Matrabike

www.matrabike.nl
 
6.7 (62)
Matrabike

MATRABIKE is al meer dan 25 jaar het voordeligste adres voor uw fietsplezier. Matrabike is gestart in 1991 met een kleine groep enthousiaste fietsliefhebbers en is nu uitgegroeid tot een team van meer dan 50 fietsspecialisten. Het Matrabike fietsspecialisten team staat voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van uw fiets. Matrabike helpt u graag online via matrabike.nl, maar natuurlijk ook in één van de 9 winkels in Nederland en Belgie. Matrabike verkoopt ruim 20 duizend fietsen op jaarbasis en is daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. U mag bij Matrabike dus altijd rekenen op de scherpste en de voordeligste prijzen.

Prijzen Matrabike

De ontzettend scherpe prijzen van Matrabike variëren van € 89,- voor een kinderfiets tot € 2999,- voor een elektrische fiets. U rijdt trouwens al een elektrische fiets vanaf €799,- inclusief 2 jaar garantie, daarmee is Matrabike absoluut de een zeer voordelige fietsenwinkel op dit gebied.

62 Matrabike reviews

 
(26)
 
(12)
 
(3)
 
(8)
 
(15)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Nooit meer matrabike

Op 25 augustus een E bike besteld bij matrabike, 995 euro betaald.
Na 2 dagen bericht dat de levering vertraagd was.
Na nog eens 2 dagen bericht dat de fiets niet geleverd kon worden, in overleg kon er een andere fiets uitgezocht worden.
Echter, voor die prijs kon matrabike geen e bike leveren, dan moest er 300 a 400 euro bij.
Lokkertjes dus van de firma Matrabike, om de klant met aantrekkelijke prijzen binnen te halen, matrabike wist vantevoren dat aangeboden fiets niet kon worden geleverd voor die spotprijs.
Mijn besluit was dan ook om van de aankoop af te zien en wilde mijn geld terug.
Hiervoor moest ik online een herroepingsformulier invullen, ik kreeg snel daarna bericht van Matrabike bericht dat het geld zo snel mogelijk terug gestort zou worden.
Na een week maar eens gebeld met Matrabike, antwoord: wij weten niet wanneer u uw geld terug krijgt.
Na een aantal dagen nog eens gebeld, weer geen antwoord wanneer ik mn geld terug kreeg.
Daarna nog een aantal keren moeten bellen, na lang aandringen kwam het antwoord eruit, het kon wel 3 weken duren voordat ik mn geld terug zou krijgen !
Ik heb nu na 4 weken mijn geld nog niet terug van Matrabike !
Gelukkig heb een rechtsbijstandverzekering, die heeft het uiteindelijk moeten regelen mijn geld terug te krijgen.
Mijn advies: ga niet in zee met dit soort bedrijven, zeer onbetrouwbaar, als je eenmaal betaald hebt kunnen ze met je doen wat ze willen.

Nooit meer Matrabike !

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Wat een afknapper dit bedrijf

Beoordeling 
 
3.5

Wat een afknapper dit bedrijf. Voor 15.00uur besteld, volgende werkdag in huis is een loze belofte, Na bestelling van de Vogue Elite Plus N8 een mail van Matrabike met de zin '' Binnen enkele dagen ontvangt u opnieuw bericht over de verwachte levertijd ''. maar heb wel een dag vrij moeten nemen Ze weten dus niet met al hun 9 winkels wanneer ze een fiets kunnen leveren. Wacht wel af en met mij me dochter teleur gesteld op haar oude fiets.

en morgen op wat meer sites zetten want zo ga je niet met mensen om.

Besteld product
 • vogue
 • Vogue Elite Plus N8
B
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Diny maas op 14 September 2019

Hoi. Ook ik zit al sinds vorige week vrijdag te wachten, en nog geen bericht wanneer hij wel bezorgd. Voorlopig al 9 dagen. Ondanks de woorden volgende dag in huis. Ben woest. Zou met een groep bejaarde gaan fietsen, dus gaat helaas niet door. Ben echt woest.

