RolgordijnenExpert.nl reviews & ervaringen

www.rolgordijnenexpert.nl
 
8.1 (247)
RolgordijnenExpert.nl

247 RolgordijnenExpert.nl reviews

 
(141)
 
(57)
 
(18)
 
(15)
 
(18)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
57 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3
Volgorde

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Beoordeling 
 
8.8

2 november besteld, 10 november geleverd!
Bestelling 100% volgens bestelling.
Netjes verpakt geleverd.
Binnen een uurtje opgehangen.

JM
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisa England op 16 November 2017

Geachte heer John M,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij vinden het altijd fijn om te horen wanneer klanten tevreden zijn over onze producten en service.

Wij hopen dat u nog lang van uw rolgordijnen kunt genieten.

Met vriendelijke groet,

Lisa England
Customer Service

Reageer op deze review

rolgpordijnen

Beoordeling 
 
8.8

Super mooie rolgordijnen voor een leuke prijs.
zien er echt super uit, perfect op maat !! Tevreden klant

SV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Daphne van der Bruggen op 16 Oktober 2017

Geachte mevrouw Van Zoeren,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het altijd fijn om te horen wanneer klanten tevreden zijn.

Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe rolgordijnen.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Plisse gordijnen honinggraat

Beoordeling 
 
7.8

Verduisterende honngraat plissegordijnen besteld. Gratis staaltjes is een dikke plus.
Zelf ingemeten, handig stap voor stap bestelproces. Levering vrij snel en exact op gewenste maat. Inbouwen op zich eenvoudig, maar een begeleidende instructie ontbrak.
2 identieke plisse rolgordijnen besteld, dik tevreden.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Daphne van der Bruggen op 30 Augustus 2017

Geachte heer/mevrouw Verspeek,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij proberen zo min mogelijk papier te gebruiken. Vandaar dat buiten de verplichte papieren u inderdaad geen montage handleiding mee gestuurd krijgt. Deze is te vinden op onze website onder montagehulp. Goed om te horen dat het zonder handleiding ook is gelukt.

Wij hopen dat u nog veel plezier zult hebben van uw nieuwe gordijnen.


Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Prima rolgordijn

Beoordeling 
 
8.0

Mooi rol gordijn en vlot geleverd

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte Marijke,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

rolgordijn verduisterend

Beoordeling 
 
8.0

goede service
Handleiding was niet goed te vinden. verder ging alles naar wens

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte Catharina,

Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren. Onze handleidingen zijn te downloaden via onze website onder het kopje; hulp & advies. Hier kunt u onze inmeet- en montagehandleidingen downloaden. Mochten wij u ergens mee kunnen helpen dan horen wij het uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

goed kijken dan kopen

Beoordeling 
 
7.3

mooie op maat gemaakt maar de kleur blijkt anders dan op mijn pc scherm.
Het is voor de zolder dus jammer maar niet zo erg.
Bij een niet te retourneren bestelling (Maatwerk) zeker eerst een kleurstaal vragen.
Volgende keer gaat dit zeker goed, hebben ervan geleerd!! Verder niets anders dan een compliment voor levering, levertijd en afwerking.

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte Wilma,

Hartelijk bedankt voor uw review. Er wordt inderdaad aangeraden om eerst gratis kleurstalen te bestellen zodra u niet zeker bent van de kleur. Elke schermresolutie van een computer of telefoon is verschillend en onduidelijk. Hierdoor is het moeilijk te bepalen hoe de kleur in realiteit uitvalt. Mijn excuses voor het ongemak.

Wel vind ik het fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering van het product en afwerking ervan.

Wij zien u graag terug bij RolgordijnenExpert.NL en helpen u graag waar nodig!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
8.0

Zeer te vreden over de rolgordijnen . Werden ook snel geleverd. Contact tussen vekoper en mij was goed nen ook goed geadviseerd als ik weer rolgordijnen nodig heb zou ik deze zeker weer bij dit bedrijf bestellen

Berlinda van Nieuwenburg

BV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte mevrouw Van Nieuwenburg,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent met het product en onze service.

Wij helpen u graag waar nodig en zien u graag weer terug bij RolgordijnenExpert.NL.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Goeie kwaliteit

Beoordeling 
 
8.7

Zeer goede kwaliteit, snelle levering en niet extreem duur! Levering was ook snel.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 08 Juni 2017

Geachte mevrouw Sharon,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de levering. Mocht u eventueel nog vragen hebben dan horen wij het uiteraard graag van u.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Uitstekend!

