contact opgenomen of zij een klacht willen indienen.
- Ik heb een mailtje ontvangen van Foto-Meineman dat ze dat al gedaan hebben. Heel netjes!!!

In het kort! Foto-Meinema doet zijn best en de situatie rond om het pakket is niet de schuld van Foto-Meinema.
Maar ik moet wel aanvullen dat ik niet meer bij een bedrijf ga bestellen dat gebruikt maakt van de DPD.

Anne Meinema - Foto Meinema op 28 Augustus 2015

Hallo, Carsten

Vervelend, maar waarom een review schrijven in plaats van even eerst contact op te nemen met mij. Doe al langer met de leverancier uit Engeland zaken, eigenlijk nooit grote problemen gehad. Volgens de tracking is inderaad het pakketje afgeleverd bij u, ook getekend door u.. vreemd dat het niet zo is. Hopelijk kan DPD hier wel duidelijkheid over geven. Doe zelf niet direct zaken met DPD dat is de leverancier die dat weer doet. Hopelijk komt het snel naar boven waar het pakketje is. Heb de adres gegevens nog even gecheckt maar die kloppen.

Mvg, Anne

Carsten op 19 Januari 2016

Nadat het pakket beschadig via, via toch bij mij bezorgd is wilde ik het pakket weer terug sturen aan Foto-Meinema. Foto Meinema vond dit in eerste instantie niet noodzakelijk, omdat het volgens Meinema niet het probleem van zijn bedrijf was. Na enkele emails ging Meinema akkoord daarmee dat ik het pakket weer terug stuur. Wel onder protest, maar Meinema ging akkoord. Ik heb het pakket op 1-09-2015 terug gestuurd. Tot heden (19-01-2016) heb ik niets meer van Meinema gehoord of een bedrag op mijn bankrekening gezien.
Ik heb vandaag een email aan Foto Meinema gestuurd met de vraag mijn aankoopbedrag plus verzendkosten aan mij over te maken.

Ik vind het zo jammer! Ik was open en eerlijk met Foto Meinema en ze laten gewoon niets meer van zich horen.
Het was eigenlijk niet mijn bedoeling en ik ben er ook nooit een voorstander van. Maar als ik verder niets meer hoor ga ik de wettelijke procedure in.
Nu ben ik namelijk het geld en het product kwijt.

Reageer op deze review
3 resultaten - getoond 1 - 3

Fotografie Meinema informatie

Fotografie Meinema is gespecialiseerd in de verkoop van fotografie, studio benodigdheden en accessoires. Ook verkoopt Fotografie Meinema optische apparatuur. Het assortiment van Foto Meinema is breed: o.a. studio lampen, studio flitsers, camera flitsers, UV Filters, CPL Filters, Grijs Filters, Fotolijsten, geheugenkaarten van Kingston en Lexar, Statieven, Verrekijkers en spotting scopes, Telescopen, Monokijkers en nachtkijkers, Calibratie en onderhoud producten. De producten worden uit voorraad geleverd, waardoor een snelle levering gegarandeerd is (tenzij anders vermeld).

Foto's

$_86[1]

Algemene informatie

Telefoonnummer
06-55356074
Verzendkosten
2,25 tot 9 euro
Levertijd
  • 1 tot 3 werkdagen
  • 1 tot 5 werkdagen
  • 1 tot 2 dagen indien op vooraad
  • 1 tot 3 dagen indien op vooraad
Productgroepen
  • boeken
  • Diversen
  • Acculaders
  • Led verlichting
  • Accu's en batterijen
  • camera flitsers
  • flitsers
  • Foto & Camera
  • Statieven
  • fotopapier
  • Digitale fotolijsten
  • Accessiores
  • Achtergrond Systemen
  • Achtergrond Papier
  • Achtergrond Vynil
  • Achtergrond Doek
  • Action Cams
  • Trail Cams
  • Battery Grip
  • Beauty Dishes
  • Calibratie
  • Fotografie Boeken
  • Witbalans
  • Camera Accessoires
  • Camera Tassen
  • Continulicht
  • Fotografie Lampen
  • Dia Accessoires
  • Fotolijsten
  • Filters
  • UV Filters
  • CPL Filters
  • Grijs Filters
  • Flitsers Accessoires
  • Geheugen kaarten
  • Klemmen en Adapters
  • Lens Accessoires
  • Macro Fotografie
  • Microscopen
  • Nachtkijkers
  • Verrekijkers
  • Onderhoud en Reiniging
  • Opnametafels
  • Opname tenten
  • Outdoor Camera's
  • Paraplus
  • Polaroid Camera
  • Reflectie Schermen
  • Reflectoren en Snoots
  • Softboxen
  • Spotting Scopes
  • Strobist
  • Studio Accessoires
  • Studio Flitsers
  • Tassen en Koffers
  • Telescopen
  • Trigger Sets
  • Video Accessoires
  • Wifi Geheugen
  • Op = Op
Merken
  • Sony
  • Electra
  • Samsung
  • Kingston
  • Casio
  • Canon
  • duracell
  • Hama
  • Nikon
  • Polaroid
  • Olympus
  • Boya
  • Bushnell
  • Byomic
  • Carl Zeiss
  • Celestron
  • Falcon Eyes
  • Cotton Carrier
  • Cullmann
  • Datacolor
  • Delkin
  • Lexar
  • Gary Fong
  • Golla
  • Gossen
  • Ion
  • Jobo
  • Kaiser
  • Kenko
  • Kodak
  • Konus
  • Kowa
  • Lastolite
  • Lensbaby
  • Lenspen
  • Linkstar
  • Manfrotto
  • Marumi
  • Matin
  • Meopta
  • Metz
  • Novoflex
  • Optisan
  • Outdoor Club
  • Pentax
  • Pixel
  • Reflecta
  • Sevenoak
  • StudioKing
  • Tamron
  • Tasco
  • Tamrac
  • Tecco
  • Telefunken
  • Triggertrap
  • Vortex
  • Yukon
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • contant bij afhalen
  • iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Baxshop
 
3.7 (111)
CoolBlue
 
4.0 (74)
Conrad
 
3.5 (33)
mediamarkt
 
2.7 (44)
MaxiAxi
 
9.1 (22)