C&A reviews, beoordelingen en ervaringen

www.c&a.nl
 
4.2 (115)
C en A

115 C&A reviews

 
(13)
 
(17)
 
(7)
 
(30)
 
(52)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
128 resultaten - getoond 101 - 120
1 2 3 4 5 6 7
Volgorde
Beoordeling 
 
4.0

Bizar dat er geen consumenten organisatie zich verdiept in de wanpraktijken van deze webshop. Als je hier de opvolgende klachten leest dan is dat te erg voor woorden. Ook ik ben reeds 1,5 week in afwachting van mijn pakket. Als een bestelling reeds betaald is verwacht ik een snelle levering en informatie als dit vertraagt. Was het nou onbetaald, zoals bij vele andere partijen dan zou ik het minder erg vinden. Maar ik geef bijna 100,- euro uit en heb geen enkel zicht op levering. De klantenservice geeft aan: 'Het is in Duitsland, ik kan niet zien wanneer het komt'. Te belachelijk voor woorden. Als ik hier zo lees kan ik wachten tot ik een ons weeg.

JS
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.3

Ik zou zeggen bestel nooit wat bij c&a! De verzending van c&a duurt een eeuwigheid en de klantenservice is uitermate slecht. Vertellen mij dat zij niet kunnen zien wanneer mijn pakket aankomt en drukken mij weg als ik zeg dat de bestelling normaal binnen 3 - 5 werkdagen komt en dat van mij al 2 weken duurt.

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

Anderhalve week na bestelling nog niets ontvangen. Email gestuurd: geen antwoord. Gebeld: moeilijk verstaanbare mevrouw zegt uiteindelijk toe dat ik een formulier krijg waarmee ik mijn geld kan terugvragen. Dag later nog niet ontvangen. Weer gemeld: andere moeilijk verstaanbare mevrouw laat me het verhaal vertellen, verbindt me door met normaal Nederlands sprekende mevrouw. Aan haar mag ik het hele verhaal nog eens vertellen. ("Want ik ben van de klachtenafdeling." Aha.)

Volgde een onbegrijpelijk verhaal waarvan alleen is blijven hangen dat het bij C&A twee dagen kan duren voordat een email wordt verstuurd. Want dan zit zo'n email in de 'quality queue'. (Dit is geen grap.) Waar mijn pakket is en of ik nog dat formulier krijg om mijn geld terug te vragen, bleef volstrekt onduidelijk. Mij werd meegedeeld dat ik dit "ergens in de komende week" te horen krijg.

Het mag duidelijk zijn dat dit volkomen onacceptabel is, zeker van een grote en gerenommeerde keten als C&A. Dat een pakketje zoekraakt kan gebeuren, maar dat zo'n probleem niet meteen wordt opgelost met excuses aan de klant vind ik werkelijk onbegrijpelijk en is voor mij een reden om nooit meer iets bij C&A te kopen.

N
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.0

hele slechte ervaring, voor de eerste keer iets besteld bij c&a, eerste pakketje na 2 weken nog steeds niet geleverd, wel betaald vooruit!
2 x telefonisch contact gehad, geduld hebben zeggen ze, weer gebeld, ik zou n mail binnen 2 dagen ontvangen, ze zouden kijken waar t pakje is gebleven, geen mail gekregen, kon het pakje nogmaals bestellen, ook dit is tot nu toe niet geleverd, wel 2x al betaald.
Als je naar de klantenservice belt kost het je iedere minuut geld, triest, bestel nooit meer iets bij c&a, nu hopen dat ik het geld spoedig terug krijg!

G
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.0

kleding besteld; stond nog op ruim beschikbaar maar bleek uitverkocht te zijn.
lang moeten wachten tot geld terug betaald werd.
nog langer moeten wachten op pakketje.
Vele dure telefoontjes gedaan om alles in orde te krijgen en onbeleefde, onvriendelijke en onverstaanbare mensen aan de telefoon.

