fonQ

www.fonq.nl
 
3.8 (54)
fonq

fonQ is het online warenhuis op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Op fonQ.nl vind je meer dan 60.000 verrassende en inspirerende producten voor in en om het huis. Ook ben je bij fonQ aan het juiste adres voor mooie cadeaus en gadgets. Op zoek naar de finishing touch voor je interieur of juist een handig keukenhulpje? Vind jouw mooi bij fonQ!

fonQ Inspiratie Showroom

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen bij de fonQ Inspiratie Showroom in Utrecht. Hier vind je een mooie selectie aan banken, tafels, stoelen, vloerkleden en verlichting. De deskundige medewerkers van fonQ geven je graag persoonlijk advies.

fonQ informatie

Algemene informatie

Productgroepen
  • Gereedschap
  • Speelgoed
  • Tuin
  • Wonen
  • Cadeauartikelen
  • huishoud
  • koken
  • tafelen
  • wellness
Levertijd
Voor 22:00u besteld, de volgende dag geleverd (indien op voorraad)
Verzendkosten
€ 5,95 bij bestellingen tot € 30,- - € 3,95 bij bestellingen tot € 50,- - GRATIS bij bestelling boven de € 50,-
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • overboeking
  • pin
  • eenmalige machtiging
  • achteraf betalen
  • Visa
  • Mastercard
  • giftcards
Telefoonnummer
030 - 24 75 015

54 fonQ reviews

 
(6)
 
(1)
 
(6)
 
(17)
 
(26)
Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.1
Levering 
 
3.2
Service 
 
2.3
Prijs 
 
4.4
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Het FONQ-spel..........ofwel: hoe Fonq met haar klanten speelt.

Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
7.0

En toen hadden wij een nieuwe keuken met een inductiekookplaat; dientengevolge hadden wij nieuwe pannen nodig. Even surfen op het internet en uiteindelijk kwamen wij bij Fonq uit. Een overzichtelijke website met duidelijke uitleg. E.e.a. werd door ons besteld/betaald en enige dagen later kwam de levering.......althans, een drietal pannen waren niet op voorraad en zouden "ietsjes" later worden geleverd.

Na enige tijd wachten, hebben we maar eens navraag gedaan en vanaf toen kwamen we in het "Fonq-spel" terecht.

De eerste drie weken waste Fonq haar handen in onschuld, het lag allemaal aan de leverancier. Het heeft dus ook een maand geduurd, voordat Fonq uiteindelijk toegaf dat deze reden niet onze uitdaging zou moeten zijn. Als klant heb je namelijk die verantwoording niet te dragen, ik ben niet de afdeling inkoop van Fonq. Maar toch: het is wel erg gemakkelijk van Fonq om in deze haar verantwoordelijkheid inzake de levering van onze pannen (ze zijn namelijk al door ons betaald) af te schuiven.

Het tweede gedeelte van het "Fonq spel" bestaat uit het aanbieden van een tegemoetkoming zonder ook maar enig uitzicht te bieden op de daadwerkelijke levering van onze goederen. Een gebaar wat nergens op slaat en tussendoor werd ook nog even subtiel aangedragen door Fonq dat we het restant van onze bestelling ook zouden kunnen annuleren. Dat is wel heel erg gemakkelijk om het eigen onvermogen weg te poetsen. Nee Fonq, draag uw verantwoordelijkheid en ben creatief. Na een 6tal weken vertraging voor een aantal pannen zou er ook een (minimaal) gelijkwaardig product kunnen worden aangeboden. En om als tegemoetkoming een pannenlap of €10,00 of zo iets aan te bieden......ik zou me erg beschaamd voelen als ik zo iets zou doen.

Nu zijn we inmiddels aanbeland in "level 3 van het Fonq spel". Fonq hult zich in stilte en reageert niet op ons bericht. Je krijgt het automatisch antwoord en daar blijft het bij, dus dan maar even reclameren. Wij hadden al aangedragen bij Fonq dat we een review zouden schrijven en liefst in samenspraak met hen. Wij krijgen namelijk geen duidelijk antwoord van Fonq wat ze nu eigenlijk zelf van hun performance vinden. Het is schijnbaar en blijkbaar erg moeilijk om een "mea culpa" te uiten. En het belangrijkste: na 2 maanden hebben we de bewuste drie pannen nog steeds niet.