Reageer op deze review

Verhuisd

Wonende in Eindhoven,en Matra bike vestiging in Waalre,was voor ons de reden om 2 e bikers te kopen,omdat dat dichtbij was.Over de fietsen zijn wij uiters tevreden.Maar dat de vestiging na onze aankoop na 2 maanden ineens gesloten was,was voor ons een teleurstelling.Wij hadden in Waalre gekocht,maar geen bericht gekregen dat ze zouden gaan sluiten.Dus stonden wij ineens voor een gesloten deur!! Waalre was voor ons dichtbij,vandaar dat we bij matra biker onze aankoop hadden gedaan.Dit vonden wij geen goede service ,wat wij ook gemeld hebben.Maar op heden geen antwoord hierop ontvangen.Dus voor event. Reparatie moeten wij in de toekomst haal en breng kosten betalen.Wat voor ons in een ander geval makkelijker was geweest om
" eventjes" 2 km. Verder de fietsen zelf te kunnen brengen.Daarom zijn wij teleurgesteld .

F
Was deze beoordeling nuttig? 4 2
Reageer op deze review

Zééér slechte zaak

Beoordeling 
 
1.0

Slechte ervaring.
Ik ben het helemaal met de vorige revieuw van Patricia eens.
Ik had een ondeugdelijk product (racefiets) volgens ConsuWijzer dus inderdaad ook recht op mijn geld terug.
Daar doen ze niet aan zeiden ze wel aan tegoedbonnen.
Wat een onzin voor €600 aan tegoedbonnen.
Uiteindelijk na een brief gestuurd te hebben met "ontbinding koop" overeen gekomen dat ik toch mijn geld terug zou krijgen.
Maar ze haalden hier wel 25% vanaf.
Wat ik ècht schandalig vond.
Makkelijk verdient van Matra Bike €150 winst.
En ik €150 verlies voor een fiets waar ik nog geen 13 km. mee gefietst had.
Omdat hij in 3 maanden tijd 3 keer gemaakt was 1 keer viel de trapper inclusief crank eraf 2e keer ging de trapper weer los en de versnellingen werkten voor de 3e keer nog steeds niet goed.
Dus mensen kijk uit voor u hier iets koopt.
Voor mij nooit meer een fiets van Matra Bike.

C
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
4.3

Slecht slecht slech. Accu eerste Keer opgeladen maar accu was met defect, bekend tijd was over hun wil niet de fiets terug en nu is al twee week accu is voor reparatie gegaan maar nog niks gehoord. Waarom krijg ik gewoon een nieuw accu. Zonde voor mijn geld.

D
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Ebike

Beoordeling 
 
9.5

Uitstekende elektrische fiets voor een heel schappelijke prijs. Goede service

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Dik tevreden Matrabike!

Beoordeling 
 
10.0

Rometfiets bestelling ging vlot levering op tijd. Helemaal happy! Bedankt Matrabike.

Besteld product
 • Romet
 • Axa
C
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

1 keer maar nooit weer

Beoordeling 
 
4.0

In september een e bike gekocht voor mijn dochter. Op advies van matra bikes . een fiets uitgezocht die aan onze wensen voldeed. Maar helaas. de fiets houd er na 20 km al mee op( volgens Matra kan de fiets 120Km) nu weet ik dat dit onder de meest gunstige omstandigheden is , maar 20 km is wel heel weinig. Na bijna smeken voor service een nieuwe accu gekregen. Dit bleek niet de oplossing. Ze wilde de fiets wel controleren maar dan moesten wij de retourskosten zelf betalen.. wederom w weken verder eindelijk de fiets opgehaald. (kosten wel betaald door Matra. Wederom weer een fiets terug gekregen die niet functioneerde. Het proces maar weer herhaald . Weer een fiets terug gekregen die niet normaal functioneert inmiddels valt het display uit. Het is nu bijna maart en nog geen oplossing. Matra reageert slecht op onze mail .
en gaat erg slecht met onze klacht om en het hele proces duurt erg lang.. Ze hanteren algemene voorwaarden , maar vergeten dat de wet boven de algemene voorwaarden staat. Ik houd helemaal niet van reviews geven, maar zij vragen erom . Mijn 2 andere kinderen moeten straks ook een nieuwe fiets. Maar ik ga gewoon weer naar de plaatselijke fietsboer.