Beoordeling 
 
8.8

Voor de zolderkamer een verduisterend rolgordijn op maat laten maken (310m)
Het bestellen is vrij simpel. De levering vlot en de service uitstekend.
De feedback op een paar vragen werden op tijd en correct beantwoord.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 01 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw Luinge,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren. Ook vinden wij het fijn om te horen dat u zeer tevreden bent!

Wij wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Niet geheel tevreden

Beoordeling 
 
8.0

Bestellen van het rolgordijn ging online heel gemakkelijk. De tussentijdse updates ook. Bezorging ging wel mis, een kapje aan de zijkant had een barst. Via de chat snel te weten gekomen dat ik een e-mail moest sturen naar de helpdesk. Daarop binnen 10 minuten een antwoord gekregen. We zouden een nieuw kapje ontvangen. Dat was dinsdagmiddag, pas zaterdagmiddag het kapje mogen ontvangen. Ging via PostNL, dus daar kan het niet aan liggen.

Voor het ophangen moet je zelf de montagehandleiding opzoeken. Okay, die niet meesturen bespaart geld, maar echt zo significant veel? In een e-mail staat een link naar de handleiding. Helaas kom je dan op een overzichtpagina uit en niet op de specifieke handleiding. Die moet je nog zelf opzoeken. Waarom dan niet een link direct naar de PDF?

Monteren ging heel makkelijk. Het opzoeken van het gereedschap en het meten kost het meeste tijd. Erg goed systeem!

Wat jammer is, is de loze ruimte aan de zijkant. De kapjes aan de zijkant zijn ~1cm breed. Je zou denken dat je dan aan de zijkant een gleuf zou hebben van 2 x 1cm. Helaas is het rolgordijn zelf weer wat korter, nog ~1cm. Dus er komt nog best veel licht door. Erg jammer, want het gordijn zelf laat inderdaad geen licht door. Gelukkig voor ons hangt er ook nog een regulier gordijn voor, het rolgordijn is voor wat extra verduistering in de slaapkamer van onze zoon. Als het rolgordijn de enige verduistering was zou ik een andere mening hebben gehad.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Miranda van Elst op 18 Mei 2017

Geachte heer Mark,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u bent voorzien van een nieuw kapje. Helaas durf ik niet te zeggen waar het aan heeft gelegen dat u het onderdeel pas 4 dagen later in huis heeft ontvangen. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak hiervoor. Zodra wij een onderdeel moeten naleveren, sturen wij het diezelfde dag nog weg.

Voor wat betreft de link naar de montagehandleiding zijn er verschillende montagehandleidingen voor elk systeem beschikbaar. Wij hebben u een automatische mail verstuurd en kan ons systeem niet het onderscheid maken welke handleiding het meest geschikt is voor u.

Wat betreft het doek wat smaller is dan de maat die u opgeeft tijdens het bestellen heeft te maken met dat het doek de ruimte nodig heeft om af te kunnen rollen zonder ergens tegenaan te kunnen lopen.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Zeer goede service

Beoordeling 
 
7.5

Ik ben zeer tevreden over het bestelde rolgordijn. De levering was snel voor een op maat gemaakt product en de service erg goed. Omdat het koord van het rolgordijn te kort was kregen we kosteloos een langer koord opgestuurd.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Miranda van Elst op 05 Mei 2017

Geachte mevrouw Roos,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met geleverde product en dat u bent voorzien van een langere koord aangezien het koord daarvoor te kort was geleverd (wegens de Child Safety wet).

Wij wensen u nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Uitstekende service

Beoordeling 
 
8.5

Ik heb de afgelopen jaren meerdere plisségordijnen besteld bij plissegordijnenexpert.nl. Sommige met, en sommige zonder zijgeleiding. Bestellen is niet zo heel eenvoudig - je moet eerst begrijpen waar je allemaal uit te kiezen hebt, welke oplossingen bij elkaar passen en welke niet, en hoe je moet opmeten. Het staat er allemaal wel, maar je moet er wel je tijd voor nemen om het te snappen en dan te kiezen. Maar goed, als je dat allemaal niet zelf wil doen moet je naar een (veel duurdere) winkel gaan.

