FietsUniek
0   1  

www.fietsuniek.nl
 
7.2 (50)
Fietsuniek

FIETSUNIEK reviews. Fietsen webwinkel Fietsuniek heeft vele soorten kwalitatieve goedkope fietsen. Fietsuniek heeft bakfietsen, crossfietsen, damesfietsen, herenfietsen, jongensfiets, meisjesfietsen, omafietsen en vouwfietsen te koop. U vindt een ruime keuze in het assortiment van FietsUniek. Kortom, Een zeer compleet assortiment dus. Alle fietsen die worden aangeboden door FietsUniek zijn van zeer degelijke kwaliteit. De prijzen van de fietsenwinkel liggen echter een flink stuk lager dan die van de bekendere fietsmerken.

Waarom fietsen bestellen bij FietsUniek?

  • Veilig en betrouwbaar. Fietsuniek is aangesloten bij Webshop Keurmerk.
  • Levering de volgende dag bij bestellen voor 13 uur! Of zelf afhalen bij FietsUniek in Utrecht.
  • Betaalgemak, veilig betalen via iDEAL, overschrijving of acceptgirokaart.
  • Garantie & service, 1 jaar garantie en goede service.
  • Klantenservice van Fietsuniek.nl gewoon via de telefoon.

50 ervaringen met FietsUniek

 
(22)
 
(9)
 
(6)
 
(7)
 
(6)
Beoordeling 
 
7.2
 
7.7
 
6.8
 
6.1
 
8.0
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Serrano
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Zeer slecht

Na 2 weken nog steeds geen fiets en geen antwoord op mijn emails.
Iedere keer dat ik bel, krijg ik geen duidelijk reactie en zou iemand mij terug bellen en dat gebeurt ook niet.
ZEER SLECHT

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Henk
Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Slechte service

Werknemers waren niet behulpzaam. Fietsenmaker heeft mijn fiets flink beschadigt met montage en heeft geen retour geaccepteerd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Marco van Trigt
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Waardeloze service

Nooit naar toegaan of iets bestellen. 1,5 maand geleden in de winkel geweest en onderdelen besteld. Nu 2 bezoeken en 4 telefoontjes verder te horen gekregen dat ze nog steeds niet weten wat ze voor me moeten bestellen?!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Abderrahim Missiria
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top review!

Fiets besteld bij fietuniek, top service! Alles word netjes en op tijd geleverd!

Was deze beoordeling nuttig? 

Peter op 07 September 2017

Dat is ook mijn ervaring met Fietsuniek

Reageer op deze review
Review van Krista
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

snelle levering goede service

Snelle levering en goede service. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van carol
Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

fiets slechte kwaliteit

fiets besteld echter was uitverkocht, op advies fietuniek andere uitgezocht, 18 mei 2016 (bleek achteraf C fiets???) terwijl ik duidelijk had aangegeven dat deze elke dag intensief gebruikt zou worden voor dochter, zeer slechte kwaliteit!!!! bijna 200,00 aan reparatiekosten binnen 6 maanden. Fietsuniek klantenservice schuilt achter leveringsvoorwaarden!!!! nooit gehoord van 2 jaar garantie op aankopen (besluit EU ????)
mw. klantenservice zeer arrogant, belde mij zelfs terug nadat ik 1e gesprek had beeindigd met bericht u krijgt geen goede review!!! ze vertelde dat zij gezamenlijk het wilde oplossen, ik vroeg haar hoe dan?, antw. ja denk je dat ik dat nu meteen weet??....
(waarom bel je me dan terug)?????
en ging wederom in de verdediging van de leveringsvoorwaarden.

Ik denk dat deze manier van benaderen slechts een rotte appel is in een goed bedrijf gezien vele goede reviews....
heb nog nooit zo een slechte fiets gekocht, koop nooit meer bij fietsuniek, niet vanwege de fiets maar vanwege de arrogantie bij de klantenservice!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Robbie
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Superblij!

