RolgordijnenExpert.nl reviews & ervaringen

www.rolgordijnenexpert.nl
 
8.1 (247)
RolgordijnenExpert.nl

247 RolgordijnenExpert.nl reviews

 
(141)
 
(57)
 
(18)
 
(15)
 
(18)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
141 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8
Volgorde

zonnewerend rolgordijn

Beoordeling 
 
9.0

het bestelde rolgordijn tijdig en correct geleverd, zeer mooie afwerking, kleur zeer mooi en perfect zoals op web-site aangegeven.
eenvoudige en degelijke manier van montage en een echt prachtig resultaat.

meer dan tevreden en zeker voor herhaling vatbaar of een goede aanrader.....

Lieven

LV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisa op 07 Juni 2018

Beste mevrouw Van de Vijver,

Ontzettend bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw rolgordijn!
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, horen wij dat graag van u.

Ik hoop dat u nog lang plezier heeft van uw rolgordijnen.

Met vriendelijke groet,

Lisa England
Customer Service

Reageer op deze review

Herstelling

Beoordeling 
 
9.8

Rolgordijnen met cassette geleverd. Na enkele weken begon er eentje wat scheef op te rollen waardoor de zijkant begon uit te rafelen. Even vermeld en foto ervan genomen. Zijn de rolgordijn komen ophalen en hadden een nieuwe bij die Ok was dus wij content met deze oplossing.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Carina op 30 November 2017

Dag Lisa. Dank je wel hoor !

Lisa England op 01 December 2017

Geachte mevrouw Carina,

Wat fijn om te horen dat u blij was met de oplossing. Het is erg belangrijk voor ons om te weten of klanten tevreden zijn of niet.

Wij hopen dat u nog veel plezier heeft van uw rolgordijn.

Met vriendelijke groet,

Lisa England
Customer Service.

Reageer op deze review

Goede kwaliteit

Beoordeling 
 
9.5

Mijn ouders moesten rolgordijnen hebben voor hun nieuwe huisje. Op maat laten maken is vrij prijzig dus maar rondgekeken op Internet. We hebben een paar sites met rolgordijnen vergeleken en kwamen uit bij Rolgordijnen expert. Bestellen ging eest wat moeizaam. Maar nadat er betaald was via ideal ging de bestelling goed. Gisteren werden de rolgordijnen geleverd. Precies op maat en een mooie en goede kwaliteit. Als ik zelf ooit nieuwe rolgordijnen nodig ben zal ik ze ook zeker bij deze site gaan bestellen

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisa England op 09 November 2017

Geachte heer/mevrouw Hammings,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u en uw ouders tevreden zijn over de rolgordijnen. Mocht u in de toekomst bij ons willen bestellen en het bestellen gaat moeizaam, kunt u altijd contact met ons opnemen voor hulp en advies.

Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe rolgordijnen.

Met vriendelijke groet,

Lisa England
Customer Service

Reageer op deze review

geweldige service, zelfs na verlopen van de garantie

Beoordeling 
 
9.0

Ik heb 4 jaar geleden 3 rolgordijnen besteld,
ben er altijd heel blij meer geweest.

Vorige maand constateerde ik een klein mankement bij een van de gordijnen.
Omdat de garantietermijn al ruim 2 jaar was heb ik contact opgenomen met rolgordijnenexpert.nl en gevraagd om advies hoe ik het eventueel zou kunnen repareren.

Advies kreeg ik niet ;o)
Wel een retourbon, ze hebben het gordijn kosteloos thuis opgehaald, gerepareerd en een week later geretourneerd!!

Ze wilden geen kosten in rekening brengen.

Petje af voor deze service!
Deze webshop streeft naar 100% tevreden klanten.
Als er iets niet naar wens is, dan nemen ze volledige verantwoordelijkheid,
ook 2 jaar nadat de garantie verlopen is.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Gina dela Rosso op 26 September 2017

DIT IS DE SLECHTE NEPSTE ZAAK OOIT. KWANTUM BRENGT NIEUWE NAAR U TOE DEZELFDE DAG

Marijn op 02 Oktober 2017

Graag gedaan Daphne,

Ik schrijf zeer zeer zelden reviews over webshops,
Absurd dat ik ervan word beticht een oneigenlijke reactie te plaatsen.

- kosteloos transport en reparatie na 2jaar verloop v/d garantie..
Mag ik aub een positief review achterlaten?


Gina lijkt gefrustreerd, maar wordt correct benaderd.

Gina refereert aan de Kwantum (?!?)
Daar heb ik dan weer heel andere ervaringen mee...
Suit yourself Gina

Daphnevan der Bruggen op 03 Oktober 2017

Geachte mevrouw Dela Rosso ,

Wat vervelend om te horen dat u onze service en onze producten zo ervaart. Ik kan helaas geen order in ons systeem vinden op uw achternaam. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij kunnen kijken wat er precies mis is gegaan en hoe wij u verder kunnen helpen.

In afwachting van uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Daphne van der Bruggen op 03 Oktober 2017

Geachte Marijn,

Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het altijd fijn om te horen als onze klanten tevreden zijn met de geleverde producten en onze service.

Wij hopen dat u nog lang van uw rolgordijnen kunt genieten.

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Rolgordijn verduisterend

Beoordeling 
 
9.0

Snel vlot geleverd mooi rolgordijn en goed verduisterend

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte Linda,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Uitstekend rolgordijn

Beoordeling 
 
9.3

Prima op maat, goed verpakt ontvangen, goede verhouding prijs/kwaliteit, erg tevreden!

HT
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw Timmer,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst

Customer Service

Reageer op deze review

Rolgordijn verduisterend op maat

Beoordeling 
 
9.5

Snelle levering, makkelijk te monteren. Top product. Dit is de tweede levering en wederom een zeer goed product geleverd

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte Bianca,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over het product en dat u een tweede bestelling heeft geplaatst!

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer service

Reageer op deze review

Prima werk

Beoordeling 
 
9.8

Duidelijk te bestellen, goed maatwerk en makkelijk te monteren.
Verduisterd goed de kamer en rolt soepel omhoog en omlaag.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte Eric,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product, het allen goed duidelijk voor u was en het product makkelijk te monteren is. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie en staan voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Prima kwaliteit !

Beoordeling 
 
9.3

Mijn rolgordijnen zijn nu bijna twee jaar in gebruik.
Nog steeds in prima staat.
Levering was helemaal in orde.
Alles was zoals ik het had verwacht.
Mijn volgende rolgordijnen komen zeker van deze zaak !!!

JS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw Segers,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u uw onze service als behulpzaam heeft ervaren en na twee jaar gebruik nog steeds tevreden bent met het geleverde product ! Wij zien u graag weer terug bij RolgordijnenExpert.NL.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
10.0

Ik had verduisterende rolgordijnen nodig. RolgordijnenExpert was online de goedkoopste, en het bleek achteraf ook nog eens van zeer goede kwaliteit.

Ook de bezorging met eigen vrachtauto viel me positief mee.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 30 Juni 2017

Geachte Rob,

Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en de kwaliteit van het product zeer goed vindt. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Verbijsterende rolgordijnen

Beoordeling 
 
9.5

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit, makkelijk te bevestigen. Ben er super blij mee!!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Lisette Verhagen op 23 Juni 2017

Geachte mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over alles. Wij wensen u veel plezier met uw rolgordijnen.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

Mooi product

Beoordeling 
 
9.0

Een heel mooi product prijs kwaliteit verzekerd. Nu al tweemaal gordijnen besteld en derde keer volgt zeker. Het montagesysteel is voor grotere breedtes niet zo makkelijk. Het kliksysteem wil soms heel moeilijk pakken. Maar zeer tevreden.

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisette Verhagen op 23 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat goed dat u iedere keer terug komt bij ons. Het klopt dat de montage voor XL rolgordijnen iets minder simpel werkt, maar dat is nodig zodat de rolgordijnen goed en stevig blijven hangen.

Wij hopen u weer snel terug te zien!

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

2e bestelling

Beoordeling 
 
10.0

Na een eerste bestelling ook een tweede geplaatst .
deze bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld.
Makkelijk te bestellen, op de afgesproken dag en tijd geleverd.
In een woord "FANTASTISCH"

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Daphne van der Bruggen op 21 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en service!

Met vriendelijke groet,

Daphne van der Bruggen
Customer Service

Reageer op deze review

Budget Line rolgordijn

Beoordeling 
 
9.0

??

UB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 15 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Rolgordijn

Beoordeling 
 
9.7

Via internet bestel. Dit ging prima, op tijd berichtje over leverdatum en gordijn hangt perfect...

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 15 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw Lemmens,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling in goede orde is ontvangen en u tevreden bent over onze communicatie.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Super!

Beoordeling 
 
9.0

Plisse gordijn besteld precies zoals verwacht!

Netjes mail ontvangen voor verzending,chauffeur belde keurig op tijd voor levering.
Inmiddels 2e bestelling ook gedaan en kijk er naar uit voor ontvangst :-)

Zeker een aanrader!!

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 08 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw Luiken,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe plissé gordijn.

Ook vinden wij het prettig om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren.

Wij willen u bedanken voor het plaatsen van een nieuwe bestelling. Zodra de leverdatum bekend is hoort u het uiteraard weer op tijd van ons.

Nogmaals bedankt voor uw review en wij wensen u veel plezier met uw plissé gordijnen!

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Jolanda Baeker op 08 Juni 2017

Ik raad u allen dit bedrijf af. De korting is erg misleidend, omdat zij aangeven dat de korting 'tot zondag 23:59 uur' duurt. De korting wordt altijd verwerkt. Ook is de kwaliteit erg slecht en melden zij NIET van te voren wanneer de chauffeur eraan komt. Een rolgordijn bij rolgordijnopmaat.nl is veel beter en bij hun krijg je wel waar voor je geld.

Reageer op deze review

Snel en perfect

Beoordeling 
 
9.0

Ik had mijn rolgordijn zondagavond laat (nog net een flinke korting mee kunnen pakken) besteld. Op vrijdag erop kwam hij al binnen. Netjes via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levering. Ik werd wel van te voren gebeld, echter nam zelf niet op, omdat ik na een nachtdienst sliep. Maar gelukkig was mijn man thuis.
Niets meer dan lof!!!

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 01 Juni 2017

Geachte mevrouw Louisa,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren en dat u netjes op de hoogte bent gehouden en dat uw bestelling snel bij u is geleverd.

Wij wensen u nog veel plezier met uw raamdecoratie.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Tineke op 01 Juni 2017

Nog net een flinke korting te pakken op zondagavond? Is misleidendende reclame. De korting staat er nog steeds op, tot ... zondag 23.59 uur

Reageer op deze review

eerste bestelling

Beoordeling 
 
9.8

Snel, correct en goed afgewerkt, ook de ondersteuning via de telefoon verliep vlekkeloos. Nu in het volste vertrouwen een nieuwe bestelling geplaatst.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Miranda van Elst op 01 Juni 2017

Geachte heer Louis,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en u inmiddels een tweede bestelling heeft geplaatst.

Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling dan horen wij het uiteraard graag van u.

Wij wensen u veel plezier met uw raamdecoratie

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

simpel, duidelijk en tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen. Maatwerk en snel in huis en Goede kwaliteit voor een nette prijs.

Een webshop zoals een shop moet zijn!

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisette Verhagen op 26 Mei 2017

Geachte heer Van de Weijer,

Hartelijk dank voor uw review. Wat goed om te horen dat u zo positief bent, dat is altijd leuk om te horen. Wij wensen u veel plezier met uw rolgordijn en horen het graag als wij u nog eens van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review

super tevreden

Beoordeling 
 
9.8

Er ging iets mis met de betaling, waar ik niet meteen achter kwam, dus toen het wat lang duurde gebeld. De order bleek (door een verkeerde manoeuvre van mij) geannuleerd. Direct weer besteld en prompt 5 dagen later ontvangen. Mooi product! Blij mee. Ik wilde ook een review over het product invullen, maar kon bij Reactie niets ingevuld krijgen, dus daar kan ik helaas niets over schrijven. Ik ben erg tevreden over het rolgordijn.

MW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Lisette Verhagen op 26 Mei 2017

Geachte mevrouw Wentzel,

Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het mis ging met de betaling, maar goed om te horen dat de bestelling toch spoedig geleverd werd en dat u tevreden bent over het product. Wij gaan nog even kijken hoe het zit met de product review, erg vreemd dat deze niet geplaatst wordt. Wij wensen u verder veel plezier met uw rolgordijn.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
141 resultaten - getoond 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8

Wij zijn benieuwd naar jouw RolgordijnenExpert.nl ervaring

Voordelige rolgordijnen op maat vindt u bij RolgordijnenExpert.nl. De rolgordijnen zijn leverbaar in alle soorten, kleuren en maten, met montageprofiel, ronde cassette, vierkante cassette en/of zijgeleiding. Ook duo rolgordijnen vindt u in het assortiment van RolgordijnenExpert. De rolgordijnen worden precies op maat geleverd. De levertijd bij deze webwinkel is ongeveer 5 tot 10 werkdagen.

Wat is uw ervaring met RolgordijnenExpert.nl? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij RolgordijnenExpert.nl hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal RolgordijnenExpert.nl reviews lezen.

Telefoonnummer: 0207073933

Algemene informatie

Keurmerken
Webshop Keurmerk
Verzendkosten
€9,- en boven de €500,- gratis
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Productgroepen
  • rolgordijnen
  • duo rolgordijnen
Merken
Verano
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • rembours
  • Vooraf overmaken

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (214)
Made.com reviews
 
2.4 (51)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
9.1 (14)
Intergard
 
5.1 (34)