En dan blijkt dat "level 3" het eindspel is bij Fonq. Via een ultiem staaltje "rocketscience" zijn ze er achter gekomen dat de set van 3 pannen niet aanwezig is, maar dat de diverse pannen wel los aanwezig zijn. Via een topstaaltje van creativiteit is men tot de conclusie gekomen dat het misschien wel mogelijk is om.......Maar prijzen worden aan de meet verdeeld, dus wij wachten weer geduldig af of dit sublieme inzicht ten aanzien van de logistiek zal slagen.

En opeens gaat daar de voordeurbel, de bezorger. Vol verwachting klopt ons hart.....Jawel: onze bestelling van begin augustus is nu afgewerkt. Werkelijk subliem gerealiseerd. Inmiddels ook van Fonq doorgekregen dat ze zelf ook niet echt trots op hun prestatie zijn......

Al met al: het leek heel wat, dat Fonq-gebeuren; een website met mooie plaatjes en (wat later blijkt) foute informatie omtrent de leveringstermijn. Op zich zijn de goederen van prima kwaliteit, maar dat kan dan weer niet direct worden toegerekend aan Fonq (zij zijn niet de fabrikant). Maar uiteindelijk blijkt dat ze wel erg gemakkelijk omgaan met hun verantwoording ten aanzien van de koopovereenkomst, zolang ze de betaling van de klant maar "in de pocket hebben". En ze zijn erg goed in het sturen van standaard populistische commerciële prietpraat.....

De kans is erg klein dat wij ooit nog iets bestellen bij Fonq, een rapport cijfer tussen 1 en 10 zou bij ons eindigen in een 4.

Alex

11 oktober 2018


P.s. De in een eerder stadium besproken tegemoetkoming, daar zou Fonq op terugkomen. De medewerker van Fonq deelde onze mede dat dit op maandag zou gebeuren, jammer genoeg stond er niet bij in welk jaar.....na reclamatie en met kleine vertraging is dat alsnog gerealiseerd. En euh, Fonq, stuur aub niet het standaard prietpraat reactiemailtje naar aanleiding van deze review, dat is zo enorm beschamend voor jullie.......("blablabla, dat is uiteraard niet de service waar Fonq voor staat etc, etc, etc)......41833371

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 29 Oktober 2018

Beste Alex,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat ontzettend vervelend om te horen dat u deze ervaring met ons heeft. De oplossing om de pannen los te leveren in plaats van de complete set hadden wij u direct moeten voorstellen.

Uiteraard zullen wij een en ander intern bespreken om hier een wijze les uit te leren en situaties als deze in de toekomst te voorkomen.

Wij danken u nogmaals voor uw feedback en wensen u, ondanks alles, in ieder geval nog een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer op deze review

FONQ OPLICHTERS

Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Produkt brsteld en geretourneerd.
Zij beweren niet ontvangen te hebben. Spullen waren in een grite doos. Doos is verdwenen.
Dus betalen.

Oplichters en meest zielige Webshop ooit.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Klantenservice fonQ op 23 Juli 2018

Beste Claudie,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Heel vervelend dat u zo'n gevoel heeft overgehouden na het plaatsen van een bestelling bij fonQ.

Graag willen wij uitzoeken of wij nog iets voor u kunnen betekenen. U kunt u ordernummer doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij er zo snel mogelijk bij u op terugkomen.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Het fonQ.nl team

Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Service 
 
1.0

Ik had vandaag gesproken met de klantenservice van Fonq in verband met een kortingscode die was verstuurd eind mei voor degenen die al een tijd niets hebben besteld bij Fonq, dit had ik vernomen van een kennis.

Ik had aangegeven dat ik deze mail niet had ontvangen en had daarom om uitleg gevraagd.

De klantenservice medewerker had aangegeven dat alleen degenen die stonden ingeschreven voor de nieuwsbrief deze codes ontvangen en daarmee was het gesprek beëindigd en dacht dit te kunnen accepteren.

Na mijn kennis te hebben gesproken was had zij aangegeven ook niet te zijn ingeschreven maar wel een servicemail had gekregen.
Ik krijg ook service mails met soms kortingscodes waar ik ook gebruik van maakt.

Ik had daarom dezelfde klantenservice medewerker opnieuw gebeld om dit te informeren.

