Koopgoedkoop reviews & ervaringen

www.vidaxl.nl
 
4.6 (15)
vidaxl

15 Koopgoedkoop reviews

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(4)
5-7 punten
 
(2)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(8)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Stofzuigerslang Vreselijke klantenservice!

Service 
 
1.0

Vreselijke klantenservice! Iedere keer een ander per mail. Ik betaal mijn tegoedbon van VIDAXL en krijg slechts 1/5 terug van mijn aankoopbedrag. Waarom? Ze leggen niks uit, ik stop met deze shop. Schaamteloos slecht!

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Het is gelukt!!!!!!!

Bestellen 
 
1.0

Hoera het is jullie gelukt. Het is vandaag precies één maand geleden dat ik een eenvoudig tuinhekje besteld en betaald heb en dat jullie het op voorraad zijnde hekje in 3 dagen geleverd zouden hebben.
Het is jullie gelukt mij één volle maand te laten wachten. Als dit over mij gezegd zou worden dan zou ik mij diep schamen. Volgens mij hebben jullie het door de corona veel te druk. Is dat voor jullie een reden om mij, een klant, te laten barsten. Ik kan mij niet voorstellen dat een gerenommeerd bedrijf als VIDAXL dit over zijn kant laat gaan. Geef dat pakje nou eindelijk mee aan de vervoerder. Zo eenvoudig is de oplossing. Een klein beetje logistiek meedenken moet voor jullie toch geen grote opgave zijn of moet ik nog een 2e maand wachten?
Groetjes Ton Tetteroo

TT
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Koopgoedkoop is Vidaxl, nog steeds slecht

Beoordeling 
 
1.0

Avoid VIDAXL at all costs!.Vidaxl is completely worthless, and my experience with their customer service has been harrowing. They sent me the wrong package, they expect me to make efforts to return it to them, essentially fixing their mistake. They mess up their solutions time after time, cant manage to respect agreements and they dont react with anything other than the standard public relations line to my frustrations.

The product i bought from them was nothing like advertised, and unusable.

After 2 weeks and 25+ mails to them they seem to choose to ignore me it seems, and this stupid box they promised to pick up is still in the way and an eyesore that reminds me of their incompetence every time i look at it.

BG
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

douchedeur versplinterd tijdens het douchen

Beoordeling 
 
6.0

Een paar jaar geleden hebben wij bij www.koopgoedkoop.nl een glazen douchewand van 90 bij 120 cm incl douchebak gekocht.
Na montage zag het er mooi uit, alleen begon de douchebak al na een jaar te scheuren en een week geleden versplinterde 1 van de douchedeuren terwijl mijn kleine jongetje van 7 daar net aan het douchen was. Hij stond tot zijn enkels in het glas en we zijn wel een uur bezig geweest met een pincet het glas uit zijn lichaam te halen.
Levensgevaarlijk dus en wij maar denken dat zoiets van veiligheidsglas moest zijn.
Niet kopen dus.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

beoordeling

Beoordeling 
 
4.5

Zie hieronder

AS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Nooit meer!

Alweer poosje geleden een wicker tuinset gekocht, zag er top uit op het plaatje.
Betaald met ideaal en vrij snel geleverd, een tuinset in losse onderdelen. Stoelen die je zelf in elkaar moest zetten en die met geen mogelijkheid in elkaar te krijgen waren omdat de voorgeboorde schroefgaten op de verkeerde plaats zaten.
En toen begon de ellende, contact opnemen pffffff ze laten je wachten aan de lijn, nemen niet op , verbreken het contact, reageren met standaard mail op jou mail of helemaal niet. Enz enz .....
Kortom het heeft maanden geduurd voordat ik de set terug kon sturen , tussendoor werd ik nog aan het lijntje gehouden dat ze nieuwe onderdelen zouden sturen om vervolgens alsnog te zeggen stuur de hele mikmak maar op. Inmiddels waren de dozen al bij het oud papier , en was het ook nog eens een zoektocht om weer zulke grote dozen opnieuw te scoren. En dan je geld terug zien te krijgen pffff, bellen mailen, na een week van terugzenden was zogenaamd de set nog niet binnen . Een anderhalve maand later stond het geld uiteindelijk weer op mijn rekening, en een notitie " ze hadden mijn retour in goede orde ontvangen".
Koopgoedkoop NOOIT MEER!
En al die positieve berichtjes die er tussendoor staan........ik heb zo mijn twijfels...iedereen kan zomaar iets plaatsen.

