Wehkamp reviews & ervaringen

www.wehkamp.nl
 
3.9 (360)
Wehkamp reviews

360 Wehkamp reviews

 
(22)
 
(36)
 
(58)
 
(84)
 
(170)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
395 resultaten - getoond 21 - 40
« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... »
Volgorde

Waardeloos

Service 
 
1.0

Had een product besteld dat niet was aangekomen. Klantenservice gebeld nadat ik een mailtje had gestuurd. Ik kreeg een ander nummer dat ik moest bellen en bleek dat ik weggezet werd als fraudeur.
Wij maken geen fouten ook de bezorger altijd dezelfde volgens Wehkamp.
Best vaak pakketjes ontvangen maar de chauffeur is niet altijd dezelfde. Altijd veel besteld bij Wehkamp maar dit was toch de laatste keer. Nadat ik gebeld had kwam er iemand aan de deur en wat bleek ze hadden het pakketje bezorgd in een andere straat deze waren op vakantie geweest, dus een week op een pakketje moeten wachten.
Geen sorry aan De kant van Wehkamp. Nee iemand verkeerd beschuldigen dat mag wel?

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Webcareteam Wehkamp op 09 Maart 2020

Goedemiddag,

Dankjewel voor deze feedback. Spijtig om te horen dat het contact met onze klantenservice op deze manier is verlopen, en dat je pakketje zo vertraagd bij je is aangekomen.

Mochten wij op dit moment hierin nog iets voor je kunnen betekenen, ontvangen wij graag via de mail je klantgegevens + een link naar deze klacht. Dit mag naar socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Worst customer service ever

Beoordeling 
 
1.0

Ordering two relatively high value products during Black Friday, none of them arrived ever! I didnt receive any communication (so I didnt have the chance to choose at least an alternative seller on time). When I contacted customer service, I was surprised to see that not only they were not able to give me a reason that my order will not arrive, but they also didnt initiate immedialtely my refund, as the products had to be found first! My refund was completed a month later in two parts, although none of my actions were related to this problem. On the top of this inconvenience, as an English speaker, my communication to customer service has been in English, however their replies have been in Dutch, which I find particularly rude. Last, their customer service chat app, that I had to download, was not working properly within their communicated working hours, which also created unnecessary inconvenience to me. Almost 2 months later I have not yet received any reply whatsoever regarding my request for any kind of compensation.
Overall, as a frequent online buyer this has been the most unacceptable customer experience I ever had worldwide.

VS
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Webcareteam Wehkamp op 27 Januari 2020

Goodmorning,

I´m sorry for the late response. If you still want us to look at your case you can e-mail us at socialmedia@wehkamp.nl together with your customer data. Thank you in advance!

With kind regards,

Wecareteam Wehkamp

Reageer op deze review

aanbod in orde, service ronduit slecht

Beoordeling 
 
3.3

Aanbod is prima, service ronduit slecht!
Aanbod is prima. Service zeer slecht. Online een iPad Pro bestel. Uitgenodigd om achteraf te betalen. Eerst €1,- om identiteit te controleren zodat restant achteraf betaald kon worden. Helaas verschilt rekening houder met gegevens bestseller (zakelijk betaald). Direct het verschil van € 848,- overgemaakt. Helaas blijkt dat Wehkamp de bestelling automatisch annuleert. Er wordt gevraagd wederom een bestelling te plaatsen en € 1,- over te maken. Ook deze wordt niet afgerond door Wehkamp. Inmiddels zijn we bijna twee weken verder. Ik heb geen iPad ontvangen en geen geld retour gehad. De klantenservice beloofd telkens andere zaken (zoals geld binnen 24 uur op de rekening)

In dit huidige online tijdperk geen overlever tussen al het geweld van o.a. Mediamarkt en ook zeker geen aanrader om zaken mee te doen!

