Simpel reviews

www.simpel.nl
 
5.8 (28)

28 Simpel reviews

 
(7)
 
(5)
 
(6)
 
(5)
 
(7)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
5 resultaten - getoond 1 - 5
Volgorde
Beoordeling 
 
7.0

Onlangs heb ik bij Simpel een abonnement afgesloten. Dat ging echt super eenvoudig. Volgens mij zijn ze de goedkoopste aanbieder op dit moment. Ik kon in ieder geval nergens een goedkope abonnement vinden. met Simpel bel je via het KPN netwerk dus dan weet je wel dat het goed zit. Dikke lof van mij dus.

BV
Was deze beoordeling nuttig? 6 8

ruud op 24 November 2015

Met Simpel bel je via het T-Mobile netwerk.

Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Maart 13, 2013)
Beoordeling 
 
7.0

Simpel is goedkoop dat klopt... Goedkoop en simpel! Maar Simpel is slecht te bereiken via de telefoon Als je een uur te laat bent met betalen sluiten ze je telefoon af. Daar zijn ze uiterst selectief mee kan ik je vertellen. Ik ken mensen die bij Simpel 5 maanden achterstand hadden met betalen en ze hadden nog steeds een werkende telefoon. Vorige week was mijn vader een uur te laat met betalen van de rekening en hij zat het hele weekend zonder telefoon! Hij moet ook nog €15,25 betalen aan Simpel.nl vanwege administratiekosten... Alles gaat per sms dus veel kosten hebben ze bij Simpel verder niet.

JB
Was deze beoordeling nuttig? 5 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.3

De prijs is prima maar de levering kan sneller. Slecht kan ik het niet noemen maar goed ook niet. Als Simpel.nl wat sneller leverde zou ik Simpel.nl een dikke voldoende geven.

BO
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Februari 25, 2013)
Beoordeling 
 
8.5

Ik word gek van al die blije reclame van Simpel maar eerlijk is eerlijk ze zijn wel goedkoop en de service is prima. Ik bestel altijd beltegoed bij Simpel.nl omdat dat lekker makkelijk online gaat en ik direct kan bellen. Daarnaast heeft Simpel.nl vaak leuke acties waardoor ze net ff goedkoper zijn als de rest. nou doe er je voordeel mee ;-0...

xx

L
Was deze beoordeling nuttig? 6 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5

Vorige week een heel goedkoop gsm abonnement afgesloten via Simpel en keurig op de afgesproken dag geleverd. Ik bestel denk ik volgende week nog een nieuwe mobiel voor mijn vrouw.

B
Was deze beoordeling nuttig? 5 6

Peter Kok op 12 December 2015

Ik hoop dat ju geen abonnement voor uw vrouw besteld heeft want het zijn oplichters bij Simpel...

Reageer op deze review
5 resultaten - getoond 1 - 5

Simpel informatie

Algemene informatie

Productgroepen
  • sim only abonnement
  • sim only
  • prepaid simkaart
  • refurbished iPhones
Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
088 100 5757 (normaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Over Simpel.nl

De reclamecampagnes van Simpel worden vaak vertoond op de nationale televisie maar ook de dagbladen staan vol met advertenties. Op de aanbiedingen pagina van Simpel vindt je de huidige aanbiedingen. Simpel is de grootste sim-only aanbieder van Nederland. Een andere grote sim only speler is Simyo. Simpel heeft geen winkels en biedt geen toestellen aan. Daarom kunnen zij zulke lage prijzen aanbieden. Onlangs heeft Simpel ook de snelheid van mobiel internet verhoogd, dus voor alle klanten hebben zij een passend abonnement! Bovendien geven ze gratis onbeperkt sms'en weg bij alle internetbundels.

Kredietcheck bij Simpel.nl?

Simpel.nl doet geen kredietcheck en je hoeft ook geen kopie paspoort of bankafschrift op te sturen. Je kunt gewoon je huidige nummer houden en Simpel.nl regelt de overstap. Grote SIM only concurrenten van de gsm shop zijn hollandsnieuwe en GSMwijzer.

Gratis 4G

Bij een sim only abonnement van Simpel krijg je standaard gratis 4G-internetsnelheid met een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps. Simpel werkt met het best geteste netwerk van Nederland, namelijk het T-Mobile netwerk. Bekijk hier de landelijke dekking van Simpel.