Miss Etam reviews & ervaringen

www.missetam.nl
 
5.6 (24)
Miss Etam Outlet

24 Miss Etam reviews

 
(4)
 
(5)
 
(6)
 
(4)
 
(7)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
4 resultaten - getoond 1 - 4
Volgorde

slecht behandeld

Beoordeling 
 
3.0

Vorige week 1 blouse gekocht en deze zat iets te strak. Gisteren naar de winkel gegaan en ze wilde het niet ruilen tegen een maat grotere blouse. Dus omdat er surseance van betaling is gegeven houd dit bedrijf zich niet aan de regels van al de normale winkels. Na de nodige ruzie werd er geruild en meteen heeft deze winkelketen zich zo door het slijk gehaald dat een faillissement niet uit kan blijven. Ik koop hier nooit meer iets.

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Monique op 12 April 2015

Vind het schandalig. Ik snap dat het klote is voor het bedrijf. Maar potdomme sluit dan de winkel. Ik heb vrijdag blouse gekocht betaal dat ding en word me niks gezegd. Zegt een andere klant ineens ohhh wat betekend dit bordje? Idd klein bordje dat je niet mag ruilen inverband met surseance van betaling. Ik zei ohh das lekker en nu ja moet u het bordje lezen.

Reageer op deze review

klacht betreft afhandeling miss etam

Beoordeling 
 
4.5

Heb diverse artikelen besteld die ik achteraf zou betalen. Heb 80% retour gestuurd. Direct daarna zijn wij 4,5 week op vakantie gegaan. Toen ik terug kwam zag ik de email dat ik te laat was met betalen. Heb toen direct Miss Etam klantenservice gebeld. De informatie was overgedragen naar Focom. Deze gelijk gebeld, moest € 40,00 administratiekosten betalen en binnen 1 week betalen. Dit inderdaad gedaan. Ik vond het wel belachelijk omdat ik nooit een factuur voor het juiste bedrag had ontvangen. Maar klantenservice Miss Etam liet mij weten dat dit in de algemene voorwaarde zou staan.
Na 3 weken word ik door Lindorff Incasso gebeld. Het bedrag zou niet ontvangen zijn en wanneer ik het bedrag zou betalen. Ik heb direct gezegd dat dit bedrag wel betaald was. Diverse keren nog telefonisch contact gehad hierover. En uiteindelijk was het afgerond. Nog geen week later kreeg ik een brief van Lindorff Incasso dat het bedrag nog steeds op zou staan. Het bedrag wat in de brief vermeld stond, kwam niet overeen met het bedrag wat het moest zijn. Ik heb hierover een klachtmail geschreven naar Miss Etam, Focom en Lindorff Incasso. Tot op heden niets gehoord. Het ergste van alles vind ik dat ik als consument mijn consequenties neem voor de te late betaling (ondanks afwezigheidsmeldingen van email waarin vermeld stond wanneer ik weer terug was). Maar dat deze organisaties niet hun verantwoordelijkheden nemen van hun nalatigheden. Waar staat de consument in deze situatie?????

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.5

Zeer slecht!! Ik raad echt af hier te bestellen. Nadat ze volgens eigen zeggen meerdere malen herinnneringen gestuurd hebben (nooit ontvangen, emailadres blijkt niet correct) incasso bureau op mijn dak. Netjes betaald, bedrag en de boete krijg vervolgens brieven dat incassoproedure in word getrokken maar dat ze het oorspronkelijke bedrag nooit hebben ontvangen. Mails slaan nergens op, klantenservice luistert niet en stuurt ook nog eens een niet al te aardige mail die voor intern bedoeld was perongeluk naar mij. Nooit meer!!!

PD
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.5

Ik heb enkele malen kleding besteld bij Miss. Etam. Zo ook afgelopen week; 10 items. Twee ervan (een trui en een blouse) bleken te groot te zijn en dus meteen beide besteld in een maat kleiner. Deze zouden vandaag geleverd worden. Vanmorgen bleek de Track & Trace niet te werken. Miss. Etam gebeld en na lang wachten iemand aan de lijn. Zij beloofde DHL te gaan bellen en zou mij terug bellen. Na uren wachten heb ik zelf maar weer gebeld, nu was de wachttijd zeker een half uur. Bij toeval had ik dezelfde dame aan de lijn. Zij had mij een mail gestuurd, ja ja, niet dus. Afijn, zij vertelde dat DHL een onderzoek gaat starten en dat kan een week duren. Ik vertelde haar dat ik zaterdag met vakantie ga en dus geen behoefte meer heb aan de trui en blouse en graag mijn geld terug wil. Dat was uiteraard niet mogelijk. Flut service en geen enkel excuses. Officieel is Miss. Etam in gebreke aangezien hun website vermeld dat zij de volgende dag leveren. Ik als klant heb niets te maken met DHL, dat is het probleem van Miss. Etam, moeten ze niet zo'n bedrijf hun pakjes laten bezorgen. Geen idee waar of wanneer mijn pakje dus boven water komt. Ik bestel daar nooit meer.

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
4 resultaten - getoond 1 - 4

Wij zijn benieuwd naar jouw Miss Etam ervaring

Miss Etam heeft 130 winkels in Nederland en is ook online vertegenwoordigd met een webshop en outlet. De collectie bij Miss Etam online wisselt dagelijks zodat u iedere keer de laatste leuke mode online kunt kopen. Grote concurrenten van de shop zijn Mango shop plus C en A en natuurlijk Wehkamp. Belangrijke productgroepen van Miss Etam zijn onder andere: positiekleding, dameskleding en de grote maten collectie. Bij Miss Etam online vindt u bovendien mode tegen scherpe prijzen. De shop biedt u dus ook online leuke betaalbare mode aan. Er is online momenteel nog geen Miss Etam Outlet. Wel kunt u de Miss Etam Sale online bekijken.

Wat is uw ervaring met Miss Etam? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Miss Etam hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Miss Etam reviews lezen.

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee