Miss Etam reviews & ervaringen

www.missetam.nl
 
5.8 (21)
Miss Etam Outlet

21 Miss Etam reviews

 
(3)
 
(5)
 
(5)
 
(4)
 
(5)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

2 Jassen

Beoordeling 
 
5.3

Heb 2 jassen besteld en betaald. Deze gepast en ze waren mij te lang.
Dus heb ik ze allebei in dezelfde doos retour gedaan.
Tot mijn spijt hebben ze van 1 jas het geld retour gestort.
Meerder keren gebeld. De klantenservice kan met niet helpen. Ik moest een mail sturen.
Na weer een lange week eindelijk een reactie. U hebt 1 jas teruggestuurd en vandaar 1 jas terug gestort.
Hoe kan ik nu bewijzen dat ik 2 jassen heb teruggestuurd?
Echt ik bestel nooit weer wat bij Miss Etam.

GW
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Broek Elise lang

Ik bestelde alle kleuren broeken “Elise” van de Lang collectie in maat 42, paste perfect maar na 2x gedragen was de rek er al zo uit en floddert hij om mn lijf, erg jammer! Terugsturen zal natuurlijk niet gaan.
Hoop dat hier naar gekeken wordt!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Colbert, bloes en legging

Beoordeling 
 
1.8

Artikelen kwamen pas na een paar dagen, meteen retourneerd. Kwaliteit was heel slecht en het geld absoluut niet waard. Goedkope zooi voor teveel geld. Voor de legging van 39 euro zou ik nog geen 5 euro betalen, heel dun vod. Colbert 69 euro was niet gevoerd en hing als een zak om mij heen. Bloes viel veel te klein en colbert veel te groot. War een tegenvaller. De oude Miss Etam onwaardig.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Jeans Jackyr dat

Beoordeling 
 
6.3

Altijd graag de jeans ( Jacky) gedragen van miss Etam.
Deze keer waren de broeken heel licht en dun van stof en nu na een paar keer dragen scheurt de stof al en dat was niet op een naad. Heel teleurstellend voor dat geld .

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

retour uitbetalen

Ik krijg weer mails dat Miss Etam weer open is. Ik heb nog geld tegoed van een retour.
Ik zoek klantenservice maar helaas.
Wanneer denkt Miss Etam de 80 euro te restitueren die ik nog tegoed heb.
Ik vind dit een zeer slechte zaak.

AD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

nog steeds geld niet terug

Beoordeling 
 
1.0

Artikelen enige weken geleden geretourneerd en tot op heden geld niet terug.
Telefoon klantenservice wordt niet opgenomen en reageren niet op berichten.

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Waardeloze winkel in Hoofddorp

Waardeloze winkel in Hoofddorp. Personeel is arrogant. De dames zijn op leeftijd en denken alles te weten, maar kunnen niks. Het woord service komt niet voor in hun vocabulaire. Ik wilde deze keer iets terug brengen. Ik had contant betaald. Maar ik mag niet contant terug krijgen. "Dat is regel". Nee, dat is misbruik maken van macht en klantje pesten. Waarom mag ik wel contant betalen maar niet contact terug krijgen? Als het om corona gaat, dat is hier echt geen sprake van een verschil. O ja, een andere klant, oudere meneer, had hetzelfde ervaren. Hij moest er zelfs even van huilen.

Dat is toch erg.....

Er is geen regel over contant geld. Alleen een advies.
Niks hierover op hun site.

Etam medewerkers Hoofddorp. Jullie moeten jullie rotschamen. Etam HR: ga aub beter personeel recruiten....

DR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

retouren worden niet goed nagekeken

Beoordeling 
 
6.5

broeken vallen altijd anders,dus ik bestel er meerdere tegelijk, blijkt dus dat als je hetgoed verpakt aflevert bij post.nl nieks garandeerd. ik heb nu 2 gevallen binnen 1 week dat 1 artikel niet word afgeboekt,en ik moet dan mijn traceerbonnen fotogarferen en doormailen, want de post krijgt de schuld, het komt geen moment in hun op dat er een artikel over het hoofd word gezien. dus is het de schuld van post.nl. Miss Etam medewerkers zijn heilig. Ik bestel a meer dan 20 jaar bij hun, maar als het topdrukte is, maak je borst maar nat, er gaat gehaaid wat mis met het afboeken van retouren, Een dikke vette onvoldoende voor dit euvel!!!

