C&A reviews

www.c&a.nl
 
4.2 (115)
C en A

115 C&A reviews

 
(13)
 
(17)
 
(7)
 
(30)
 
(52)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
52 resultaten - getoond 21 - 40
1 2 3
Volgorde

C en a online prutsbedrijf

Beoordeling 
 
2.0

Kleding besteld via internet en in plaats van sale prijzen worden de normale prijzen berekend. Uiterst klungelige helpdesk, geen aanrader, jammer.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ontzettende slechte service

Service 
 
1.0

Het personeel is niet klantvriendelijk. Ze wilden niet eens helpen om een goede maat van een bepaald kledingstuk te vinden. Ze kijken je weg, als je met een vraag naar ze toekomt.
Bovendien heb ik een keer een broek ingeleverd en kreeg niet genoeg geld terug. Toen ik daar wat van zei, zei de kassamedewerkster dat zij daar niks aan kon veranderen.

F
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
2.5

Ik heb kleding online besteld en helaas niet kunnen ophalen omdat ik plotseling in het ziekenhuis terecht kwam. Dit was pure overmacht. Aangezien het filiaal zo dom was de kleding niet naar het depot terug te sturen, kan ik niets meer bestellen omdat ik boven een bepaald limiet zit. Ik had het liefst nooit meer bij C & A besteld, maar aangezien mijn man zomerkleding nodig heeft en alleen de maten van C & A past, kan het niet anders.

GV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Verschrikkelijk slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Kleding besteld en naar een C&A-filiaal laten sturen. Een paar dagen later kreeg ik een mail dat het daar voor me klaar lag. Toen ik echter in het filiaal was aangekomen, bleek dat niet zo te zijn. De dagen erna ben ik tot vier keer toe langsgeweest om te kijken of mijn bestelling er inmiddels al was, maar tevergeefs.

Het bedrijf Click & Collect, dat de webshopbestellingen afhandelt, is een vreselijk slecht bedrijf, waar het winkelpersoneel van C&A zelf ook over klaagt, aangezien zij de boze reacties van de klanten voor de kiezen krijgen.

Uiteindelijk bleek dat mijn bestelling niet alleen veel te laat, maar ook bij het verkeerde filiaal was afgeleverd. Een medewerker van het correcte filiaal heeft het daar eigenhandig voor me opgehaald en mij telefonisch laten weten dat ik het eindelijk op kon halen. Alle lof dus voor het C&A-winkelpersoneel, maar service van de webshop is miserabel. Bestel dus niks online bij C&A!

VM
Was deze beoordeling nuttig? 7 1
Reageer op deze review

Zeer onbetrouwbaar en slechte afhandeling klacht

Beoordeling 
 
1.0

Op 30 november plaats ik op de website van C&A een bestelling en betaal met ideal. Er verschijnt een ordernummer van de bestelling die ik besluit niet uit te printen, aangezien die - op overigens iedere online winkel - nadien keurig verschijnt in de email. Dit is echter niet het geval. Na contact met de klantenservice blijkt de bestelling in zijn geheel niet te zijn binnen gekomen, toch vreemd? Er wordt een print screen gemaild van mijn betaling met referentie nummer, dus eenvoudig terug te vinden voor C&A. Sinds deze dag zijn er meerdere mails over een weer geweest waarin nogmaals om mijn print screen wordt gevraagd zodat het geld - dat geheel onterecht is afgeschreven - weer terug geboekt kan worden. Een zeer simpele handeling lijkt me. De producten moet ik nogmaals bestellen online overigens, die kunnen zij uit juridische overwegingen niet nasturen??!!! We zijn inmiddels weken verder en tot op heden geen geld retour, lege beloftes over een correspondentie die intern loopt met de financiële administratie terwijl mijn € 55 nog steeds in hun bezit zijn. Mijn mening: WAARDELOOS EN ZEER ONBETROUWBAAR

C
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Dees op 13 Juli 2016

Ik heb hetzelfde probleem. Besteld, succesvol betaald via ideal, maar sindsdien geen mails of artikelen ontvangen. Op mijn mail dag later, dat ik nog geen bevestigingsmails had ontvangen van bestelling en betaling, nog geen antwoord. Begin me goed zorgen te maken. Is een flink bedrag dat ik overgemaakt had (wilde achteraf betalen zoals beloofd werd in beschrijving dat dat kon maar helaas bij betaling geen optie vreemd genoeg) en nu al spijt toch vooraf betaald heb, (wetende dat ik vast toch aantal spullen niet zou houden) en ook bang, zeker na jouw reactie, dat ik het moeizaam of zelfs helemaal niet ga terugkrijgen.

