Amazon.nl
0   1  

www.amazon.nl

92 beoordelingen over Amazon.nl

 
(19)
 
(19)
 
(11)
 
(15)
 
(29)
Beoordeling 
 
5.3
 
5.8
 
5.1
 
4.5
 
5.9
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
89 resultaten - getoond 1 - 10  
1 2 3 4 5 6 7 8 9  
Volgorde 
 
Issi
Beoordeling 
 
10.0

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk!

Betalen met je IBAN als automatische incasso nu mogelijk, en de verzendkosten zijn na 29 euro gratis en werd geleverd door DHL (komt uit Duitsland) en PostNL (afzender zit in locatie Zwolle!)

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Van Roy Beatrijs
Beoordeling 
 
10.0

Gelnagel producten

Voor de eerste keer gebruik gemaakt om via Amazon enkele spullen te bestellen, en ontzettend tevreden!
op 13 dec besteld en gisteren en vandaag 16 en 17 dec al ontvangen, wat een snelle service !!!! twee minpuntjes zijn,voor mensen die werken is het misschien beter om aan de aangeduide leveringstijd te houden, ik vond het leuk dat ik het sneller had dan voorzien, maar er was aangegeven, dinsdag 20 dec, en nu ja, als men gaat werken ;-)
en de kosten van verzending, ik bestelde verschillende producten tegelijkertijd, kwam op 28 euro, en het komt op dubbel zoveel om te leveren, dat is erover, doe ik twee spulletjes weg, is de levering gratis zag ik, raaaaaaaaaaar

maar een tevreden klant dus, en gelijk nog enkele bestellingen geplaatst !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Vers
Beoordeling 
 
10.0

Amazon.de is súper !

Amazon.de is goedkoper dan bol.com. betekend bij veel produkten ook géén verzendkosten.... súper snelle levering bij buspakjes. Amazon heeft als je een boekje besteld fijne platte kartonnen enveloppen die door alle brievenbussen passen. Ik hoef zo dus nooit thuis te blijven om iets in ontvangst te moeten nemen. De dozen van bol.com passen niet door mijn brievenbus en dan moeten de buspakjes naar mijn buren en dat vindt ik vervelend voor hun. Ben super tevreden over Amazon en blijf daar zeker bestellen. Vindt het een top service en snelle levering met betere prijzen dan in nl online shops. Ik geef hun een dikke vette A+

Was deze beoordeling nuttig? 

Mar op 08 Augustus 2016

Kunt u mij misschien vertellen hoe het werkt met betalen? Want ik moet bij bank account een card number invullen, maar ik heb geen idee wat dat voor nummer is. Of is het alleen mogelijk om via credit card te betalen?

Reageer op deze review
Cees
Beoordeling 
 
10.0

De prijzen bij Amazon.de zijn veel lager dan in Nederland en bij Amazon.uk. De door mij bestelde artikelen is voornamelijk electronica. Reeds 15 bestellingen gedaan de laatste 6 weken. De bestelling komt binnen 2 à 3 werkdagen en bij bestellingen boven de 20 Euro betaal je geen verzendkosten. Artikelen Terugsturen is gratis naar een antwoordnummer in Eindhoven. Het geld is ook in 2 à 3 dagen terug op je creditcard. Houd wel rekening dat er bij de kassa 2 % btw verschil wordt verrekend omdat in Duitsland de btw 19 % is en in Nederland 21 %.

Iets waar je rekening moet houden is bijvoorbeeld dit; Sangean Nederland geeft geen garantie op in Duitsland gekochte artikelen. Panasonic antwoordde me dat het voor hun niets uitmaakte betreffende de garantie als het artikel maar binnen de EU is gekocht.

Voorheen bestelde ik bij Bol maar nu alleen nog maar bij Amazon.de en vind het jammer dat ik Amazon.de niet eerder ontdekt heb want de prijzen van electronica zijn 10 tot 40 % goedkoper dan in Nederland.

Was deze beoordeling nuttig? 

M.Gremmen op 26 Mei 2014

Hoe kan ik bestellen bij amazon.de zonder postcode/adres in Duitsland, want ze versturen niet naar Nederland/

Suzan Evers op 27 Mei 2014

Dat probleem had ik ook bij amazon.com, en ze versturen wel allen je moet bij de aanbieders kijken welke aanbieder ook internationaal verscheept en welke niet. Anders zal je de melding krijgen dat het niet verzonden kan worden. Heeft het product helemaal geen aanbieder die internationaal verscheept heb je helaas pech en zal het niet mogelijk zijn.

Cees op 13 Juni 2014

Ik bestel artikelen die gekocht en verzonden worden bij Amazon.de, dus niet bij externe aanbieders. Als je artikelen aan het zoeken bent kun je aanvinken dat je alleen artikelen bij Amazon wil hebben. Mijn ervaringen zijn dat je bij Amazon.de alleen artikelen krijgt die nog niet gebruikt zijn of waar iemand anders met zijn tengels heeft aangezeten. Teruggestuurde artikelen worden apart verkocht bij Amazon en zijn ook goedkoper. Er staat dan dat ze gebruikt zijn.