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Webcareteam Wehkamp op 27 Januari 2020

Goedemorgen,

Excuus voor onze late reactie! Ik wil u vragen om uw klacht samen met uw klantgegevens te mailen naar socialmedia@wehkamp.nl. Mocht u nog willen dat wij dit verder oppakken. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Slechte service,en dan over de garantie niet tespreken

Beoordeling 
 
1.0

wat een gezeik met wehkamp jullie zijn niet eens meer klantvriendelijk waar is de term klant is koning gebleven nergens tevinden. Een trouwe klant ook nog geld willen aftroggelen bizar gewoon. 3 x een kapotte tv geleverd gekregen 2 jr geleden 4de tv die ik binnen kreeg dacht dat hij goed was na 2 jr houd de tv er mee op met de dezelfde defecten als de eerste 3 tv's tv koste 1200 ik heb 800 euro betaald ervoor en jullie willen me na 2 jr 521 euro terug geven jullie moeten de garantie regels en fabrieksgarantie enz enz even beter na lezen. Ik heb meerdere emails gestuurd zelfs een email om de koop teonbinden over een ondeugdelijk product en zelfs daar hebben jullie schijt aan. Zodra ik klaar met jullie ben dan ben ik geen klant meer van wehkamp absurd hoe jullie zo bar slecht zijn met jullie klantenservice

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

Webcareteam Wehkamp op 17 Oktober 2019

Goedenavond,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Als je ons je klantnummer en geboortedatum e-mailt, met een korte omschrijving van de klacht, dan kunnen we kijken hoe we je het beste verder kunnen helpen. Je kunt je gegevens dan mailen naar socialmedia@wehkamp.nl. In ieder geval een fijne avond verder gewenst.

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

R op 27 Januari 2020

Donder op met jullie fake berichtjes jullie lossen niks op tich mensen met klachten en jullie doen er lacherig over. Oplichters eerste klas customer service van 0,0 alleen maar kunnen zeggen als je er niet mee eens bent word je naar geschillencommissie doorverwezen omdat ze weten dat ze fout zitten en omdat ze weten dat klanten niet een hele traject door willen gaan met het geschillencommisie en dat nog veel geld kan kosten. Ben totaal niet tevreden met jullie oplossing. Als ik alle mensen kon overhalen om niks meer tekopen bij jullie had ik daar zeer zeker me best voor gedaan.

Reageer op deze review

Loungeset kapot na 2 zomers, wettelijke garantie wordt niet erkend.

Beoordeling 
 
1.0

Okt 2016 een Wicker Loungeset aangeschaft bij jullie a 600 euro, oorspronkelijk 1000 eu, maar net na de zomer kopen scheelt nogal. Op dat moment was mijn huis nog in aanbouw, en tuin was er nog niet.

Zomer 2017 is de loungeset uiteindelijk pas uitgepakt en in gebruik genomen. In de winter heeft de bank netjes in de schuur gestaan bij mij.

Helaas is het nu zo dat de bandjes van het wicker, spontaan scheuren als je op de bank gaat zitten.

Naar mijn idee is Wicker een duurzaam product en onderhouds vrij, wat ook in de artikel vermelding stond.

Het lijkt mij dat een loungeset langer als 2 zomers gebruikt moet kunnen worden.

Echter is de klantenservice het hier niet mee eens, daar ik een standaard email kreeg met de melding dat er 1 jaar fabrieksgarantie op het artikel zit, welke inmiddels is verlopen. Hierop gebeld met de klantenservice welke het verder zou sturen naar een andere afdeling.

Vandaag ben ik gebeld door een medewerker van customer care welke mij meteen wilde vertellen dat het 1e mailtje juist was en de claim werd afgewezen. Hierop ben ik tegenin gegaan en een aantal argumenten aangedragen, waaronder het puntje wettelijke garantie. Hier leek ze uberhaupt niet mee bekend te zijn, en heeft vervolgens een aantal onjuistheden proberen te verkondigen, waarvan ze zelf niet wist waarvan het vandaan kwam dan wel op gebaseerd was. Echter aangezien ze het gesprek beu was, zou ze het met een collega bespreken en mij terugbellen.