Maar toen werd ik afgekapt en werd aangegeven dat zij mij mailadres niet als nieuwsbrief stond aangegeven en daarom ook niet meer moet terugbellen op een onbeschofte toon.
Ik kon niet eens geheel de informatie delen die ik had.

Ik was perplex hoe ik geschoffeerd ik werd behandeld door de fonq medewerker klantenservice.

Ik wil mensen bij dezen waarschuwen wanneer je klachten heb en daarbij met nieuwe informatie komt je onbeschoft word geschoffeerd door de fonq klantenservice medewerkers en er geen tegenspraak word geduld wanneer er een bepaald onderwerp is besproken.

VB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 18 Juni 2018

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u zich niet netjes behandeld voelt. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wij zouden u graag een uitleg geven en willen u dan ook vragen om uw e-mailadres te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer op deze review

Funky, not cool...

Soupblender besteld. 1e exemplaar had vlekken en krassen; retour. Nieuwe ontvangen: deze is defect. Telefonische communicatie hierover onaangenaam. De bal werd gewoon naar mij teruggekaatst. Ik had het apparaat gebruikt en kon aanvankelijk alleen een vervangend apparaat krijgen, en daar mocht ik tevreden mee zijn en volgens de medewerker van Fonq waren anderen zo coulant niet...Mijn ervaring is toch anders hierin...
Ik wou mijn geld terug. Als ik in een winkel iets koop dat niet naar behoren werkt, ook nadat ik het gebruik, want zo weet ik dus of het werkt of niet, krijg ik mijn geld retour en zo hoort het. Ik moet daar niet voor hoeven strijden zoals bij Fonq het geval was. Kortom: 2x teleurstelling, tijdverspilling, ergernis, een hoop groente weggegooid en 2x sjouwen met een grote doos op de fiets. Ik zou geld toe moeten krijgen van Fonq. Ik zal derhalve geen zaken meer doen met Fonq.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 22 Maart 2018

Beste Lisa,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft en dat u twee maal geen goed product van ons heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wanneer een product binnen de zichttermijn van 30 dagen niet blijkt te werken, mag u deze aan ons retourneren en kunt u ervoor kiezen om het betaalde bedrag retour te ontvangen of een nieuw artikel geleverd te krijgen. Buiten de zichttermijn van 30 dagen kan er niet voor gekozen worden om het betaalde bedrag retour te ontvangen. Binnen de garantieperiode ontvangt de leverancier het product dan vaak ter reparatie. Wij kunnen helaas niet zien welke situatie op u van toepassing is geweest.

Wij excuseren ons nogmaals voor het ontstane ongemak en wensen u in ieder geval nog een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer op deze review

Levertje niet correct bijna 3 maanden

Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Op 26-12 een leuk steakmes setje besteld levertje 24 uur. Volgende dag pas een bericht dat die niet voorradig is en dat de levering 2 maanden wordt uitgesteld naar 27/02. Op 27/02 weer geen product maar weer een mail, onze excuses de levering wordt verzet naar 9/03. Nog steeds niet binnen op 12/03 pas een bericht geda dat de levering pas op 27/03 zou worden verstuurd onder voorbehoud. Een levertijd van minimaal 3 maanden is zeer absurd. Voortaan moeten ze ook niet meer op de dag zelf een bericht sturen Waneer het binnen zou komen maar op tijd laten weten. Ik heb het gevoel dat ze niet goed hun best doen. Heb nog nooit een levertijd van minimaal 3 maanden gehad. Volgende keer maar bij bol.com bestellen.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 15 Maart 2018

Beste Doron,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te horen dat u de door u bestelde steakmessenset nog niet heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven, maar helaas komt het wel eens voor dat de levering van een product door de leverancier wordt uitgesteld. Op dat moment informeren wij de klanten zo spoedig mogelijk. Wij begrijpen dat dit vervelend is, maar helaas zijn wij hierin afhankelijk van de leverancier.