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service online

Service 
 
1.0

Ongelooflijk slechte service!!!! Ik heb nog een lopende bestelling, had wat dingen teruggestuurd, moet de faktuur nog betalen zelfs die moeten ze nog verwerken en mijn artikelen zijn intussen afgeprijsd. Denk je nou dat ik die korting krijg op mijn faktuur?? NIET DUS!!!!!! Wat een service!!! In de winkel zeggen ze dat je dan mag terugkomen en terecht! De klantenservicemedewerkster gooide de telefoon erop! Ik koop NOOIT meer iets bij Miss Etam, na 25 jaar trouwe klant ben ik er helemaal klaar mee en moet dus nu mijn faktuur nog betalen met de oude prijs! Mij zijn ze als klant op deze manier dus kwijt! Koop wel elders waar ze nog wel service hebben naar hun klanten toe! Didi bijv. daar had ik dit ook een keer en die zeiden; kom maar terug met de bon wij geven het verschil terug! En zo hoor je ook met je klanten om te gaan. De tijden bij miss etam zeker online zijn veranderd. Zouden ze vroeger hier in Helmond niet hebben gedaan.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Zeer tevreden klant

Beoordeling 
 
10.0

Ik koop nu al 4 jaar kleding bij Miss Etam en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding. Als er een probleem is dan kun je gewoon terug en er wordt altijd een passende oplossing gezocht. En wat betreft de klantenservice die hebben de afgelopen weken het ook heel moeilijk gehad in verband met het faillisement ze konden en mochten niets voor ons doen omdat ze dat van hogerhand opgedragen hebben gekregen, En toch heeft het personeel het nog steeds op kunnen brengen om elke dag weer met een lach de klanten te helpen, terwijl ze nog steeds in twijfel zitten of ze volgende maand hun baan nog hebben. Dus een beetje begrip voor de situatie,

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

ongehoord klant onvriendelijk

Op 7 april een broek gekocht, niet gepast. Er was toen nog niets aan de hand. Eenmaal thuis bleek het model niet geschikt voor mij en op 14 april wil ik de broek ruilen voor een andere broek of mijn geld terug, kan niet. Ik mag het omruilen als het precies de zelfde broek is maar dan in een andere maat maar het mag niet een andere broek zijn die een tientje duurder is en die me prima zit ?????????
Begrijp er helemaal niets van. Men dwingt je dus niets meer te kopen in de winkels van Promiss/Etam.
Ben trouwe klant maar op deze manier ben ik er wel klaar mee.

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

slecht behandeld

Beoordeling 
 
3.0

Vorige week 1 blouse gekocht en deze zat iets te strak. Gisteren naar de winkel gegaan en ze wilde het niet ruilen tegen een maat grotere blouse. Dus omdat er surseance van betaling is gegeven houd dit bedrijf zich niet aan de regels van al de normale winkels. Na de nodige ruzie werd er geruild en meteen heeft deze winkelketen zich zo door het slijk gehaald dat een faillissement niet uit kan blijven. Ik koop hier nooit meer iets.

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Monique op 12 April 2015

Vind het schandalig. Ik snap dat het klote is voor het bedrijf. Maar potdomme sluit dan de winkel. Ik heb vrijdag blouse gekocht betaal dat ding en word me niks gezegd. Zegt een andere klant ineens ohhh wat betekend dit bordje? Idd klein bordje dat je niet mag ruilen inverband met surseance van betaling. Ik zei ohh das lekker en nu ja moet u het bordje lezen.

Reageer op deze review

Top!