Dees op 14 Juli 2016

Ik hetzelfde probleem 11 juli 2016.
Onderstaande reactie kreeg ik binnen een dag terug nadat ik gisteren via hun fb site bericht gestuurd had want via de gewone mail nog steeds geen reactie terug.
"Bedankt voor je berichtje. Helaas is er door een tijdelijke technische storing bij IDeal geen bestelling bij ons binnengekomen. Onze excuses voor dit ongemak. Wij willen je vragen op een later tijdstip de bestelling opnieuw te plaatsen daar wij niet weten hoelang deze storing gaat duren. Het geld dat is afgeschreven zal in de regel binnen 2 tot 5 werkdagen worden teruggestort op je rekening. Om de terugbetaling sneller te laten verlopen heb ik uw rekeningafschrift doorgestuurd naar onze financiële afdeling. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, jouw C&A team".

Dus nu maar het beste hopen!

Kim op 31 Maart 2017

Ook ik hetzelfde. 27 maart een bestelling gedaan en direct via ideal betaald. Kreeg een melding dat de bestelling niet door was gekomen maar mijn geld was van de rekening af. Direct gebeld en dan begint de ellende pas echt. De dame die ik aan de telefoon kreeg was ronduit onbeschoft en vond zelfs dat het mijn eigen schuld was omdat ik via de telefoon besteld had en volgens haar kan dat niet. Uiteindelijk heeft ze de verbinding verbroken.
Ik hoop wel dat ik mijn geld snel terug krijg. Baal er goed van. Heb ook een officiele klacht ingediend over hoe die dame mij aan de telefoon heeft behandeld. Ben benieuwd of ze daar iets mee doen.

Reageer op deze review

Niet doen!

Beoordeling 
 
1.0

Afrader! Online 2 polo's besteld en betaald via IDEAL, geen bevestiging van de bestelling ontvangen, geld was wel afgeboekt. Contact gezocht met C&A online die me afscheepten met de mededeling dat het pakje inmiddels op mijn huisadres was afgeleverd. Was niet waar en kon ook helemaal niet: als afleveradres had ik een vestiging van C&A ingevuld bij de bestelling. Als ik op het rekeningnummer google waar het geld naar toe is geboekt kom ik opvallend veel sites tegen over oplichting via internet. Oppassen met C&A online is mijn advies!

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Onvriendelijk

Beoordeling 
 
1.0

Ik liep de winkel in er was niemand die mij kon helpen ik zag een meneer manager staan ik vroeg wat aan hem hij zei tegen mij je hebt h&m pakket in je handen dat mag niet ik was er niet blij mee met hem reactie

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 4
Reageer op deze review

Onvriendelijk

Beoordeling 
 
1.0

Onvriendelijk manager

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 4
Reageer op deze review

Niet doen

Beoordeling 
 
1.0

Voor ik het artikel überhaupt in huis had al een betalingsherinnering ontvangen! Na ontvangst artikel betaald, echter nu een herinneringsdreigbrief ontvangen. Zeer klantonvriendelijk. In de brief vragen ze het betaalbewijs te faxen. Ammehoela, ze kijken zelf hun adm. nog maar een keer na. Het blijft bij dit ene artikel, voor mij geen C&A Online meer.

OK
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

gaat de bestelling goed?

Beoordeling 
 
2.3

leuk vlaggetjesweek. Bestelling in mandje even verder kijken en meteen uitverkocht grrrr. Na dagen (nu maar 50% korting ipv 60%) een bestelling gedaan want artikel was weer op voorraad. Helaas zag ik deze reviews te laat anders had ik geen bestelling gedaan.
ik ging ervan uit dat als er staat levering 2 tot 5 werkdagen, dat ik al een berichtje had gehad dat mijn bestelling onderweg is. Het is tenslotte maar 1item. Anders shops heb ik de artikelen al binnen 2 dagen in huis.
Helaas ga ik het weekend verhuizen dus de bestelling zal niet meer bij mij aankomen.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Zeer slechte ervaring