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.5

Had een bestelling geplaatst en daarna pas bij de reviews gekeken. Dat had ik beter niet kunnen doen, je schrikt er behoorlijk van. Maar dat was helemaal niet nodig in mijn geval. Ik geef even door hoe het gegaan is.
Op 2-10 bestelling geplaatst, met Visa betaald. Op zaterdag 5-10 mail dat de bestelling verstuurd is met link naar het pakket. Op woensdag 9-10 alles netjes ontvangen. Op 14-10 een aantal artikelen retour gestuurd naar het antwoordnummer in Hengelo. Helaas kun je dit 3S nummer niet volgen, maar dat ligt aan PostNL (omdat het naar een antwoordnummer gaat wordt dit in één partij verwerkt, heb ik ook al een gehad bij Bol.com).Op 30-10 mail dat alles ontvangen is en op 31-10 het geld alweer teruggestort naar VISA. Tsja, het duurt wat langer dan bijvoorbeeld Wehkamp, maar bij mij is het allemaal goed gegaan, gelukkig.

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

Op 19-10-13 een bestellign geplaatst voor positiekleding.
Tot op heden niets ontvangen. Ook niet te traceren via de link.
Dus moet je bellen, wordt minimaal 10 min aan de lijn gehouden, 2x je verhaal doen. Blijkt het retour afz. te zijn gestuurd ivm beschadiging. Laten ze ook niet even weten. Mijn geld was wel netjes terug overgemaakt.
Positiekleding is slecht verkrijgbaar in de winkels (niet aanwezig of erg klein assortiment) dus moet je wel op internet bestellen. Uiteindelijk doe ik dit nooit meer bij c&a online!

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

Eenmalig iets besteld; overhemd wordt met gaten afgeleverd! Kan niet terug omdat het onderdeel is van kostuum. Kostuum was meteen nodig, kon dus niet retour. Tegoedbon gekregen van 10,00 maar er wordt dus niet verteld dat deze niet inwisselbaar is zonder dat je tenminste nog 10,00 bij betaald! Service heel slecht; duurt heel lang voordat je iemand aan de lijn hebt, kan ze amper verstaan, wordt 3x doorverbonden en nog geen oplossing. Al met al, 1x nooit meer!

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.5

Meer dan 1 week geleden een bestelling geplaatst. Mailtje gehad dat de zending 16 oktober is verstuurd. Met een link om de voorgang te zien. De status is dat hij nog steeds bij C & A in het magazijn ligt. Er wordt niet gereageerd op email en als je belt zeggen ze vrolijk dat je een mailtje kunt sturen. Service 0,0

CB
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5

Dramatische bestelling ooit bij een webshop.
Heb nog nooit zo lang moeten wachten op een bestelling, zelfs niet 1 vanuit China!

Ik raad jullie aan om het gewoon bij een filiaal te gaan kopen i.p.v. online.

Dit is mijn eerste en laatste keer!

R
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review
Prijs 
 
2.0

Hoi, hier ben ik ook weer. Ik heb op 13 september besteld en betaald en dus hierna hetzelfde probleem gekregen als de andere hier met status die niet veranderd op Kiala, verdwenen pakketten en standaard mails terug die niet veel zeggen. Ik ben ervan overtuigd dat ze bij c&a wel hele speciale pakketten hebben, namelijk met pootjes die ontsnappen of dat er iemand werkt die de pakjes soms verduisterd.

Na een maand niet de producten te mogen ontvangen heeft de consument recht op teruggave van het betaalde bedrag. Je mag dan als consument de koopovereenkomst ontbinden en dan heeft de betreffende webshop 30 dagen de tijd het bedrag te retourneren. Ik heb dit ook gedaan via de c&a mail en nu wacht ik dus sinds 4 oktober op mijn geld. Ik raad iedereen aan dit ook te doen! Mocht het niet werken dan lijkt het mij tijd worden om samen naar bijvoorbeeld radar te stappen en dit aan het grote licht te brengen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 7 0

Raquel Jones op 22 Oktober 2013

Hoi,
Ik heb ook een jas besteld,4 oktober en 2,5 week verder nog steeds niks binnen.
Boze mail gestuurd,standaard mail terug gekregen,18 oktober mail gekregen ,dat er een vertraging is en dat het nu opgelost is,maar nog steeds geen jas .
Vriend laten bellen,ik kon niet meer positief blijven,werd er 5x uitgegooid telefonisch,als ze gingen doorverbinden.
Wilde iemand hogerop spreken ,maar dat kon niet,er zou een onderzoek worden gedaan dit is al 2 weken aan de gang.
Geen resultaat!!!!!!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.5