Ik heb laatst bij Fietsuniek een nieuwe fiets gekocht. Bestellen was makkelijk en had de fiets een dag na de bestelling al binnen. Aardige en behulpzame werknemers. wilde de maat van de fiets wijzigen en dat was na een telefoontje zo geregeld.

Fietsuniek, bedankt!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van h. boomstra
Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

slechte kwaliteit

Volgens mij is er met de levering niets mis hier. DE kwaliteit vd fietsen is echter zeer slecht. Na drie jaar kun je de fietsen weg gooien, na diverse dure reparaties. Ook service slecht. Nooit meer een fiets via fietsuniek, heel slechte kwaliteit roest onmiddellijk en alle onderdelen slecht!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van ik1986
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

geen omruilgarantie op defecte fiets

slechte service...defecte fiets gekregen van alles wat eraan mankeert...klantenservice gebeld en mails met foto's gestuurd
reactie...moet afwachten het zou worden opgelost...ik heb recht op de omruilgarantie en er wordt niks mee gedaan!!!
er moeten nieuwe remhendels op, pendaal knakt, stuur in geen mogelijkheid vast te draaien, defect in velg achterwiel.
en dan nog geen nieuwe fiets krijgen met de omruilgarantie die nog 11 dagen loopt!!! hier koop ik nooit meer een fiets!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Nico
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Zeer ontevreden met fietsuniek

De bestelling was langer dan de beloofde levertijd. Pas na herinnering werd de fiets verstuurd.

Bij levering was het duidelijk een heringepakte fiets met tape en gescheurde doos.

Bij het inelkaar zetten zaten de juiste zijwieltjes er niet bij.

Bij melding van de klacht (op 23 december) is er nu nog steeds niet een correct setje opgestuurd. Het probleem wordt op de klant (mij) afgewenteld ipv snel een correct setje te sturen. Initiatief van opvolgen moet je zelf doen want je wordt niet op de hoogte gehouden. Tot op heden (16 jan) nog geen oplossing en zelf weer na een week moeten vragen hoe het er mee staat. (Ze zijn druk met Puky contacteren)....

Ze zijn voor €15,- bij een andere fietswinkel te bestellen en kunnen binnen 2 werkdagen geleverd worden.

Ik raad fietsuniek ten zeerste af. Slechte service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van korteweg
Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

aflevering

Bestelde een fiets bij fiets uniek. Zij geven per mail de datum van levering. Pas op de dag zelf kun je na 8.30 's morgens bellen naar de vervoerder om te horen hoe laat de fiets geleverd wordt. Ik zit dan al op mijn werk en kan niks meer regelen. Op geen enkele manier is vervoerder bereid mee te denken. Ik ben vanaf drie uur thuis maar daar kan geen rekening mee gehouden. Ik zou hier dus een vrije dag moeten nemen van mijn werk en thuis blijven terwijl ik op de dag zelf hoor dat ze misschien pas om half vijf komen.
Iets regelen met de buren moet maar net kunnen; in mijn geval lastig omdat ik hen niet kan vertellen wanneer ze komen (of pas op de dag zelf en als ze dan niet kunnen zit ik al op mijn werk). Heel klantonvriendelijk en niet meer van deze tijd. Voor mij reden om geen zaken bij fiets uniek te bestellen. Dit moet echt anders kunnen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Diederik
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super snelle service en goeie kwaliteit!

Afgelopen week een fiets gemonteerd besteld. De prijs van de fiets viel me erg mee.
Daarnaast heb ik de fiets direct in gebruik kunnen nemen! De service was goed en super snel!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Casper
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super service!

Een aantal dagen geleden een fiets besteld. Bestellen ging makkelijk en snel wat fijn was.
Doet wat ze beloven! Super service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Simon
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Doet wat je mag verwachten!

