C&A reviews

www.c&a.nl
 
4.2 (111)
C en A

111 C&A reviews

 
(13)
 
(17)
 
(7)
 
(29)
 
(49)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
49 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3
Volgorde

Slechter dan slecht. Zowel verzending als contact.

Beoordeling 
 
1.0

Slechter dan slecht. Zowel verzending als contact. Niet van deze tijd

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Levertijd

Beoordeling 
 
2.0

Wacht al 3 weken op mn spullen die ik besteld heb.
Denk dat ik alles weer terugstuur na ontvangst.
Slechte firma. Nooit meer via internet iets bestellen.

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

slecht vreselijk

Beoordeling 
 
1.5

nou nooit meer wat een afgang wat ik heb besteld is er gewoon niet dus dachten ze ik doe er gewoon wat anders in ik heb alles retour en koop nooit meer wat bij jullie

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Nooit meer c en a

Beoordeling 
 
1.0

Online 2 dingen besteld. 1 retour gestuurd. Wacht al 14 dagen op mijn geld. Als je belt vragen ze geduld te hebben. Hoezo??? Moet toch ook gelijk mee betalen als je iets besteld. Kan ik ook geen 14 dagen mee wachten. WAARDELOOS.
OF EIGENLIJK GEWOON SCHANDALIG.

N
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Waardeloze klantenservice, slechte levering. Mijd C&A

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloze klantenservice, slechte levering. Mijd C&A!
Bestelling niet compleet geleverd (na ruim 2 weken) omdat er iets niet op voorraad was. Bij telefonisch contact bleek het wél op voorraad. Ik vroeg of dat nageleverd kon worden: “Nee, ik kan niets voor je doen, alleen je de nieuwe verzendkosten retourneren”. Ik dat gedaan, blijk ik met dat item niet aan de minimumwaarde van een bestelling te komen, waardoor ik extra spullen MOET bestellen. Wederom gebeld en wederom: “tja, een collega heeft u verkeerd voorgelicht maar wat wil je nou dat ik doe dan?” “Eh, nou, leveren wat ik besteld heb, wellicht met langere levertijd” “Nee, kan niet”. Nou, bij C&A staat klantenservice niet hoog in het vaandel. Waar andere webshops zelfs in coronatijd binnen 2-3 werkdagen leveren, levert C&A pas na 16 dagen terwijl ze wel op de website aangeven dat alles op voorraad is én binnen 2-3 werkdagen geleverd is. Na bestelling krijg je direct een mailtje dat de bestelling 11 dagen is vertraagd. En zelfs die 11 dagen maken ze niet waar. Wees oprecht, transparant een eerlijk. Nooit meer C&A.

JM
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Geen geld terug gekregen na retour

Beoordeling 
 
1.5

Bestelnummer: 1326395517
Ik heb op 06 juli 2020 artikelen geretourneerd via de winkel. Daarna niets meer vernomen. Een email gestuurd, het antwoord was dat het tot 14 dagen kan duren voordat het afgehandeld is, wat al heel erg traag is in vergelijking met andere winkels. Nu zit ik op dag 15 en nog steeds niets vernomen. Weer een email gestuurd. Krijg een melding dat ik over 2 werkdagen hier antwoord op krijg, dat is dus 02 augustus. Ik wacht dus al bijna 3 weken op mijn geld en weet ook niet of mijn retouren wel zijn aangekomen. Ik heb ook een vergelijkbare slechte ervaring met Decathlon. De allerslechtst zijn C&A en Decathlon. Geen aanrader.

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Gebed zonder end...

Beoordeling 
 
1.0

Wat een drama-serie is het online-winkelen hier!
Na eerst geen bestelling te hebben ontvangen, definitief geannuleerd en mijn geld teruggevraagd. Is blijkbaar nogal moeilijk. Inmiddels vele weken, telefoontjes, mailtjes verder en dan kunnen ze de gegevens niet terugvinden in hun systeem. Ondertussen wel MIJN geld vasthouden!

In eerste instantie had ik er nog best begrip voor, i.v.m. Corona loopt alles voor iedereen anders, maar vervolgens wordt er doodleuk (na een boos telefoontje) gemeld dat men "verheugd is dat er een tegoed geretourneerd kan worden", dat ik tot op de dag van vandaag niet ontvangen heb!

