GSMwijzer reviews

www.gsmwijzer.nl
 
8.8 (121)
GSMwijzer

121 GSMwijzer reviews

 
(82)
 
(30)
 
(5)
 
(4)
 
(1)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
1 resultaten - getoond 1 - 1
Volgorde

oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Onlangs een bestelling geplaatst via GSM wijzer. Ontvangen de telefoon Sony aqua M4 (abonnement BEN) en blijkt dat deze telefoon geen bescherming op de voor- en achterkant heeft. Uiteraard toch de telefoon uitproberen, je denkt daar verder niet bij na, maar de telefoon raakt oververhit en valt telkens uit. Dus weer terug in de doos gedaan, direct contact opgenomen met GSM wijzer en wij mochten hem terugsturen volgens de DOA procedure. Schetst onze verbazing dat wij vandaag een mail ontvangen dat de telefoon ter reparatie wordt aangeboden aangezien hij beschadigd is. Toch wel knap een nieuwe telefoon, die het niet doet, beschadigd retour krijgen. Er rest ons niets anders dan te concluderen (aangezien de telefoon zonder bescherming is verstuurd naar ons, laten het plastic namelijk altijd zitten op de telefoons ter bescherming) dat wij gewoon al een gebruikte toestel hebben ontvangen. De service van dit bedrijf is zo belabberd dat wij direct de order hebben geannuleerd, zitten nog in de 2 weken wettelijke bedenktijd en het contract gaat pas op 7-7-2016 in. Sterker nog het zou mij niets verbazen als jullie zelf de beschadigingen hebben aangebracht, door jullie reactie. Ik zeg dan ook tegen iedereen....PLAATS NOOIT EEN BESTELLING VIA GSMWIJZER.NL. ZE BELAZEREN WAAR JE BIJ STAAT.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
1 resultaten - getoond 1 - 1

GSMwijzer informatie

GSMwijzer is al sinds 2000 actief met de verkoop van GSM abonnementen en telefoons via internet. Wij zijn een officieel verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken; T-Mobile, Tele2, KPN, Telfort, Vodafone, hollandsnieuwe, Simyo en Ben. U kunt bij ons ook een los toestel aanschaffen. Onze toestellen bevatten geen simlock.

Service & Levering GSMwijzer

Iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom om van onze aanbiedingen gebruik te maken. GSMwijzer.nl staat voor scherpe prijzen, een uitstekende service en een heldere, eenvoudige website. Wij streven ernaar onze bestellingen zo spoedig en nauwkeurig mogelijk af te ronden. Als het product op voorraad is en men een bestelling plaatst i.c.m. abonnement geldt een levertijd tussen de 1-3 werkdagen. Indien u een expressbestelling plaatst voor 22:00, wordt het pakket de volgende dag aan u aangeboden (m.u.v. Vodafone). Ook kunt u ervoor kiezen het pakket af te halen bij ons servicepunt in Leidschendam. Concurrenten van GSMwijzer zijn o.a. Mobiel.nl en Youfone.

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Telefoonnummer
070 - 358 50 64
Verzendkosten
onbekend
Levertijd
onbekend
Productgroepen
 • mobiele telefoons
 • mobiele telefoon abonnementen
 • sim only abonnementen
Merken
 • Nokia
 • Samsung
 • LG
 • Apple
 • HTC
 • T-Mobile
 • Ben
 • Huawei
 • Tele2
 • HollandsNieuwe
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

mobiel.nl
 
9.2 (531)
youfone reviews
 
7.4 (136)
belsimpel
 
8.9 (477)
simyo
 
6.1 (62)
Typhone
 
5.6 (67)