Ik ben bijzonder tevreden over de kwaliteit, de gordijnen zijn mooi en de techniek is robuust. Ik heb een enkele keer om advies gevraagd (over opmeten) en een keer een servicevraag gehad (omdat er steunen ontbraken bij de levering) en in beide gevallen ben ik snel, vriendelijk en adequaat geholpen. Ik ben erg onder de indruk van de goede service van dit bedrijf. Al met al een dikke voldoende en een 10 voor service en levering.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 05 Mei 2017

Geachte heer Alex,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren. Ook zijn wij blij dat u bijzonder tevreden bent over de geleverde rolgordijnen.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Heel erg blij!

Beoordeling 
 
8.0

De website werkt moeizaam. Ik moest 3x opnieuw beginnen. Vanwege de prijs en de gratis verzendkosten heb ik doorgezet. En daar ben ik nu zo blij om. Ds rolgordijnen werden op mijn telefonische verzoek met spoed geleverd. Super! Eenvoudige bevestiging en ontzettend mooi materiaal! Ik bestel de volgende keer weer bij jullie! Bedankt

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 26 April 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de geleverde rolgordijnen. Ook vinden wij het fijn om te weten dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie en wij zien u graag weer terug bij RolgordijnenExpert.NL.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Uiteindelijk miskoop

Beoordeling 
 
8.0

Verduisterend rolgordijn in cassette met zijgeleiders voor op de slaapkamer.. Net product, prima levering. Nu blijkt dat er geen raam open kan achter het rolgordijn want dan waait het uit de geleiders. Zelf een klein kiertje is al teveel. Hiermee schiet het product wel zijn doel voorbij. Dit is niet vermeld op de site bij de specs. Anders had ik het zeer zeker niet besteld.
En daarmee toch weer een miskoop van enkele honderden euro's. Klantenservice behandelt de klacht netjes maar biedt geen oplossing.

O
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Miranda van Elst op 21 April 2017

Geachte heer/mevrouw Okke,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend voor u dat u een klacht heeft betreft de zijgeleiders van het rolgordijn. Als er tocht op de stof komt te staan zal het product uit de geleider kunnen waaien, zijgeleiding is bedoeld om het product zo verduisterend mogelijk te maken, helaas niet om het rolgordijn op zijn plek te houden daarvoor wordt staaldraad gebruikt. De U-profiel geleiders zijn de breedste die wij hebben dus ervan uitgaand dat u ze goed gemonteerd heeft (geleiders niet te ver naar buiten maar met rug gelijk aan product) hebben wij helaas geen andere oplossing waarvoor onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Geweldige service

Beoordeling 
 
8.0

Na wat moeite met het vervangen van de rolgordijn ketting liep ik een beetje vast.
één mailtje gestuurd naar de service balie en ontzettend goed, vriendelijk en professioneel geholpen.
geholpen door een vriendelijke Mvr, M. en constant het zelfde contactpersoon gehad!

ontzettend goede ervaring met de service van dit bedrijf!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 14 April 2017

Geachte heer Kroot,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Wij wensen u nog veel plezier met uw rolgordijn.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Tevreden klant

Beoordeling 
 
8.0

Via de website een top-down bottom-up gordijn besteld. Enigszins gespannen (je weet nooit echt wat je besteld hebt totdat je het ziet) de leverperiode afgewacht. Na binnenkomst opgehangen en erg tevreden met deze gordijnen. Mooie kwaliteit en degelijke constructie. Klein puntje via de mail gemeld (koordje schoot los uit samenbind systeem bij het ophijsen) werd snel beantwoord voorzien van een duidelijke aanwijzing hoe dit opnieuw vast te maken. Lisette dank je wel voor je hulp.

samenvattend: erg tevreden.

ML
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisette Verhagen op 13 April 2017

Geachte heer Lantinga,

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u toch tevreden bent!

Nogmaals veel plezier gewenst met uw plisségordijn.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
8.3

Website bezocht. Inmeten ging makkelijk, dankzij tips. Kleur uitzoeken idem. Snel besteld.
Binnen een week had ik het rolgordijn in huis, netjes verpakt, compleet.
Stond versteld van de mooie kwaliteit/afwerking, gezien de lage prijs!
Nu hangt het rolgordijn en ben meer dan zeer tevreden.
Heb meer dan €300 bespaard door bij rolgordijnenexpert te bestellen ipv speciaalzaak.
(die me wel thuis bezochten maar door mij, na 8 weken en complicaties, afgeblazen werd)
Ik ben over de schroom heen, hier bestellen kan zonder problemen.



M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisette Verhagen op 07 April 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent!

