vd.nl reviews, beoordelingen en ervaringen

www.vd.nl
 
3.9 (2)
V en D

2 vd.nl reviews

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

lucht shoppen

Beoordeling 
 
1.5

Eindelijk iets op voorraad in de sale maar de vreugde was van korte duur!
Besteld en betaald en op maandag een mail dat de schoenen waren uitverkocht!
Het kan dus maximaal 14 dagen duren eer ik mijn geld terug heb!

Ik wil per direct mijn geld retour en geen flut waardebon voor een gratis levering, ik wil niets meer online bestellen met zo'n service!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.3

Hoi,

De webshop VD.NL is erg makkelijk te gebruiken en alle producten welke in de Vroom en Dreesman filialen te koop zijn kun je ook online in de webshop kopen.

Ik heb er nu 3 keer wat besteld (beddengoed, kleding en sieraden) en dat ging volgens verwachting. netjes thuis afgeleverd en keurig op tijd.

Met vriendelijke groet,

Lisa

LB
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Summer1212 op 04 November 2013

ZEER ZEER SLECHT
25 oktober een bestelling voor de jurk gedaan. Vervolgens via de mail doorgekregen dat het pakket op deze dag is verzonden. Volgens de website levering binnen 1 dag. Zaterdag de gehele dag uitgekeken naar de jurk (pakket). Maandag via track en trace zag ik tot mijn verbazing dat het pakket op 26 oktober door selectvracht is geleverd wat dus niet het geval is. Direct heb ik telefonisch contact met selectvracht opgenomen die mij doorverwezen naar vroomendreesman. V&D gebeld, die vertelde mij dat, ondanks dat het pakket op geleverd staat het zou kunnen zijn dat het pakket is ingescand maar nog niet bezorgd. Ik moet nog 2 dagen wachten. Voor de zekerheid de volgende dag wederom gebeld, weer konden ze mij niets zeggen. Moet echt nog geduld hebben, het pakket wordt waarschijnlijk voor vanavond 9 uur bezorgd. Woensdag weer gebeld, en weer wordt ik aan het lijntje gehouden. Ik zou door selectvracht worden gebeld. Vrijdag nog steeds geen reactie van selectvracht. Dus weer naar de v&d gebeld, moet nog steeds geduld hebben. Mijn geduld is inmiddels op. Het moet toch een kleine moeite zijn om op maandag naar selectvracht te bellen om te checken wat er met het pakket is gebeurd, alles ligt dan voor de bezorgers nog vers in het geheugen waardoor er wellicht een mogelijkheid is om te kijken wat er mis is gegaan. Zoveel telefoontjes (18 ct p/m) en alle frustraties de werkwijze van V&D, dit moet toch eenvoudiger kunnen. De 1e keer dat ik hier via de webshop heb besteld, en voor mij de laatste keer. Volgens de telefoniste wordt het netjes opgelost, hoe is dit mogelijk, de jurk is inmiddels uitverkocht, en alle frustraties krijg ik kado. V&D neem sneller actie, zodat mensen niet in onzekerheid verkeren. Doe hier iets aan!!!!!
We zijn inmiddels 1 1/2 week verder, weer contact gehad met v&d, wederom moet ik wachten op selectvracht. V&D houdt zich niet aan de afspraken, onderneemt geen enkele actie om het pakket te achterhalen. DENK NA VOOR JE IETS BESTELD, JE BENT AAN DE GODEN OVERGELATEN ALS ER IETS MIS GAAT!!!!

lucienne op 04 November 2013

Het fijne van de webshop is dat je er ook voor kunt kiezen om de artikelen bij een filiaal af te halen.

Kopen in een filiaal is natuurlijk wel veel sneller; het kan soms wel even duren voordat het product er is als het via de webshop gekocht hebt. Heb je snel een kadootje nodig dan zou ik toch adviseren om zelf maar naar de winkel te gaan.

Reageer op deze review

vd.nl informatie

V&D, ooit Nederlands grootste (offline) warenhuis, is terug van weggeweest. Het oude vertrouwde V&D assortiment, bestel je nu eenvoudig online op VD.nl.

Heb je wel eens wat besteld bij vd.nl? Is vd.nl betrouwbaar? Deel je ervaringen!

Algemene informatie

Telefoonnummer
020 - 225 11 75 (lokaal tarief)
Verzendkosten
Gratis bezorging vanaf € 20,- | Gratis retour
Levertijd
Varieert per product
Productgroepen
  • Elektronica
  • Gezondheid
  • Sport
  • hobby
  • Damesmode
  • herenmode
  • Beauty
  • Huis & Tuin
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (222)
Wehkamp reviews
 
3.9 (358)
bol.com ervaringen
 
3.6 (259)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)