Wehkamp reviews & ervaringen

www.wehkamp.nl
 
3.9 (360)
Wehkamp reviews

360 Wehkamp reviews

 
(22)
 
(36)
 
(58)
 
(84)
 
(170)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
395 resultaten - getoond 81 - 100
« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... »
Volgorde

waardeloos! ! !!

Beoordeling 
 
1.0

waardeloze service !!!! geen reactie geen oplossing !!! zo ga je niet met klanten om en ik ben wel eentje die duurdere dingen bestelde !!! ja idd bestelde!!! koop daar a.u.b nooit .... dit bedrijf heeft niemand wat aan ..

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

socialmedia@wehkamp.nl op 11 Juli 2017

Goedemiddag,

Zou je mij per mail willen uitleggen wat er voorafgegaan is aan deze reactie? Graag ontvang ik jouw klantnummer en de reden voor dit bericht op socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Koop nu, en betaal over 5 maanden. Of toch niet?

Beoordeling 
 
1.0

Voor onze dochter waren wij op zoek naar een Macbook Pro. Deze heeft zij nodig voor haar studie komend jaar. Via Wehkamp het vereiste model gevonden, en deze wilden we graag bestellen en betalen via de "Koop nu en betaal pas over 5 maanden aktie" ( zie hier: https://www.wehkamp.nl/specials/uitgesteldbetalen/) Ik heb een mijn wehkamp-account, netjes alle stappen doorlopen, tot we bij het punt "betalen" kwamen. Nergens kon ik bij de betaalwijze "koop nu en betaal over 5 maanden" optie vinden, wat wel netjes stond aangegeven op bovenstaande pagina. Dan maar even de klantenservice bellen. Ten eerste, was de medewerker totaal niet op de hoogte van deze aktie. Het staat er toch echt hoor!.. en ten tweede: Al vrij vlot nadat ik mijn persoonsgegevens doorgaf aan de medewerker, kreeg ik gelijk al te horen: "oh, maar helaas geldt deze actie niet voor u" Hoezo niet? Ik ben gewoon klant bij Wehkamp, Ben geen wanbetaler, beschik over voldoende krediet......Toen kreeg ik te horen dat Wehkamp dit alleen doet voor een "select"groepje klanten..??? Mensen die al op krediet kopen bij Wehkamp!...Toen ik vroeg hoe ik dan alsnog eveneens gebruik kon gaan maken van hun aanbod, werd mij gewoon gezegd dat dit niet mogelijk was! En nergens, maar dan ook NERGENS staat hier iets over vermeld op hun site. Dit is duidelijk een gevalletje "meten met twee maten"

GB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

socialmedia@wehkamp.nl op 11 Juli 2017

Beste,

Zou je ons per mail je klantnummer toe willen sturen zodat we na kunnen kijken wat hier precies aan de hand is? Graag ontvangen we dit op socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Dramatisch slechte service

Beoordeling 
 
2.5

Ik heb op 2 juni een loungeset (St. Tropez met extra hoezenset, bestelnummer 618-75-363) besteld, speciaal bij uw bedrijf omdat deze de dag erna geleverd zou worden.
Op 3 juni kreeg ik een maitje van Dynalogic dat de levering niet zeker was. Na 20 (!) minuten in de wacht te hebben gestaan kreeg ik eindelijk een zeer onvriendelijke en onbehulpzame dame aan de telefoon die zij dat er een fout was gemaakt en de set zeker niet die dag geleverd zou worden. Ten eerste was dat dus al 's ochtens bekend en vraag ik mij af waarom dat niet direct gemeld was in plaats van me via een mailtje aan het lijntje te houden. Ten tweede was het erg vervelend dat ik de set niet op die dag geleverd kreeg aangezien ik de oude set had afgevoerd en ik die avond mijn verjaardag vierde ..... zonder loungeset die ik hier speciaal voor had besteld dus. Hier had de dame van Dynalogic geen boodschap aan en wilde ook geen enkele moeite doen de tuinset (die gewoon bij hen in het distributiecentrum stond) alsnog die dag te leveren.

Rond die tijd kwamen we er ook achter dat de set door een fout van Wehkamp twee keer van onze rekening was afgeschreven. Na weer de nodige telefoontjes werd er heel moeilijk gedaan met overbodige uitleg van allerlei interne procedures, maar kregen we te horen dat het geld (898 euro!) niet direct teruggestort kon worden. Uiteindelijk draaide het er op uit dat er twee sets geleverd werden waarvan we er één niet hebben aangenomen ..... maar het geld is (nu al 8 dagen later) nog steeds niet teruggestort!

Uiteindelijk staat de set nu wel in onze tuin, maar bij het wisselen van de kussenhoezen (de kussen waren voorzien van witte hoezen maar er was een extra set grijze hoezen bijgeleverd) bleken er al twee ritssluitingen stuk te zijn, en we waren pas bij het wisselen van de vierde. Ik heb dus weer contact opgenomen met uw klantenservice waar opnieuw blijk werd gegeven van geen enkele flexibiliteit of service. Er werd aangegeven dat alleen omruilen mogelijk is, maar ik heb drie keer moeten vertellen dat dat geen geen optie is aangezien ik dan dezelfde hoezen van slechte kwaliteit krijg en de kans groot is dat ook hiervan een aantal ritsen het begeven. Uiteindelijk werd begrepen dat ik een volledige set grijze slopen extra nageleverd wil hebben zodat we hopelijk gecombineerd een set overhouden waarvan de ritsen het houden. Het enige wat de medewerkster kon doen, was dit in een aantekening in het systeem te zetten.

We zitten nu dus met een te laat geleverde dubbel betaalde set met hoezen van inferieure kwaliteit, zonder dat we zicht hebben op een oplossing. momenteel hang ik weer met klantenservice aan de telefoon, 20 juni. bedrag is nog niet overgemaakt. voor mij geen Wehkamp meer, . Blijkt nu ook dat de 100 euro tegemoetkoming niet gewaarborgd kan worden, "dit doen wij nooit". Het is gewoon geldverduistering zoals Wehkamp bezig is. Ik mocht wel een cadeaubon van 50 euro krijgen, dat gaat niet gebeuren, aangezien ik hier nooit meer iets zal aanschaffen.

VW
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

webcareteam wehkamp op 20 Juni 2017

Goedemiddag,

Vervelend om te horen. We ontvangen graag je klantnummer of postcode en huisnummer via socialmedia@wehkamp.nl. Excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

waardeloos

Wehkamp levert via DHL en wat is DHL een waardeloos bedrijf.
Liegen en bedriegen!
Op een mooie zonnige dag veklaren ze aan de deur geweest te zijn, ben de hele dag in de voortuin geweest en niemand gezien. Dit is niet mijn enige negatieve ervaring met DHL, bedrijven die via DHL leveren boycot ik voortaan!

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteam wehkamp op 29 Mei 2017

Goedemiddag,

Erg vervelend om te lezen dat het is mis gegaan met het bezorgen van je bestelling. Indien de klacht nog niet naar behoren is opgelost ontvangen wij graag je gegevens en de klacht zodat wij deze kunnen melden. De gegevens mag je sturen naar socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Levering

Beoordeling 
 
1.0

Zit de hele dag te wachten voor mijn bankstel die geleverd zouden worden tussen 8:00-13:00. Het is bijna 20:00 ik word niet geinformeerd waarom er vertraging is. Ik moet zelf 2x bellen om te vragen. Slechte service vind ik dit!

I
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

webcareteam wehkamp op 17 April 2017

Goedemorgen,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de bezorging niet goed is verlopen. Onze excuses voor de ontstane vertraging. Mocht de klacht nog niet zijn opgelost ontvangen wij graag je klantnummer met de klacht. Deze mag je e-mailen naar socialmedia@wehkamp.nl. Wij zullen dan kijken wat wij voor je kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

webcareteam wehkamp op 17 April 2017

Goedemorgen,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de bezorging niet goed is verlopen. Onze excuses voor de ontstane vertraging. Mocht de klacht nog niet zijn opgelost ontvangen wij graag je klantnummer met de klacht. Deze mag je e-mailen naar socialmedia@wehkamp.nl. Wij zullen dan kijken wat wij voor je kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

webcareteam wehkamp op 17 April 2017

Goedemorgen,

Ik vind het erg vervelend om te lezen dat de bezorging niet goed is verlopen. Onze excuses voor de ontstane vertraging. Mocht de klacht nog niet zijn opgelost ontvangen wij graag je klantnummer met de klacht. Deze mag je e-mailen naar socialmedia@wehkamp.nl. Wij zullen dan kijken wat wij voor je kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

kadobon verzilveren te moeilijk

Beoordeling 
 
3.3

Ik wilde iets kopen bij de wehkamp omdat ik een kadotegoed heb staan op wehkamp. Je kunt de eerste keer bij bestelling met de kadobon betalen.
Helaas heb ik hetzelfde bestelde jurkje tot twee keer toe retour moeten sturen. de eerste keer was het jurkje erg scheef. de onderkant was rechts 10 cm langer dan links. De tweede keer was maat 42 extreem groot uitgevallen... denk wel maat 48 of 50. De derde keer was het jurkje goed.

Ik heb het resterende bedrag ( naast het kadobontegoed) van het jurkje overgemaakt. Helaas had wehkamp dit weer teruggestort. Je kunt niet ben een kadobon betalen als je artikelen verkeerd geleverd zijn en retour zijn gegaan.

Ehhhm... dus als je iets besteld en het wordt verkeerd geleverd door wehkamp zelf ... het moet daarom retour mag je dus je kadobon niet verzilveren?? nog ff. Lijkt mij wel erg raar.
Nee hoor de klantenservevice kan niets voor mij doen.. het kan namelijk niet in het systeem. Ze raad mij aan nog eens wat te gaan kopen op de site!. Wat??? ... Helaas heb ik het jurkje al in mijn kast hangen en kan het niet meer retour...
Ongelooflijk toch?

Slechte ervaring dus met Wehkamp. Wederom moet ik eerlijk zeggen.. Nu krijgen ze geen derde kans meer van mij. Ik ben er nu echt klaar mee.

I
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Klaar met wehkamp - wat een drama

Beoordeling 
 
3.0

Er kan wel eens iets mis gaan.
Maar als het bij wehkamp mis gaat, dan gaat het ook goed mis.
De linker hand weet niet van de rechterhand.
Van t kastje naar de muur.

Na 8 weken en veel bellen en mailen, nog niet in orde. Ze kunnen het gewoon niet. Hierbij in het kort onze ervaring.....
In verband met onze verhuizing een nieuw bed besteld voor onze jongste zoon.
Zo'n stoer bed dat je uit kunt trekken voor als er een vriendje komt slapen.
Tijdens de verhuizing alle kasten en bedden in elkaar gezet. Zo ook het nieuwe bed van wehkamp.
Alles uit de doos gehaald en gezellig in elkaar zetten met een paar vrienden. De dozen waren ivm al het afval al afgevoerd.
He, helaas twee dezelfde voeteneinden en geen hoofdeind. Wat dom van die fabriek zeg.
Wehkamp gebeld, melding gemaakt. Of we foto's konden maken en mailen.
Allemaal gedaan. Het zou goed komen.

Na 2 weken toch maar eens bellen en mailen. Of het nieuwe hoofdeinde al geleverd zou worden. Onze zoon slaapt dan al 2 weken op een luchtbed. Zou snel komen.
Week later nog eens gebeld. Nog niet.
Week later nog eens. Nu was het er. Zou komen.
Week later nog niets. Het zou echt verstuurd zijn.
Klopt ook. Maar was verstuurd naar ons oude adres. Maar daar niet aangekomen omdat daar niemand woont.
Zou opnieuw verstuurd worden. De track & trace code die we via de mail ontvingen werkte niet.

Vandaag 6 a 7 weken later.
Diverse malen contact gehad met wehkamp. Volgens wehkamp was het afgeleverd op ons oude adres. Kennelijk is het voor wehkamp niet mogelijk om ons nieuwe adres, waar wij nu al 2 maanden wonen, goed in het systeem te krijgen. Toch maar gaan kijken op ons oude adres. En ja hoor, daar stond in de voortuin, onder een afdak het ontbrekende onderdeel. Volgens wehkamp hebben wij voor ontvangst getekend. Maar wij hebben niet getekend. Er woont namelijk niemand.
Ik kom net thuis met het pakket. Pak het uit en wat blijkt???

Het onderdeel is op 2 hoeken behoorlijk beschadigd.
Gebeld met wehkamp. De dame aan de lijn kon vanwege het tijdstip ons niet meer in contact brengen met de afdeling die deze klachten (customer care (whats in the name?)) moet afhandelen. Ze kon slechts een melding maken.
Rest ons nu niets anders dan nu de handdoek in de ring te gooien en wehkamp te verzoeken om alles maar op te komen halen. Wij geven het op.

Nooit meer wehkamp

K
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

webcareteamwehkamp.nl op 23 Maart 2017

Goedenavond,

Wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Graag kijken we het een en ander voor je na.
Zou je ons je klantgegevens willen mailen naar socialmedia@wehkamp.nl?

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

bezorging onbetrouwbaar! zeer slecht

Beoordeling 
 
2.0

Vandaag voor de zoveelste keer lullig kaartje in de bus van DHL dat men mij niet thuis trof. Nogal logisch als ze komen in het tijdsvak dat NIET afgesproken was! Ik ben de tel ondertussen kwijt... Kost je een halve dag en een passende oplossing wordt niet geboden. Je kunt het zelf gaan regelen en moet noodgedwongen weer tijd opnemen. Waardeloze service.

PD
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

The worst online shop ever

Beoordeling 
 
2.0

I only ordered twice from wehkamp and they both went wrong. First time I ordered pampers diapers, i got an emails that it's going to be delivered but it didn't, and I called so they said it's going to deliver again and again it didn't come, I called again and again it suppose to send to me and ofc again it's didn't come. And after a few days I suddenly received it, what a mess they have. And second time I ordered baby food, they send less than I ordered, the reason is that they canceled themselves, so they can cancel when they want and doesn't even need to let me know. And I called, the guy said he can order it again for me but I need to pay first. Wtf!! I paid already, you didn't send and u suggest me to pay double??? Who knows if u will refund me the money for the things u didn't send. What a shit site!!!

C
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

wehkamp op 11 Maart 2017

Goodmorning,

I'm sorry to hear that your orders where not deliverd in the right way. I would like to check it and see what I can do for you. Can you send me the clientnumber to webcareteam@wehkamp.nl?

Kind regards,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

negatieve beoordelingen plaatsen ze niet!

Beoordeling 
 
7.7

Eerste keer in mijn leven heb ik iets bij Wehkamp gekocht. Samen bij elkaar 6 spulletjes. Slechts 1 was acceptabel, de rest helaas voldeed niet aan mijn verwachtingen (gebaseerd op afbeelding en omschrijving).
Op alle kledingstukken heb ik een beoordeling geschreven, maar alleen die enige positieve was geplaatst, de rest geïgnoreerd. Ik heb heel nette tekst daarover geschreven, maar die was niet afgekeurd en niet goedgekeurd - gewoon geïgnoreerd door Wehkamp.
Desondanks dat alle (tot nu toe) ingediende retouren waren netjes verwerkt, heb ik geen plannen (meer) daar iets te kopen: moeilijk bepalen de maat en nog meer probleem met het bepalen van kwaliteit: heel mooi op de afbeelding, en iets totaal anders in realiteit. Recensies van andere kopers ontbreken, want negatieve recensies plaatsen ze niet...

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp op 03 Februari 2017

Goedemorgen,

Ik vind het vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens was. Ik kijk graag voor je na waarom je reviews niet zijn geplaatst. Wil je je klantnummer en adresgegevens sturen naar socialmedia@wehkamp.nl?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,


webcareteam wehkamp

Gé Bruikersnaam op 07 Maart 2017

Jammer dat je bestelling niet naar wens was...Als je je klantnummer, adresgegevens en creditcardgegevens even doorstuurt naar bovenstaand emailadres?

Reageer op deze review

Slechte Klantenservice

Beoordeling 
 
1.0

Mijn moeder is dement en ik bestel wel eens spullen voor haar via Whekamp die dan naar het verzorgingstehuis in Eindhoven worden gestuurd, echter woon ik in Lelystad. Vandaag heb ik voor mijn stiefzoon een PS4 gekocht en deze is doordat het adres van mij moeder er in staat per ongeluk naar het verzorgingshuis van Eindhoven gestuurd. Wij zagen dit direct en hebben gelijk gebeld, maar er was al niets meer aan te doen. Morgen ochtend annuleren en dan duurt het 14 dagen voor dat het geld terug is. Ik hoop dat u begrijpt dat die ps4 niet meer opnieuw bij de whekamp wordt besteld, die hebben we nu bij coolblue gekocht. Dit is hele slechte reclame. Maar goed, het is niet anders.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

webcareteam@wehkamp.nl op 25 Januari 2017

Goedenavond,

Wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is. We wijzen onze klanten ten alle tijde op de juistheid van de adresgegevens. Echter is het retourproces een geautomatiseerd proces waarbij we de uitbetaling niet kunnen versnellen. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Niet ontvangen blouse

Beoordeling 
 
1.0

Begin december 2016 een blouse besteld bij Wehkamp, maar nooit ontvangen.

1e keer bellen: vervelend , maar ik maak het in orde voor u en u krijgt uw geld terug.

Paar weken later nog niks gehoord, weer contact, het is vorige keer niet doorgestuurd naar de goede afdeling, ik regel het voor u, en u krijgt het geld terug.

Paar weken later, niks gehoord.... ik bel maar weer eens. U moet een formulier invullen , dan krijgt u het geld terug. Ingevuld dezelfde dag nog en per mail verzonden .

Week later nog niks, ik neem weer contact op. Formulier is ontvangen en ik hoor er snel wat op.

Week later... of ik nog een keer dat formulier wil invullen , blijkbaar zijn ze het kwijt geraakt?? Slordig!

Ondertussen probeer ik dus al 1.5 maand mijn geld terug te krijgen!! Na drie toezeggingen en een door hen kwijtgemaakt formulier ben ik echt mijn geduld kwijt.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

webcareteamwehkamp.nl op 20 Januari 2017

Goedenavond,

Wat vervelend om te horen dat het zo gelopen is. Graag kijken we het een en ander voor je na.
Zou je ons je klantgegevens willen mailen naar socialmedia@wehkamp.nl?

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Wat een enorme teleurstelling

Beoordeling 
 
1.0

Wat een enorme slechte communicatie binnen dit bedrijf, dit was een keer en nooit meer.
Begin oktober heb ik een prachtige dutchbone kist gekocht. Bij aankomst is de kist meteen defect, wat een teleurstelling. De klantenservice gebeld waarbij ik niet meteen geholpen kon worden aangezien ik op vakantie zou gaan. Na mijn vakantie leek alles perfect geregeld. De mevrouw van de klantenservice vertelde mij ik mijn kist meteen kon omruilen, de defecte tegen een hopelijk wel werkende kist. Het geld was al betaald en afgeschreven, ik zou me dus geen zorgen hoeven maken over de verdere betaling. Het zou namelijk nogmaals van mijn rekening worden afgeschreven en weer worden bijgeboekt. Ik zou me volgens de mevrouw aan de lijn dus niet druk hoeven maken over de betaling en eventuele mails. Dit zou door hun geregeld worden. Tot op de dag van vandaag kreeg ik nog steeds mails met openstaande bedragen, ik heb hiervoor midden november gebeld of dit opgelost kon worden. De mevrouw van de klantenservice vertelde mij dat ik gelijk had en zou het zo snel mogelijk regelen. Het is namelijk vervelend als je al iets betaald hebt je mails krijgt je moet betalen. Vandaag wederom gebeld met de klantenservice waaruit blijkt dat de rekening dus inderdaad nog openstaat. ERG vervelend als je twee keer totaal iets anders word gecommuniceerd. Het krijgen van meerdere excuses vind ik geen oplossing voor wat hier is gebeurd. Ik heb geen super hoog inkomen en ben dan ook alles behalve blij met wat hier gebeurd is. Het is namelijk geen goedkope kist. Die ik dus nu binnen twee weken moet betalen.

Dit was oprecht de enige en laatste keer dat ik ooit hier nog iets koop. Communiceren blijkt toch maar weer moeilijk bij dit bedrijf wat voor hele maar dan ook hele vervelende situaties situaties zorgt.

KP
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp op 12 Januari 2017

Goedemiddag,

Ik kan mij voorstellen dat dit inderdaad een erg vervelende kwestie is. Ik vind het dan ook vervelend om te horen dat het zo is gelopen. Graag zou ik het een en ander voor je willen nakijken.
Zou je mij je klantgegevens per e-mail willen sturen?
De e-mail mag gestuurd worden naar socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Ontzettend slechte service.

Beoordeling 
 
2.8

Wat een ellende!
Dingen worden verweten waarvan de fout bij hun ligt.
Een bestelling geplaatst waarbij gebruikt maakte van IDEAL en een cadeaukaart. Bestelling niet doorgekomen maar betaling wel.. telefonisch contact gehad, wordt er opgehangen. Na een hoop gedoe bestelling alsnog thuisbezorgd. Moest ik hem weer opnieuw betalen, echter kon dit toen alleen met IDEAL. Dit terwijl ik had aangegeven mij cadeaukaart te willen inzetten.
Bestelling weer moeten retourneren. Bestelling weer opnieuw moeten plaatsen om mijn cadeaubon te kunnen gebruiken.

Ook had ik een kortingscode ingewisseld. Echter kon ik bij het opnieuw bestellen de kortingscode niet hergebruiken van het eerder geretourneerd artikel. Dit zou maar een keer kunnen, terwijl ik hem niet daadwerkelijk heb gebruikt.

X
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

webcareteam wehkamp op 04 Januari 2017

Goedenavond,

Vervelend om te horen dat je bestelling zo moeizaam is verlopen. Ik begrijp dat het met de cadeaubon inmiddels gelukt is, maar dat je de kortingscode nu niet hebt kunnen gebruiken.
Wil je je klacht plus je gegevens naar ons mailen en daarbij ook aangeven om welke kortingscode het gaat? Dan kijken wij wat we kunnen doen. Ons e-mailadres is socialmedia@wehkamp.nl.
Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Jose op 26 Januari 2017

Bij mij precies hetzelfde met de cadeaubon met het verschil dat het om een tablet ging en mijn dichter de tablet al in gebruik had genomen en wij die niet meer retour konden doen. Ik moest de bon maar bewaren voor een volgende bestelling maar met deze ervaring ben ik het helemaal zat en wil ik helemaal niet meer bestellen. Ben er helemaal klaar mee, je krijgt gewoon een standaard brief opgestuurd zonder enige flexibilitijd. Echt slechte service

Reageer op deze review

Geen bezorging

Beoordeling 
 
3.5

Afgesproken levertijd Maandag tussen 18:00 en 21:00. Voor niets zitten wachten. Even ingelogd op de site, en daar kon ik lezen dat ik niet thuis was. Eerste leugen. hierover telefonische contact gehad, en het zou dinsdag geleverd worden met dezelfde levertijd. Dinsdag niets. Het zou nu woensdag echt geleverd worden. Uiteraard niets. Donderdagochtend krijg ik een mail ''We hebben een (aantal) retour(en) van je ontvangen in ons magazijn:Artikelen'' Huh....waarom niet bij mij thuis? Vanmiddag kreeg ik weer een mail:

Ook gisteren is het ons niet gelukt om jouw bestelling te bezorgen. Daarmee was het de tweede opeenvolgende dag dat we onze belofte niet konden nakomen. Een uiterst vervelende situatie vinden wij! Vandaag willen wij jouw bestelling alsnog in het door jou gekozen bezorgvenster bezorgen.

Afijn, het was al de derde opeenvolgende dag, maar het is nu 22:00 uur en uiteraard weer niets ontvangen. Volgens mij heeft Wehkamp het allemaal niet meer zo goed in de hand. Ze kunnen ieder geval de belofte niet nakomen en de kortingscode van 5 euro is natuurlijk een schijntje voor vier dagen wachten. ook moet er al zeker weer wat retour want dat had ik twee dagen geleden nodig.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

webcareteam wehkamp op 23 December 2016

Goedemorgen,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de bezorging en de afhandeling hiervan. Ik wil graag voor je kijken wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met daarin je klantnummer of postcode en huisnummer in vermeld.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Gé Bruikersnaam op 07 Maart 2017

Helaes Pindakaas

Reageer op deze review

Niet inloggen

Beoordeling 
 
1.0

Had een cadeaubon gekregen voor de kerst van de Wehkamp. Ik wilde graag bestellen maar kon niet inloggen. Dan maar bellen. Kon tot mijn grote verbazing niet bestellen met cadeaubon. ICT probleem met de website. U bent nu aan de beurt, zegt mevrouw Janssen van de klantenservice. Of dat nu net met de kerst is, maakt mevrouw niet uit. Dat is maar zo'n klein deel van de omzet!!!!! U bent nu gewoon de dupe. Wie is nou de dupe? Wehkamp zelf of ik. Als ik zo'n werknemer had, ging ze er bij mij gelijk uit. Ik moest zelf maar proberen in te loggen en hopen dat dat voor de kerst nog opgelost wordt.
Termijn kon niet aangegeven worden. Ben benieuwd, maar vind dit gewoon diefstal, nl kan mijn cadeaubon niet besteden.
En uiterst slechte service van mevrouw Janssen en de collega die op de achtergrond, ook niet haar best aan t doen was een fatsoenlijk antwoord te geven op mijn hulpvraag.Nooit meer bestellen bij de Wehkamp! Het bedrijf kan zich zeker de luxe veroorloven?

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp op 12 December 2016

Goedemorgen,

Wat vervelend om te horen dat je niet met cadeaubon kon bestellen vanwege de inlogproblemen. Mijn excuses hiervoor. Ik wil graag voor je kijken wat we hierin kunnen betekenen. Je kunt een e-mail sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met daarin vermeld je klantnummer of je postcode+huisnummer.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

altijd tevreden geweest gaat nu niet goed meer

Beoordeling 
 
2.5

Bestelde artikelen lijken voorradig. w 12 bevestigingsmails ontvangen. Computer was op hol geslagen aldis mrdewerker. 90 cent per minuut om te bellen.pakket niet op afgesproken tijdstip geleverd. 1 dag later helft ontvangen. Na weer een dag mededeling dat artikelen uitverkocht zijn. Al 1 x eerder dit jaar meegemaakt dat later werd geleverd. 30 jaar te vrede klant maar sinds 2016 zeer slecht

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteam wehkamp op 01 December 2016

Goedemorgen,

Ik vind het erg vervelend dat je bestellling incompleet en niet tijdig is aangeboden. Mijn excuses hiervoor. Ik ontvang graag in een e-mail naar socialmedia@wehkamp.nl jouw klantnummer of je postcode en huisnummer om het voor je uit te zoeken.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

de enige waar ik wél durf te bestellen

Beoordeling 
 
8.0

Twee keer iets besteld en het was er al de volgende dag. Na negatieve internet ervaringen her en der is Wehkamp de enige waar ik wél durf te bestellen.

JF
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Wehkamp levert tweedehands bed voor nieuw bed

Beoordeling 
 
3.0

Wehkamp reageerd op geen één van de klachten mails, deze zijn aangevuld met 16 foto's van alle gebreken. Verkopen doen ze snel, service is 0%.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Absurde verzendkosten

De afgelopen periode regelmatig wat besteld bij Wehkamp. De service is prima, het grote assortiment ook, maar de verzendkosten... 5,95 vind ik een buitensporig hoog bedrag en absoluut onaanvaardbaar voor zo'n grote webshop anno 2016. Nu ik erover nadenk hoeveel ik de afgelopen tijd betaald heb om alleen maar dingen toegestuurd te krijgen (waarvan je nog niet eens weet of je het past!!) bedenk ik me bijdeze dat Wehkamp hiermee een klant kwijt is. Zat webshops die het wel gewoon gratis verzenden. Mij ziet Wehkamp niet meer terug.

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
395 resultaten - getoond 81 - 100
« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... »

Wij zijn benieuwd naar jouw Wehkamp ervaring

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

Wat is uw ervaring met Wehkamp? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Wehkamp hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Wehkamp reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 0900 9809
Meer info over Wehkamp op Wikipedia

Veelgestelde vragen

Hoe werkt gratis retour sturen naar Wehkamp?

Retourneren naar Wehkamp kan gratis bij een DHL ServicePoint. Je hebt 30 dagen bedenktijd, waarin je het artikel mag passen en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Je dient het artikel wat je retour wilt sturen wel eerst aan te melden op de website van Wehkamp.

Is bezorgen bij Wehkamp gratis?

Bestellingen vanaf € 20.- worden door Wehkamp gratis bezorgd, zowel grote als kleine artikelen. Voor bestellingen onder de € 20,- betaal je € 2.95 bezorgkosten bij Wehkamp.

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Merken
Teveel om op te noemen
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (227)
Wehkamp reviews
 
3.9 (360)
bol.com ervaringen
 
3.6 (266)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)