Een aantal uur later teruggebeld met dezelfde mededeling dat er maar 1 jaar garantie op zit, en mijn claim op basis van de algemene voorwaarden werd afgewezen. Verder wilde ze niet toelichten op welke artikel etc, waarna ik haar nogmaals heb gewezen op wettelijke garantie wat anders is als fabrieksgarantie. Vervolgens heb ik gevraagd of ik een collega kon spreken waar ze mee heeft overlegd, dan wel een leidinggevende van haar, waarop ze vermelde dat dat niet kon omdat men in een bespreking was, en dat deze mensen in een ander pand zitten. Later gaf ze min of meer toe dat ze maar wat aan het zeggen was omdat ik het haar wel erg moeilijk maakte), oftewel gewoon liegen, wat in lijn is met het eerste telefoongesprek waarbij onzin argumenten werden aangedragen door haar en niet in lijn met de wet. Ik wilde nogmaals mijn argumenten uitleggen echter Hier stond ze echter niet voor open en heeft vervolgens de verbinding verbroken.

Wel een mail ontvangen dat ik een geschil kan indienen, kosten a 50 euro.

Komt er dus op neer dat Wehkamp het begrip wettelijke garantie niet erkend, en hiermee dus de Nederlandse wet overtreedt.

Een gegronde reden om een klacht af te wijzen hoeft het bedrijf schijnbaar ook niet te geven, en men verwijst je direct dus naar naar een geschillencomissie welke je zelf moet betalen tegen betaling van 50 euro.

C
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Tuinset na 2 jaar kapot

Beoordeling 
 
1.0

In mei 2017 een tuinset gekocht voor 799,00 euro. Na net 2 jaar scheurde en brak het gevlochten materiaal van 2 stoelen, een bank en tafel. Alles kwam hierdoor los te zitten en het zag er niet uit.

Nadat ik foto's had gestuurd kreeg ik als reactie dat er 1 jaar garantie zit op tuinsets en dat ik de algemene voorwaarden kon lezen (wat een dooddoener). Ook stelde de medewerkster dat mogelijk weersinvloeden van toepassing zijn op het scheuren van het materiaal. Ik vond dat een vreemde opmerking want we praten tenslotte over een tuinset en niet over een bank voor in de huiskamer. De tuinset stond 2 winters overigens afgedekt onder een zeil.

Al met al weigerde Wehkamp op geen enkele wijze mij tegemoet te komen (Ik hoef echt niet het onderste uit de kan) maar bleven ze herhalen over 1 jaar garantie. Ik heb de medewerkster gewezen dat wettelijk is vastgelegd dat je een bepaalde levensduur mag verwachten van een bepaald produkt van een bepaalde prijs, dat de verantwoordelijkheid van een verkoper niet stopt na 1 jaar. Hier reageerde zij niet eens op.

Ik ben 48 jaar oud, koop mijn hele leven met een bepaalde regelmaat bij wehkamp en had deze houding echt nooit verwacht. Bedrijven zoals Wehkamp genoeg en ik ben ervan overtuigd dat de bedrijven die op de bepaalde momenten service verlenen en een passende opmerking uiteindelijk overblijven.

Ik ben inmiddels bezig juridisch advies in te winnen en mochten er mogelijkheden zijn ga ik door tot de rechter.

20190626_072436
20190626_072308
20190626_072352
P
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

Peter op 30 Juli 2019

Ik heb na verschillende mailtjes 400 euro gestort gekregen van Wehkamp. Eerst boden ze 10 procent, toen de helft. Erg vreemd weer dat je zo moet zeuren. Ik was wel bezig met mijn rechtsbijstand maar dat was uiteindelijk niet nodig want ik ging accoord met die 400 euro.

christiaan op 30 Juli 2019

Goedendag Peter,

Hier exact hetzelfde probleem met een loungeset. Ben benieuwd hoe het bij jou afloopt. Vooralsnog bij mij dezelfde houding van Wehkamp.