AS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

na 3 maanden nog niks

Beoordeling 
 
1.0

na drie maanden nog niks en geen contract te krijgen.
Jammer van me geld. Besteld nooit meer wat bij ze.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.0

Jammer dat er geen beoordeling staat over de kwaliteit van het gebodene. De hobbykas die wij er kochten is namelijk echt waardeloos. Er zat geen handleiding bij om het op te bowuen maar die werd op verzoek gemaild, een onbegrijpelijk boekwerk in 500 stappen met super onduidelijke foto's. Eigenlijk hadden we toen al moeten beslutien deze rommel terug te sturen. Volgens instructie was het met 2 personen in een uurtje of twee op te bouwen. Helaas, het duurde met 4 personen bijna de hele dag. 1 week plezier van gehad. Daarna waaiden de polycarbonaat platen er om de haverklap uit, en bleven dit steeds makkelijker doen, het systeem om ze vast te zetten deugt niet. Ook, met een paar cm sneeuw (winter 2012)vielen de platen naar binnen. Het kan gewoon nergens tegen, het is echt poppenspul. Afgelopen week na amper 2 jaar sukkelen de boel opgepakt en naar de stort gebracht. Ik was in een uurtje klaar en kon de aluminium constructie zonder gereedschap zo opvouwen en op de aanhanger gooien. Wat een intens slechte kwaliteit! Koop het niet, het lijkt goedkoop (is het ook) maar je hebt dan ook niks behalve een hoop ellende. Waardeloze rommel is het.

HV
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

een BBQ besteld en deze geleverd gehad.
volgens de beschrijving rvs.
na 1 maand bijna weggeroest en sinds wanneer is rvs magnetisch?
gebeld voor teruggaaf van mijn geld of vervanging van de bbq.

ik kon 20 euro krijgen als vergoeding!!

waardeloos !

een stelletje oplichters zijn het.

PG
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Ik heb de afgelopen jaren 2x een bureaustoel besteld via koopgoedkoop en beide keren werd hij snel geleverd, zonder mankementen of toestanden. Beide stoelen functioneren na jaren gebruik nog steeds prima. Service dus niet nodig gehad, verder prima stoelen voor spotprijs. Geen slechte ervaringen dus!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Koop hier niet. Verschrikkelijk slecht bedrijf. Zoek maar verder over google naar o.a. mijn ervaringen en die van vele anderen. Hoe ze een thuiswinkel keurmerk hebben kunnen krijgen is mij een raadsel.

Heb in 8 maand tijd al 4-5x vervangende onderdelen gekregen die elke keer opnieuwe bij normaal gebruik kapot gaan. Ik ben ook niet de enige met 't probleem. Ik ga niet eens meer met ze in gesprek, en hoop dat anderen hier ook niet meer kopen.

V
Was deze beoordeling nuttig? 7 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

Bed besteld, netjes geleverd binnen de drie dagen leveringstermijn. Verbazing alom wanneer ik hem uitpak en ik een half bed blijk te hebben en een voetenbank in de andere doos. Vervolgens 10 minuten met koopgoedkoop aan de telefoon gezeten (de helft van de tijd gewacht, leuk zo'n 0900 nummer) waarbij mij werd verteld dat het in orde zou komen. Moest een foto maken van de etiketten op de fout geleverde doos en die doormailen. Dat gedaan, aangegeven dat de juiste doos op een ander adres bezorgd moest worden, krijg ik een mail terug dat ik alles terug moet sturen, en pas daarna een nieuw bed krijg. Aangezien ik momenteel, doordat mijn bed niet compleet was, op de grond moet slapen, ga ik daar niet mee akkoord. Vervolgens, een dag later, krijg ik een mail terug dat ik alleen de foutieve doos terug moet sturen en dat ze de juiste doos naar me op gaan sturen. Ik stuur meteen een mail terug met de adreswijziging reminder. Een halve dag later (!) krijg ik een mail terug dat het adreslabel al is aangemaakt en een adreswijziging niet meer kan (terwijl ik dat dus tweemaal heb aangegeven). Daarnaast wordt er in de mail een foutief adres genoemd (ik zou niet weten of het adres bestaat...). Kortom, slechte service, ik bestel vaak online maar heb nog nooit meegemaakt dat ik een totaal verkeerd product kreeg, het staat nota bene duidelijk op de doos dat er een voetenbank in zit, en geen half bed!

