Simpel reviews & ervaringen

www.simpel.nl
 
5.6 (31)
simpel.nl

31 Simpel reviews

 
(7)
 
(5)
 
(7)
 
(5)
 
(9)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
33 resultaten - getoond 1 - 20
1 2
Volgorde

Simpel via via

Beoordeling 
 
5.8

Als je een vriend een abonnement doorgeeft om Simpel te nemen en dit via de link via-via doet, krijg jij en hij geen mail voor 10,00 korting. Je krijgt wel een abonnement. Waardeloze aktie. Is mij al twee keer gebeurd. Ook kan ik aantonen dat dit goed gebeurd. Dit heb ik aan Simpel laten zien. Maar zeggen tegen mij, hier niets meer aan te doen. Prutsers dus.

JE
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Een grote oplichtersbende is dat hele simpel. Als je een vraag stel dan word je als een kleuter behandeld en dan word je nog opgelicht ook Kosten bovenop kosten rekenen ze. En geen bericht sturen als je 100% van je bundel heb bereikt. Zo'n spijt dat ik ooit klant ben geworden. Ik wil van dat rot contract af! Echt mensen trap niet in die te mooi om waar te zijn acties maar ga bij een betrouwbare provider en niet bij deze dievenbende.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

lullige afhandeling

Service 
 
1.0

Ik had het plan om met een zakelijke en prive telefoon te gaan werken, maar kwam er snel achter dat dit niet werkt voor mij en wilde mijn contract meteen opzeggen. Was ik volgens Simpel 3 dagen te laat en zit ik nu aan een contract vast van twee jaar, met een kaart waar ik niets mee doe.
Afkopen aangeboden, maar dat kon ook niet..... erg kinderachtig en slechte afhandeling.
Daarom nooit weer Simpel, want Simpel is gewoon te simpel!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slecht

Service 
 
1.0

Slecht. Uren aan de telefoon om je geld terug te krijgen. Onterechte afboekingen dus...

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

tegoed vervalt - wordt gestolen

Service 
 
1.0

Mijn vrouw en ik hebben 3 prepaid nummers bij Simpel. Wij hebben onze mobieltjes eigenlijk alleen voor noodgevallen. Wij bellen eigenlijk alleen de ene verplichte keer per 90 dagen mee. Door gehannes met de toestellen en/of de website van Simpel is ons gezamenlijk tegoed ruim € 71.
Deze week ging ik weer eens die ene keer in de 90 dagen bellen. Toen zag ik pas hun mededeling dat de prepaid dienst per 1 augustus 2019 stopt. Eventueel tegoed op die datum vervalt. Kan dus ook niet meegenomen worden voor een bijv. een sim-only abonnement van Simpel. In hun Algemene Voorwaarden staat letterlijk dat het prepaid tegoed ONBEPERKT HOUDBAAR is. Nu presteert Simpel het om ons tegoed per 1 augustus gewoon te STELEN. Een uitgebreid gemotiveerde klacht hierover per mail veranderde niets aan de kwestie. Dat werd ons telefonisch medegedeeld, per e-mail of brief was niet mogelijk. Zo simpel kan Simpel zijn. SCHURKEN.

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Wat een chaos bij Simpel.nl. Ik kan deze alleen maar sterk afraden!

Beoordeling 
 
2.7

Wat heb ik spijt dat ik bij Simpel klant ben geworden. Alles wat fout kan gaan is ook fout gegaan.
Nummerbehoud heeft bijna 2 maanden geduurd.

De verbruiksapp/teller werkt van geen kanten. Zo heb je nog een positief tegoed in MB´s, maar halen ze doodleuk 50 euro van je rekening omdat je 3 minuten online ben geweest (online spelletje) met mobiele data aan. En dat terwijl al wekenlang daarna ik nog steeds een positief tegoed heb in MB´s!

Bellen met Simpel is erg frustrerend gebleken. Klantenservice zegt dingen op te lossen en afboeking van 50 euro af te boeken, maar incasseert 4 weken later toch dit geld. Ik kan alleen maar zeggen. Pas op voor deze prijsvechter. als je denkt goedkoop uit te zijn, dan komt je bedrogen uit.

1 minuut op Youtube kost al gauw 100 MB! Dus reken maar uit, wat je aan je 500MB a 2,50 euro hebt.

Nooit meer bij Simpel. Helaas zit ik nog wel 2 jaar vast aan deze stuntelaars.

B
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

actie simpel/leapp

Beoordeling 
 
3.7

Simpel en de aanbieding refurbisched iphone van leapp is mijns inziens link te noemen.
Ik heb iphone 17-11-2017 besteld. Toestel bleef melden : geen sim. Zag paar krasjes op simkaart , dus bestelde nieuwe simkaart bij Simpel. 15 euro lichter , toestel meld me...geen sim.
Dus de fout ligt aan het toestel.
Aangezien ik klaar ben met dit toestel, dacht ik....retour met dat ding.
Niet dus. Simpel en leapp hebben een b2b deal. Dus er is geen retour mogelijk.
Dus ik voel me belazerd door beide .
Mocht je er toch mee in zee willen gaan......de simpel/leapp-constructie........Succes.
Toestel 27-11-2017 naar leapp verzonden, 07-11-2017 te horen gekregen , dat toestel niet kan worden gerepareerd en ze mij een ander toestel zullen toezenden wanneer deze beschikbaar is.
Middelvinger voor beide bedrijven !

CK
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
9.0

Top. Simpel bestellen en telefoon binnen twee dagen in huis. Ik ben tevreden.

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Een extreem slechte provider die zijn klanten besteelt

Beoordeling 
 
2.8

Ongelooflijk slecht!

Verbijsterend slecht, mijn ervaringen met Simpel: dit is een door en door onbetrouwbaar bedrijf. Op 12 september een abonnement afgesloten met nummerbehoud. Het enige dat in deze transactie goed ging was het incasseren van 30 euro van mijn rekening, dat gebeurde binnen een uur, daarna liep het vast.

Om te kunnen overstappen moest ik het nummer van mijn SIM-kaart doorgeven. Dit heb ik gedaan, maar ik kreeg tien dagen later, op 22 september, bericht dat het nummer niet klopte.Nog eens nagekeken, nummer was correct (hoe moeilijk kan het zijn om wat cijfers over te schrijven?) en dit zo gemeld. Voor de zekerheid een foto van de SIM-kaart erbij.

Op 30 september bericht dat ze de gegevens hadden ontvangen en nu handmatig (?) het verzoek zouden verwerken.

Op 12 oktober gevraagd hoe het ervoor stond. Op 18 oktober kwam het antwoord: wat is uw vraag? (houdt Simpel geen dossier bij?).

Het hele dossier weer dezelfde dag opgestuurd, enige reactie een autoreply met de verzekering dat ik binnen twee dagen antwoord zou ontvangen. Op[ 29 oktober weer gemaild, behalve de autoreply geen antwoord. Op 5 november weer gemaild, geen reactie.

Telefonisch contact levert ook niets op: nadat je een half uur in de wacht staat, wordt de verbinding verbroken of krijg je een bandje met de boodschap "deze afdeling is gesloten".

Simpel verschuilt zich achter een postbus, reageert niet op mail en is telefonisch niet bereikbaar. Alle kenmerken van internetfraude dus.

Ik heb nu gevraagd om maar die dertig euro terug te storten, maar uiteraard komt hier ook geen reactie op. Dit is het businessmodel van Simpel: er is geen enkele intentie om te leveren wat je aanbiedt, je incasseert eenmaal dertig euro activeringskosten en verdwijnt dan met de noorderzon.

Sterk af te raden, ga niet met Simpel in zee, dit bedrijf steelt van zijn klanten.

SS
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review

Onbereikbaarheid in het buitenland en onverklaarbare kosten

Beoordeling 
 
3.5

In de zomer van 2015 heb ik een abonnement bij Simpel afgesloten. Tot 2016 ben ik hier redelijk tevreden mee geweest, op één ding na. Ik ben toendertijd overgestapt van en abbonement van 1GB internet bij T-Mobile naar een abbonement van 2GB bij Simpel, wat onderdeel is van T-Mobile. Waar ik met 1GB internet vaak de laatste paar dagen van de maand over mijn bundel ging, was dit bij 2GB bij Simpel nog eerder. Vreemd, want mijn datavebruik is niet erg intensief. Ik gebruik het voornamelijk voor whatsapp en uiteraard scroll ik ook wel eens door andere social media heen, hier moet ik bijzetten dat ik wanneer ik 3G aan heb staan, ik geen filmpjes op Facebook/Dumpert/Youtube, noem het maar op, kijk. Dit was een vreemde situatie, maar acceptabel omdat het abbonement zo goedkoop was (€13,50 per maand).

In mei 2016 kreeg ik een rekening van €34,-. Dit betekent dat ik €20,50 over mijn bundel was gegaan. Op 27 mei heb ik een SMS bericht gehad met de melding dat ik 100% van mijn internet had verbruikt, dit wil zeggen dat ik in vier dagen tijd €20,50 aan kosten heb gemaakt, terwijl ik op mijn werk en thuis gebruik maak van WIFI en mijn data uitzet. Vervolgens heb ik eerst via mail contact opgenomen met Simpel om uitleg te krijgen. Ik kreeg een no-reply mail terug met veel schrijf- en spelfouten waarin mij duidelijk werd gemaakt dat ik de details op mijn factuur op Mijn Simpel kon zien. Hier is echter alleen te zien dat ik €20,50 aan extra internetkosten gemaakt heb, verder niets.

Ik heb dit naast me neer gelegd in de hoop dat het een incident was. In augustus 2016 is het helaas weer raak. Ik wist dat ik deze maand geen WIFI zou hebben op mijn werk waardoor de kans aannemelijk zou zijn dat ik over mijn bundel zou gaan. Hierdoor heb ik een plafond ingesteld, in eerste instantie op €26,-. Een week geleden kreeg ik een waarschuwingsSMS dat ik mijn plafond bijna had bereikt. Ik heb toen mijn plafond verhoogd naar €31,- en mijn internet uitgezet, zo kan ik in gevallen van nood altijd nog mijn internet aanzetten. Tot het moment van schrijven heb ik mijn internet nog niet aangehad. Tot mijn verbazing heb ik afgelopen zondag wel een SMS bericht gehad met daarin de melding dat ik mijn plafond heb bereikt.

De dag erop gelijk Simpel maar gebeld om uitleg te vragen, na wederom 20 minuten in de wacht werd ik te woord gestaan. De medewerkster moest een aantal dingen uitzoeken en zette mij wederom in de wacht. Een kwartier later was ze bij me terug. Ze vertelde me hetzelfde als dat ik in mei heb gehoord. Wij zien dat je op 26 augustus je plafond hebt verhoogd en dat je op 26 augustus voor het laatst gebruik hebt gemaakt van data, correct. Ze wist me ook te vertellen dat ik op op het moment van het verhogen van mijn plafond ik direct €6,- heb verbruikt waardoor ik mijn plafond direct weer bereikt had. Dat dat SMS bericht een paar dagen later pas bij mij binnenkwam, konden zij zogezegd niets aan doen. Ze mogen mijn gedetailleerde datagegevens ook niet verstrekken in verband met privacy. Die gegevens die zijn ergens te vinden, als Simpel ze zelf niet mag verstrekken, probeer dan op zijn minst te vertellen waar ik ze dan kan vinden.

Dit gebeurde niet, wel komen ze met oplossingen. Het kan namelijk volgens Simpel zo zijn dat mijn telefoon data verbruikt wanneer ik gebruik maak van WIFI en mijn data uitstaat. Nu ben ik geen telecomspecialist, maar ik weet wel dat een telefoon geen data verbruikt wanneer dataverbruik volledig uitstaat. Ook het zoeken naar WIFI signalen zou data kosten volgens Simpel, maar nogmaals, wanneer alleen WIFI is ingeschakeld en dataverbruik niet, zal een telefoon geen data verbruiken.

Daarnaast ben ik ook niet bereikbaar in het buitenland (Duitsland, België, Spanje) met verschillende toestellen. Het reactie hierop was dat ik mijn roaming aan had staan en dat ik dus gewoon had moeten kunnen bellen. Wanneer Simpel nog iemand nodig heeft die haar klanten goed, vriendelijk en met de juiste informatie te woord wil staan mogen ze me bellen, mits ik niet in het buitenland zit natuurlijk. Zo ver ik weet heeft roaming namelijk niets met bellen te maken.