Wij hopen de steakmessenset spoedig vanuit de leverancier te ontvangen zodat wij uw bestelling dan ook direct naar u kunnen versturen. Wij wensen u in ieder geval nog een mooie dag toe.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer op deze review

Oplossingsvermogen zeer minimaal

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Duur handdoekenrek bleek een kapotte schroefdop te hebben. Als klant wilde wij een snelle en gemakkelijke oplossing en vroegen simpelweg om een nieuw schroefdopje in plaats van alles retour te sturen. Dit heeft weken geduurd. Plots kwamen er dopjes maar dan de verkeerde. Dit ondanks dat we hier een foto van hadden gestuurd. Telkens ontvingen we zeer onpersoonlijke, standaard reacties met excuses. Uiteindelijk (na maanden) hebben we het opgegeven en hebben we Fonq verzocht om het rek maar bij ons thuis op te halen want de doos hadden we inmiddels allang weggegooid. Als “extra service” wilde ze dat wel doen. We hoefden geen extra kosten te betalen! (Hilarisch).
Dus een afspraak hiervoor gemaakt. Kort daarna ontvingen we alsnog de correcte dopjes! Hehe! Eindelijk. Wij vervolgens het tek gerepareerd.
En wat denk je......
Vandaag belde de chauffeur om te melden dat hij in de buurt was en het rek zo kwam halen..
Opnieuw standaard reacties op onze mails met daarin excuses en de gelegenheid om vragen te stellen als we die hebben....
Nou 1 vraag rest ons te stellen: WANNEER zorgt Fonq voor een goede afstemming tussen de afdelingen?

OK
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 13 Februari 2018

Beste heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wij begrijpen uw reactie en vinden het erg vervelend hoe een en ander is verlopen. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wij nemen uw opmerkingen zeker mee zodat hier in de toekomst extra aandacht aan kan worden gegeven.

Wij wensen u in ieder geval een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,

Richard Diepstraten
Medewerker klantenservice

Reageer op deze review

Hele slechte webwinkel

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Twee keer iets bij fonQ besteld en beide keren ging het mis. Eerst was het een koffiezetapparaat dat vlgs de site op voorraad was en binnen 1-2 dagen geleverd zou worden (de mijne was stuk gegaan) en die pas na 3 weken kwam. De tweede keer een waterkoker die binnen 3-9 werkdagen bezorgd zou moeten worden. Op deze zit ik al ruim 2 weken te wachten zonder dat er vanuit fonQ enige vorm aan informatie komt. In beide gevallen werden de levertijden op de site niet aangepast. In beide gevallen heb ik een cadeaubon verzilverd en ca. €100,- bijbetaald. Uiteraard werd het geld drect van mijn rekening afgeschreven (ha, het geld hebben wij binnen!) en vervolgens gebeurde er niets. Wat doen ze in de tussentijd met al dat ontvangen geld? Want ik kan het me voorstellen dat ik niet de enige bent die op deze manier wordt behandeld. Lekker een kapitaal om er mee te speculeren (fonQ=fondsen voor speculatie?). Geen woord excuses of wat dan ook. Eigenlijk is men van een webwinkel zulke slechte service niet meer gewend. Mensen, aub, zadel niemand op met een cadeaubon van fonQ!

Y
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 05 Februari 2018

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling tot twee maal toe later is geleverd dan in eerste instantie is aangegeven. Het kan voorkomen dat de levertijd inderdaad wat langer is wanneer een levering vanuit de leverancier is vertraagd. Wij brengen iedereen dan altijd direct op de hoogte. Wat jammer dat dit bij u niet gebeurd is.

Om na te gaan wat hier gaande is, verzoeken wij u vriendelijk om uw ordernummers te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer op deze review

Niet aan te bevelen

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0

Vorige week een stijltang besteld. Bleek de levering 9 dagen te duren. Bestelling vervolgens geannuleerd omdat:
1. Ik 9 dagen later niet meer op het adres zou wonen ivm oplevering van ons huis. Bestelling naar een andere adres laten verzenden was niet mogelijk (?).
2. Ik de stijltang eerder nodig had.
Ik heb een deel met mijn vvv card betaald en deel via iDEAL. Mij kon niet gezegd worden wanneer ik hrt geld terug kon verwachten. Nu zijn we 1 ween verder en heb nog steeds niks terug gehad..enige contact word er ook niet even opgenomen met mij. Wanneer ik informeer naar de status van de terugbetaling krijg ik alleen als antwoord het kan enkele werkdagen duren.. lekker duidelijk dus.

Erg vervelend, bestelling via Fonq is zeker niet aan te raden. Het was voor mij de eerste en gelijk de laatste keer!