Beoordeling 
 
2.3

Ik heb helaas ook een zeer slechte ervaring met C&A online. Ik heb een bestelling geplaatst, betaald via iDeal en toen ging er iets mis met de C&A website waardoor mijn bestelling bij C&A niet is doorgezet. Ik heb meteen een mail gestuurd want het geld is wel afgeschreven van mijn rekening. Ik wacht nu al een week op antwoord van C&A maar er wordt niet gereageerd om mijn mails. En natuurlijk is mijn geld ook nog niet teruggestort. Wat een ontzettend slechte service van C&A. Ik zal daar ook nooit meer bestellen - te veel risico dat je je geld kwijtraakt. Ik heb vandaag mijn 4e mail gestuurd met de hoop dat er iemand wakker zal worden en mijn mail netjes zal beantwoorden en dat mijn geld weer teruggestort zal worden. Wat een gedoe.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

alles uitverkocht

Beoordeling 
 
1.0

kinderkleding van de uitverkoop besteld, 3 dagen later beweren ze dat alles -28 artikelen- uitverkocht was, wel geld meteen terug gehad,

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Augustus 13, 2014)
Beoordeling 
 
2.8

Gezien de vele klachten over de C&A webshop heb ik een facebook-pagina aangemaakt om je reacties te geven; https://www.facebook.com/pages/CA-Webshop-klachten/78584532144924

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.3

Ik wil bij deze me beklag doen over de alarmlabels van de c&a, iedere keer als ik kleding aan heb van de c&a wordt het alarm
label op de een of andere manier weer geactiveerd.
ik heb mij nu al bij verschillende winkels gehad dat ik bij de alarmpoortjes afga en me gewoon bijna sta uit te kleden.
Plus dat het schaamrood op he wangen staat omdat je afgaat en dit is al een paar jaar zo.
of ga andere labels gebruiken c&a of doe hier wat aan, geloof niet dat ik hierin de enigste zal zijn.

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Noorderhetty op 18 Augustus 2014

Een handige tip!
Knip alvorens het kledingstuk te dragen meteen het alarmlabel eruit.
Dat voorkomt ongemakkelijke situaties en vele ergernissen!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Ja, dit doe ik dus ook NOOIT meer. Dacht, ik ga eens een keer via c&a bestellen. Kreeg na een aantal dagen nog geen bevestiging, wel al betaald. Dus ik mailen en vragen hoe dit zit. Kreeg als antwoord dat de bestelling niet is aangekomen en ik zou daarom mijn geld terugkrijgen. Nou, ik had nog voor de zekerheid gebeld om te vragen of ze niet alsnog de bestelling konden sturen, aangezien zij wel mijn geld hebben ontvangen. Kreeg als antwoord dat dit niet kan en daarom mijn geld binnen 3 werkdagen zou ontvangen. Ik heb daarom opnieuw mijn bestelling gedaan. Na een paar dagen kreeg ik mijn jack. Alhoewel na 11 dagen nog geen geld, kreeg ik vandaag WEER een jack!!!! Met een mail, dat ze mijn email verkeerd hadden ingevoerd en alsnog de bestelling hebben opgestuurd. Waar zitten hun hersens? Niet te geloven. Nou maar het pakketje terugsturen en HOPEN op mijn geld. Voor mij dus ook nooit meer bij de c&a iets kopen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Iep.. op 13 September 2014

Ik Zou als ik u was nooit meer ergens iets kopen.. Je zou de kans lopen dat er dan weer iets mis gaat en aan je review te lezen kan je niet omgaan met tegenslagen. Iets wat normaal alleen bij kinderen voorkomt (en bij zwakbegaafde). Wat een onzin review.

mascha op 14 September 2014

Ik heb dus hetzelfde nu..heb ook 2x besteld alleen geen van beide keren is de bestelling aangekomen. Maar wel betaald. Ik bestel er nooit meer iets en ga er ook nooit meer winkelen. Ben zo ontzettend boos.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

tijdens de vlaggetjes week 8 dingen besteld
na terleurstelling maar 2 dingen gekregen.
geld wel terug gestoord maar vind dit geen service!!
erg jammer!!!! wij doen dit niet meer, vooral omdat het online genoeg voorraad was!

