hollandsnieuwe reviews & ervaringen

www.hollandsnieuwe.nl
 
4.1 (81)
hollandsnieuwe

81 hollandsnieuwe reviews

 
(6)
 
(10)
 
(8)
 
(20)
 
(37)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
10 resultaten - getoond 1 - 10
Volgorde

Gewoon tevreden

Beoordeling 
 
8.5

Levering duurde een dag later dan beloofd, maar verder ben ik erg tevreden over de afhandeling van m'n bestelling. Bestellen was makkelijk en de prijs is zeker niet verkeerd. Ik ben benieuwd hoe de service uit gaat pakken, gezien de reviews hier, maar ik heb er wel vertrouwen in.

JP
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

klacht

Beoordeling 
 
7.3

Hoi,

Zojuist gebeld met hollandse nieuwe inzake meenemen huidig mobiel nummer ivm aflopen 2 jarig contract. Heb ongeveer een kwartier aan de lijn gehangen (*beltegoed bijna op hierdoor), waarna ik vervolgens uit de wacht gehaald wordt, waarmee de verbinding verbroken wordt. Verder is de wachttijd vrij irritant omdat je steeds hoort excuses voor het ongemak na het "riedeltje" dat je in de wacht hangt. Ik hoop dat jullie als service ook klanten terugbellen, waarmee jullie de verbinding verbreken. Graag blijf ik als consument bij jullie, ben namelijk tot nu toe heel erg tevreden. Ik wacht jullie telefoontje af !
Groet,
Rogier

W
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

aanrader

Beoordeling 
 
7.8

ik heb in de afgelopen 4 jaar verschillende abbonementen gehad bij hollandsnieuwe, en nog nooit problemen gehad. idd de klantenservice is lastig bereikbaar, maar dat maakt de prijs aantrekkelijker. je kan ze wel mailen dan krijg je naar een paar dagen antwoord, gewoon een kwestie van geduld je bent niet de enigste, en er zal echt niet veel personeel rondlopen bij de klantenservice.

voor de rest geweldig. vooral een aanrader voor ouders met kinderen, die niet onverwacht met hoge rekeningen willen worden geconfronteerd. op=op en er geen een provider die dit ook doet.die lichten je alleen maar op.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Herman op 02 Juli 2016

Deze man werkt bijna zeker bij HN!!

Reageer op deze review

Prima, >5 abbo's afgesloten

Beoordeling 
 
8.5

Zelf al 2 jaartevreden klant, en tevens voor 4 andere personen klant gemaakt.
Ideaal dat alle kosten uit 1 bundel komen, nooit meer onverwachte rekeningen o.i.d. Zelf bellen in het buitenland komt uit de bundel. 275min voor EUR8,- en 500Mb voor EUR3,- is mijns inziens erg goedkoop i.v.m. de concurentie.

Nummerbehoud was bij mezelf ook even wat gedoe, maar werd in mijn ogen prima opgelost door klantenservice. De website (mijn hollandsnieuwe) is bij nummerbehoud niet up-to-date. Het nummerbehoud werd gewoon doorgevoerd, en werd pas zichtbaar op de dag van portering. Voor die tijd stond er een tijdelijk nummer. Zolang ik de simkaart nog niet actief maakte starte mijn abonnement nog niet. Deze startte dan vanaf de porterings datum.
Bij alle andere abbo's di ik heb afgesloten bij HNW ging het op deze manier. Dit wordt niet echt duidelijk aangegeven.

Ik ben iig tevreden.

M
Was deze beoordeling nuttig? 3 3

danny op 23 Augustus 2014

Jij bent zeker een medewerker van HN?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5

Heb sinds 1januari 2014 een sim only abonnement bij hollandsnieuwe en ben super tevreden. 550 belminuten/sms/mb alles uit een bundel, ook in het buitenland. Tegoed blijft 3 maandan staan, dus als je 1 of 2 maanden eens wat minder belt/smst/internet, heb je de volgende maand, als je toevallig op vakantie in het buitenland bent, lekker veel tegoed! En dat allemaal voor één tientje p/m! De klantenservice is dan wel moeilijk telefonisch bereikbaar, maar via de facebook site reageren ze i.h.a. heel snel!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 3

Diana op 30 Juli 2014

Goedkoop is duurkoop!
Mijn advies:niet doen!

jacq op 11 Augustus 2014

ik ben het eens met de positieve ervaring van Ans, voor mij het perfecte abonnement.
wat betreft service kan ik niet over oordelen, niet nodig gehad