L
Was deze beoordeling nuttig? 7 0
Reageer op deze review

Bedenk voordat je hieraan begint

Beoordeling 
 
4.0

Wat een schandalig bedrijf. Zo veel negatieve ervaringen dat ik niet eens weet waar te beginnen. Eerst het materiaal. Mijn moeder heeft een fiets besteld van het merk Votani. Heeft het ongeveer 10 minuten gedaan, daarna niks meer. Is hij opgehaald en gemaakt, wat nog redelijk snel ging, maar daarna heeft hij het weer 1 keer gedaan voordat hij er definitief mee kapte. Na lang over een weer soebatten en onderhandelen mocht ze een andere fiets uitzoeken die dan omgeruild zou worden. Dat is nu ruim 5 weken geleden, en er is nog altijd niets gebeurt. Die fiets is het enige wat mijn moeder van 83 nog een beetje mobiel houd, maar het interesseert ze helemaal niets. Zodra de centen binnen zijn is het gebeurd met de service, dat is zo'n beetje het motto daar. Ik heb al weet ik hoeveel keer gebeld en sorry gehoord, maar nog steeds geen fiets die het doet. 2 maanden na betaling nog steeds geen deugdelijke fiets in de schuur. De schuur staat alleen maar vol meer sorry's.

V
Was deze beoordeling nuttig? 6 2

Patricia op 13 April 2019

Heel erg herkenbaar. Schandalig slecht.
Zodra de centen binnen zijn is het gebeurd met de service, dat is zo'n beetje het motto daar.

Reageer op deze review

Stokvis E-city N7 e-bike met gebreken geleverd (met een vering voorvork)

Ebike betaald op 10 nov.2018. Geleverd eind november 2018 dus na weken.
De ebike wiebelt naar alle kanten. Kon de oorzaak na weken niet vinden. Bleek dat er aan de ene kant een vering ontbreekt terwij de andere kant het wel heeft. Sedert 23 jan.2019 staat de fiets voor reparatie. Matrabike weigert te repareren. Zij vinden dat de fiets aan alle eisen voldoet. Het is levensgevaarlijk om op zo'n fiets te fietsen.
Vraag rond €200,00 euro voor een nieuwe vork met aan beide kanten veringen.
Telefonische afspraken worden niet nagekomen en op klachten reageren zij zelf niet.