Sorry voor de late reactie.

Reageer op deze review
Kim
Beoordeling 
 
10.0

Hoi,
Ik wil graag iets op amazon.co.uk bestellen, alleen zit ik met een aantal vragen:
Als ik een apparaat bestel kan het dan zijn dat er een andere stekker aan zit die je niet kan aansluiten hier in Nederlands?
En ook was ik opzoek naar een leuke ketting en toen kwam ik allemaal kettingen tegen die 0,01 dollar waren. Is dit wel mogelijk of komen er nog allemaal kosten bij?

Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Ahmed
Beoordeling 
 
10.0

Ik ben van plan om een PS4 te bestellen. Is de product helemaal nieuw? Is er gedoe? En is terugbrengen en mijn geld terug krijgen moeilijk?
ik moet snel een antwoord hebben
Mvg,

Was deze beoordeling nuttig? 

Bart op 03 Februari 2014

Als het produkt door Amazon verstuurd wordt, kan je gerust zijn.

vergelijk Amazon en BOL prijzen hier

Bart op 03 Februari 2014

Hier dus: http://priceonline.nl/ ;)

E.B. op 21 November 2015

-----------------DIT IS KEIHARDE TROEP! n!

Amazon kan op deze voorgaande manieren de cijfers die ze hier krijgt, omhoogkrikken. Waarom zouden er zoveel mensen met vragen voor amazon zelf, komen op een reviewspot zoals dit? Absoluut belachelijk dit!

Reageer op deze review
Jan
Beoordeling 
 
9.3

Heb op zaterdagavond speelgoed besteld via Amazon.de en kreeg het 4 werkdagen later thuis bezorgd! De prijs scheelde zo`n 40% met NL. Ik heb wel met de creditcard betaald. alles liep goed en kon de zending via track and trace volgen.
Lego en playmobil zijn stukken goedkoper scheelt vaak al meer dan 30% met de NL speelgoedwinkels.
De volgende keer als ik iets aan moet schaffen ga ik eerst op Amazon.de kijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Manon Vermeij
Beoordeling 
 
10.0

Groot assortiment, snelle levering en kijk vooral onder de 'gebruikte' artikelen. Deze zijn vaak spik-splinter-nieuw en kosten de helft. Doen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jan veldstra
Beoordeling 
 
10.0

Ik heb 1 keer besteld bij Amazon.com, Ik was verbaasd over de snelle levering,
Alleen durf ik niet te betalen met een creditcard via internet, toen was die van mij bijna verlopen, na de betaling heb ikmijn nieuwe geactiveerd.
Ik ben daarom blij dat er een Nederlandse vestiging komt met I-Deal WELKOM in NEDERLAND

Was deze beoordeling nuttig? 

Max op 19 Juni 2013

Helaas nog geen iDEAL in Nederland :(

Wel kan je via een omweg met iDEAL bestellen: Koop eerst Amazon Gift Cards via http://www.amzcode.nl/amazon-gift-card.php met iDEAL en daarna de Gift Card code gebruiken op Amazon :D

Reageer op deze review
Jan
Beoordeling 
 
7.0

Veel keus, goede prijs, langzame levering

Ik bestel al vele jaren regelmatig bij amazon (.com, co.uk, .de).
Het assortiment is goed. De prijs is meestal ook goed en beter dan de meeste Nederlandse webshops.

Nadeel is de lange levertijden. Het duurt een aantal dagen voordat iets verstuurd worden en dan nog duurt het nog een aantal dagen voordat je het ontvangt.

De typische levertijd bij de standaad levermethode (als iets op voorraad is bij de leverancier is 1 tot 1.5 week.

Misschien gaat het sneller als betaald voor Amazon prime. Maar een abonnement om iets bij een webshop te bestellen gaat mij te ver.

De garantie van leveranciers (als amazon het niet zelf levert) laat soms te wensen over. Bij een defecte powerbank was het onmogelijk in contact te komen met de leverancier.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

89 resultaten - getoond 1 - 10  
1 2 3 4 5 6 7 8 9  
 

Heeft Amazon een telefoonnummer?

Amazon.nl vermeldt geen telefoonnummer op haar website. Toch is het mogelijk om telefonisch in contact te komen met Amazon.nl. Wanneer je je telefoonnummer invult op deze pagina (na een paar vragen te hebben beantwoord), belooft Amazon je binnen 5 minuten terug te bellen. Dit is zover wij weten de enige manier om telefonisch contact te krijgen met Amazon.

Algemene informatie

Merken
Amazon
Productgroepen
boeken
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.