Simpel reviews

www.simpel.nl
 
5.8 (28)

28 Simpel reviews

 
(7)
 
(5)
 
(6)
 
(5)
 
(7)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
7 resultaten - getoond 1 - 7
Volgorde

Top

Beoordeling 
 
9.0

Top. Simpel bestellen en telefoon binnen twee dagen in huis. Ik ben tevreden.

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Goedkoop en zonder problemen

Beoordeling 
 
10.0

Kreeg mijn simkaart snel binnen, nummer behoud was ook geen probleem. Goedkoop en het is heel erg fijn dat de afschrijving van je belminuten per seconde beltijd wordt berekend. Internet is een beetje traag maar met weinig storing. Ik ben dan ook erg tevreden met Simpel!

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Goed

Beoordeling 
 
9.3

Simkaart snel ontvangen en werkt prima. Klantenservice is goed te bereiken en erg klantvriendelijk. Ze kunnen je vragen goed beantwoorden. Abonnement is erg voordelig voor een goede kwaliteit.

C
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Simpel maar niet helemaal

Beoordeling 
 
9.3

Ik ben nu een paar jaar bij Simpel. Met een goedkoop abbonement van 2,50 euro.
Eigenlijk geheel probleemloos. Alleen is de informatie voorziening minimaal.
Een tijdlang kon je je gegevens/data verbruik niet opvragen, waardoor je niet precies wist hoeveel je aan het eind van de maand moest betalen. (Ik reis regelmatig naar Duitsland)
Toen ik mijn abonnement twee jaar had, werd er opeens geen geld meer afgeschreven. Zes maanden lang niet. Zonder enig bericht. Later werd me duidelijk gemaakt door de klantenservice dat dit klopte en inderdaad na zes maanden werd er weer 2,50 euro afgeschreven per maand.
Toen bleek opeens het bereik van mijn Nokia Asha 305 regelmatig uit te vallen. Dat lag niet aan de telefoon bleek maar aan het bereik van T-mobile (het netwerk van Simpel).

Toen ik een smartphone kocht, wilde ik ook internet. Abonnement zou direct ingaan dacht ik. Maar toen ik de veel hogere rekening kreeg aan het eind van de maand, werd het me pas duidelijk dat dit niet voor data verbruik gold. Daarvoor bleef ik de hoofdprijs betalen.

Ik heb dus gemengde gevoelens bij Simpel. Maar ze zijn het goedkoopste en door de bank genomen ben ik wel tevreden met de prijs maar niet met het bereik voor oudere telefoons en evenmin met hun informatie voorziening.

BH
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Simpel is een geweldige provider. Ik ben zeer tevreden over ze. De webshop was makkelijk te bedienen en ik heb nog nooit problemen met ze gehad.

JL
Was deze beoordeling nuttig? 3 2

Bram op 08 Februari 2017

Echt waar?

Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Februari 25, 2013)
Beoordeling 
 
9.0

Webshop van Simpel.nl is erg overzichtelijk. Tijdje geleden een abonnement afgesloten. Ik ben er wel tevreden mee.

HV
Was deze beoordeling nuttig? 3 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.0

Ik heb prima ervaringen met de webshop. ik heb online een Samsung besteld en ik werd netjes op de hoogte gehouden van de orderstatus, verzending en verwachte levering.

Wat mij betreft is het dus een betrouwbare leverancier en ik zou er graag weer een gsm aanschaffen als mijn abonnement is afgelopen.

Gr, Hanneke

HD
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review
7 resultaten - getoond 1 - 7

Simpel informatie

Algemene informatie

Productgroepen
  • sim only abonnement
  • sim only
  • prepaid simkaart
  • refurbished iPhones
Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
088 100 5757 (normaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Over Simpel.nl

De reclamecampagnes van Simpel worden vaak vertoond op de nationale televisie maar ook de dagbladen staan vol met advertenties. Op de aanbiedingen pagina van Simpel vindt je de huidige aanbiedingen. Simpel is de grootste sim-only aanbieder van Nederland. Een andere grote sim only speler is Simyo. Simpel heeft geen winkels en biedt geen toestellen aan. Daarom kunnen zij zulke lage prijzen aanbieden. Onlangs heeft Simpel ook de snelheid van mobiel internet verhoogd, dus voor alle klanten hebben zij een passend abonnement! Bovendien geven ze gratis onbeperkt sms'en weg bij alle internetbundels.

Kredietcheck bij Simpel.nl?

Simpel.nl doet geen kredietcheck en je hoeft ook geen kopie paspoort of bankafschrift op te sturen. Je kunt gewoon je huidige nummer houden en Simpel.nl regelt de overstap. Grote SIM only concurrenten van de gsm shop zijn hollandsnieuwe en GSMwijzer.

Gratis 4G

Bij een sim only abonnement van Simpel krijg je standaard gratis 4G-internetsnelheid met een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps. Simpel werkt met het best geteste netwerk van Nederland, namelijk het T-Mobile netwerk. Bekijk hier de landelijke dekking van Simpel.