Pas een fiets besteld via Fietsuniek. Klantenservice stond me goed te woord met mijn vragen (het bandje is er inmiddels afgehaald!) De fiets werd de volgende dag netjes afgeleverd. Alles prima en vlot afgehandeld.

Kortom, doet alles wat je mag verwachten.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Bischoff
Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Waardeloos! Je besteld een fiets ontvangt een bouwpakket, geen handleiding bijgevoegd, indien u telefonisch contact zoekt niet bereikbaar via de "juiste keuze" in het keuze menu alleen via 111. Degene die u spreekt is nogal verveeld want dan kunt u via de website fietsmonteren.nl een algemene handleiding downloaden. Dat deze niet aansluit op mijn fiets is mijn probleem, hoe te monteren ook. Geld gevangen en klaar. Wat een waardeloos bedrijf en zeker niet de goedkoopste! Wel de goedkoopste service! En aan de reviews te lezen leert dit bedrijf niet van zijn fouten.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van TB
Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Enige tijd geleden een fiets voor mijn dochter hier besteld. Bestelling, levering en betaling gingen prima. Fiets was ook in orde tot mijn dochter een pas geleden aan het fietsen was en beide trappen opeens "afbrokkelde". Gebeld, uberhaubt al lastig om iemand aan de telefoon te krijgen, maar toen ik iemand kreeg werd ik verzocht een mail te sturen hierover. Het zou nog binnen de garantie vallen van de fabriek. Inmiddels is dit bijna 2 maanden geleden en nog niks gehoord! tussendoor gebeld maar ik krijg geen gehoor op het telefoonnummer!! Nog maar weer een mail verzonden waarvan ik nu toch echt hoop dat hij snel beantwoord wordt en dat het snel opgelost wordt door Fietsuniek!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Evert
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Voor onze dochter hebben wij bij fietsuniek een fietsje besteld, dit was de eerste keer dat we online iets online kochten. Wat wij erg prettig vonden was dat we de betaling achteraf konden doen,

de fiets bezorgd is prima en we zijn tevreden

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van sylvia
Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Fiets besteld via de site.
Kreeg zelfs een verzendbevestiging en zou de dag erna geleverd worden.
Op de bewuste dag kreeg ik een mail dat de fiets niet meer op voorraad is (best knap als je al een verzendbevestiging hebt gekregen met zelfs een track en tracé code)
Of ik een andere fiets wilde of mijn geld terug
Ik koos voor een andere fiets en gevraagd of ze die dan dezelfde nog zouden willen verzenden zodat ik de fiets voor het weekend nog in huis zou. Hij zou al klaar staan voor verzendingen en ik zou dezelfde avond nog een track en tracé code ontvangen. Deze code niet ontvangen en vervolgens kreeg ik de volgende dag een mail dat het geld mij is teruggestort en dus de fiets niet is verzonden.
Vandaag zou het geld weer op mijn rekening moeten staan maar ik heb nog niets ontvangen.
Ik heb ze maar weer gemaild dat ik een kopie over overboeking wil hebben.
Ik wacht een paar dagen en anders doe ik aangifte van diefstal

Ik bestel hier nooit meer wat!

Was deze beoordeling nuttig? 

Joyce op 11 Mei 2014

Heb jij het geld al terug?

Mvg joyce

sylvia op 11 Mei 2014

Ja op dinsdag of woensdag stond het erop

Fietsuniek op 12 Mei 2014

Goedemiddag Syvia,

Erg vervelend dat de door uw bestelde fiets niet meer leverbaar was, wij vragen u contact op te nemen met de klantenservice zodat we dit kunnen oplossen. Dit kan via het telefoonnummer 0252-830201 of per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

Fietsuniek

Reageer op deze review
Review van Martijn
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Heb bij fietsuniek een fiets besteld voor mijn dochter. Na 2 weken wachten nog steeds geen fiets? Zij bidden wel wat lagere prijs aan maar service kennen ze blijkbaar nog niet. Heb er nu wel spijt van dat ik het niet ergens anders heb gekocht.