En als ik dan een minder positieve reactie wil plaatsen, dan "verdwijnt" dat spontaan weer, evenals de duimpjes op reviews van anderen. Vreemd....

In de winkel altijd goed geholpen, maar voorlopig kom ik daar ook niet meer.

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Laatste keer

Beoordeling 
 
1.0

"Nee, mijn kind mocht niet mee naar binnen, coronaregels hè bla bla bla"
Ik koop een vest, dat in de uitverkoop is. Thuisgekomen blijkt het vest te klein te zijn. Omdat mijn zoon niet mee naar binnen mocht, konden we het niet in de winkel passen. Nu staat er onder aan de bon dat er niet geruild mag worden. Dat kon ik dus pas zien, NADAT ik het vest betaald had.
Gebeld met c en a. Nee het mag niet terug naar de winkel. Nou ik zal je vertellen. Dit was meteen de laatste keer dat ik in deze vreselijke winkel iets gekocht heb.

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Maria garcia op 26 Augustus 2020

Ik vind het ook belachelijk dat je sale niet mag ruilen Ik had iets voor mijn kleindochter was niet goed nou geld weg want Ik kreeg geen geld terug Bij alle andere winkels in het centrum zara / Berska/ Strasivirius Allemaal geld terug Ik koop niets meer bij C&A in de uitverkoop .

Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Ronduit slecht, bestelling via iDEAL betaald. Bleek alles nog in de winkelmand te staan, en bedrag is wel afgeschreven. Contact is er via de mail niet te krijgen, en telefoonisch elke keer een ander verhaal en advies. Wat een slechte service.

D
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

cvanruiten777@gmail.com op 22 Juli 2020

Hier ook, om helemaal gek van te worden! Zit al maanden op mijn eigen geld te wachten!!

Saskia op 22 Juli 2020

Dit is dus nu bij mij ook het geval. Hoe is t verder opgelost?

Saskia op 22 Juli 2020

Ik heb uiteindelijk via facebook contact gezocht..met een paar dagen inderdaad de bevestiging dat het niet goed was gegaan...volgende dag had ik mijn geld terug.
Maar ga voortaan gewoon naar de winkel

Fan op 22 Juli 2020

Hoi, bij mij hetzelfde! Krijg ook geen reactie op de mail en telefonisch steeds een ander antwoord

Irene op 22 Juli 2020

Bestelling gedaan voor mijn kleinzoon,ook geen reactie,ben blijkbaar niet de enige,maar wel mooi betaald

Roos op 21 Oktober 2020

Dat had ik ook vorige week bestelling zat nog in winkelwagen maar wel betaald ,dat probleem hebben ze dus al maaanden en het word gewoon niet opgelost .Telefonisch niet bereikbaar je komt in de wacht en daar komt geen eind aan ,wanneer je ook belt. Ik heb C&A op Facebook benaderd en toen werd het met 8 dagen terug gestort .maar die reviews overal dat mensen maanden op hun geld moeten wachten.....oplichting. Als wij te laat betalen komen er kosten bij ,zij mogen je wel maanden op je geld laten wachten , voor mij nooit meet C&A

Reageer op deze review

Bestelling retour wat niet klopt

Beoordeling 
 
1.0

Het is dat ik geen 0 sterren kan geven anders kregen ze die. Vorige week een bestelling gedaan. Deze zou tussen de 2-5 werkdagen geleverd worden vanwege de drukt. Prima. Maar vandaag toch maar eens gebeld. Krijg ik een lul verhaal dat ik het pakket aan de deur geweigerd zou hebben en het retour is gestuurd!! Ik heb helemaal niks geweigerd en ook helemaal niemand gezien. Kreeg al een slecht Nederlands pratende vrouw aan de lijn die doodleuk zei u heeft geweigerd wij kunnen niks doen! Hoezo geweigerd??? ik heb niemand gezien. Met andere woorden een leugenachtig klote bedrijf dat zijn zaken niet op orde heeft!!!