Op 9 oktober bestelling geplaatst van 2 spijkerbroeken, betaald met ideal.
Vervolgens bericht van verzending met track-trace code. Deze gaf aan dat de zending door verzender gereed werd gemaakt. Een week later staat hij daar nog steeds op. Bellen lukt niet, na een algemeen verhaal (computer) wordt de verbinding verbroken, hoe vaak je het ook probeert.
Maar weer gemaild ; komt nietszeggend berichtje op terug dat het pakket
niet te traceren is en dat dit uitgezocht wordt : dit kan geruime tijd duren.
Niets meer gehoord. Nu maar gemaild dat het niet meer hoeft : svp mijn betaling terugstorten. Eens zien hoe lang dát weer gaat duren.....

Advies : bestel NIET online bij C&A !

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

marc op 18 Oktober 2013

9 oktober is nog niet zo lang geleden. Ik wacht al vanaf 12 september op een bestelling die C&A al weken aan het zoeken is. Ik heb al vaak een mail gestuurd, maar C&A slaagt er niet in enige duidelijkheid te geven wanneer er iets gaat gebeuren. Heel irritant ook dat als je daarover wilt klagen je steeds pas na een paar dagen een antwoord krijgt. De winkels van C&A zijn wat mij betreft OK, maar de online shop kunnen ze maar beter sluiten of heel snel de service verbeteren...

Andre op 18 Oktober 2013

Het ergerlijke is dat je geen medewerker aan de telefoon kunt krijgen. Na wat mededelingen word je zogenaamd doorverbonden, waarna consequent de verbinding wordt verbroken.

Raquel Jones op 22 Oktober 2013

Kan hier niks tegen gedaan worden,heb het zelfde probleem wacht sinds 4 oktober op mijn bestelling alles al gedaan en maar mailen dat je geduld moet hebben.laatste nieuws 18 okt. mail gekregen dat het opgelost is de vertraging,,nog steeds niks binnen

Andre op 22 Oktober 2013

Bij mij hielp het prima om een twitterbericht te maken met in het kort
de klacht. Dezelfde dag was het opgelost en de volgende dag had ik de broeken binnen. Dat vinden ze niet leuk zo'n bericht en een speciaal webteam pakt het dan meteen aan.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

geen klagen voor deze winkel bestel ik iets het komt als het kan direkt
weg hangen geen probleem helpen bij passen geen probleem . ik zeg meiden van terneuzen dank je wel cen a terneuzen daar is de klant koning groeten vera

SV
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

anna op 17 Oktober 2013

Mevrouw, dank u voor uw reactie. Kolven erg tevreden de winkels van c&a. Ook in Haarlem en Amsterdam. Op deze site gaat het echter om de webshop en dus niet de winkels. De service van de webshop is erg slecht en lijkt gesitueerd in Polen ofzo met slecht nederlands sprekende medewerkers. Dit staat dus totaal los van de winkels. Veel winkelplezier gewenst en als ik u was zal ik nooit wat in de webshop online bestellen.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.0

10 oktober een artikel besteld. Artikel was op voorraad. 16 oktober nog niet binnen, ondanks indicatie 3-5 werkdagen.
C&A gebeld à 15 cnt p/minuut. Na 5 minuten wachten en probleem te hebben uitgelegd is de reactie: het is wel verzonden vanuit Duitsland maar onze verzendpartner heeft het druk, onze excuses.
Ok, kan allemaal gebeuren maar hierbij een aantal tips om een wachtende klant tevreden te houden:

1: Communiceer zodra er vertragingen te verwachten zijn! Per e-mail, maar nog beter: geef een telefoontje.
2: Schakel capaciteit in call centra op naargelang de drukte bij verzendpartner toeneemt.