I
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review

WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL

Beoordeling 
 
1.0

WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Je koopt een fiets bij MATRABIKE en daar wordt een accu bij geleverd waarmee je iets van 100 km. mee zou kunnen rijden.
Na een aantal keren volledig opladen blijft de fiets na zo'n 40 km. aangeven dat de accu bijna leeg is.
Vrij snel de accu met bijbetaling omgeruild voor een accu die voor 140 km. geschikt zou zijn.
Als ik met deze accu in de stand 3 (Maximaal 6 standen) 90 km. haal mag ik blij zijn, maar dan moet ik wel zo hard meetrappen alsof ik op een niet-electrische fiets rijd.
Het stuur gaat herhaaldelijk na een paar weken los zitten. Een los stuur rijdt niet lekker, dus altijd gereedschap bij me om het weer vast te zetten.
Omdat ik in die zomer van 2017 mijn fiets niet lange tijd in de werkplaats van MATRABIKE wil hebben staan, vraag ik of ik hem in de winter mag brengen. Dat was geen probleem, tenslotte had ik 2 jaar garantie.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
In februari 2018 de fiets afgeleverd bij MATRABIKE inclusief een briefje met de mankementen.
De fiets zou normaal na 1 week weer terug zijn, maar er waren zieken in de werkplaats dus het zou wel anderhalve week kunnen duren.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Na haast 4 weken gebeld om te vragen hoe het staat met de fiets.
Er zijn wat kleine reparaties uitgevoerd en er is een nieuwe accu besteld. Op die accu is het wachten.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Een paar dagen later word ik gebeld met de mededeling dat de fiets klaar is.
Het stuur is met locktite vast gezet. Nu maar hopen dat het in de goede stand voor mij staat.
Ik moet wel iets van 110 Euro meenemen want er zijn nieuwe binnen- en buitenbanden op gezet.
Ehhh, er is toch 2 jaar garantie?
Ja, maar de banden waren versleten en op slijtage zit geen garantie.
Ik heb helemaal niet gevraagd om nieuwe banden, alleen zat er vanaf het begin dat ik de fiets kocht een bobbel in een band.
In de werkplaats vond men het nodig dat de banden vernieuwd moesten worden.
Wel heel erg vreemd dat fietsbanden binnen 1 jaar al zo versleten zijn dat ze vervangen moeten worden.
Mijn collega zal u morgen terugbellen.
Prima, daar wacht ik op. Maar met welke melding hij ook komt, ik betaal niks.
Een dag later werd ik gebeld dat het toch gratis is. Was een foutje van de werkplaats.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
De hele zomer lekker gefiets, maar niet meer dan 60km. per dag omdat de accu dan weer opgeladen moest worden. Deze accu lijkt dus nog minder dan de oude.
Ik had geen zin om de fiets in de zomer weer weken kwijt te zijn dus wilde ik wachten tot de winter om hem naar Apeldoorn te brengen.
Maar in oktober had ik de fiets aan de stroom staan en na een uurtje of twee sloegen de aardlekschakelaars van het huis door. Alles donker. Geprobeerd de schakelaars om te zetten, maar die bleven doorslaan. Nadat ik de stekker van de oplader van de fiets uit het stopkontakt haalde bleven de aardlekschakelaars wel aan. Mijn conclusie: Oplader kapot, dus nu moet de fiets vervroegd naar Apeldoorn.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Op 27 oktober de fiets afgeleverd en mijn verhaal gedaan. Met twee weken zou die weer klaar zijn. Haast 4 weken later, op 22 november, word ik gebeld met de mededeling dat de fiets in orde is en dat ze niets hebben kunnen vinden. Zelfs zou er met de oplader niets aaan de hand zijn.
Ik heb mijn ongenoegen geuit en nu wordt er een rapport opgevraagd bij de werkplaats. Ik zal teruggebeld worden. Ben benieuwd.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Op 14 december word ik gebeld met de mededeling dat de fiets in orde is en dat er op het rapport staat dat het btw-tarief aangepast is. De reparatie zou gratis zijn, dus waarom dan het btw tarief aangepast is begrijp ik niet. Verder stond er niets in het rapport. De verkoper is een aardige man, maar hij weet verder niets zinnigs te vertellen. Hij probeert of er morgen iemand van het hoofdkantoor of van de werkplaats mij kan bellen. Maar morgen is het zaterdag. Ben weer benieuwd.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Op 20 december word ik gebeld door de werkplaats. De goede man vindt het vreemd dat ik 140 km met die accu zou moeten kunnen rijden. Dat is onmogelijk met die accu. Maar hij is er wel voor verkocht. Met een zwaardere accu zou ik misschien wel 90 km. kunnen halen. Ik stel voor dat ze dan mijn accu omruilen voor een zwaardere zodat ik wat meer in de richting kom van wat ik graag wil. De man gaat voor me aan de slag. Ben weer benieuwd.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Op 13 januari vond ik het weer erg lang duren en heb het filiaal gebeld. Fiets blijkt nog steeds in het filiaal te staan en er is nog niks aan gedaan. Niets bekend over het vervangen van de accu door een zwaaardere. De verkoper zal de werkplaats een mailtje sturen met de vraag of ze mij weer willen bellen.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Op 17 januari had ik er genoeg van. Ben niet door de werkplaats gebeld. Heb de fiets opgehaald, wel even gekeken of de acculader het wel deed. Maar natuurlijk nog wel die accu waarmee ik nog veel te weinig kilometers kan rijden. Wel is er door MATRABIKE een klacht ingediend bij trustpilot.nl over mijn review. Daar maakt het hoofdkantoor zich dus wel druk om, maar contact opnemen met de klant, nee, ho maar.
WAT EEN RARE GARANTIE BIJ MATRABIKE.NL
Beleving door Marcel Penders
Op de website van Matrabike staan ook reviews van Trustpilot, maar alleen de positieve. En dat mag van Trustpilot. Ik begrijp er echt niks van.