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb gisteren avond kleren in de onlinewinkel besteld . Ik kreeg al in de avond een mailtje, dat de postbezorger het vandaag zal bezorgen. Vanmiddag heb ik de levering met DHL ontvangen. De factuur wordt via email toegestuurd en ik kan het makkelijk met IDEAL achteraf betalen. De kleren zelf hebben allemaal de juiste pasvorm en ik moet niks terug sturen. Met kwaliteit en prijs ben ik ook blij. 10/10 beter kan niet!

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

Klacht over niet ontvangen factuur

Beoordeling 
 
5.0

NIETS KOPEN VIA INTERNET. Ik wacht nou nog op een factuur, die volgens zeggen per mail is verstuurd (fout mailadres volgens miss etam). Wacht momenteel al meer dan 3 weken op een reactie van miss etam omdat ik de incasso kosten NIET ga betalen! Terwijl op de site van hen staat "Doorgaans streven we ernaar je klacht binnen 3 werkdagen op te lossen. De totale termijn voor het oplossen van een klacht zal echter nooit langer dan 14 dagen duren". Ik wacht nog enkele dagen en dan ga ik verder met geschillencommissie. Het kan toch niet zo zijn dat als het mailadres niet correct ingevoerd is (menselijk) zij geen gebruik maken van een andere mogelijkheid om de klant een factuur toe te laten komen? En je altijd beroepen op de algemene voorwaarden is wel erg makkelijk, dit zou betekenen dat de klant altijd de dupe is! Het woord klanten service mogen ze echt wel eens letterlijk gaan nemen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

klacht betreft afhandeling miss etam

Beoordeling 
 
4.5

Heb diverse artikelen besteld die ik achteraf zou betalen. Heb 80% retour gestuurd. Direct daarna zijn wij 4,5 week op vakantie gegaan. Toen ik terug kwam zag ik de email dat ik te laat was met betalen. Heb toen direct Miss Etam klantenservice gebeld. De informatie was overgedragen naar Focom. Deze gelijk gebeld, moest € 40,00 administratiekosten betalen en binnen 1 week betalen. Dit inderdaad gedaan. Ik vond het wel belachelijk omdat ik nooit een factuur voor het juiste bedrag had ontvangen. Maar klantenservice Miss Etam liet mij weten dat dit in de algemene voorwaarde zou staan.
Na 3 weken word ik door Lindorff Incasso gebeld. Het bedrag zou niet ontvangen zijn en wanneer ik het bedrag zou betalen. Ik heb direct gezegd dat dit bedrag wel betaald was. Diverse keren nog telefonisch contact gehad hierover. En uiteindelijk was het afgerond. Nog geen week later kreeg ik een brief van Lindorff Incasso dat het bedrag nog steeds op zou staan. Het bedrag wat in de brief vermeld stond, kwam niet overeen met het bedrag wat het moest zijn. Ik heb hierover een klachtmail geschreven naar Miss Etam, Focom en Lindorff Incasso. Tot op heden niets gehoord. Het ergste van alles vind ik dat ik als consument mijn consequenties neem voor de te late betaling (ondanks afwezigheidsmeldingen van email waarin vermeld stond wanneer ik weer terug was). Maar dat deze organisaties niet hun verantwoordelijkheden nemen van hun nalatigheden. Waar staat de consument in deze situatie?????

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.5

Zeer slecht!! Ik raad echt af hier te bestellen. Nadat ze volgens eigen zeggen meerdere malen herinnneringen gestuurd hebben (nooit ontvangen, emailadres blijkt niet correct) incasso bureau op mijn dak. Netjes betaald, bedrag en de boete krijg vervolgens brieven dat incassoproedure in word getrokken maar dat ze het oorspronkelijke bedrag nooit hebben ontvangen. Mails slaan nergens op, klantenservice luistert niet en stuurt ook nog eens een niet al te aardige mail die voor intern bedoeld was perongeluk naar mij. Nooit meer!!!