Groet,
Peter

P
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

ik ga altijd naar terneuzen ik ben daar heel tevreden .
goede service beleefde medewerksters en goed verzorgde winkel ik koop er alle kleding al veel jaren . voor deze winkel een dikke 10 hoor ik ben 65 jaar en hoop er nog vele jaren te komen. terneuzen van mij alle punten . dank u wel voor jaren perfecte service aan iedereen groetjes vera

SV
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.0

Ruim drie weken geleden een bestelling geplaatst met oa een jurk. Vorig weekend had ik en feestje dus het zou leuk zijn als het binnen de beloofde 3-5 werkdagen zou worden geleverd. Ik heb bij de plaatsing van de bestelling direct betaald en kreeg pas 3 dagen later een e-mail dat de bestelling in behandeling zou zijn genomen. Omdat ik toch wel benieuwd was naar de levering heb ik 2x maal naar de servicelijn gebeld. De eerste keer (1 week na bestelling) kon de telefoniste mij geen verdere informatie geven. de Tweede keer heeft m'n vriend gebeld, maar omdat hij niet de 'besteller' was mochten ze hem geen verdere informatie geven. Ik moet zeggen dat het taalniveau van de service medewerkers ook te wensen overlaat. Na 2 weken heb ik een e-mail ontvangen dat mijn bestelling klaar ligt om te worden verzonden naar het Kialapunt. Nu zijn we weer bijna een hele week verder en de status is nog steeds onveranderd. Wat een slechte service van C&A. Mocht ik het pakket ooit ontvangen dan stuur ik het direct terug. Hopelijk krijg ik de bijna €100 Euro wel snel teruggestort, maar dit betwijfel ik. Ik bestel in ieder geval nooit meer online bij C&A!

M
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8

Ik bestel eigenlijk geen kledij online , maar heb wel al iets gereserveerd in de winkel . Ik werd correct en vriendelijk geholpen ! Regelmatig ga ik langs bij C&A, om de nieuwe collectie te bekijken , of een koopje te doen!

CJ
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.8

Ik heb op 16 september besteld en betaald. Daarna krijg ik op 20 september pas een mail dat de bestelling is bevestigd en verzonden zal worden en dat ik deze binnen één tot twee werkdagen kan verwachten. Vervolgens is het nu 25 september en heb ik nog steeds niets en via de link naar Kiala (waarmee het pakket bezorgd zal worden) word ik ook niets wijzer: 21-09-2013 07:14 staat de enige melding: "Pakket is wel aangemeld bij Kiala maar nog niet ontvangen. Waarschijnlijk is het pakket onderweg naar Kiala. Indien u vragen heeft dan kunt voor meer informatie de verzender benaderen". Net telefonisch contact opgenomen en krijg ik een zeer slecht sprekende dame (Russisch geeft ze zelf aan) aan de lijn die me vertelt dat er meer klachten binnenkomen, maar dat het probleem bij Kiala ligt. Ik heb duidelijk aangegeven dat dit niet zo is, omdat Kiala nog niets ontvangen heeft en C&A zowieso pas 5 dagen na bestelling én betaling! het pakket zou gaan verzenden. Wat dus niet gebeurd is. Ik heb haar ook gezegd dat ik (en naar ik aanneem vele klanten met mij) zo nooit meer iets bij C&A bestellen. Ik heb al wel betaald, maar ontvang niets. Ik vind dit een heel onprettig gevoel! Ik heb al vaak online besteld bij vele winkels, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt, schandalig gewoon!

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Annemarie op 27 September 2013

Hoi!

Ik heb hetzelfde 18 sep besteld en betaal en nu nog steeds niets binnen.
Tnt zegt dat de zending is voorbereid al sinds 23 sep en zo blijft de status staan.

Heb ze net gebeld, zijn heel slecht te verstaan...en steeds wachten (15 cent per minuut) en niets mee opgeschoten..... moet wachten en ze weten niet waar het pakket is.

Waardeloos dit......

sara op 27 September 2013

Hoi, ik heb ook hetzelfde. 13 september besteld en betaald. 20 november bevestiging gekregen en link naar de Kiala site waar ik mijn bestelling kan volgen. volgens Kiala is mijn pakket aangemeld op 21 september en het is nu de 27e en nog steeds alleen aangemeld. Heb op 25 september een mail gestuurd naar de c&a met de vraag waar mijn kleding zich nu bevindt en mijn ontevredenheid getoond. krijg ik de 26e, rond 19:00 uur een mail terug van een rita dat mijn pakket de 20e is verstuurd en de 26e of 27e waarschijnlijk wel bij hun Kiala punt zal arriveren. Het is nu 21:00 uur op de 27e en bij Kiala staat nog steeds dat het pakket alleen is aangemeld. ook vraagt rita mij om geduld te hebben hoopt mij snel weer in de webshop terug te zien. Nou dus nooit meer.