D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 22 Januari 2018

Beste Devie,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat jammer dat wij niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. In sommige gevallen kan de levertijd inderdaad wat langer zijn wanneer een levering nog niet vanuit de leverancier is ontvangen. Helaas is het niet bij alle bestellingen toegestaan om het verzendadres te wijzigen. Wanneer er bijvoorbeeld is gekozen voor betalen achteraf, is dit in verband met fraude niet mogelijk.

Wanneer een bestelling wordt geannuleerd, wordt het betaalde bedrag met enkele werkdagen terug gestort op de rekening en giftcard waarmee de betaling is voldaan. Wat vervelend dat u dit na één week dan nog niet heeft ontvangen. Wij zouden graag een en ander voor u willen nagaan. Zou u zou vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

fonQ

Reageer op deze review

normann copenhagen spiegel

Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
7.0

Ruim 1 week geleden een spiegel besteld. opgegeven levertijd 3 - 9 dagen. nu dus 9 dagen verder en niets ontvangen. gisteren zag ik op de site dat de levertijd nu 1 tot 3 weken is.. erg leuk als je op iets zit te wachten wat je op korte termijn nodig hebt. Andere winkels hebben ze wel op voorraad, dat is nog het ergste.. Kortom bij Fonq moet je geen haast hebben en niet verwachten dat ze contact opnemen als het uitloopt..

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

fonQ op 18 Januari 2018

Beste Michel,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wij begrijpen uw reactie en vinden het erg vervelend dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wij nemen uw opmerking zeker mee zodat hier in de toekomst extra aandacht aan kan worden gegeven. Wij wensen u in ieder geval nog een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,

fonQ

Reageer op deze review

Bestelling en levering product

Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
5.0

Op 1 december bestelling gedaan. Na een week een mail gestuurd over stand van zaken m.b.t. levering product. Tijdelijk niet op voorraad. Week later opnieuw. Excuus over dat er geen contact met mij is opgenomen en dat levering aanstaande is. Nu de 20ste gebeld. Nog steeds geen levering namelijk terwijl op de site van Fonq staat maximaal 9 dagen maar misschien eerder. Uit contact blijkt dat de levering binnen is bij Fonq, geweldig, en dat men een voorrang toekent aan het versturen naar mij. Wat een beloften en wat een praktijk ervaring! Zeer slecht in contact met de klant en waarheid over wanneer een product geleverd kan worden. Erg ontevreden hierover.

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 21 December 2017

Beste Willem,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat uw bestelling later wordt geleverd dan in eerste instantie is aangegeven en dat u hiervan niet op de hoogte bent gebracht. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven. Het komt helaas wel eens voor dat een product later door ons vanuit de leverancier wordt ontvangen, maar het is uiteraard wel de bedoeling dat u hiervan op de hoogte wordt gebracht. Wij nemen uw opmerking dan ook mee zodat hier in de toekomst extra aandacht aan kan worden gegeven.

Wij wensen u in ieder geval mooie feestdagen toe.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer op deze review

Slechte- , niet oplossingsgerichte service

Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
2.0

Medio aug 2017 Hocker besteld. Bij levering van dit product, vastgesteld dat de kwaliteit niet goed was. Direct telefonisch en per mail melding gemaakt incl. foto. Na toezegging door Fonq (na overleg met leverancier) dat er een omruil zou gaan plaatsvinden, wacht ik nu al 2,5 maand.
Fonq neemt geen contact op met mij, maar moet zelf elke keer bellen of mailen.
Ondertussen meerdere keren per telefoon/mail contact gezocht in deze, maar Fonq verschuilt zich achter leverancier. Aangezien Fonq mijn leverancier is moet zij mij tegemoetkomen en mijn robleem oplossen. Kunnen ze zeker niet zelf bedenken.

PB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 06 November 2017

Beste Peter Bijen,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons. Wij betreuren het dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven.

Wij zien dat u afgelopen zaterdag nog contact met ons heeft gehad en dat u is toegezegd om morgen, dinsdag 7 november teruggebeld te worden. Wij gaan er vanuit dat er dan een passende oplossing geboden wordt.

Mocht u dan verder nog vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

fonQ

Reageer op deze review

Belofte NIET Nakomen

Allereerst vind ik het niet gepast om via een BETAALNUMMER naar dit bedrijf te bellen aangaande een vraag,ook vanuit Belgie (waar fonq ook een verkoop afdeling heeft)dient men dit nummer te bellen in nederland!