VD
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5

4 weken geleden besteld, binnen 2 dagen het pakket. Maar de inhoud was een bestelling van een mevrouw uit Duitsland. Deze retour gedaan na gebeld te hebben. Zou mijn geld retour krijgen. Maar vlgs de dames bij de klantenservice (spreken slecht Nederlands!!) is het pakket nog steeds niet gearriveerd bij hen en daarom krijg ik mijn geld niet terug!! Al wel een formulier ingevuld voor tijdelijke terugbetaling, maar tot op heden niets terug ontvangen. Mijn bestelling nooit gezien en ze denken daar bij C&A dat die nog wel een keer komt. Hoe dom kun je zijn. Mijn adressticker op een pakket voor een dame uit Duitsland plakken, dan kun je toch verwachten dat iemand anders mijn bestelling heeft gekregen en dan is het maar afwachten of die ooit boven water komt. Zit nu dus nog steeds op mijn geld te wachten. Of ik dat ooit retour krijg. Ter compensatie een reductiebon gekregen, maar ze verwachten toch niet na al dit gedoe dat ik nog vertrouwen heb in een bestelling online bij C&A? Ik wil mijn geld retour!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.8

oesje oesje,had ik dit allemaal gelezen kweet het niet
4 okt.beierse schoenen besteld (voor vriendin)betaald met mister cash,14 oktober gebeld waar bestelling blijft,komen eraan binnen 3 dagen.
24 oktober gebeld geen betaling en geen bestelling ontvangen of ik overschrijving kan doormailen,dit doe ik .
begin november nog altijd geen schoenen,gebeld en daar zeggen ze doodleuk dat er geen bestelling is gebeurd en dat ze geld terug storten,18 nov.geen geld dus ik weer gebeld en ditmaal heel boos,of ik (nogmaals)mijn bankgegevens wou doorsturen,dit hebben ze nu van mij deze zelf kunnen noteren en jawel hoor 20 nov geld op rekening,maar nog altijd geen schoenen;
vriendin vraagt om toch maar opnieuw proberen dansschoentjes te bestellen wat blijkt ALLEEN maat 42 tis niet te geloven !!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Ik heb op woensdag 6 november wat artikelen besteld. Net als de mensen hieronder kreeg ook ik een mail met daarin de track en tracecode. Ook bij mij kun je via de code zien dat het pakket nog steeds niet verzonden is. Na een week heb ik de klantenservice gebeld en kreeg de slecht verstaanbare telefoniste aan de lijn. Zij vertelde mij dat het binnen een week binnen moest zijn. Wij zijn nu inmiddels alweer een week verder en er is nog steeds niets binnen. Ook ik heb 4 dagen gelden een mail geschreven met mijn klacht. Op deze mail wordt geen enkel antwoord gegeven.

Ik vind dit echt een slechte gang van zaken en koop nooit meer iets in de online winkel!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.5

OMG...als ik de reacties eerder had gelezen dan had ik noooooit wat besteld bij C&A. 5 Sept besteld, 7 Sept bericht dat pakket verzonden is en nu nog steeds niets bekend. Pffff echt balen. Heb al een email gestuurd maar nog niets vernomen. Ook al betaald verdorie!!!! Dit had ik niet verwacht van zo n winkelketen!!!! Hele slechte zaak!!! Ook nog nooit meemaakt. Meestal 2 tot 3 werkdagen maar dit vertrouw ik niet meer.

B
Was deze beoordeling nuttig? 5 0

Bianca op 12 November 2013

Sorry, ik bedoel 5 november zijn :)

Reageer op deze review
52 resultaten - getoond 21 - 40
1 2 3

C&A informatie

C&A online shop: Bij C&A online kunt u nu tegen zeer lage prijzen fantastische mode items kopen. Bij C en A koopt u modieuze kleding van bijzonder goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. In de C&A online shop vindt u o.a. Kinderkleding, C&A Mode, C&A Kleding & Schoenen.

C&A Vlaggetjesweken

Tijdens de C&A vlaggetjesweken worden er ook in de C&A shop online enorme kortingen gegeven op het gehele assortiment. De C&A vlaggetjesweken worden op TV en de Radio flink gepromoot. De vlaggetjesweken worden ook online flink gepusht door C&A Nederland. Grote concurrenten van de online shop zijn Mango en Wehkamp.

Algemene informatie

Productgroepen
kleding
Merken
Canda

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

C en A
C&A
 
4.2 (115)
Bonprix reviews
 
3.2 (221)
Spartoo
 
5.1 (32)
Mango shop
 
3.5 (81)
sarenza
 
3.7 (29)