De enige oplossingen die Simpel biedt zijn voor hen erg simpel. Of ik moet mijn contract afkopen, wat me 12 x €13,50 gaat kosten, of ik moet het maar accepteren en mijn contract uitzitten. Ik ben klaar met Simpel en hun standaardantwoorden die ze aan mij, maar ook aan vele anderen op het internet geven. Simpel is een bedrijf waarbij niet de klant, maar zijzelf voorop staan. Oplossingsgericht denken en inlevensvermogen zijn termen die het bedrijf nog niet kent en Simpel is vooral simpel voor dit bedrijf dat overal gemakkelijk van af wil komen in plaats van simpel voor de betalende klant.

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

niet doen

Beoordeling 
 
5.0

Met een 250 belminutenabonnement begon bij ongeveer 170 belminuten de buitenbundeltarief te lopen. Flink duur geworden !
Klantenservice: nul !

B
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Goedkoop en zonder problemen

Beoordeling 
 
10.0

Kreeg mijn simkaart snel binnen, nummer behoud was ook geen probleem. Goedkoop en het is heel erg fijn dat de afschrijving van je belminuten per seconde beltijd wordt berekend. Internet is een beetje traag maar met weinig storing. Ik ben dan ook erg tevreden met Simpel!

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Goed

Beoordeling 
 
9.3

Simkaart snel ontvangen en werkt prima. Klantenservice is goed te bereiken en erg klantvriendelijk. Ze kunnen je vragen goed beantwoorden. Abonnement is erg voordelig voor een goede kwaliteit.

C
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Simpel maar niet helemaal

Beoordeling 
 
9.3

Ik ben nu een paar jaar bij Simpel. Met een goedkoop abbonement van 2,50 euro.
Eigenlijk geheel probleemloos. Alleen is de informatie voorziening minimaal.
Een tijdlang kon je je gegevens/data verbruik niet opvragen, waardoor je niet precies wist hoeveel je aan het eind van de maand moest betalen. (Ik reis regelmatig naar Duitsland)
Toen ik mijn abonnement twee jaar had, werd er opeens geen geld meer afgeschreven. Zes maanden lang niet. Zonder enig bericht. Later werd me duidelijk gemaakt door de klantenservice dat dit klopte en inderdaad na zes maanden werd er weer 2,50 euro afgeschreven per maand.
Toen bleek opeens het bereik van mijn Nokia Asha 305 regelmatig uit te vallen. Dat lag niet aan de telefoon bleek maar aan het bereik van T-mobile (het netwerk van Simpel).

Toen ik een smartphone kocht, wilde ik ook internet. Abonnement zou direct ingaan dacht ik. Maar toen ik de veel hogere rekening kreeg aan het eind van de maand, werd het me pas duidelijk dat dit niet voor data verbruik gold. Daarvoor bleef ik de hoofdprijs betalen.

Ik heb dus gemengde gevoelens bij Simpel. Maar ze zijn het goedkoopste en door de bank genomen ben ik wel tevreden met de prijs maar niet met het bereik voor oudere telefoons en evenmin met hun informatie voorziening.

BH
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

waardeloze service en netwerk niet aan beginnen

Beoordeling 
 
4.3

k ben nu een paar maanden een klant van Simpel en ben alles behalve tevreden.Ik heb veel problemen met hun netwerk en klanten service.
de klachten zijn als volgt;
als ik een sms ontvang van iemand dan krijg ik de hele dag het zelfde smsje opnieuw meestal vier keer maar ik heb het ook wel is gehad dat ze me 25keer een dubbel bericht sturen die keer ging het zelfs door tot diep in den nacht,Ik heb klantenservice gebeld en ze zijden het stopt vanzelf hier kunnen wij niks mee

Het internet is bijna altijd sloom ik kan niet normaal youtube kijken en het knalt er steeds uit. mijn gemidelde download snelheid is 1 mb ook hier heb ik over gebeld en kunnen ze niks aan doen volgens de telefoonist

en de service is waardeloos en duur zo moet je voor een abonement 2,50 wijzigings kosten betalen om een duurdere bundel te nemen ik vind dat ver gaan.en hebben ze een 0900 klantenservice waar je minimaal 10a15min aan de lijn hangt tot er iemand opneemt

ik raad iedereen aan in kennis en familie kring en via dit forum sluit geen abonnement af bij simpel want je krijgt er echt spijt van je zit er twee jaar aanvast

J
Was deze beoordeling nuttig? 5 2
Reageer op deze review

Allesmoo

Beoordeling 
 
5.5

Superrrr

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Simpel is een geweldige provider. Ik ben zeer tevreden over ze. De webshop was makkelijk te bedienen en ik heb nog nooit problemen met ze gehad.