Besteld product
Elektrische fietsen
MP
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

Marcel Penders op 23 Januari 2019

Op 22 januari werd ik dan eindelijk gebeld met de mededeling dat er gezocht gaat worden naar een zwaardere accu. Dat zou met ongeveer een week geleverd moeten kunnen woden.

Marcel Penders op 02 Februari 2019

Eindelijk heb ik dan nu op 2 febr. een nieuwe accu ontvangen.

Goran op 16 September 2019

Ik heb twee fietsen in Waalwijk gekocht. Zwaardere accu's voor 100 euro meerprijs. Wat ik gekregen heb, is hetzelfde accu. Maar heren hebben een sticker voor zwaardere accu geplakt,zo dom dat ze sticker van fabrikant hebben laten opzitten. Oplichterij in mijn ogen. Ik ben naar Matra geweest en originele sticker laten zien. Nu is wachten op originele accu. Ongelooflijk dat ze met klanten zo omgaan. Zo jagen ze klanten weg,fiets is goed maar service laat aan wensen over. Met andere worden HEEL SLECHT!!!!

Reageer op deze review

Nog steeds geen fiets

Beoordeling 
 
4.8

Heb 18 december een fiets besteld.
Snap het niet echt een goede tijd met de feestdagen.
Maar vanwege een spierziekte heb ik een elektrische fiets nodig.
Maar heb hem nog steeds niet het is nu al 14 januari.
Meerdere keren klantenservice gebeld.
Maar geven steeds het zelfde antwoord.
Dat mijn fiets nu wordt klaar gemaakt.
En dat ze terug gaan bellen als ze meer informatie hebben.
Maar ze bellen niet terug.
Zit er erg over te twijfelen om de fiets te annuleren en op zoek naar een andere fiets op een andere site.

Heb je net zo als mij vanwege een ziekte snel een fiets nodig.
Hier niet kopen.

T
Was deze beoordeling nuttig? 3 3
Reageer op deze review

Goede verkoper

Beoordeling 
 
8.0

We hadden ons vaker georienteerd bij andere aanbieders, maar we werden bij deze verkoper Metahan zo goed geinformeerd en hij nam de tijd om alles goed uit te leggen. Hij was geen pusher, en deed alle moeite om zadel meerdere keren ook op andere fietsen aan te passen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Uitstekende service

Beoordeling 
 
10.0

Voor mijn zoon een mooie elektrische fiets gekocht (Stokvis e-city elegance deluxe) voor naar de middelbare school. 14km heen en 14 terug. Na een paar maanden kreeg hij een flinke regenbui en deed de ondersteuning raar (maar 1 stand beschikbaar, plotseling aan/ uit, en snelheid stond vast op 24km/h). Gebeld met hoofdkantoor (Raimond) en uitgelegd dat wij dagelijks afhankelijk zijn van de fiets en dat het probleem waarschijnlijk in de display zat (vocht zichtbaar). Alhoewel er een flinke wachttijd was kon ik bij uitzondering dezelfde dag nog langskomen voor een nieuwe display. Ze hebben deze in de werkplaats vervangen terwijl ik wachtte. De reparatie viel binnen de garantie en de fiets deed het weer als vanouds. Bij deze nogmaals hartelijk dank voor het flexibele meedenken en de uitstekende service!

