Youfone reviews & ervaringen

www.youfone.nl
 
7.4 (136)
youfone reviews

136 Youfone reviews

 
(66)
 
(34)
 
(2)
 
(9)
 
(25)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
2 resultaten - getoond 1 - 2
Volgorde
Beoordeling 
 
6.8

Gewoon prima provider, niet super snel na de bestelling maar het kwam in ieder geval bij me aan (waar het bij een ander al wel eens fout is gegaan).

DS
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.5

Youfone werkt met het KPN-netwerk. Dat zit dus wel goed lijkt me. Bij Youfone prima ontvangst en mooie 3G snelheden. Het deel dat Youfone wél zelf moet uitvoeren is helaas bar slecht. Ik had een onbeperkt internet-abonnement dat bij overschrijding van bundel in snelheid verlaagd zou worden door hun.

Hier kwamen ze bij Youfone op terug. Dit binnen de contracttermijn van 1 jaar. Gezien mijn verbruik te hoog was zou ik overgezet worden naar een nieuw contract en per MB moeten gaan betalen. Dit is natuurlijk niet afgesproken bij het tekenen van het contract. Een contract/ overeenkomst kan niet zomaar eenzijdig gewijzigd worden lijkt mij.

Youfone gaat dus niet goed met klanten om. Een telefonie contract biedt verplichtingen aan beide partijen (klant en leverancier). Youfone neemt het hier echter niet zo heel nauw mee en wijzingt na een paar maanden zomaar het contract.

DD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

A. Mehfoud op 06 Maart 2014

te veel leugens bij youfone. goed opletten en kijken naar details van contracten. een keer een bedrage niet geincasserd( te laag saldo of …) dan sluiten ze meten je telefoon af. al papieren bewaren, want je weet maar nooit. ik heb ander half jaar abonnement bij youfone en nu krijg ik kippenvel van. antwoorden op je vragen blijven vaag en punt uit. ik zou niet aan anderen aanraden. in begin het is lekker goedkoop maar later betaal je dubbel. netwerk dekking is wel goed.

Reageer op deze review
2 resultaten - getoond 1 - 2

Wij zijn benieuwd naar jouw Youfone ervaring

YOUFONE is een hele goedkope sim only aanbieder. Youfone biedt enkel en alleen goedkope Sim Only abonnementen aan. Dit betekent dat Youfone geen losse smartphones verkoopt. Door deze werkwijze kan Youfone erg voordelige tarieven en een hoge service verlenen. De organisatie Youfone heeft niets te maken met Typhone ondanks dat de naam lijkt op die van typhone.

Aanbod Youfone

Youfone biedt o.a. aan voordelig bellen, SMS en mobiel internetten. Youfone geeft ook mogelijkheid uit verschillende bundels voor mobiel internet. Een belangrijk punt is dat je bij Youfone binnen 3 minuten kunt overstappen met behoud van je huidige nummer. Ook Simyo biedt voordelige sim only abonnementen.

Wat is uw ervaring met Youfone? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Youfone hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Youfone reviews lezen.

Telefoonnummer: 088-0316000
Meer info over Youfone op Wikipedia

Algemene informatie

Productgroepen
  • internet + bellen
  • internet
  • mobiel
Afhalen mogelijk
nee