Details van de beoordeling

Wehkamp reviews
Warenhuizen

De Wehkamp aflevering "service"

Beoordeling 
 
3.8

Na een aantal aflevering drama's met Wehkamp en veel excuses en we gaan het beter doen beloftes van Wehkamp toch die gok genomen en op goed vertrouwen en gedane beloftes weer besteld bij Wehkamp.
Foute boel dus, beloofde aflevertijden bij lange na weer niet gehaald (twee keer achter elkaar) door koeriersbedrijf DHL.
Ik begrijp inmiddels dat het staat voor "Doorgaans Heel Laat" .
Wehkamp kan nog beter zaken gaan doen met koeriersbedrijf KGN (Komt Gewoon Niet).
Dan weet de klant tenminste wat hem/haar te wachten staat. De logistiek blijkt niet erg logisch te zijn daar bij Wehkamp/DHL. Beloof de mensen NIET een tijd en dag en zet gewoon op je website dat je je best doet het binnen een maand af te leveren. Dat is een gemakkelijker (en misschien wel te halen) verwachtingspatroon om aan te voldoen Wehkamp.
Als het zo vaak raak is kom niet weer met het excuus van "overmacht" Wehkamp. Het heet dan gewoonte!
Wat mij betreft is het nu wel echt helemaal gedaan met Wehkamp. De ook deze keer weer bedroevende vertoning van afleveren is de laatste nagel in de Wehkamp kist. Maar weer gewoon naar de winkel of naar Bol is vanaf nu maar weer de beste optie. Dank voor de jaren dat je wel oké was Wehkamp.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteam Wehkamp op 20 Januari 2018

Goedemorgen,

Wat vervelend dat het opnieuw zo mis is gegaan en dat je niet tevreden bent over onze service.

Graag ontvangen we per e-mail een klachtomschrijving + je klantnummer zodat we deze klacht kunnen melden bij de vervoersdienst. Uiteraard kijken we ook graag na hoe we je hierin tegemoet kunnen komen.

Excuses voor het ongemak en we zien je e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review