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Miltenburg op 21 Juli 2020

Hier soort gelijk verhaal, staat op afgeleverd, maar niks ontvangen. Na weken eindelijk een reactie via mail. Moet ik dingen uit gaan printen, zonder printer. Nou dat is dan mijn probleem, moet ik maar naar een bibliotheek oid, zij kunnen het niet opsturen, dus doen ze niks. Geen spullen, maar wel geld kwijt.
Ze kunnen je achternaam geen eens schrijven, heet opeens steeds Mittenburg

Reageer op deze review

Niet geleverde onesie

Beoordeling 
 
1.3

24-12 een onesie besteld. Was 16 euro dus ik moest er verplicht iets bij kopen om aan de 20 euro te komen om te mogen bestellen! Vervolgens 3 kinder boxers er jj besteld. Waarde totaal 27.90. Vervolgens na een aantal dagen een mail over dat de bestelling vertraagd was ivm de kerstdrukte. Prima geen probleem. Gisteren een mail dat mijn bestelling verzonden was. Alleen helaas de onesie niet meer op voorraad!!! Ik had via iDeal al betaald. Ik kreeg nog wel even de rekening van boxers en 4.95 verzendkosten erbij?!! Uhm, waarom geen mail dat mijn onesie niet geleverd kon worden? Ik bellen om de hele bestelling te annuleren. Want ik wil GEEN 3 kinderboxers voor 12 euro kopen incl verzendkosten! Nou mooi dat dit niet kan. En ik krijg mijn geld ook niet terug. Ze gaven wel hun fout toe dat ze eerst een mail hadden moeten sturen dat de onesie niet geleverd kon worden. Maar zelf hun fout recht zetten ho maar!!! Zwaar ruk service daar bij de C&A!

E
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

Bezorging in winkel

Beoordeling 
 
2.8

Ik heb vorige week een pakketje besteld, een dag later krijg ik een melding dat het al vertraging heeft. Drie dagen geleden was het onderweg en vandaag was het nog steeds niet in de winkel. Wat een ontzettend slechte service, dat kan in deze tijd echt niet meer!!

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

slechte klantenservice, trage levering

Beoordeling 
 
2.5

Ik bestelde op zaterdag 22 juni een vijftal artikelen. Volgens de webshop zou dan de levering op de eerst komende werkdag ( dus maandag) moeten geschieden. Op maandag om 10.30 kreeg ik een track en trace code via de mail toegestuurd. daar stond geen levertijd bij, alleen waar het pakket zich bevond. Gezien het tijdstip dacht ik al dat de levering niet op maandag zou gaan lukken. Ik heb toen geprobeerd om hun klantenservice te bellen. Je krijgt een boodschap dat het eventuele gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Maar geen zorg er komt geen gesprek. Na een paar minuten wachten wordt gewoon de verbinding verbroken. Ik heb het drie keer geprobeerd. Op dinsdag kreeg ik dan bericht dat mijn pakket op woensdag an het eind van de dag bezorgd zou worden. Maar ja dan ben ik niet thuis.

WO
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Alie op 19 December 2019

Goedemorgen heb 4 dagen geleden een paar artikelen besteld en nog niet binnen. Ook nog geen reactie ontvangen

Kunt u mij hier meer over zeggen?

Groet, Alie

Reageer op deze review

Artikelen niet leveren en dan geen klantenservice

Beoordeling 
 
1.5

5 artikelen besteld waarvan 2 van 35 euro en 3 van ca 12 euro. Blijkt bij levering dat de 2 artikelen van 35 euro niet meer geleverd kunnen worden. Hou je 1 artikel van 12 euro en de rest stuur je terug, moet je 5 euro verzendkosten betalen. Die had ik niet hoeven te betalen als ik alles retour had gestuurd, maar omdat ik 1 ding houd wel. Dat is tich wel redelojk uit verhouding op 12 euro. Uiteraard was ik in de veronderstelling dat ik ook een vd artikelen van 35 euro zpu hebben gehouden als deze maar geleverd waren. Dan zijn de verzendkosten ook in verhouding en wil ik die gewoon betalen want dat weet je als je de bestelling plaatst. Maar als C en A zelf.haar afspraken niet nakomt wat betreft levering van artikelen, zou ik ook enige coulance mbt de verzendkosten willen zien, aangezien ik niet wist dat als ik 1 artikel sowieso zou houden ik de verzendkosten zou moeten betalen. Dan had ik dat artikel uiteindelijk wel in de winkel gekocht. Begrijp dat ze regels hebben maar verwacht wel een tegemoetkoming richting klant als zij zelf ook niet aan de afspraken voldoen ze zien mij in ieder geval nooit meer terug. Bestel ik liever C en A artikelen via Wehkamp die de service richting klanten hoog geen staan.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zeer slechte levering en klantenservice