Christiaan

christiaan op 30 Juli 2019

U kunt contact met mij opnemen als u wilt, hier speelt exact hetzelfde probleem.

Reageer op deze review

Heel erg boos

Beoordeling 
 
1.0

Op 21 mei werden de bestelde Timberland schoenen bezorgt. Echter het model was anders, de maat veel kleiner en het zag er gedragen uit de enige overeenkomst was het merk. Ik heb direct na het ontvangen, contact opgenomen met de klantenservice. Geen probleem stuur ze retour. Dat heb ik gedaan, en nu keurt Wehkamp de retourzending af, om dezelfde reden die ik op 21 mei gemeld heb,.. Na weer een onderhoud van een half uur, hoor ik dat ik deze schoenen weer retour krijg en dan ik ze wel moet betalen,... omdat ze het gesprek dat k gevoerd heb op 21 mei nergens kunnen vinden of niet geregisterd is.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Boos

Beoordeling 
 
2.5

Grote maat broek besteld was een normale maat 42.ze zouden hem vandaag op komen halen via DHL.tussen 11 en 3 uur stond in de mail van wehkamp.moest de auto laten keuren afspraak verzet.nu komen ze niet.moet jezelf voor bellen om dit te horen.nieuwe afspraak vrijdag middag.komen ze niet dan gaan de mails die ik heb bewaard naar kassa.zo ga je niet met klanten om.

ML
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Dit bedrijf is de weg kwijt

Beoordeling 
 
1.0

Hele slecht bedrijf geworden en totaal de weg kwijt.
Hele slechte zaak en totaal de weg kwijt.Kon daar jaren gewoon bestellen tot 2016. pas geleden probeerde ik weer wat te bestellen en volgens de comp van wehkamp kan ik dus niks meer Ik heb inmiddels al geprobeerd,maar niks mocht baten.Er is geen
enkele reden om mij niet een bestelling te laten doen maar toch
lukt het niet om tot hun botte koppen door te dringen en blijven ze
hangen als robotten met een computer en er is niemand die ook
maar iets doet om uit te zoeken wat er nou aan de hand is
Inmiddels is mij duidelijk geworden dat als je met de boot naar nederland komt je meer kans maakt op echte ouderwetse service dan wanneer je hier bent geboren zullen we maar zeggen.

Na -/+ 30 jaar trouwe klant van de wehkamp houd ik het voor
gezien en kan ik alleen maar concluderen dat ook wehkamp
eigelijk niet meer bestaat.

Dan nog iets,als je een review wil neer zetten op de feedback company,wat eigenlijk onderdeel is van wehkamp dan krijg je het niet voor elkaar om daar je kritiek te uiten want zij zorgen er persoonlijk voor dat je dit nooit gaat lukken en ik spreek uit ervaring.

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Slechte ervaring

Beoordeling 
 
1.0

Hele slechte ervaring, hele slecht service en totaal geen begrip voor de klant. Aan de klantenservice moet zeker gewerkt worden. Voor mij geen wehkamp meer!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Late levering

Beoordeling 
 
3.0

Lattenbodem was wel op voorraad, maar er zou geen vervoerder zijn. Ipv binnen 1 week in huis, na 2 weken nog geen lattenbodem gezien. Klantenservice reageerd met standaard emails.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Extreem slechte ervaring met Wehkamp.

