Matrabike reviews

www.matrabike.nl
 
6.5 (68)
Matrabike

MATRABIKE is al meer dan 25 jaar het voordeligste adres voor uw fietsplezier. Matrabike is gestart in 1991 met een kleine groep enthousiaste fietsliefhebbers en is nu uitgegroeid tot een team van meer dan 50 fietsspecialisten. Het Matrabike fietsspecialisten team staat voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van uw fiets. Matrabike helpt u graag online via matrabike.nl, maar natuurlijk ook in één van de 9 winkels in Nederland en Belgie. Matrabike verkoopt ruim 20 duizend fietsen op jaarbasis en is daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. U mag bij Matrabike dus altijd rekenen op de scherpste en de voordeligste prijzen.

Prijzen Matrabike

De ontzettend scherpe prijzen van Matrabike variëren van € 89,- voor een kinderfiets tot € 2999,- voor een elektrische fiets. U rijdt trouwens al een elektrische fiets vanaf €799,- inclusief 2 jaar garantie, daarmee is Matrabike absoluut de een zeer voordelige fietsenwinkel op dit gebied.

68 Matrabike reviews

 
(27)
 
(12)
 
(4)
 
(8)
 
(19)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

bespottelijk hoge reparatiekosten

Beoordeling 
 
5.0

Fiets op zich voordelig in de aanschaf, bij mij ging de levering gelukkig wel goed!
Haalde de fiets op uit winkel Hoofddorp.
Maar als er schade aan je fiets is (of accu uitgelezen moet worden), moet hij naar Waalwijk. Daar begint de ellende, gelukkig wilde ik eerst weten hoe veel het mij zou gaan kosten. De offerte was zo bespottelijk hoog dat ik de fiets terug liet komen. Gi8ng ermee naar mijn eigen fietsenmaker liet precies maken wat Matrabike ook al wilde doen! Matradike stuurde een offerte van 500,- euro, Ottobike (eigenfietsenmaker) repareerde alles netjes en rekende 45,- euro!!!!!!!! Dat is wel een schandalig groot verschil!!!
DUS MIJN ADVIES LAAT JE FIETS DAAR NIET MAKEN!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zwaaien naar je geld

Beoordeling 
 
1.0

31 december 2019 heb ik een fiets besteld en betaald. Gelijk daarna heb ik de bestelling geannuleerd. Tot nu toe heb ik meerdere keren met de klantenservice gebeld. Het wordt elke keer beloofd dat het geld "volgende week" teruggestort wordt. Op 21 januari 2020 is het nog niet gebeurd, terwijl ze op hun website beloven dat ze binnen 14 dagen terugbetalen. Bestelling heb ik gelijk geannuleerd, fiets was nooit verzonden. Als je nog moet wachten op een retour, kan ik het misschien nog enigszins begrijpen. Maar dit kan gewoon niet. Ik was van plan om de fiets later dit jaar opnieuw te bestellen, maar dat wordt hem niet meer.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Niet doen! Ellendige firma, zeer slechte service.

Beoordeling 
 
1.0

Bespaar uzelf een hoop ellende en bestel NIET bij Matrabike. Wij hadden een fiets besteld voor Sinterklaas. Ruim twee weken later was deze nog niet geleverd. Ik heb één keer een hele dag en twee keer een middag tevergeefs thuis zitten wachten op een fiets die maar niet kwam. Telkens moeten bellen, standaard reactie dat ik teruggebeld zou worden wat Matrabike vervolgens nooit deed. Afspraken komt Matrabike niet na. Uiteindelijk heb ik de bestelling moeten annuleren omdat wij op vakantie gingen en Matrabike wederom zich niet aan de afspraak hield de fiets te bezorgen. Daarna weer twee keer moeten bellen en vier weken moeten wachten om mijn geld terug te krijgen. Doe uzelf dus een plezier en bestel NIET bij Matrabike.

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bad bikes

Beoordeling 
 
1.0

Worst experience ever! E bike has broke down already three times within 6 months, meaning that i every now and then i have to pay for transport costs to have it fixed! Terrible customer service!

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zeer slechte service!

Service 
 
1.0

Mijn fiets is sinds 2 oktober in reparatie en we zijn nu 25 november en nog steeds is mijn fiets niet terug thuis!!!! Al verschillende keren getelefoneerd en dan zeggen ze volgende week is hij klaar Mevrouw!!Voor zo een firma zo een service geven aan de klanten is geen reclame!...Wat ik ook niet meer ga doen is reclame maken wat ik voorheen wel deed ,in tegendeel!

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Reparatie fiets

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb net mijn fiets opgehaald bij matrabike . Er waren een paar dingen niet goed waaronder de motor . Hij is volledig gemaakt nieuwe motor . Ben echt heel erg tevreden