JL
Was deze beoordeling nuttig? 3 2

Bram op 08 Februari 2017

Echt waar?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Simpel is met stip de slechtste provider die ik ooit gekend heb. 0 service, 0 goede dienst. Internet is zo traag als dikke (vul zelf maar in) en ze naaien je waar je bij staat. Inmiddels ben ik overgestapt naar Robin Mobile. Ja dat is duurder maar dan heb je wel SNEL internet en onbeperkt. Niet meer aan het eind van de maand denken 'shit, ik heb nog zoveel sms over'. Want wie gebruikt tegenwoordig nog sms.

Nee Simpel, na vele ellendige ervaringen met jullie ben ik er achter dat goedkoop bij jullie duurkoop is. Een fotootje naar facebook uploaden gaat al niet eens en als je niet goed oppast is je factuur hoger dan wat je gebruikt hebt.

Niet om reclame te maken maar ze mogen best eens kijken naar hoe Robin het doet. Binnen een uur reactie, persoonlijke benadering en oplossingsgericht denken. Zo kan het dus ook.

Waardeloze provider, waardeloze service en zeer slecht personeel. Nooit meer!

T
Was deze beoordeling nuttig? 8 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.3

Vijf minuten na activeren van mijn account bleek mijn tegoed geslonken met 75%, zonder het toestel ook maar aangeraakt te hebben! Help-desk: volgende maand krijgt u weer version tegoed. Er is niet geleverd waar ik voor betaald heb: fors in gebreke!

P
Was deze beoordeling nuttig? 6 5
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.0

Onlangs heb ik bij Simpel een abonnement afgesloten. Dat ging echt super eenvoudig. Volgens mij zijn ze de goedkoopste aanbieder op dit moment. Ik kon in ieder geval nergens een goedkope abonnement vinden. met Simpel bel je via het KPN netwerk dus dan weet je wel dat het goed zit. Dikke lof van mij dus.

BV
Was deze beoordeling nuttig? 6 8

ruud op 24 November 2015

Met Simpel bel je via het T-Mobile netwerk.

Reageer op deze review
33 resultaten - getoond 1 - 20
1 2

Wij zijn benieuwd naar jouw Simpel ervaring

SIMPEL is een voordelige SIM-only aanbieder. Je hoeft bij Simpel geen dure telefoon te kopen. In de webshop kun je zeer gemakkelijk de voordeligste gsm of het goedkoopste abonnement vinden. De abonnementen en tarieven van Simpel zijn helder en transparant. Alle tarieven staan zeer overzichtelijk op de tarievenpagina vermeld.

Wat is uw ervaring met Simpel? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Simpel hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Simpel reviews lezen.

Telefoonnummer: 088 100 5757 (normaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Algemene informatie

Productgroepen
  • sim only abonnement
  • sim only
  • prepaid simkaart
  • refurbished iPhones
Afhalen mogelijk
nee

Over Simpel.nl

De reclamecampagnes van Simpel worden vaak vertoond op de nationale televisie maar ook de dagbladen staan vol met advertenties. Op de aanbiedingen pagina van Simpel vindt je de huidige aanbiedingen. Simpel is de grootste sim-only aanbieder van Nederland. Een andere grote sim only speler is Simyo. Simpel heeft geen winkels en biedt geen toestellen aan. Daarom kunnen zij zulke lage prijzen aanbieden. Onlangs heeft Simpel ook de snelheid van mobiel internet verhoogd, dus voor alle klanten hebben zij een passend abonnement! Bovendien geven ze gratis onbeperkt sms'en weg bij alle internetbundels.

Kredietcheck bij Simpel.nl?

Simpel.nl doet geen kredietcheck en je hoeft ook geen kopie paspoort of bankafschrift op te sturen. Je kunt gewoon je huidige nummer houden en Simpel.nl regelt de overstap. Grote SIM only concurrenten van de gsm shop zijn hollandsnieuwe en GSMwijzer.

Gratis 4G

Bij een sim only abonnement van Simpel krijg je standaard gratis 4G-internetsnelheid met een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps. Simpel werkt met het best geteste netwerk van Nederland, namelijk het T-Mobile netwerk. Bekijk hier de landelijke dekking van Simpel.