GSMwijzer reviews, beoordelingen en ervaringen

www.gsmwijzer.nl
 
8.8 (121)
GSMwijzer

121 GSMwijzer reviews

 
(82)
 
(30)
 
(5)
 
(4)
 
(1)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
5 resultaten - getoond 1 - 5
Volgorde

Waardeloos bedrijf

Beoordeling 
 
5.0

Onlangs een bestelling geplaatst bij GSMWijzer en gelijk betaald.

GSMWijzer heeft mijn bestelling geanuleerd omdat ik met gsm van mijn vrouw ipv van mijn gsm (die ik niet meer heb) SMS-verificatie heb gedaan om het contract te ondergetekenen.
Belachelijke regel van GSMWijzer (en als ik geen gsm heb, of die gestolen is of ik wacht op nieuwe simcard hoe moet ik dan ondertekenen???) wat en klote regel zeg , "sms verificatie". nu nog 10 dage wachten op mijn geld, mooi is dat ik zou graag vandaag nog mijn geld willen hebben, ik betaal toch ook meteen!!

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

GSMwijzer

Beoordeling 
 
5.3

Toestel gekregen. Na 3 dagen viel het op dat er een verkleuring in het scherm had, welke bij een wit scherm opviel en niet bij gekleurde schermen. Mailtje gestuurd dat dit een bekend probleem was, had op XDA al gelezen dat meer mensen dit hadden. Hun antwoord was volg maar DOA procedure. Na feestdag (5 mei) netjes opgestuurd, 2 euro moeten betalen voor een doosje om hem op te laten sturen.

Krijg ik een mailtje, je telefoon is niet geaccepteerd voor een DOA procdure, dus hij word nu ter reparatie aangeboden, dat duurt 10/14 dagen. Er zit een kras in volgens GSMwijzer. Daarbij zat een foto welke met een zeer grote zoom is genomen, met een zeer sterke lamp er op. Of wel: Als je er niet naar zou zoeken, zou je het niet zien. Ze zijn dus actief opzoek naar dit soort dingen om DOA's af te kunnen keuren. Dat zal hun wel een boel geld besparen als ze van de toestellen een boel kunnen afkeuren. Mogelijk verwacht GSMwijzer dat je 14 dagen het toestel alleen maar in de doos laat en niet gebruikt als een normaal mens.

Ter vergelijking: Cool-Blue. Ik had een toestel met een verkleuring in het scherm (nadeel van de eerste zijn met een toestel). Waar ik hem ging inleveren. Zeg ik tegen de man van cool-blue; "wil je niet kijken of ik gelijk heb?". "Nee, ik geloof je wel". Kreeg direct weer een nieuwe mee. Dat is pas service en klantvriendelijkheid.

Aangegeven bij GSMwijzer dat ik dit geen service vind. Hun antwoord is helemaal al van geen verantwoording nemen "Helaas kan het zo zijn dat er tijdens de verzending een kras is ontstaan. De daadwerkelijke oorzaak zal lastig zijn om te achterhalen.". Nul verantwoording, nul klantvriendelijkheid. Niets doen om een klant te winnen met goeie service. Dit ook meerdere keren aangeven dat ik een betere oplossing verwacht. Nee doen we niet.

Het antwoorden is ook niet van het snelle, vaak de volgende dag pas antwoord. Waarschuwing voor iedereen: Wil je goeie service en cool-blue is een beetje duurder? Ga dan voor toch Cool-Blue! Daar krijg je service.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Blanken op 15 Juni 2016

Hier precies hetzelfde verhaal.....Te schandalig voor woorden. Denk zelf dat ze er zelf krassen op maken om onder deze procedure uit te komen.

Reageer op deze review

Contract verlenging

Beoordeling 
 
6.8

Alles is goed geregeld en een snelle service.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

dubbel betalen?

Beoordeling 
 
6.3

Voor mijn dochter een telefoon besteld, en gelijk betaald. Volgende dag wijziging doorgegeven. Telefoon zou volgende dag geleverd worden. Dit geschiedde ook maarrrr... Ik werd vriendelijk verzocht NOGMAALS te betalen!
Kennelijk had GSM-wijzer niet aan de bezorger doorgegeven dat er al betaald was.
Ik weigerde opnieuw te betalen waardoor de koerier niet kon afleveren. Gevolg, "ontroostbare" dochter.
Volgende dag werd telefoon alsnog geleverd zonder dat ik opnieuw hoefde te betalen.

Eind goed al goed maar het had toch beter gekund?

MH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.3

beste koopjes,
ik vind het prima hoesjes
prima service
prima prijs
maar slechte kwaliteit

groetjes, henk

HP
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
5 resultaten - getoond 1 - 5

GSMwijzer informatie

GSMwijzer is al sinds 2000 actief met de verkoop van GSM abonnementen en telefoons via internet. Wij zijn een officieel verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken; T-Mobile, Tele2, KPN, Telfort, Vodafone, hollandsnieuwe, Simyo en Ben. U kunt bij ons ook een los toestel aanschaffen. Onze toestellen bevatten geen simlock.

Service & Levering GSMwijzer

Iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom om van onze aanbiedingen gebruik te maken. GSMwijzer.nl staat voor scherpe prijzen, een uitstekende service en een heldere, eenvoudige website. Wij streven ernaar onze bestellingen zo spoedig en nauwkeurig mogelijk af te ronden. Als het product op voorraad is en men een bestelling plaatst i.c.m. abonnement geldt een levertijd tussen de 1-3 werkdagen. Indien u een expressbestelling plaatst voor 22:00, wordt het pakket de volgende dag aan u aangeboden (m.u.v. Vodafone). Ook kunt u ervoor kiezen het pakket af te halen bij ons servicepunt in Leidschendam. Concurrenten van GSMwijzer zijn o.a. Mobiel.nl en Youfone.

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Telefoonnummer
070 - 358 50 64
Verzendkosten
onbekend
Levertijd
onbekend
Productgroepen
 • mobiele telefoons
 • mobiele telefoon abonnementen
 • sim only abonnementen
Merken
 • Nokia
 • Samsung
 • LG
 • Apple
 • HTC
 • T-Mobile
 • Ben
 • Huawei
 • Tele2
 • HollandsNieuwe
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

mobiel.nl
 
9.2 (536)
youfone reviews
 
7.4 (136)
belsimpel
 
8.9 (477)
simyo
 
6.1 (62)
Typhone
 
5.6 (67)