Simpel reviews & ervaringen

www.simpel.nl
 
5.6 (31)
simpel.nl

31 Simpel reviews

 
(7)
 
(5)
 
(7)
 
(5)
 
(9)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
7 resultaten - getoond 1 - 7
Volgorde

Simpel via via

Beoordeling 
 
5.8

Als je een vriend een abonnement doorgeeft om Simpel te nemen en dit via de link via-via doet, krijg jij en hij geen mail voor 10,00 korting. Je krijgt wel een abonnement. Waardeloze aktie. Is mij al twee keer gebeurd. Ook kan ik aantonen dat dit goed gebeurd. Dit heb ik aan Simpel laten zien. Maar zeggen tegen mij, hier niets meer aan te doen. Prutsers dus.

JE
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

niet doen

Beoordeling 
 
5.0

Met een 250 belminutenabonnement begon bij ongeveer 170 belminuten de buitenbundeltarief te lopen. Flink duur geworden !
Klantenservice: nul !

B
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Allesmoo

Beoordeling 
 
5.5

Superrrr

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.3

Vijf minuten na activeren van mijn account bleek mijn tegoed geslonken met 75%, zonder het toestel ook maar aangeraakt te hebben! Help-desk: volgende maand krijgt u weer version tegoed. Er is niet geleverd waar ik voor betaald heb: fors in gebreke!

P
Was deze beoordeling nuttig? 6 5
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Maart 13, 2013)
Beoordeling 
 
5.3

De telefoon was bij Simpel goedkoop, het abonnement ook... maar als je problemen hebt zijn ze bij Simpel niet thuis. Het bereiken van de klantenservice is verre van Simpel! Ik had problemen met bellen en dus heb ik een half uur in de wacht gezeten bij de servicedesk van Simpel. Na helemaal niet erg omdat het een gratis nummer is maar ik heb toch wel wat beters te doen. Blijkt het dat er een storing was en dat heel veel Simpel klanten er last van hadden. Ja stuur dan even een sms of zo. Maar goed logisch nadenken is niet voor iedereen zo Simpel. Mensen een half uur in de wacht houden is makkelijker lijkt het.

MN
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review
(`Bijgewerkt: Februari 25, 2013)
Beoordeling 
 
5.3

Ik heb met Simpel geen goede ervaringen. Ik heb een bundel met een plafond ingesteld gehad en dat ging helemaal niet goed. Er werd iedere keer meer gebeld als van tevoren afgesproken in de bundel. Daar wilde ik dus niet voor betalen. Na contacteren van Simpel kwam ik ook niet verder. Ik wilde graag het contract beëindigen met Simpel.nl maar dat kon niet volgens hen. Wel boden ze aan het contract af te kopen. Let wel hier ging een hele correspondentie aan vooraf. Dit liep zo hoog op dat we inmiddels brieven kregen van het incassobureau. Gelukkig uiteindelijk goed gekomen maar het koste veel tijd en ergernis. Simpel werkt samen met T-mobile en dat is een prima partij. De volgende keer bestel ik direct bij hen of direct bij een andere grote provider!

RB
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.0

Kopen en levering gaat prima bij Simpel. daarna is het echt drama. activeren is niet mogelijk en contact leggen via duur telefoonnummer al helemaal niet!!!

NIET aan beginnen!!

P
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review
7 resultaten - getoond 1 - 7

Wij zijn benieuwd naar jouw Simpel ervaring

SIMPEL is een voordelige SIM-only aanbieder. Je hoeft bij Simpel geen dure telefoon te kopen. In de webshop kun je zeer gemakkelijk de voordeligste gsm of het goedkoopste abonnement vinden. De abonnementen en tarieven van Simpel zijn helder en transparant. Alle tarieven staan zeer overzichtelijk op de tarievenpagina vermeld.

Wat is uw ervaring met Simpel? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Simpel hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Simpel reviews lezen.

Telefoonnummer: 088 100 5757 (normaal tarief) op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Algemene informatie

Productgroepen
  • sim only abonnement
  • sim only
  • prepaid simkaart
  • refurbished iPhones
Afhalen mogelijk
nee

Over Simpel.nl

De reclamecampagnes van Simpel worden vaak vertoond op de nationale televisie maar ook de dagbladen staan vol met advertenties. Op de aanbiedingen pagina van Simpel vindt je de huidige aanbiedingen. Simpel is de grootste sim-only aanbieder van Nederland. Een andere grote sim only speler is Simyo. Simpel heeft geen winkels en biedt geen toestellen aan. Daarom kunnen zij zulke lage prijzen aanbieden. Onlangs heeft Simpel ook de snelheid van mobiel internet verhoogd, dus voor alle klanten hebben zij een passend abonnement! Bovendien geven ze gratis onbeperkt sms'en weg bij alle internetbundels.

Kredietcheck bij Simpel.nl?

Simpel.nl doet geen kredietcheck en je hoeft ook geen kopie paspoort of bankafschrift op te sturen. Je kunt gewoon je huidige nummer houden en Simpel.nl regelt de overstap. Grote SIM only concurrenten van de gsm shop zijn hollandsnieuwe en GSMwijzer.

Gratis 4G

Bij een sim only abonnement van Simpel krijg je standaard gratis 4G-internetsnelheid met een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps. Simpel werkt met het best geteste netwerk van Nederland, namelijk het T-Mobile netwerk. Bekijk hier de landelijke dekking van Simpel.