Edit: Inmiddels ben ik gebeld met het aanbod het adres recht te zetten, hier dankbaar gebruik van gemaakt en vol spanning af zitten wachten vandaag. Wordt het halve bed alsnog bezorgd bij het verkeerde adres, en blijkt het opnieuw geen half bed te zijn, maar weer, je raad het al, die lelijke voetenbank die ik eerder ook al had gekregen. Heb inmiddels mijn geld teruggevraagd, benieuwd hoe lang dat gaat duren, heb er inmiddels weinig vertrouwen meer in. Kortom: ontzettend slechte service, totaal onbetrouwbaar en er werken mensen die het verschil niet weten tussen een bed en een voetenbank... Koop hier niet!

EV
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Netjes geleverd en goedkoop.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8

Alles goed gegaan, bedankt!

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: September 21, 2012)
Beoordeling 
 
5.5

Omafiets incl bagagedrager besteld, snelle levering dat wel.
Daarna begon de ellende, eerste 2 maanden 2 keer fietsenmaker:
1 keer versleten binnenband, 1 keer ketting aan moeten laten spannen.
*Binnen 6 maanden, fietsas versleten en achteras versleten.
Vrijwel onmogelijk volgens de fietsenmaker binnen 6 maanden.

Gegokt en verloren bij Koopgoedkoop. De prijs was laag daar verwacht je toch meer van.
Voor iedereen na mij die deze 'goedkope' gok ook willen wagen.
NIET DOEN--> slechte kwaliteit, geen garantie, geen aankoopbedrag terug --> geen nieuwe fiets terug....

T
Was deze beoordeling nuttig? 6 4
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Erg goedkope producten. Vrij snel geleverd en dat voor een topprijs. Betrouwbare shop.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 5
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Hele goedkope shop met volgens mij veel producten uit China.

KG
Was deze beoordeling nuttig? 1 4
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

Hallo,

Ik ben super tevreden. ik heb een tomatenkas gekocht bij Koopgoedkoop. Dat was echt de allergoedkoopste shop. Nog geen 4 tientjes voor een hele mooie kas.

Ik hoop dat de tomaten me straks mogen smaken. Kijk op Koopgoedkoop dus voor een goedkope tomatenkas.

Vriendelijke groet Jos

JT
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

CK op 04 Juni 2013

En hoe is het nu met de kas? Wij hadden er namelijk ook één gekocht, en al na 1 jaar zaten er gaatjes in. En nu, na 2 jaar valt het ding van ellende uit elkaar. Als je de platen aanraakt verbrokkelt het meteen. Ze kunnen "helaas" niets voor ons doen zeggen ze. En ze kunnen "helaas" ook niet mij de naam van de fabrikant geven.

Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw Koopgoedkoop ervaring

Koopgoedkoop is de oude naam van webwinkel VidaXL. Koopgoedkoop / VidaXL bestaat al enige jaren en heeft in die tijd een groot assortiment aan uiteenlopende producten opgebouwd. De grote kracht van VidaXL ligt in het grote assortiment in combinatie met scherpe prijzen. Doordat VidaXL zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk werkt kunt u als consument profiteren van de lage prijzen.

Wat is uw ervaring met Koopgoedkoop? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Koopgoedkoop hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Koopgoedkoop reviews lezen.

Telefoonnummer: NL: 0900-1222777 BE: 070-654020 (€ 0,15 per minuut) Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Verzendkosten
Gratis verzending vanaf € 150,-
Levertijd
n.v.t.
Productgroepen
  • Speelgoed
  • Tuin
  • Wonen
  • Sport en Fitness
  • wellness
  • klussen
Merken
divers
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
  • overschrijving