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

Ik heb Hollandsnieuwe nu bijna 5 jaar. Ondertussen heeft mijn vrouw en dochter ook een sim only abonnement.
Puur gemak en goedkoop, echt een aanrader. Alle kosten gaat van 1 bundel, en je kan je bundel tot 3 maanden opsparen.
Ook buitenlandse kosten gaat van die bundel af, uiteraard kost het wat meer, maar je heb NOOIT Xtra kosten.
Als mijn bundel op is, kan je hem ook zo regelen, dat je €5 ,€10 of meer automatisch opwaardeert. Echt SUPER.
En de kosten van je kinderen houd je in bedwang, nl op is op, je kan dan alleen gebeld worden, totdat de nieuwe periode weer ingaat van je abonnement.

I
Was deze beoordeling nuttig? 5 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.5

Beste Mensen
Ik ben nu na 2 jaar abonnement en zeer tevreden, bezig om een nieuw toestel en abonnement te bestellen.
dus zeer tevreden.
Willem van de poort

WK
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.0

Prima ervaring! Besteld en de volgende dag al ontvangen. Ik had een prepaid kaartje bij Hollands Nieuwe besteld met beltegoed. Echt fenomenaal hoe goedkoop dat het is met enige jaren geleden. Ik kon direct bellen en zit nergens aan vast: een Aanrader!

EB
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

ilja op 17 Juli 2013

hoi,

nou houdt maar goed je btg in de gaten want ze pikken het gewoon terug!soms een paar cent maar had vorige keer 20 euro opgewaardeerd en dat wa1s met een paar sec weg!!! toen moest ik aantonen dat ik dat echt betaald had en kreeg ik het met 3weken!!!terug.

dus tip...waardeer alleen met ideal op zodat je dat kan aantonen en niet met die smsjes.

groet ilja

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.5

Hollandsnieuwe heeft net mijn niewe gsm afgeleverd. Bestellen was makkelijk en de bezorging keurig op tijd. Goede ervaringen dus met Hollandsnieuwe!

ID
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

Cor op 14 Augustus 2014

Wacht maar de ellende komt vanzelf.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

De goedkoopste online wat betreft mobiele telefoons, prepaid en sim-only. Ik heb mijn telefoon (galaxy s3) daar gekocht en dat scheelde bijna 100 euro met de goedkoopste aanbieder daarna. Het loont de moeite om af en toe te kijken op Hollandsnieuwe.nl omdat ze vaak acties hebben.

Levering was na 2 dagen en verder niets aparts. Goede shop, zou er zo weer bestellen.

Groeten,

Gerard, Amsterdam

GV
Was deze beoordeling nuttig? 8 5

Cor op 14 Augustus 2014

Je moet proberen kontakt met ze te maken als je een vraag hebt. De ellende komt vanzelf. Hoop voor jou dat die telefoon het blijft doen, zoniet kun je je lol op deze schurken.

Reageer op deze review
10 resultaten - getoond 1 - 10

Wij zijn benieuwd naar jouw hollandsnieuwe ervaring

hollandsnieuwe is een mobiele telefoon aanbieder. Op hollandsnieuwe.nl kunt u de beste combinatie van mobiele telefoon abonnementen en prepaid diensten kopen. Bij de organisatie kies je eenvoudig je bundel en je kunt dan bellen totdat de bundel op is. hollandsnieuwe stuurt automatisch een bericht naar je telefoon zodra je bundel bijna op is.

Deze zaken worden ook wel door andere telefoon aanbieders aangeboden. Wat de aanbieder als vrij nieuwe speler interessant maakt is dat ze erg goedkoop zijn. Daarnaast maken zij gebruik van het Vodafone netwerk waardoor zij altijd een goed bereik waarborgen.

Aanbod van hollandsnieuwe:

Opwaarderen van Beltegoed. Prepaid kaarten & Sim Only acties. Telefoon/gsm aanbiedingen met of zonder abonnement. Heeft u ervaring met een dienst of service van hollandsnieuwe? Deel uw ervaringen online op Reviewspot, of bekijk direct alle hollandsnieuwe Acties.

Wat is uw ervaring met hollandsnieuwe? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij hollandsnieuwe hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal hollandsnieuwe reviews lezen.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

mobiel.nl
 
9.2 (572)
youfone reviews
 
7.4 (136)
belsimpel
 
8.8 (481)
simyo
 
6.1 (62)
simpel.nl
 
5.6 (31)