Beoordeling 
 
5.5

Extreem slechte ervaring met Wehkamp. Afgelopen week wasmachine besteld die zaterdag geleverd werd. Vervolgens bleek die kapot te zijn, wat ik nog best kan begrijpen. Gelijk Wehkmap gebeld, werd mij verteld dat die dinsdag wordt opgehaald en nieuwe wordt afgeleverd en als tegemoetkoming kregen wij 25euro tegoed bon. Dinsdag werd wasmachine opgehaald, maar er is helemaal geen nieuwe ingepland! Terwijl zaterdag ons beloofd werd, dat ze die inplannen voor dinsdag voor ophalen van oude en levering van nieuwe. Daarbij heb ik het nog nagevraagd of ik zeker niks meer voor hoefde te doen, werd mij verzekerd dat hun alles zouden regelen. Dinsdag bel ik dus nogmaals Wehkamp op, vanwege slechte service en krijg ik de heer Denzel aan de lijn die van alles bij elkaar liegt. Hij verteld mij dat vanuit hun niet mogelijk is om tijdvak in te plannen, wat achteraf blijkt wel te kunnen. Zogenaamd is er op dat moment geen hogere persoon dan hem aanwezig, terwijl dat onmogelijk is. Bij elke organisatie moet ik er altijd een leidinggevende of supervisor aanwezig zijn i.v.m. veiligheid. En het mooiste er van is hij heeft mij ook al beloofd levering voor woensdag in te plannen. Wat achteraf ook helemaal niet gedaan was toen ik transport bedrijf belde om tijdvak in te laten plannen. Waardoor ik geneigd was om nog een keer te bellen en toen kreeg ik mevrouw die eindelijk iets wist van het bedrijf af, maar helaas vanuit hun kwam er geen tegemoetkoming meer. WIJ BESTELLEN NOOIT MEER BIJ WEHKAMP.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 21 Juni 2019

Goedemiddag,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl .

Met vriendelijke groet,
Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Klachtenafhandeling / retourneren

Beoordeling 
 
9.5

Tot nu toe alleen maar top ervaringen gehad met de klantenservice van Wehkamp en het bestellen bij Wehkamp. Klacht met betrekking tot toiletborstel+houder wordt zonder tegenwerking direct verwerkt en opgehaald bij mij thuis. Geld netjes terug gekregen. Ook een artikel dat wel retour was gestuurd maar niet als zodanig online verwerkt werd na een telefoontje bij de klantenservice direct verwerkt als wel geretourneerd. Een harde schijf met gebreken na een jaar tijd, werd na een telefoontje direct opgenomen in hun systeem, ophaalafspraak direct ingepland. De harde schijf kon niet meer gerepareerd worden en het geld kreeg ik netjes en snel retour. Daarbij krijg ik altijd direct iemand aan de lijn, wachttijden nog niet meegemaakt en erg vriendelijke klantenservice medewerkers.

JP
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Webcareteam Wehkamp op 26 Maart 2019

Goedenavond,

Wat fijn om al je prettige ervaringen met onze klantenservice zo te lezen!

Bedankt voor het delen van deze mooie review.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Traag met probleem oplossen

Beoordeling 
 
2.0

Klantenservice is traag en niet snel in handelen. Zit al 4 dagen te wachten op een reparatie verzoek. Geen enkele reactie en de wasmachine is nog steeds stuk. Top met een gezin van 4 personen.
Ze laten je gewoon hangen.
Valt vies tegen, toch maar weer nasr de speciaalzaak voor zulke aankopen

MD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Webcareteam Wehkamp op 26 Maart 2019

Goedenavond,

Onze excuses voor de late reactie op je review!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Webcareteam Wehkamp op 26 Maart 2019

Goedenavond,

Onze excuses voor de late reactie op je bericht!

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen, laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Klantenservice onbereikbaar

Beoordeling 
 
1.0

Ik ook had beter moeten weten voordat ik hier mijn spullen bestelde.
Klantenservice lijkt na mailen en bellen totaal onbereikbaar!

Spullen terugbrengen doe ik liever niet en geef deze liever aan een bevriende kennis
Want ik vrees irritatie, gewacht en frustratie vooraleer ik het bedrag dan weer op mijn rekening zie verschijnen. Want het pakketje zal dan wel weer 'ergens blijven haken'.