Op de website staat vermeld dat er een Koekenpan incl deksel wordt geleverd voor een bepaalde periode.
Bij navraag bleek dat die aktie niet meer van toepassing was,zodat dus de deksel apart diende te worden gekocht,eea viel op omdat de deksel niet werd genoemd in het winkelmandje.

Ook vandaag nog wordt dezelfde koekenpan met gratis deksel genoemd op de betreffende website;
Ik vind deze ervaring,maar ook de ervaringen die ik hier lees van AMATEURISTISCH nivo,het lijkt mij dat ze eens goed de schop door de organisatie halen anders gaan ze het niet redden tov Coolblue en Bol.com............

WL
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 05 Oktober 2017

Beste,

Wij vinden het erg jammer om te lezen dat wij je hebben teleurgesteld. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Als eerste willen wij graag ingaan op uw bericht over ons telefoonnummer. Buiten uw eigen kosten zijn er geen kosten verbonden aan het bellen naar onze klantenservice. Wel is het zo dat onze klantenservice alleen in Nederland gevestigd zit. De informatie dat wij een verkoopafdeling in België hebben is dan ook niet correct. Wel hebben wij een ander telefoonnummer voor Belgische klanten: 078 48 33 14.

Uiteraard willen wij uw verhaal over de koekenpan ook graag verder onderzoeken. Zou u ons een e-mail kunnen sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kunnen vertellen over welke koekenpan het precies gaat? Wij gaan dit dan zeker nakijken.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Reageer op deze review

Aan de rand van oplichting

Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Koptelefoon besteld. Twee weken op gewacht, terwijl hij bij 3 andere shops de volgende dag bij je afgeleverd is.
Koptelefoon is twee keer kapot gegaan door productie fout. Elke keer, een maand moeten wachten. Had langer geduurd, als ik er zelf niet achtereen was geweest. De tweede keer stuurden ze gewoon een factuur voor een nieuwe koptelefoon, terwijl hij gewoon onder de garantie zat. Nou ja, gewoon proberen. Nee heb je, ja kun je krijgen. Volgens mij ben ik niet de enigste, gezien de geringe communicatie.

Besteld product
N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 05 Oktober 2017

Beste Norbèr,

Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat een artikel bij ons een andere levertijd heeft dan bij andere webshops. Dit heeft te maken met diverse factoren.
Dat de koptelefoon meerdere malen kapot is gegaan, dat is natuurlijk erg spijtig. Wij doen dan ook altijd ons uiterste best om dit binnen de garantie zo snel mogelijk op te lossen.

Verder sturen wij binnen de garantie nooit een factuur. Wel kan het zijn dat je een nieuw garantiebewijs krijgt, omdat je ook een nieuw product krijgt.

Graag horen wij dan ook van u of alles inmiddels wel is afgehandeld. Als wij ook nog maar iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.

Hopende je voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Niels Koopman op 27 April 2018

Het is goed dat ik al deze negatieve reacties lees!!! Hilarisch ook hoe Fonq-klantenservice hier als een kip zonder kop op reageert! Kansloos. Ik stond op het punt om wat te bestellen bij deze webwinkel, maar een dat ga ik dus NIET doen! Thanks.

Reageer op deze review

Bedrijf levert niet

Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Ik heb standaard artikelen besteld. Met "vandaag besteld morgen in huis". Echter na een week nog steeds niet geleverd. Al drie keer moeten bellen en mailen omdat ze ook zelf de klant niet informeren. Tot op heden echter nog steeds niet geleverd. Weet dus niet of het bedrijf wel te vertrouwen is.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 18 September 2017

Beste Sander,

Wat ontzettend teleurstellend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Wij kijken dan graag na wat er aan de hand is en zullen uiteraard een passende oplossing bieden.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Reageer op deze review

Welkom in de webwinkel van de jaren 90

Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Welkom in de webwinkel van de jaren 90.
Daar waar levertijden (express) verkeerd worden voorgespiegeld, slechte Service word afgeschoven op ander afdelingen, retourpaketten met de bestelformulieren van de vorige koper er nog in (dus open verpakking) zo worden geleverd (Bluetooth koptelefoon) Of een de order gewoon helemaal niet word geleverd en daarover ook niet meer wordt gecommuniceerd (stiften) Kortom: je centjes besteden bij webshops die echte klantwaarderingen hebben en bewezen klantvriendelijk zijn. Coolblue, wehkamp, bol etc. Deze webwinkel met een grote boog vermijden en lekker in de jaren 90 van het internet shoppen laten hangen!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Amber op 04 Augustus 2017

Beste Stefan,

Wat vervelend om te horen dat u zo over ons denkt. Wij begrijpen uit uw bericht dat u geen goede ervaringen met ons heeft gehad en dat spijt ons.

Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Wellicht dat wij dan nog iets voor u kunnen doen en het vertrouwen terug kunnen winnen.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

fonQ.

Reageer op deze review

Een prima webwinkel - matig sub-leverancie

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
5.0

Een prima webwinkel, efficiënt bestel- en betaalproces, klantvriendelijke customer service.
We hebben een Buitenkeuken Grandhall Premium GT3 Island set ten ere van afstudeer feest besteld. De product was keurig op tijd afgeleverd maar helaas na het uitpakken is gebleken dat we niet de juiste product mogen hebben ontvangen. Contact met de klantservice opgenomen, we waren goed geholpen maar jammer genoeg fonQ.nl heeft onvoldoende invloed op hun leverancier om de levering probleem op tijd op te lossen. Dus we zijn benieuwd naar de afloop van onze bestelling en afstudeer feest….. review wordt vervolg..

ER
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

PRIMA SERVICE!!!!!!!!!

Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
7.0

Prima service,klein probleempje met besteld product overleg via mail verliep snel en netjes.
Sturen ze nieuw product op terwijl ik het oude nog in huis had.Dus prima opgelost!!!!Zal zeker weer iets bestellen bij Fonq.

JV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen contact klantenservice

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Stoelen 2 dagen geleden besteld en zouden gisteren geleverd worden. Niets geleverd. Heb de stoelen vanmiddag nodig voor feestje en wil de bestelling annuleren. Maar dat kan alleen telefonisch en daar neemt niemand op. Ze laten je steeds kwartier naar bandje luisteren en dan wordt de verbinding wegens drukte verbroken. Wat een kutbedrijf. Had ik de andere recensies maar eerder gelezen dan had ik niets besteld. Ik raad dan ook iedereen aan om niets meer te bestellen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 22 Juni 2017

Beste Rita,

Wat vervelend om te horen dat u ons telefonisch niet kunt bereiken. Uiteraard helpen wij u alsnog graag. Wij willen u dan ook vriendelijk vragen om uw ordernummer te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze excuses voor het ongemak.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review

Kansloze Service

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Kansloze webwinkel. Ten eerste een beschadigde stoel geleverd. Kan gebeuren. Vervolgens wordt een vervangende stoel in de verkeerde kleur!!! geleverd en dus staan er inmiddels twee stoelen die retour moeten. Klantenservice onmogelijk te bereiken maar via een omweg (bel het showroom nummer 030 - 760 04 80) toch een medewerker aan de telefoon.
Na 16 dagen gezeik met Fonq -waarna er nog steeds 2 stoelen retour moeten-, onderneemt deze winkel een vakkundige poging haar klant af te wimpelen met €10 cashback of een flesje slobberwijn uit de webshop. Totaal kansloos. Nooit meer Fonq!!!

Besteld product
B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

fonQ op 16 Juni 2017

Beste heer/mevrouw,

Wij zien dat u al op meerdere review websites heeft aangetoond dat u ontevreden bent. Wij begrijpen uw reactie en vinden het echt heel vervelend dat u deze ervaring met ons heeft.

Zou u uw ordernummer naar ons door kunnen sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review

ZEER SLECHTE AFTERSALES

Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Zeer slechte klantenservice, ben al dagen aan het wachten voor een dekbed retour te sturen en krijg maar geen reactie.
Ook telefonisch niet bereikbaar.
Belabberde aftersales!!!!

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

fonQ op 13 Juni 2017

Beste Patricia,

Wat vervelend dat u ons niet kunt bereiken en dat u nog steeds aan het wachten bent op de retoursinstructies.

Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Uiteraard maken wij dit dan direct in orde.

Met vriendelijke groet,

Het team van fonQ.

Reageer op deze review
Lees meer reviews