SV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Nooit meer matrabike

Op 25 augustus een E bike besteld bij matrabike, 995 euro betaald.
Na 2 dagen bericht dat de levering vertraagd was.
Na nog eens 2 dagen bericht dat de fiets niet geleverd kon worden, in overleg kon er een andere fiets uitgezocht worden.
Echter, voor die prijs kon matrabike geen e bike leveren, dan moest er 300 a 400 euro bij.
Lokkertjes dus van de firma Matrabike, om de klant met aantrekkelijke prijzen binnen te halen, matrabike wist vantevoren dat aangeboden fiets niet kon worden geleverd voor die spotprijs.
Mijn besluit was dan ook om van de aankoop af te zien en wilde mijn geld terug.
Hiervoor moest ik online een herroepingsformulier invullen, ik kreeg snel daarna bericht van Matrabike bericht dat het geld zo snel mogelijk terug gestort zou worden.
Na een week maar eens gebeld met Matrabike, antwoord: wij weten niet wanneer u uw geld terug krijgt.
Na een aantal dagen nog eens gebeld, weer geen antwoord wanneer ik mn geld terug kreeg.
Daarna nog een aantal keren moeten bellen, na lang aandringen kwam het antwoord eruit, het kon wel 3 weken duren voordat ik mn geld terug zou krijgen !
Ik heb nu na 4 weken mijn geld nog niet terug van Matrabike !
Gelukkig heb een rechtsbijstandverzekering, die heeft het uiteindelijk moeten regelen mijn geld terug te krijgen.
Mijn advies: ga niet in zee met dit soort bedrijven, zeer onbetrouwbaar, als je eenmaal betaald hebt kunnen ze met je doen wat ze willen.

Nooit meer Matrabike !

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Wat een afknapper dit bedrijf

Beoordeling 
 
3.5

Wat een afknapper dit bedrijf. Voor 15.00uur besteld, volgende werkdag in huis is een loze belofte, Na bestelling van de Vogue Elite Plus N8 een mail van Matrabike met de zin '' Binnen enkele dagen ontvangt u opnieuw bericht over de verwachte levertijd ''. maar heb wel een dag vrij moeten nemen Ze weten dus niet met al hun 9 winkels wanneer ze een fiets kunnen leveren. Wacht wel af en met mij me dochter teleur gesteld op haar oude fiets.

en morgen op wat meer sites zetten want zo ga je niet met mensen om.

B
Was deze beoordeling nuttig? 8 1

Diny maas op 14 September 2019

Hoi. Ook ik zit al sinds vorige week vrijdag te wachten, en nog geen bericht wanneer hij wel bezorgd. Voorlopig al 9 dagen. Ondanks de woorden volgende dag in huis. Ben woest. Zou met een groep bejaarde gaan fietsen, dus gaat helaas niet door. Ben echt woest.

Reageer op deze review

Verhuisd

Wonende in Eindhoven,en Matra bike vestiging in Waalre,was voor ons de reden om 2 e bikers te kopen,omdat dat dichtbij was.Over de fietsen zijn wij uiters tevreden.Maar dat de vestiging na onze aankoop na 2 maanden ineens gesloten was,was voor ons een teleurstelling.Wij hadden in Waalre gekocht,maar geen bericht gekregen dat ze zouden gaan sluiten.Dus stonden wij ineens voor een gesloten deur!! Waalre was voor ons dichtbij,vandaar dat we bij matra biker onze aankoop hadden gedaan.Dit vonden wij geen goede service ,wat wij ook gemeld hebben.Maar op heden geen antwoord hierop ontvangen.Dus voor event. Reparatie moeten wij in de toekomst haal en breng kosten betalen.Wat voor ons in een ander geval makkelijker was geweest om
" eventjes" 2 km. Verder de fietsen zelf te kunnen brengen.Daarom zijn wij teleurgesteld .

F
Was deze beoordeling nuttig? 5 2
Reageer op deze review

Zééér slechte zaak

Beoordeling 
 
1.0

Slechte ervaring.
Ik ben het helemaal met de vorige revieuw van Patricia eens.
Ik had een ondeugdelijk product (racefiets) volgens ConsuWijzer dus inderdaad ook recht op mijn geld terug.
Daar doen ze niet aan zeiden ze wel aan tegoedbonnen.
Wat een onzin voor €600 aan tegoedbonnen.
Uiteindelijk na een brief gestuurd te hebben met "ontbinding koop" overeen gekomen dat ik toch mijn geld terug zou krijgen.
Maar ze haalden hier wel 25% vanaf.
Wat ik ècht schandalig vond.
Makkelijk verdient van Matra Bike €150 winst.
En ik €150 verlies voor een fiets waar ik nog geen 13 km. mee gefietst had.
Omdat hij in 3 maanden tijd 3 keer gemaakt was 1 keer viel de trapper inclusief crank eraf 2e keer ging de trapper weer los en de versnellingen werkten voor de 3e keer nog steeds niet goed.
Dus mensen kijk uit voor u hier iets koopt.
Voor mij nooit meer een fiets van Matra Bike.

C
Was deze beoordeling nuttig? 9 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Matrabike informatie

Algemene informatie

Merken
 • Montego
 • Ideal Bikes
 • Cross
 • Gepida
 • Cross Ebike
 • Ferrini
 • BeOne
 • Shockblaze
 • Grace Ebike
 • Girandola
 • Silent Force
 • Steppenwolf
 • Stokvis fietsen
 • Tulp fietsen
Productgroepen
 • herenfietsen
 • damesfietsen
 • kinderfietsen
 • fietsen
 • omafietsen
 • racefietsen
 • mountainbikes
 • moederfietsen
 • transportfietsen
 • elektrische fietsen
 • vouwfietsen
 • jongensfietsen
 • meisjesfietsen
 • fiets accessoires
 • opafietsen
 • stadsfietsen
 • speed pedelecs
 • hybride fietsen
Levertijd
1 werkdag, indien op voorraad en besteld voor 15.00 uur
Verzendkosten
Alle fietsen worden gratis bezorgd
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • Bankoverschrijving
 • Mister Cash
 • contant bij afhalen
 • pin in onze winkel
 • Verzending onder Rembours
Telefoonnummer
0416 - 324 012