H
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

imambaks op 09 Februari 2019

Stokvis E-city N7 e-bike gekocht bij Matrabike begin november 2018.
Het stuur wiebelt tijdens het fietsen. Uiteindelijke blijkt het dat er een vering in de voorvork aan de ene kant ontbreekt. Dus een product met gebreken gekocht. Matrabike weigert de repareren. Zij vinden dat de fiets aan alle vereisten voldoet. Deze fiets is levensgevaarlijk om erop te fietsen aangezien je tijdens het fietsen voelt alsof het stuur los zit.
Tot heden geen profijt van deze fiets gehad. Fiets ligt nog steeds bij Matrabike voor reparatie.
Zij vertellen het niet wie de fabrikant is. Dus??? uitkijken bij hun.

Reageer op deze review

Slechte service

Service 
 
1.0

April 2016 heeft mijn vader bij matrabike in hoofddorp een electrische fiets gekocht, hij is bejaard en fietste er sproradisch mee wel laadde hij de accu zoals in het onderhoudsboekje netjes op. Na 2 jaar heeft hij de fiets aan mijn (dochter)gegeven omdat hij zich toch onzeker voeld op zo een snelle fiets. Augustus 2018 viel plots de accu uit en heb ik de fiets 16 aug., ter reparatie aangeboden bij matrabike. Na 5 weken niets gehoord te hebben ben ik gaan informeren waarom het zolang duurde (vakanties blabla) na 6 weken 7 weken ben ik weer gaan vragen, ondertussen gemaild met klantenservice en gebeld met de klantenservice ik zou worden terug gebeld, dat is nooit gebeurd. Wel werd ik net gebeld met de mededeling dat de accu stuk is en er ern nieuwe op moet a 400 euro, en of ik snel wilde beslissen want ze hebben een enorm tekort aan accus en als ik hem niet wil kunnen ze er een ander gelukkig mee maken ( zelf doen ze 8 weken over het doormeten van de accu) en ik mocht niet even nadenken of ik de rparatie wel of niet wilde laten uitvoeren. Heb uiteindelijk nee gezegd als deze accu weer net zo goed is als degene die erop zat n als de service dan sla ik over. En oh ja of ik wel rekening wilde houden met de onderzoekskosten van de accu.

G
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review

Slechte reparatie service

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb twee jaar geleden een e bike gekocht bij Matrabike,Prima fiets! Afgelopen augustus de fiets weggebracht bij filiaal in Rijswijk voor een onderhoudsbeurt,De verkoper vertelde mij dat het iets langer dan normaal zou duren wegens vakantie,Had ik alle begrip voor.Na drie weken gebeld met het reparatie service in Waalwijk.Volgens hun stond de fiets net bij hun,En heeft hij dus al die tijd in Rijswijk gestaan.Ik zei k heb die fiets zo snel mogelijk nodig! Na vijf weken weer gebeld kreeg ik het bericht dat het tussen de 350 en 400 euro ging kosten,volgende dag terug gebeld om akkoord te geven,Ze gingen hem repareren Zeiden ze.Na zeven weken weer gebeld waar mijn fiets bleef,Toen was er nog niks gebeurd aan mijn fiets.Ik heb de fiets per direct terug laten halen uit Waalwijk, dezelfde middag naar een fietsenmaker gebracht,Hij was de volgende dag
Gerepareerd voor 160 euro!!! Gewoon oplichters zijn het ik zou niemand aanraden om daar wat te kopen en zeker niet te laten repareren.

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Koop hier nooit iets

Beoordeling 
 
3.7

Heb de fiets in july 2017 gekocht in mei 2018 zitten er scheuren in de velg.
hij gaat ter reparatie en laat hem een beurt geven vanwege doortrappen van de ketting.
Afspraak dat de fiets binnen 10 dagen retour zou zijn.
dit werd vijf weken.
Bij terugkomst is er een andere velg om het achterwiel gegaan. aan de andere klachten was niets gedaan maar wel 89 euro voor betaald.
Binnen twee weken zit er een enorme slag in het achterwiel weer weg nu wordt de beurt alsnog gegeven.
Na weer een maand komt de fiets terug.
Na twee keer fietsen klapt er al weer ween spaak uit. weer retour voor een paar weken.
Kreeg vorige week een belletje dat hij gehaald kon worden.
In de winkel voel ik aan de spaken en kan ze allemaal meer dan een centimeter indrukken terwijl het voorwiel de spaken goed onder spanning staan .
Het is een groot circus bij Matrabike.
Ga dit ook in de media melden