Beoordeling 
 
1.5

C&A hanteert een levering van maar liefst 4 tot 7 werkdagen, zo niet van deze tijd. Thuisbezorging á €4,95 wordt sneller geleverd dan de gratis verzending naar de winkel. Zelfs met een levertijd van 4 tot 7 werkdagen krijgt C&A het voor elkaar om een vertraging te hebben. Ik lees nu pas de reviews, spijt van mijn al betaalde bestelling. Tevens is de klantenservice ook verschrikkelijk. Heel naar mensen aan de telefoon gesproken, zeer klantonvriendelijk. Eerste en laatste keer dat ik bij C&A bestel.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Winterjas

Beoordeling 
 
1.0

Ik bestel een jas een week geleden de jas is er nog niet.terwijl hij op de website staat vanochtend weer gebeld nee de jas is nog niet in het filiaal .duurt nog een paar dagen .maar wel betaald. Ook de laatste keer dat ik zo iets doe waardeloos .Henny slechte webshop

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Nooit online bestellen

Beoordeling 
 
1.0

Meest slechte online shop. Ruim 2 weken op bestelling gewacht . Moest vooruit betalen !retour artikelen gedaan.. na twee weken nog niets gehoord... gebeld met klanten service. Kreeg je een robot sprekende medewerker aan de lijn.. deed niets voor je.. dacht niet oplos denkend mee. Gaf doodleuk aan dat het nog wel 3 weken kon duren..? Hoezo? Staat niet op de site zei ik.. ach mevrouw daar ga ik niet op in? Daarop antwoorde ik , dat ik al Voorde bestelling telefonisch contact had gezocht met de klanten service en mij meegedeeld was dat het binnen 14 dagen /bestelling geleverd/ retourneringafgerond zou zijn. Inmiddels 5 weken verder en nog geen geld retour of beticht van retour verwerking.. wordt niets uitgezocht voor mij.. ben dus mijn ruim €100,00 kwijt !!! Niet online bestellen slechtste site ooit qua service en dienstverlening

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

C en a online prutsbedrijf

Beoordeling 
 
2.0

Kleding besteld via internet en in plaats van sale prijzen worden de normale prijzen berekend. Uiterst klungelige helpdesk, geen aanrader, jammer.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ontzettende slechte service

Service 
 
1.0

Het personeel is niet klantvriendelijk. Ze wilden niet eens helpen om een goede maat van een bepaald kledingstuk te vinden. Ze kijken je weg, als je met een vraag naar ze toekomt.
Bovendien heb ik een keer een broek ingeleverd en kreeg niet genoeg geld terug. Toen ik daar wat van zei, zei de kassamedewerkster dat zij daar niks aan kon veranderen.

F
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
2.5

Ik heb kleding online besteld en helaas niet kunnen ophalen omdat ik plotseling in het ziekenhuis terecht kwam. Dit was pure overmacht. Aangezien het filiaal zo dom was de kleding niet naar het depot terug te sturen, kan ik niets meer bestellen omdat ik boven een bepaald limiet zit. Ik had het liefst nooit meer bij C & A besteld, maar aangezien mijn man zomerkleding nodig heeft en alleen de maten van C & A past, kan het niet anders.

GV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
49 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3

C&A informatie

C&A online shop: Bij C&A online kunt u nu tegen zeer lage prijzen fantastische mode items kopen. Bij C en A koopt u modieuze kleding van bijzonder goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. In de C&A online shop vindt u o.a. Kinderkleding, C&A Mode, C&A Kleding & Schoenen.

C&A Vlaggetjesweken

Tijdens de C&A vlaggetjesweken worden er ook in de C&A shop online enorme kortingen gegeven op het gehele assortiment. De C&A vlaggetjesweken worden op TV en de Radio flink gepromoot. De vlaggetjesweken worden ook online flink gepusht door C&A Nederland. Grote concurrenten van de online shop zijn Mango en Wehkamp.

Algemene informatie

Productgroepen
kleding
Merken
Canda

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

C en A
C&A
 
4.2 (111)
Bonprix reviews
 
3.2 (215)
Spartoo
 
5.1 (32)
Mango shop
 
3.5 (81)
sarenza
 
3.7 (29)