Wij wensen u veel plezier met uw rolgordijn.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

Zeer goede service!

Beoordeling 
 
8.8

Bestelling en maatname ging heel vlot,zeer duidelijke website. Leveringstermijn kort en duidelijke afspraken tijdstip levering. Helaas ging de levering iets minder vlot door externe firma. Na levering en bij nazicht bleek het rolgordijn beschadigd en onbruikbaar. Contact opgenomen en de zaak werd zeer vlot en zonder problemen afgehandeld. Binnen de week werd een nieuw rolgordijn geleverd door de firma zelf en het beschadigde werd meegenomen. Puike service, zeer vlotte afhandeling en een zeer vriendelijke klantenservice!

DV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Stephanie Meijer op 17 Maart 2017

Geachte heer/mevrouw De Vrieze,

Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer om te horen dat de levering met de vervoerder niet helemaal goed is gegaan en dat het rolgordijn beschadigd geleverd is. Onze eerste prioriteit ligt bij het leveren van kwalitatief goede rolgordijnen. Op het moment dat dit niet het geval is, doen wij ons uiterste best om de klacht zo spoedig mogelijk op te lossen. Soms moet het rolgordijn eerst opgehaald worden, soms is het mogelijk om, net als in uw situatie, direct een nieuw rolgordijn te leveren.

Wij wensen u veel plezier met uw rolgordijn.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
8.5

Ik heb vorig jaar 4 op maat gemaakte verduisterende plissegordijnen besteld.
Ik kreeg een probleempje met een scheefhangend gordijn. Via mail konden zij mij uitleggen, hoe ik dit kon verhelpen.
Kort geleden knapte een draadje in de casette waardoor het gordijn niet meer gebruikt kon worden.
Ik heb gemailed en kreeg direct antwoord: ze hebben het gordijn opgehaald, hersteld en teruggebracht.
Dat noem ik nou goede service. Ik zou een volgende keer weer via deze site mijn gordijnen bestellen en zal ze aanbevelen bij anderen.

KV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Stephanie Meijer op 10 Maart 2017

Geachte mevrouw Van Beveren,

Bedankt voor uw review. Als u problemen heeft met uw rolgordijn, zullen wij altijd proberen dit op te lossen. Als het probleem te wijten is aan een mechanisch defect kunnen wij het rolgordijn kosteloos ophalen en onder de garantie in onze werkplaats herstellen.

Voor nu gaan wij er vanuit dat u geen problemen meer zult hebben met uw rolgordijnen.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review

Verduisterende rolgordijn

Beoordeling 
 
7.7

Grote breedte, dus sceptisch, maar alles paste perfect, wel 10 cm extra bestellen bij de hoogte vanwege op de rol. Maar keurig passend,

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Stephanie Meijer op 03 Maart 2017

Geachte heer/mevrouw Koekkoek,

Hartelijk dank voor uw review. Wij leveren speciale XL-rolgordijnen bij rolgordijnen die te groot/zwaar worden voor ons normale systeem. Het is in principe niet nodig om extra hoogte door te geven. Wij nemen zelf een extra marge, zodat de stof nooit helemaal van de rol komt; dit is namelijk heel slecht voor het rolgordijn.

Wij wensen u nog veel plezier met uw rolgordijn.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review
57 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3

Wij zijn benieuwd naar jouw RolgordijnenExpert.nl ervaring

Voordelige rolgordijnen op maat vindt u bij RolgordijnenExpert.nl. De rolgordijnen zijn leverbaar in alle soorten, kleuren en maten, met montageprofiel, ronde cassette, vierkante cassette en/of zijgeleiding. Ook duo rolgordijnen vindt u in het assortiment van RolgordijnenExpert. De rolgordijnen worden precies op maat geleverd. De levertijd bij deze webwinkel is ongeveer 5 tot 10 werkdagen.

Wat is uw ervaring met RolgordijnenExpert.nl? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij RolgordijnenExpert.nl hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal RolgordijnenExpert.nl reviews lezen.

Telefoonnummer: 0207073933

Algemene informatie

Keurmerken
Webshop Keurmerk
Verzendkosten
€9,- en boven de €500,- gratis
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Productgroepen
  • rolgordijnen
  • duo rolgordijnen
Merken
Verano
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • rembours
  • Vooraf overmaken

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (214)
Made.com reviews
 
2.4 (51)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
9.1 (14)
Intergard
 
5.1 (34)