Was deze beoordeling nuttig? 

FietsUniek op 09 Augustus 2013

Goedemiddag Martijn,

Dank voor je feedback en mijn excuses voor het gegeven dat wij de door u bestelde fiets niet binnen de gestelde termijn hebben kunnen leveren. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 2 werkdagen te bezorgen.

Wij vragen u contact op te nemen met onze klantenservice, dit kan via het telefoonnummer 0252-830201.

Met vriendelijke groet,

FietsUniek

Reageer op deze review
Review van Tilburg
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Snelle levering. Snelle reactie op mails. en snelle nalevering van voor en achterlicht toen deze ontbraken op de geleverde fiets. Top !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Edwin de Groot
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Onlangs een fiets voor mijn zoontje besteld. Helaas was ik zelf iets wat aan de late kant met bestellen en heb daarom gekozen voor FietsUniek vanwege de snelle levering. De door mij bestelde fiets was helaas niet op voorraad, maar daar werd ik dan ook keurig dezelfde avond nog over gebeld. De medewerkers waren behulpzaam en hebben voorgesteld te kiezen voor een andere fiets. FietsUniek zou het verschil bijleggen. De fiets werd alsnog de volgende dag geleverd. Dus een duurdere fiets gekregen voor het zelfde bedrag en een blij zoontje omdat hij alsnog een fiets op zijn verjaardag kreeg,. ECHT TOP!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Joey Post
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb een paar dagen geleden een fiets van Nostalgia besteld in de kleur wit. Ik heb er voor gekozen deze af te halen op het servicepunt in Utrecht. Helaas bij aankomst was de kleur verkeerd. Na een telefoontje met FietsUniek is de bestelling gewijzigd en is de fiets GRATIS en gemonteerd bij mij thuis bezorgt. Dit alles nog dezelfde dag. Dat vind ik nou top service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Robbert Jan Hillen
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Vorige week een fiets voor mijn neefje besteld als verjaardags cadeau. Fietsuniek heeft scherpe prijzen, dus voor mij een haalbaar cadeau. Nadat ik de fiets heb besteld werd ik diezelfde avond nog gebeld van een man van de vervoersdienst van fietsuniek. Deze wou een afspraak maken. Hij zou zelf nog dezelfde avond geleverd kunnen worden omdat het magazijn in de buurt zat. Helaas was ik op dat moment op visite en was dit niet mogelijk.

De man van de vervoersdienst stelde een afspraak voor overdag, ik mocht zelf een tijdstip kiezen en het was ook mogelijk op mijn werk de fiets in ontvangst te nemen. Hier heb ik voor gekozen. De fiets werd keurig netjes en RUIM binnen 24 uur geleverd. Kortom! Een tevreden klant erbij jongens!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Luc de Wit
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

FietsUniek.nl is een erg overzichtelijke site. Ik had een herenfiets besteld en deze was de volgende dag al in huis! Alleen erg jammer dat deze website niet meedoet aan het fietsplan, over de klantenservice heb ik geen ervaring, hiervan heb ik geen gebruik hoeven maken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Kim
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
9.0

Lekker snel en gemakkelijk bestellen, en dat alles voor een scherpe prijs!
Kon veilig achteraf betalen, wat ik wel zo prettig vind.
De fiets werd in door geleverd en was eenvoudig af te monteren.
Ik ben super tevreden over mijn fiets.
zeker aanraden!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Maurice
Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Helaas is deze partij niet zo servicegericht als verwacht. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen en te betalen maar de levering blijft uit. Bereikbaar zijn ze al helemaal niet. Als je naar hun "moederbedrijf" shopmarkt belt wordt ook gewoon de verbinding verbroken. Helaas, gezien kinderen hiervan de dupe worden.. voor hun bestel je een fiets online en geef je aan wanneer ze een fiets kunnen verwachten. Ook verjaardagen spelen hierin mee. Kortom een bedrijf met een waardeloze klantenservice, loze beloftes en geen leveringen tot heden. Ze zijn zojuist in gebreke gesteld.

Was deze beoordeling nuttig? 

FietsUniek op 30 Juli 2013

Beste Maurice,

Dank voor je feedback en mijn excuses voor het gegeven dat wij de fietsen niet binnen de gestelde termijn hebben kunnen leveren. Wij nemen vandaag telefonisch contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Edwin
FietsUniek.nl

Reageer op deze review
Review van Vincent
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Goed assortiment, prijzen zijn ook prima.
Maar het bedrijf bleek niet bereikbaar. Tientallen keren gebeld. De aap kwam uit de mouw; men was op vakantie.
niet echt professioneel.
Kind jarig, we zitten op fiets te wachten. Ik doe dit niet meer.

Was deze beoordeling nuttig? 

FietsUniek op 30 Juli 2013

Beste Vincent,

Dank voor je feedback en mijn excuses voor het gegeven dat wij niet telefonisch bereikbaar waren op het moment dat u van onze klantenservice gebruik had willen maken. Ook tijdens in de vakantieperiodes zijn wij telefonisch bereikbaar, mocht u vragen hebben kunt u ons bereiken op 0252-830201.

Met vriendelijke groet,

Edwin
FietsUniek.nl

Reageer op deze review
Review van Ries
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Op 11/7 bestelling geplaatst en op 12/7 bevestiging dat de fiets gereed is voor verzending. 17/7 uiteindelijk geleverd, maar niet afgemonteerd. Kennelijk heeft de vervoerder het dezelfde avond nog 'even'in elkaar gezet en op 18/7 opnieuw aangeboden. Remmen en versnelling niet juist afgesteld, banden niet op spanning,rubberen mantel om remkabel ontbrak, reflectoren hingen er maar bij, 12 versnellingen i.p.v. 21. Klantenservice gebeld en die wist enkel blij te zijn met de feedback en geen enkele verontschuldiging.

Klantenservice zou er voor zorgdragen dat er een nieuwe afgemonteerde fiets zou worden geleverd en de oude terug zou worden genomen. Vervoerder zou contact opnemen voor levering.

Op 23/7 tref ik een briefje aan dat men langs is geweest. Men zou zo veel geld kunnen besparen door efficienter plannen en betere communicatie. De fiets is de volgende dag opnieuw aangeboden. Wederom een fiets die niet volledig afgemonteerd was. Nu was alles goed afgesteld en gemonteerd, maar men was de bar-ends aan het stuur vergeten. Weer geen 21 versnellingen zoals vermeld op de website.
Direct gebeld, maar sinds kort krijg je een keuzemenu en dien je een e-mail te sturen. Meteen gedaan en geen reactie.

Op 25/7 nog maar een e-mail gestuurd en een termijn gesteld om alsnog een reactie te geven en tevens een gepaste oplossing te bieden alvorens wij genoodzaakt zijn andere stappen te nemen.

Het ontbreekt hier echt aan goede communicatie, klantgerichtheid en service.
Als dit niet op juiste wijze wordt opgelost zal dit de eerste en laatste keer zijn dat wij hier een fiets zullen bestellen. Fietsuniek aanbevelen bij anderen? Acht de kans zeer klein....

Oh, de fiets was een verjaardagscadeau voor mijn zoontje die keer op keer werd teleurgesteld. Bedankt Fietsuniek!

Was deze beoordeling nuttig? 

FietsUniek op 30 Juli 2013

Beste Ries,

Dank voor je feedback en mijn excuses voor gebrekkige communicatie. Graag vragen wij u een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij uw order kunnen traceren en voor een passende oplossing kunnen zorgen.

Met vriendelijke groet,

Edwin
FietsUniek.nl

Ries op 30 Juli 2013

Beste Edwin,

Wellicht Ten overvloede kan ik u melden dat er 5 dagen geleden een e-mail is verzonden waar ik tot op heden nog geen reactie heb ontvangen.

Lees verder in nieuwe reacties dat jullie benadeelde klanten enigszins tegemoet komen. Goh, in de afgelopen bijna 2,5 week zelfs niet een sorry. Enkel een bedankje voor mijn 'feedback'.

En dan heb ik het nog niet gehad over de remmen die niet deugen en zelf e.a. heb op moeten lossen. Verder heeft mijn zoontje zich lelijk verwond aan het uiteinde van een gerafelde remkabel die niet was voorzien van een 'dopje'

Ries op 30 Juli 2013

Zojuist een telefoontje gehad en een prettig en veelbelovend gesprek gehad.
Een gepaste tegemoetkoming en een leuk presentje voor mijn zoontje in het verschiet. Al met al goede opties geboden om de ontstane problemen op te lossen.
Verder in afwachting op ontbrekende onderdelen. Bedankt Edwin!

Reageer op deze review
Review van R
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Fiets opmeten woensdag bestelt, zou donderdag geleverd worden, dat lukte niet. Toen zou de fiets vrijdag geleverd worden, wederom een dag thuis gewacht....geen fiets. Weer gebeld, zou zaterdag geleverd worden, nu echt....weer en dag thuis, geen fiets. Maandag zou de fiets écht komen, in de ochtend. Om 11.15 uur belde ik even op om te horen hoe laat de fiets geleverd werd...om 15 uur zou de fiets er zijn. Om 15:15 uur belde ik om te vragen waar de fiets bleef...werd een spoed express en zou s avondspits geleverd worden. Als service werd hij in elkaar gezet. Nou...dat had Stevie Wonder beter gedaan; ketting niet gespannen, verf beschadigd. Dinsdag de klantenservice ,aar gebeld....hele dag werd Renier opgenomen. Waardeloos! En ik heb. U een dochter met een stukke fiets!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Eric van der Burg
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

De fiets is binnen 2 werkdagen bezorgd. Op de vragen die ik via de mail stelde kreeg ik een snelle reactie. De fiets is boven verwachting. Het in elkaar zetten van de fiets is eenvoudig. Zelfs zonder handleiding.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Tjeu
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Fiets geleverd gekregen met defect schroefdraad...klantenservice gebeld, maar moest klacht mailen...
Wacht nog steeds op antwoord, maar wel al paar dagen teleurgesteld kind en defecte fiets in huis...
Kortom....een flut klantenservice.....betaal niet vooruit is mijn advies

Was deze beoordeling nuttig? 

Tjeu op 30 Juli 2013

klopt, fiets idd omgeruild conform afspraak..
welliswaar met achterlicht ondersteboven gemonteerd, maar ach...iig de fiets nu binnen.

FietsUniek op 30 Juli 2013

Beste Tjeu,

Allereerst mijn excuses voor de gang van zaken. Ik kan geen goede reden bedenken waarom dit zo heeft "moeten" lopen, vandaar vooral ook mijn excuses voor de gang van zaken. Ik heb inmiddels mijn team op uw ervaring aangesproken en daarbij hopelijk voldoende maatregelen genomen, om dergelijke ervaringen in de toekomst uit kunnen sluiten.

De fiets is conform afspraak bij u omgeruild voor een nieuw exemplaar, hopelijk zult uw zoontje hier veel plezierige fietskilometers op maken.