Ik zal zeker anderen afraden om hier spullen te bestellen. Eens, maar NOOIT MEER WEHKAMP voor mij!

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Webcareteam Wehkamp op 26 Maart 2019

Goedenavond,

Onze excuses voor de late reactie op je review! Zeker aangezien je al eerder problemen had met contact krijgen met onze klantenservice.

Mochten we op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen, met betrekking tot deze bestelling of iets anders, laat het dan gerust weten. Dit mag via de mail, op socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Zeer slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Whekamp bied de optie achteraf betalen maar annuleerd de bestelling zodra de 1 euro binnen is die ze eerst vragen via ideallink. Voel me erg misleid en zal nooit en te nimmer meer iets bestellen bij deze site. WAT EEN TILLERS!!!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp.nl op 15 Januari 2019

Goedemiddag,

Deze vraag voor de vooruitbetaling van €1,- is deel van de check voor de betaalwijze van de bestelling. Mocht het toch niet mogelijk zijn om de bestelling te verwerken/leveren, dan wordt dit bedrag uiteraard weer teruggestort.

Wanneer een bestelling na deze check niet kan worden geleverd, wordt hier ook via de mail bericht over gestuurd. Mocht je hier geen mail over hebben ontvangen, dan kijken we dit graag verder voor je na.

Zou je ons hiervoor je klantgegevens en een omschrijving van de klacht willen mailen, naar socialmedia@wehkamp.nl?

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

een extra rekening

Beoordeling 
 
1.0

alles was al voldaan bestelling ontvangen en daarna willen ze extra geld voor die bestelling laatste keer dat ik bestel

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp.nl op 15 Januari 2019

Goedemiddag,

Vreemd dat er achteraf nog een extra bedrag werd gevraagd voor je bestelling. We kijken graag voor je na wat er aan de hand kan zijn met deze factuur.

Zou je ons hiervoor je klantgegevens willen mailen? Dit mag naar socialmedia@wehkamp.nl. Graag ook een korte omschrijving van de situatie in de mail vermelden.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

webcareteam wehkamp.nl op 15 Januari 2019

Goedemiddag,

Vreemd dat er achteraf nog een extra bedrag werd gevraagd voor deze bestelling. We kijken graag voor je na wat er aan de hand kan zijn met deze factuur.

Zou je ons hiervoor je klantgegevens willen mailen? Dit mag naar socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Eigenlijk had ik beter moeten weten…

Beoordeling 
 
4.0


Eigenlijk had ik beter moeten weten…

Eigenlijk had ik beter moeten weten maar keer op keer als ik bij deze winkel bestel gaat het mis met bestellen.
Misschien komt het omdat ik items koop die niet populair zijn?
Gisteravond voor 20:00 heb ik 2 blu-rays besteld, er stond ook bij, voor 20 uur besteld, morgen in huis.
Voor de zekerheid heb ik erachteraan gebeld, en ja hoor geen probleem, vrijdag (vandaag) heb ik ze zeker in huis.
De post is net langs geweest maar geen pakketjes, van Wehkamp krijg ik op Facebook geen gehoor, en als ik bel dan snappen ze het allemaal niet.
Niemand weet of de voorraad klopt, niemand weet wanneer het verstuurd wordt, niemand weet wanneer het geleverd wordt.
Als niemand iets weet, waarom hebben ze dan uberhaupt een website?
Maar...annuleren mag niet. Ik MOET wachten op mijn bestelling voordat ik het mag annuleren, ik MOET het zelfs weigeren bij de deur.
Maar ja, wanneer komt het dan? Dat weet niemand.
Ik denk dat ik op mijn computer scherm een groot briefje plak, bij "Wehkamp nooit meer bestellen".

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp.nl op 15 Januari 2019

Goedemiddag,

Excuses voor onze late reactie, en ook uiteraard voor de problemen met deze bestelling.