T
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Goran op 17 September 2019

Hallo Ton,ik weet niet of je dit leest. Maar ik ben heel benieuwd of je iets met media gedaan hebt en of dat zin heeft. Ik heb ook nare ervaringen met met Matra, en als ik niet geholpen word ben ik ook van plan stappen te nemen M.vr.gr. goran

Reageer op deze review

Reparatie fiets

Service 
 
1.0

Al bijna 3 weken staat mijn fiets voor reparatie in Waalwijk. Alleen voor nakijken en doormeten van de accu. Op 1 september willen wij met deze fiets op vakantie. We hebben al gebeld maar krijgen geen voorrang. Wachten nog 1 dag. Dan waarschijnlijk fiets met kapotte accu weer ophalen. Fiets is 2,5 jaar oud. Zou het nog normaal moeten doen. Slechte service!!

GM
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Wachten op nodige documenten

Beoordeling 
 
6.3

Beste

15 juni heb ik een speed pedelec gekocht bij matrabike en ze zouden de week erop (de week van 18-22 juni) het gelijkvormigheidsattest of de roze papieren opsturen naar mijn adres. Na enkele telefoontjes en mailtjes komt er schot in de zaak. 26 juni had ik er nogmaals een berichtje gestuurd en vroegen ze mijn framenummer dus dacht ik dat ik enkele dagen max 1 week later de papieren wel zou aan krijgen helaas niks. Terug een mailtje gestuurd voor te laten horen dat ik ze nu vrijdag te laatste in mijn brievenbus wil hebben of dat ik anders de nodige instanties zou contacteren.
Vandaag telefoon, begin van deze week (maandag 2 juli) zijn de papieren aangevraagd bij de Belgische douane. Dit kan nog enkele dagen tot enkele weken duren. Ze gaan mij contacteren dat matrabike de papieren hebben dan kan ik ze bij de winkel gaan ophalen.
Fiets kopen = 1,5 maand a 2 maanden later met rijden
Scooter kopen = dezelfde dag nog rijden want daar krijg je al de papieren bij aankoop erbij.
Ik vind het knap dat ze de fietsen thuis leveren maar aan het papierwerk moet nog serieus worden bij geschaafd

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Miskoop

Beoordeling 
 
2.0

Veel problemen met aangekochte elektrische fiets. Slot van accu ging meermaals stuk. Garantie is volgens Matrabike niet van toepassing. De levering van een nieuw slot voor de accu kost 3 weken. De kosten zijn voor rekening van de klant. Ik zal hier nooit meer een fiets kopen.

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Matrabike informatie

Algemene informatie

Merken
 • Montego
 • Ideal Bikes
 • Cross
 • Gepida
 • Cross Ebike
 • Ferrini
 • BeOne
 • Shockblaze
 • Grace Ebike
 • Girandola
 • Silent Force
 • Steppenwolf
 • Stokvis fietsen
 • Tulp fietsen
Productgroepen
 • herenfietsen
 • damesfietsen
 • kinderfietsen
 • fietsen
 • omafietsen
 • racefietsen
 • mountainbikes
 • moederfietsen
 • transportfietsen
 • elektrische fietsen
 • vouwfietsen
 • jongensfietsen
 • meisjesfietsen
 • fiets accessoires
 • opafietsen
 • stadsfietsen
 • speed pedelecs
 • hybride fietsen
Levertijd
1 werkdag, indien op voorraad en besteld voor 15.00 uur
Verzendkosten
Alle fietsen worden gratis bezorgd
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • Bankoverschrijving
 • Mister Cash
 • contant bij afhalen
 • pin in onze winkel
 • Verzending onder Rembours
Telefoonnummer
0416 - 324 012