Met vriendelijke groet,

Edwin
FietsUniek

Reageer op deze review
Review van FRC van Valkenburg
Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Heb een fiets voor mijn kleinzoon besteld. Keurig nette aflevering, goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten (stuur, zadel, zijwieltjes en trappers). Zeer tevreden. Alleen jammer dat alle communicatie via de mail moet verlopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Jeroen
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

FietsUniek super service!
Mijn dochters fiets paste bij het logistieke centrum halverwege het land (buiten FietsUniek om) niet meer in de bus. Toch wist FietsUniek dit zelf te herstellen ivm een andere spoedklus en nam alsnog ook onze fiets mee!! Dochter helemaal blij. Super!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ronald
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Simpel een fiets bestellen! Binnen 5 minuten besteld, binnen 2 werkdagen is de fiets binnen. Mijn zoon was helemaal blij (ook al omdat een andere webwinkel het af heeft laten weten zonder bericht). FietsUniek is een aanrader voor iedereen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Peter
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Heb één keer iets bij FietsUniek gekocht, een voorrek voor een omafietsje voor de fiets van onze dochter. Een redelijk veilige koop dus. Mijn mening is dat als je exact weet wat je nodig hebt, dan kun je kopen bij FietsUniek, vanwege de prijs natuurlijk.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Sonja van Ruiten
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Onlangs een fiets voor mij dochter besteld, op de site aangegeven dat ik deze op de volgende werkdag bezorgd zou gaan worden, maar dat bleek een dag later te zijn dan ik dacht. Het was echter telefonische met de klantenservice van FietsUniek zo geregeld.

Fiets werd in uitstekende staat geleverd door een bestelbus door een eigen bestelbus van FietsUniek. Het was puur een kwestie van het stuur recht en op de goede hoogte zetten, zadel instellen en de pedalen er op en de fiets was klaar voor gebruik in minder dan 10 minuten.

FietsUniek is telefonisch goed bereikbaar, en duidelijke update's per mail.

Kan deze winkel aan iedereen aanbevelen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van A. van de Weerd

N.a.v. mijn review van 10 december jl. een goed gesprek gehad met Edwin van Fietsuniek. Onze fiets is 21 december thuis afgeleverd en Edwin heeft vanaf zijn vakantieadres nog contact met ons opgenomen of de aflevering goed was gegaan. Dat vond ik heel fijn. Mijn zoon fiets nu weer met plezier naar school.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ronald vd Linden
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Snelle levering, stevige omafiets voor goede prijs.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van jn boogert
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

de bestelling ging gemakkelijk de levering ging vlug de service was goed de chauffeur zette de fiets in de schuur de prijs is redelijk het is alleen jammer dat er geen beschrijving bij zit fietsenmaker is 2 uur bezig geweest om de fiets inelkaar te zetten

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Steff Roelofs
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Prima bedrijf, gelet op de prijzen zijn ze een van de goedkopere internetwinkels en prima geholpen door fietsuniek klantenservice

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van A. van de Weerd
Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
9.0

Na mijn review van 28 sept. is het volgende gebeurd: na 2 weken met plezier gefietst te hebben lag de ketting van de fiets. Mocht van fietsuniek laten repareren bij onze eigen fietsenmaker. Na een dag of 3 weer de ketting eraf.
En dat ging zo maar door. Weer contact opgenomen met fietsuniek. De reparatieafdeling van fietsuniek zou er naar kijken. Moest doorgeven wanneer de fiets opgehaald kon worden. Geen reactie op mijn mail daarover. Staan ze wel op de stoep om fiets op te halen. Vandaag maar weer gebeld hoe of wat. Krijg ik te horen dat fiets bij de reparatie afdeling staat (ja hoor, dat wist ik nog niet) en dat ik van de week gebeld wordt om de fiets te laten leveren. Dus we wachten maar weer af. Ik baal er nu wel echt van, 2 weken plezier, 2 maanden frustratie.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Fietsuniek.nl klant
Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Prima levering en de fiets bevalt uitstekend. Mijn eerste ervaring met het kopen van een fiets online. Makkelijk en snel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van A. van de Weerd
Beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Wij hebben op 15 juli jl. een Popal driewieler voor volwassenen voor onze zoon besteld bij Fietsuniek. Omdat wij de fiets gemonteerd afgeleverd wilde hebben zou het wat langer duren voordat de fiets geleverd zou worden. Wij hebben de fiets uiteindelijk 12 september jl. gekregen. Dat lag niet aan Fietsuniek, maar aan de Popal fabriek. Want na 4x thuis (voor niets) gewacht te hebben op levering, bleek dat de fiets eerst na een 50+ beurs zou gaan. Dat was Popal even vergeten te melden aan Fietsuniek. Gelukkig is mijn zoon super blij met zijn nieuwe fiets en hebben wij de montagekosten niet hoeven te betalen. Wat ik wel jammer vind is dat ik het meeste zelf heb moeten regelen Popal.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Rene van der Berg
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede ervaring met deze webshop.