Mochten wij op dit moment nog iets voor je kunnen betekenen hierin, dan ontvangen we graag je klantgegevens, en een korte omschrijving van de klacht via de mail. Dit mag naar socialmedia@wehkamp.nl

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Nooit meer bestellen wij bij Wehkamp

Beoordeling 
 
1.8

Wij hadden een cadeautje voor een vriendinnetje van onze dochter van 9 besteld en meteen afgerekend bij Wehkamp. Dat hebven wij vier dagen voor de verjaardag gedaan. Op de website van Wehkamp staat bezorgd binnen 1 werkdag.
Na 1 week nog niet bezorgd. Wij hebben totaal 7 keer gebeld. Steeds weer werden wij het bos ingestuurd. Pakketje is verdwenen. Maar we laten het bezorgen bij een ophaalpunt. Kind is nu week geleden jarig geweest. Mijn dochtertje had geen cadeautje op het verjaardagsfeestje. Nu twee weken later vragen wij ons geld terug. Nog geen pakketje. Dat kan niet want eerst moet het onderzoek afgerond zijn waar het pakketje is geeft de medewerker doodleuk aan. En dat wordt doodleuk verteld. Wij hebben hetzelfde cadeau nu vanavond bij Bol.com besteld en morgen wordt het bezorgd. Nooit meer Wehkamp en DHL. Wij wilden normaal gesproken een hoekbank van 2500 euro bestellen en ineens betalen bij de Wehkamp. Doen wij nu bij een postorderbedrijf dat wel betrouwbaar en klantvriendelijk is. Er gaat een formele klacht naar het bestuur van Wehkamp.

MS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 17 December 2018

Goedemiddag,

Wat vervelend om te vernemen dat je de bestelling nooit hebt ontvangen en dat je nu moet wachten op je terugbetaling. Graag kijken we met je mee in het account om te zien of we nog iets voor je kunnen doen.

Ik wil je vragen om je klantgegevens en een korte omschrijving van je klacht op te sturen naar socialmedia@wehkamp.nl.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

schoenen met alarm

Beoordeling 
 
5.5

schoenen gekocht,,ging in elke winkel het alarm af,,wehkamp een mail gestuurd krijg je dagen later pas antwoord op..kreeg het advies in een van haren winkel te laten de-activeren..extra naar een winkel 15 klmtr van huis..kom de dag er na in de winkel en wat dacht u bij de ingang en de uitgang sta je voor jan lodewijk. nou ik ben dus genezen van het onn line winkelen.nooit meer,

G
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 10 December 2018

Goedemiddag,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de schoenen die je bij ons besteld hebt ervoor zorgden dat er alarmen van winkels afgingen. Graag kijk ik met je mee zodat we kunnen voorkomen dat dit in de toekomst weer voorkomt.

Ik wil je vragen om je gegevens en een korte omschrijving van je klacht op te sturen naar socialmedia@wehkamp.nl, wij zullen de klacht binnen 24 uur in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review
395 resultaten - getoond 21 - 40
« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... »

Wij zijn benieuwd naar jouw Wehkamp ervaring

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

Wat is uw ervaring met Wehkamp? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Wehkamp hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Wehkamp reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 0900 9809
Meer info over Wehkamp op Wikipedia

Veelgestelde vragen

Hoe werkt gratis retour sturen naar Wehkamp?

Retourneren naar Wehkamp kan gratis bij een DHL ServicePoint. Je hebt 30 dagen bedenktijd, waarin je het artikel mag passen en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Je dient het artikel wat je retour wilt sturen wel eerst aan te melden op de website van Wehkamp.

Is bezorgen bij Wehkamp gratis?

Bestellingen vanaf € 20.- worden door Wehkamp gratis bezorgd, zowel grote als kleine artikelen. Voor bestellingen onder de € 20,- betaal je € 2.95 bezorgkosten bij Wehkamp.

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Merken
Teveel om op te noemen
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (227)
Wehkamp reviews
 
3.9 (360)
bol.com ervaringen
 
3.6 (266)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)