Miss Etam reviews & ervaringen

www.missetam.nl
 
5.6 (24)
Miss Etam Outlet

24 Miss Etam reviews

 
(4)
 
(5)
 
(6)
 
(4)
 
(7)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
6 resultaten - getoond 1 - 6
Volgorde

Zwarte broek Elise lengte 32

Beoordeling 
 
6.3

Ik heb tot twee keer toe een zwarte broek besteld Elise Miss Etam en tot twee keer toe had ik last van zgn. draaipijpen. Als je de broek draagt, draait de zoom die aan de zijkanten hoort naar voren. Ik heb gelezen dat dit gebeurt wanneer er bezuinigd wordt op de stof die gebruikt wordt om een broek te maken. Ontzettend vervelend om dit twee keer achter elkaar mee te maken voor iets dat niet nodig is. Weer opnieuw bestellen, weer opnieuw betalen, terugsturen, wat een ellende. Knip de stoffen iets breder, dan is er niets aan de hand. Voor een dubbeltje op de 1e rij willen zitten, is het motto van de nieuwe eigenaar van Miss Etam tegenwoordig. Jammer, want ik was vroeger die-hard Miss Etam fan.

SD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

2 Jassen

Beoordeling 
 
5.3

Heb 2 jassen besteld en betaald. Deze gepast en ze waren mij te lang.
Dus heb ik ze allebei in dezelfde doos retour gedaan.
Tot mijn spijt hebben ze van 1 jas het geld retour gestort.
Meerder keren gebeld. De klantenservice kan met niet helpen. Ik moest een mail sturen.
Na weer een lange week eindelijk een reactie. U hebt 1 jas teruggestuurd en vandaar 1 jas terug gestort.
Hoe kan ik nu bewijzen dat ik 2 jassen heb teruggestuurd?
Echt ik bestel nooit weer wat bij Miss Etam.

GW
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Jeans Jackyr dat

Beoordeling 
 
6.3

Altijd graag de jeans ( Jacky) gedragen van miss Etam.
Deze keer waren de broeken heel licht en dun van stof en nu na een paar keer dragen scheurt de stof al en dat was niet op een naad. Heel teleurstellend voor dat geld .

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

retouren worden niet goed nagekeken

Beoordeling 
 
6.5

broeken vallen altijd anders,dus ik bestel er meerdere tegelijk, blijkt dus dat als je hetgoed verpakt aflevert bij post.nl nieks garandeerd. ik heb nu 2 gevallen binnen 1 week dat 1 artikel niet word afgeboekt,en ik moet dan mijn traceerbonnen fotogarferen en doormailen, want de post krijgt de schuld, het komt geen moment in hun op dat er een artikel over het hoofd word gezien. dus is het de schuld van post.nl. Miss Etam medewerkers zijn heilig. Ik bestel a meer dan 20 jaar bij hun, maar als het topdrukte is, maak je borst maar nat, er gaat gehaaid wat mis met het afboeken van retouren, Een dikke vette onvoldoende voor dit euvel!!!

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Klacht over niet ontvangen factuur

Beoordeling 
 
5.0

NIETS KOPEN VIA INTERNET. Ik wacht nou nog op een factuur, die volgens zeggen per mail is verstuurd (fout mailadres volgens miss etam). Wacht momenteel al meer dan 3 weken op een reactie van miss etam omdat ik de incasso kosten NIET ga betalen! Terwijl op de site van hen staat "Doorgaans streven we ernaar je klacht binnen 3 werkdagen op te lossen. De totale termijn voor het oplossen van een klacht zal echter nooit langer dan 14 dagen duren". Ik wacht nog enkele dagen en dan ga ik verder met geschillencommissie. Het kan toch niet zo zijn dat als het mailadres niet correct ingevoerd is (menselijk) zij geen gebruik maken van een andere mogelijkheid om de klant een factuur toe te laten komen? En je altijd beroepen op de algemene voorwaarden is wel erg makkelijk, dit zou betekenen dat de klant altijd de dupe is! Het woord klanten service mogen ze echt wel eens letterlijk gaan nemen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0

vandaag wilde ik een jasje terugbrengen. ik had het jasje 10 dagen geleden gekocht bij miss etam promiss oude gracht in utrecht.
het jasje werd niet teruggenomen. onvriendelijke dame. ik werk 5 dagen per week en ben altijd erg druk. was in de veronderstelling dat je iets 3 weken na aankoopdatum mag terugbrengen.
slechte service.

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 10

Sven op 19 Juni 2013

Bij winkels (niet online) is ruilen of terugbrengen geen recht van de klant. Het is een gunst van de verkoper! Jammer dat je iets gekocht hebt in een winkel die niet de service heeft die je graag zou willen. Wel een beetje flauw om te klagen over iets wat je voor aankoop al kunt weten en de schuld dan ook nog bij de winkelier leggen.

Reageer op deze review
6 resultaten - getoond 1 - 6

Wij zijn benieuwd naar jouw Miss Etam ervaring

Miss Etam heeft 130 winkels in Nederland en is ook online vertegenwoordigd met een webshop en outlet. De collectie bij Miss Etam online wisselt dagelijks zodat u iedere keer de laatste leuke mode online kunt kopen. Grote concurrenten van de shop zijn Mango shop plus C en A en natuurlijk Wehkamp. Belangrijke productgroepen van Miss Etam zijn onder andere: positiekleding, dameskleding en de grote maten collectie. Bij Miss Etam online vindt u bovendien mode tegen scherpe prijzen. De shop biedt u dus ook online leuke betaalbare mode aan. Er is online momenteel nog geen Miss Etam Outlet. Wel kunt u de Miss Etam Sale online bekijken.

Wat is uw ervaring met Miss Etam? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Miss Etam hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Miss Etam reviews lezen.

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee