Wehkamp reviews & ervaringen

www.wehkamp.nl
 
3.9 (360)
Wehkamp reviews

360 Wehkamp reviews

 
(22)
 
(36)
 
(58)
 
(84)
 
(170)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
395 resultaten - getoond 41 - 60
« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... »
Volgorde

Enige grote concern die nog een echte klantenservice heeft.

Beoordeling 
 
9.3

Alle andere grote bedrijven proberen je bij klachten af te poeieren. De klantenservice is vaak ingehuurd en moet zoveel mogelijk telefoontjes aannemen, klacht afhandelen is niet belangrijk.
Wehkamp daarintegen, is nog steeds niet meegesleurd in t onpersoonlijke verhaal.
Je wordt hier altijd super vriendelijk geholpen en er is altijd overal een oplossing voor.
Hoop dat dit zo blijft!!!
Want zo hoort het!

W
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
5.0

Ten eerste kreeg ik de verkeerde schoenen. Toen moest ik zelf de juiste weer bestellen, die konden niet achteraf betaald worden. Vervolgens vergeet ik mijn kortingscode, dus ik mail en krijg na 8 dagen nog geen reactie. WAARDELOOS!!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

webcareteamwehkamp.nl op 11 November 2018

Goedemiddag,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de verkeerde schoenen geleverd zijn en dat het vervolgens ook niet is gelukt om de kortingscode te verzilveren. Graag helpen we je hierbij verder.

Ik wil je vragen om je gegevens en een korte omschrijving van je klacht op te sturen naar socialmedia@wehkamp.nl, wij zullen de klacht binnen 24 uur in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,

Webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Oral B pro 2500 black

Beoordeling 
 
8.0

Ik gebruik deze elektrische tandenborstel inmiddels een paar weken. Hij poetst super goed, heeft erg veel kracht en is erg stil in het gebruik. Ik ontving deze tandenborstel van Roamler om te testen. Ik heb al vaker met een elektrische tandenborstel gepoetst maar vind deze wel super. Ik beveel deze zeker aan. Ook de oplaadbare batterij gaat erg lang mee.

HD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Met recht klantenSERVICE

Beoordeling 
 
9.0

Er is hier veel veranderd de laatste jaren. Dit bedrijf is veel klantgerichter geworden en beter bereikbaar. Menselijke benadering en met focus op klantrelatie, top!

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Goede service.

Beoordeling 
 
9.5

Vorig jaar een leuke tuinsetje gekocht en heel blij mee. Op een vrijdag in juli brak de rugleuning af maandag gebeld. Volgens de telefoniste viel het buiten de garantie maar ze vond dat dit niet mocht gebeuren. Dinsdag had ik een nieuwe tuinstoel. Geweldig

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Lang vertraagde levering

Beoordeling 
 
6.0

Toen ik de loveseat bestelde op donderdag was de levertijd 5-6 werkdagen en er was voldoende (6) op voorraad. Na aankoop stond er "We gaan meteen met je bestelling aan de slag" Na 4 dagen krijg ik een e-mail dat de bestelling is vertraagd en het 3 weken gaat duren. Niet cool!

I
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Wehkamp op 10 September 2018

Goedemiddag Inge,

Wat vervelend om te lezen dat je de loveseat nog niet in huis hebt. Bij je bestelling hebben mogelijk meer dan 6 mensen op hetzelfde moment gereageerd. Ondanks dat de loveseat nog op voorraad was, kan dat in een fractie van een seconden veranderen. Dat is heel erg balen en heeft er ook voor gezorgd dat je op een nieuwe voorraad moet wachten. We zijn ons ervan bewust dat ons systeem niet snel genoeg synchroon loopt met bestellingen en we werken eraan om dit probleem op te lossen. Excuses voor het ongemak. Je kan op de loveseat wachten. Mocht je toch graag willen dat we met je meekijken dan mag je een e-mail met je persoonlijke gegevens sturen naar socialmedia@wehkamp.nl

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Mijn account was gehacked. Hier is toeneen iphone besteld. Op tijd gezien, dus klantenservice zou bestelling weghalen. Maar na enkele belletjes en vele mails doen ze helemaal niets. Dus geen betrouwbare klantenservice

AV
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
8.8

Mijn ervaringen met Wehkamp zijn goed.
Je kan zelf de bezorgdatum en -tijd opgeven.
Is tot nu toe altijd goede gegaan.
Ook het ophalen.
Gegevens van retouren en betalingen worden redelijk vlot verwerkt.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Gaat goed, eerste bestelling bij Wehkamp

Beoordeling 
 
4.5


Afgelopen Donderdagavond 09-08-2018 hebben wij een esspressomachine gekocht bij Wehkamp.
Deze zou vrijdag 10-08-2018 tussen 14:00 en 18:00 uur geleverd worden.
In de ochtend om 10:38 uur kregen we een bericht dat onze bezorging vertraging heeft opgelopen wegens een fout.
Pakket lag in een verkeerd depot en of wij dan maar 2 werkdagen geduld hebben.
Wij hadden zaterdag een feestje en zonder koffieapparaat is dat dus niet te doen.
De helpdesk gebeld voor informatie,
niet behulpzaam noch enige medewerking om dit op te lossen.
Aan haar houding was ook te merken dat zij er totaal niet mee zat.
Ook het reeds overgemaakte bedrag, kunnen wij nu 5 werkdagen op wachten.
Dit was de eerste, maar ook direct de laatste keer, dat wij hier wat besteld hebben.
(Er waren nog 3 machine's volgens hun site op voorraad, ik had dan voorgesteld om dan van hun huidige voorraad er één op te sturen en er voor te zorgen dat deze dan zaterdag's bezorgd zou worden,
daar had ik dan nog mee kunnen leven)
Ga er van uit dat het tranportbedrijf deze fout gemaakt heeft,
ik had dit door hun op laten lossen.

Rob 11-08-2018
Affijn zaterdag krijg ik de nota op mail.
Toch maar even gebeld.
Dan ineens een bijzondere aardige dame,
ik verteld wat er aan de hand is.
Blijkt dat mijn order niet eens gecanceld was.
Dame heeft mij verzekerd dat order nu wel gecanceld is en voor de teleurstelling mij een tegoedbon gestuurd. Zo kan het dus wel.

Rob 14-08-2018
Toch een update:
Vandaag Dinsdag 14-08-2018 was er niemand thuis.
Kaartje in de bus van DHL, pakket gemist.
Even bezorgcode ingetoetst, ja hoor Wehkamp Maurik.
Had toch j.l. zaterdag een dame (naam heb ik genoteerd) die vertelde de order gecanceld te hebben.
+ Een tegoedbon.
Nu kan ik zeker nog langer op mijn geld wachten????
Alles bij elkaar ben ik na één order bij Wehkamp het al goed zat, wat een ...service.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Wehkamp discutabele praktijken

Beoordeling 
 
5.5

op 4 juli via ordernr. 14414056 een loungeset Lyon besteld en met creditcard euro 629,-- betaald.
Op 10 juli belt de vervoerder Dynalogics dat ze de order niet kunnen afleveren omdat de zending zwaar beschadigd zou zijn.
Zending is dus nimmer door ons ontvangen.
Volgende dag belt Wehkamp over deze kwestie en met de vraag of we nog een andere onbeschadigde loungeset willen ontvangen.
Uiteraard wilden we dat en met ordernummer 144670847 is de loungeset op 13 juli bij ons afgeleverd.
Echter wat schetst onze verbazing?
Wehkamp claimt nu nog een betaling van ons van 629,-- eyro terwijl de set al reeds met creditcard betaald is, en uiteraard al lang en breed van onze rekening afgeschreven.
Ach, dachten wij, even belletje naar Zwolle en dan is dat ook weer geregeld.
Zou allemaal in orde komen.
Echter, diverse aanmaningen liggen nu bij ons in de mail voor betaling van die 629,-- euro.
Telefoontjes, diverse mailtjes hebben tot nu toe nog geen enkel effect gehad.
Dus wij beginnen ons hier behoorlijk aan te ergeren en zullen in de toekomst dus nooit meer iets bij deze malafide onderneming bestellen!

I
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

wehkamp op 14 Augustus 2018

Goedemorgen,

Wat ontzettend vervelend dat dit nog steeds niet in je account is aangepast. Ik begrijp dat dat ergernis veroorzaakt. Onze excuses hiervoor.
We kijken graag met je mee wat we hiervoor kunnen doen. Zou je een e-mail willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met je klantgegevens?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Goede service van Wehkamp.nl

Beoordeling 
 
10.0

Aantal jaren geleden een slechte ervaring gehad met wehkamp.nl waardoor ik tot 2 maanden geleden geen bestellingen/aankopen meer bij wehkamp.nl had gedaan. Ik heb nu de afgelopen 2 maanden meerdere aankopen bij wehkamp gedaan en ik ben zeer te spreken over de service. De medewerkers van de klantenservice zijn zeer klantvriendelijk.
Vergeleken met een aantal jaar geleden heeft wehkamp.nl naar mijn mening een hele grote positieve vooruitgang geboekt in de klantvriendelijkheid en service..Ik ben weer een tevreden vast klant van wehkamp.nl geworden.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bestelgemak, gratis ophalen & makkelijke communicatie

Beoordeling 
 
9.5

Eigenlijk heb ik niets anders dan lof over de webshop.
Bestellen gaat super simpel en kan ook met afterpay. Verzending is gratis vanaf €20,-.
Daarnaast kunnen spullen gratis teruggestuurd worden en kan er gekozen dat de spullen thuis opgehaald worden.
Contact met de klantenservice is zeer makkelijk via de app, mail of bellen.

Met al deze gemakken zal ik vaker voor Wehkamp kiezen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wannahavedagen

Beoordeling 
 
6.0

Je kijkt uit naar de wannahavedagen!. En dan blijkt dat een ander bedrijf, zonder wannahavedagen, toch goedkoper is. Dit zegt volgens mij genoeg.

VI
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

wehkamp op 05 Juli 2018

Goedemiddag.

Wat jammer dat onze aanbiedingen niet de laagste prijs hadden in verhouding met andere aanbieders. Echter is dit ook niet iets wat wij beloven. De prijzen worden in overleg met onze leverancier samengesteld, hierbij wordt er niet gelet op de prijzen van onze concurrenten.

Mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen, mag je altijd mailen naar socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Vroeger was de service top, nu beneden peil.

Beoordeling 
 
4.0

Al jaren trouwe klant, maar nu lijken ze mij kwijt te raken. De ene bezorging na de andere gaat mis. Nooit meer op afgesproken tijdstip, jullie meerdere kansen gegeven.

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

wehkamp op 06 Juli 2018

Goedemiddag,

Wat ontzettend vervelend dat je bezorging telkens misgaat. Ik kijk graag na wat we hierin voor je kunnen betekenen. Wil je een e-mail sturen met je klantgegevens naar socialmedia@wehkamp.nl ? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Janine op 13 Augustus 2018

Hoi Anita,

Hoe is het afgelopen? Bleek het een robot te zijn? Ben toch wel benieuwd...

groeten Janine

Anita op 13 Augustus 2018

Helaas weer hetzelfde riedeltje... Het lljkt wel dat een robot reageert i.p.v. een mens.

Reageer op deze review

Bestelling bij Wehkamp

Beoordeling 
 
2.3

Ook ik heb nu een slechte ervaring met Wehkamp. Ik heb reeds op een andere site mijn klacht geuit.
Ik vraag mij af of de antwoorden van Wehkamp door een mens geschreven zijn.
Wanneer ik de antwoorden lees, bekruipt mij een naar onderbuik gevoel.

RH
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Het tot twee keer toe niet leveren van mijn bestelling

Beoordeling 
 
2.0

Op 22 mei jl. een bestelling geplaatst (loungeset met parasol). Gezien ik overdag niet thuis ben en er in de avond niet geleverd kan worden heb ik via de website van Dynalogic gekozen voor een levering op zaterdag 26 mei.

Terwijl ik die zaterdag mijn hele dag vrij heb gemaakt en zit te wachten krijg ik een bericht dat mijn bestelling niet geleverd kan worden. Een sorteerfout... Erg vervelend waarna ik Wehkamp een email bericht heb gestuurd over mijn ontevredenheid. Hier krijg ik geen reactie op. Vervolgens met tegenzin een nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag 01 juni. Gek genoeg krijg ik weer een bericht dat het niet geleverd kan worden. Zojuist Wehkamp gebeld om alles te annuleren. Een andere oplossing zoals levering via een ander bedrijf of een fikse korting wordt niet geboden.

Wil je op korte termijn van je bestelling genieten bestel dan in ieder geval niet bij Wehkamp... Ze zijn in ieder geval mij als klant kwijt en zal ook zeker aan anderen vertellen hoe Wehkamp met hun klanten omgaat.

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

wehkamp op 03 Juni 2018

Goedenavond,

Vervelend om te lezen dat de bezorging zo mis is gegaan. Onze excuses daarvoor. Mocht je graag willen dat we nog met je meekijken naar een passende oplossing voor je zou je een e-mail willen sturen met je klantgegevens naar socialmedia@wehkamp.nl ? Dan gaan we zeker nog ons best voor je doen.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

klantonvriendelijk

Beoordeling 
 
2.3

Kleding besteld en betaald.
Is verkeerd gesorteerd en nooit afgeleverd bij mij.. Kleding is zonder mij weten retour gestuurd en inmiddels op de site uitverkocht.

Geen enkele medewerking vanuit Wehkamp.
Het enige wat ik te horen krijg is dat ik mijn geld terug gestord krijg! Slecht en waardeloos bedrijf.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

wehkamp op 01 Juni 2018

Goedemorgen,

Wat ontzettend jammer dat je je pakketje nooit hebt mogen ontvangen. Ik wil graag voor je meekijken wat we op dit moment voor je kunnen betekenen. Wil je een e-mail sturen met je klantgegevens naar socialmedia@wehkamp.nl ? Dan kijken we het even voor je na.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Slecht te woord gestaan

Beoordeling 
 
5.8

Diverse dames klantenservice hebben mij, een goede klant, zeer slecht en onprettig te woord gestaan.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

wehkamp op 06 Mei 2018

Goedenavond,

Wat vervelend om te lezen dat je zo vervelend te woord bent gestaan door onze klantenservice. Dat is absoluut niet de bedoeling. Zou je je ervaring willen mailen naar socialmedia@wehkamp.nl ? Dan kijken we graag voor je na wat we voor je kunnen betekenen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Els op 06 Mei 2018

Dat is zeker vervelend, door meerdere medewerkers dus en dat terwijl ik jarenlang al een goede klant ben. Ik heb inmiddels een klacht ingediend, ben erg benieuwd hoe daar op gereageerd gaat worden. Wordt vervolgd.

Reageer op deze review

facturen zelfs na jaren

Beoordeling 
 
4.3

ze sturen na een jaar zelfs betaling opdrachten naar je toe waarbij je tijdens de aankoop had al betaald via telefoon wisten ze het niet via mail reageren ze neit na 30 jaar een punt gezet, liever een paar euros meer betalen dan al die administratie en heen en weer bellen en zelf alles onderzoeken zonder enige reactie van de wederpartij waarbij incassobureau ingeschakeld worden .Betalen is geen probleem als ik iets open heb staan is geen probleem maar dan wil ik ook weten voor wat , ...

klantenservice is zeer slecht
producten zijn wel goed
prijs is goed

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

wehkamp op 21 April 2018

Goedemiddag,

Wat vreemd dat je na zoveel tijd nog betaalopdrachten krijgt en dat je zo ontevreden bent over onze klantenservice. We willen graag voor je nakijken hoe dit precies in elkaar zit. Zou je daarom een e-mail willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl? Wij zullen dan met je meekijken wat we voor je kunnen betekenen. Sorry voor het ongemak natuurlijk.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
9.3

Ik ben zeer tevreden met Wehkamp. Snelle leveringen, goede retour informatie en keurig geld terug binnen termijn. Vergeleken met aantal andere bedrijven steekt Wehkamp er voor mij met kop en schouders bovenuit!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
395 resultaten - getoond 41 - 60
« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... »

Wij zijn benieuwd naar jouw Wehkamp ervaring

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

Wat is uw ervaring met Wehkamp? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Wehkamp hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Wehkamp reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 0900 9809
Meer info over Wehkamp op Wikipedia

Veelgestelde vragen

Hoe werkt gratis retour sturen naar Wehkamp?

Retourneren naar Wehkamp kan gratis bij een DHL ServicePoint. Je hebt 30 dagen bedenktijd, waarin je het artikel mag passen en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Je dient het artikel wat je retour wilt sturen wel eerst aan te melden op de website van Wehkamp.

Is bezorgen bij Wehkamp gratis?

Bestellingen vanaf € 20.- worden door Wehkamp gratis bezorgd, zowel grote als kleine artikelen. Voor bestellingen onder de € 20,- betaal je € 2.95 bezorgkosten bij Wehkamp.

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Merken
Teveel om op te noemen
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (227)
Wehkamp reviews
 
3.9 (360)
bol.com ervaringen
 
3.6 (266)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)