Kwam via een filmpje van Hart van Nederland op deze site terecht en besloot een fiets te bestellen.
Echter was de maat niet goed voor m'n dochter en heb ik hierover contact opgenomen met FietsUniek, deze vroeg ons een mail te sturen met het bestelnummer.

Diezelfde avond kregen wij een telefoontje van een vervoersmaatschappij om een afspraak te maken voor het omruilen van de Fiets, en dit is ook netjes gebeurd.

Dank FietsUniek voor de goede service, en veel succes met de webshop!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Peter van der Hoek
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Netjes volgende dag bestelling afgeleverd, en keurig gebeld voor tijdstip van aflevering.

Prettige webwinkel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van S. Jansen
Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Goedkope en betrouwbare webshop!

groetjes Simon

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van B. van Cattenburch
Beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Fiets was eenvoudig te bestellen en de levering was conform verwachting. Het LED voorlampje deed het echter niet dus ik een mailtje gestuurd. Na dagen geen reactie gehad te hebben telefonisch contact gezocht; ik zou teruggebeld worden. Dit gebeurde niet dus weer gebeld. Wat schetst mijn verbazing als het nummer niet bereikbaar blijkt te zijn! Vervolgens via de website een contactformulier ingevuld, waar ik (hoera) een reactie op kreeg. Het lampje zou verstuurd worden. Omdat ik na een week nog niets had ontvangen, wederom een mail gestuurd. Tot op de dag van vandaag (een maand na bestelling) heb ik niets meer gehoord. Over slechte service gesproken. En dan hebben we het nog maar over een simpel voorlampje...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Henriette Klaver
Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Zij verkopen Popal fietsen voor erg lage prijzen. 1 x een Popal damesfiets besteld en ik ben erg tevreden over Fietsuniek.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van J. Lutz
Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Fietsuniek is goedkoop en levert snel. Betrouwbare shop.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Jurgen
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Bij Fietsuniek een Popal herenfiets gekocht. Prima geleverd. Het is natuurlijk geen gazelle maar dat kun j eook niet verwachten voor die prijs.

Mijn ervaring met Fietsuniek is dus goed. Wat betreft Popal fietsen zijn zij de goedkoopste op het net. Een goede review dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Volare
  • Avalon
  • Basil
  • BSP
  • Burgers
  • FietsUniek
  • Foxy
  • Highlander
  • Kangeroo
  • Montego
  • Nostalgia
  • Olfie
  • Popal
  • Primo
  • Redy Belle
  • Troy
  • Vitesse
  • Vogue fietsen
  • Weber
  • Yipeeh
  • Fausto Coppi
  • Freedom
  • Explosion
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • omafietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • crossbikes
  • transportfietsen
  • bakfietsen
  • crossfietsen
  • driewielers
  • loopfietsen
  • trampolines
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • fietshelmen
  • fietstassen
  • fietsverlichting
  • fietskratten
Levertijd
2 werkdagen
Verzendkosten
€ 9,95 binnen Nederland
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • vooruitbetaling
  • acceptgiro
  • automatische incasso
Telefoonnummer
0252-830201