Details van de beoordeling

fonQ ervaringen
Warenhuizen

Levertje niet correct bijna 3 maanden

Beoordeling 
 
1.0

Op 26-12 een leuk steakmes setje besteld levertje 24 uur. Volgende dag pas een bericht dat die niet voorradig is en dat de levering 2 maanden wordt uitgesteld naar 27/02. Op 27/02 weer geen product maar weer een mail, onze excuses de levering wordt verzet naar 9/03. Nog steeds niet binnen op 12/03 pas een bericht geda dat de levering pas op 27/03 zou worden verstuurd onder voorbehoud. Een levertijd van minimaal 3 maanden is zeer absurd. Voortaan moeten ze ook niet meer op de dag zelf een bericht sturen Waneer het binnen zou komen maar op tijd laten weten. Ik heb het gevoel dat ze niet goed hun best doen. Heb nog nooit een levertijd van minimaal 3 maanden gehad. Volgende keer maar bij bol.com bestellen.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

fonQ op 15 Maart 2018

Beste Doron,

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te horen dat u de door u bestelde steakmessenset nog niet heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet de service waar fonQ voor staat en welke wij proberen na te streven, maar helaas komt het wel eens voor dat de levering van een product door de leverancier wordt uitgesteld. Op dat moment informeren wij de klanten zo spoedig mogelijk. Wij begrijpen dat dit vervelend is, maar helaas zijn wij hierin afhankelijk van de leverancier.

Wij hopen de steakmessenset spoedig vanuit de leverancier te ontvangen zodat wij uw bestelling dan ook direct naar u kunnen versturen. Wij wensen u in ieder geval nog een mooie dag toe.

Met vriendelijke groet,
fonQ

Reageer op deze review