PD
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

ik ben helemaal blij met miss etam
in de zaak kan je op je gemak kleding passen geen korte deuren of gordijntjes dames (meestal leeftijdgenoten) die mij assisteren en van hulp voorzien je voelt je thuis bij miss etam

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.5

Ik heb enkele malen kleding besteld bij Miss. Etam. Zo ook afgelopen week; 10 items. Twee ervan (een trui en een blouse) bleken te groot te zijn en dus meteen beide besteld in een maat kleiner. Deze zouden vandaag geleverd worden. Vanmorgen bleek de Track & Trace niet te werken. Miss. Etam gebeld en na lang wachten iemand aan de lijn. Zij beloofde DHL te gaan bellen en zou mij terug bellen. Na uren wachten heb ik zelf maar weer gebeld, nu was de wachttijd zeker een half uur. Bij toeval had ik dezelfde dame aan de lijn. Zij had mij een mail gestuurd, ja ja, niet dus. Afijn, zij vertelde dat DHL een onderzoek gaat starten en dat kan een week duren. Ik vertelde haar dat ik zaterdag met vakantie ga en dus geen behoefte meer heb aan de trui en blouse en graag mijn geld terug wil. Dat was uiteraard niet mogelijk. Flut service en geen enkel excuses. Officieel is Miss. Etam in gebreke aangezien hun website vermeld dat zij de volgende dag leveren. Ik als klant heb niets te maken met DHL, dat is het probleem van Miss. Etam, moeten ze niet zo'n bedrijf hun pakjes laten bezorgen. Geen idee waar of wanneer mijn pakje dus boven water komt. Ik bestel daar nooit meer.

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Zeer zeer slecht. Op emails wordt niet gereageerd. Betaallinken werken niet. Je kan dus niet via de betaallink betalen. Herhaaldelijk mails gezonden om een rekeningnummer en kenmerk om handmatig over te boeken, geen reactie, geen reactie, geen reactie. Dan ineens brieven en aanmaningen van Lindorff omdat ik niet heb betaald, nee betalen lukte niet en krijg geen antwoord! Ik bestel echt NOOIT weer online bij Miss Etam. En door deze vreselijke ervaring bedenk ik me ook wel 2x voor ik weer bij de gewone zaak in de winkelstraat koopt. Wat een vreselijk slechte behandeling van je klanten.

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

teleurstellend!! op 12 Juli 2014

Alles,maar dan ook alles geprobeerd om in de sale te kopen via de website!
Met de optie achteraf betalen(kost 6.95)Bellen met de klantenservice,meer dan een uur in de wacht om vervolgens de volgende smoesjes te horen;Ligt aan uw laptop,andere browser installeren,betatalingsachterstand (waar en bij wie,hahaha)enz enz.
Om dan te zeggen;u kan via ons bestellen en meteen betalen!!!Wij internetbankieren niet!!!
Helemaal klaar met Etam online!!Wat een bende!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

Ze gaan zo slecht om met de persoonsgegevens van de klanten.
Ik kreeg een deurwaardersbrief binnen met een E-mailadres van iemand anders die iets bij Miss Etam had gekocht.
Ik had nooit aanmaningen gehad en moest dit gaan betalen.
Nu bijna een maand later heb ik nog steeds NIETS van Miss Etam gehoord.
1 woord: schandalig

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Miss Etam ervaring

Miss Etam heeft 130 winkels in Nederland en is ook online vertegenwoordigd met een webshop en outlet. De collectie bij Miss Etam online wisselt dagelijks zodat u iedere keer de laatste leuke mode online kunt kopen. Grote concurrenten van de shop zijn Mango shop plus C en A en natuurlijk Wehkamp. Belangrijke productgroepen van Miss Etam zijn onder andere: positiekleding, dameskleding en de grote maten collectie. Bij Miss Etam online vindt u bovendien mode tegen scherpe prijzen. De shop biedt u dus ook online leuke betaalbare mode aan. Er is online momenteel nog geen Miss Etam Outlet. Wel kunt u de Miss Etam Sale online bekijken.

Wat is uw ervaring met Miss Etam? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Miss Etam hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Miss Etam reviews lezen.

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Bonprix reviews
 
3.2 (226)
Spartoo
 
4.6 (36)
OTTO
 
2.5 (90)
Mango shop
 
3.5 (81)
Zavvi.nl
 
2.7 (18)