Vind het echt een schande. Die webwinkel schuift alles af en heb het idee dat ik kan fluiten naar mijn kleding of de 43 euro die ik ervoor heb betaald. Ik hoef eigenlijk die kleding al niet meer maar ik wil mijn geld terug. Had echt meer verwacht van die c&a.

Dus mensen die dit lezen: bestel Nooit wat online bij de c&a. ga naar de winkel of naar marktplaats ofzo. Dit geeft alleen maar frustraties.

annemarie84 op 17 Oktober 2013

ik heb ook precies hetzelfde probleem. zit al 1.5 week op mijn bestelling te wachten en als je naar de klantenservice belt begrijpen ze je door het gebrekkige nederlands niet.
vervolgens zit je een half uur aan de foon waar je ook extra kosten voor betaald. vind ik asociaal. hun dienen mij te informeren als ze zich niet aan hun afspraken kunnen houden, daar hoef ik toch zeker geen betaald telefoonnummer voor te bellen

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

ben je online een uur bezig met bestellen tijdens de vlaggetjesweken, ga je afrekenen, boem website uit de lucht en niet meer te bereiken... Niets voor mij dus.. Ik dacht met online shoppen tijd te winnen ipv te verliezen

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.3

Artikelen welke voorradig zijn via webshop zijn bij ontvangst van je pakket ineens uitverkocht? Een volledige bestelling ontvangen lijkt me een uitzondering bij C&A webshop.
Ook ik heb dit al twee keer met een bestelling meegemaakt. De eerste keer liet ik het erbij. Inderdaad, je merkt het pas bij ontvangst...je mist een artikel, kijkt op de pakbon en dan staat er 'uitverkocht'. Afgelopen zaterdag weer. Ik bestel voor beide dochters een skibroek. Gewoon ruim op voorraad volgens de webshop. Na een week kan ik mijn pakket gaan ophalen. Dan blijkt er voor jongste dochter geen skibroek te zijn. Op pakbon: uitverkocht. Ik kijk snel op de site: ruim voorradig. Contact per mail met klantenservice. Allerlei onzin argumenten. En wil ik alsnog de broek, dan verheugen ze zich om me weer in de webshop te zien. Niet dus! Kan ik weer porto betalen. Heb dat ook gezegd. Dat het niet de eerste keer is dat ik dit meemaak. Dat er ook ooit een verkeerde maat is toegestuurd en dat de bedoelde maat toen inmiddels wel uitverkocht was. Dat ik vind dat indien er ergens bij C&A tussen bestellen en inpakken een artikel uitverkocht is, maar vervolgens bij ontvangst wel weer beschikbaar volgens site, ik geen nieuwe porto ga betalen. Helaas...of ik maak een nieuwe bestelling met porto...of niks. Waardeloos, ik bestel er niet meer.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Danny op 11 Juli 2013

Hier ook iets besteld ,en pakket zoek .
Vinden het blijkbaar normaal daar .
Ook het betalend telefoneren naar daar vind ik erg .En de lijn is heel slecht .
En bij vorige bestelling ,spullen in de winkelmand ,en bij bevestiging uitverkocht .
Trekt echt op niets en bestel ook niet meer daar !

Reageer op deze review
128 resultaten - getoond 101 - 120
1 2 3 4 5 6 7

C&A informatie

C&A online shop: Bij C&A online kunt u nu tegen zeer lage prijzen fantastische mode items kopen. Bij C en A koopt u modieuze kleding van bijzonder goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. In de C&A online shop vindt u o.a. Kinderkleding, C&A Mode, C&A Kleding & Schoenen.

C&A Vlaggetjesweken

Tijdens de C&A vlaggetjesweken worden er ook in de C&A shop online enorme kortingen gegeven op het gehele assortiment. De C&A vlaggetjesweken worden op TV en de Radio flink gepromoot. De vlaggetjesweken worden ook online flink gepusht door C&A Nederland. Grote concurrenten van de online shop zijn Mango en Wehkamp.

Algemene informatie

Productgroepen
kleding
Merken
Canda

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Bonprix reviews
 
3.2 (222)
C en A
C&A
 
4.2 (115)
Spartoo
 
5.1 (32)
OTTO
 
2.6 (80)
Mango shop
 
3.5 (81)