Wehkamp reviews & ervaringen

www.wehkamp.nl
 
3.9 (360)
Wehkamp reviews

360 Wehkamp reviews

 
(22)
 
(36)
 
(58)
 
(84)
 
(170)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
395 resultaten - getoond 101 - 120
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... »
Volgorde

Niet bezorgd

Beoordeling 
 
4.0

Vrijdag besteld zodat het zaterdag tussen 9 en 1 bezorgd zou worden. Krijg je om 11 uur een email dat het verstuurd is dat lijkt mij veelste laat om het nog te kunnen bezorgen. Om 1 uur nog niks binnen staat er op de site dat vertraagd is. Ik maar bellen of die nog wel op zaterdag binnen komt. Krijg je te horen dat het wel binnen 5 dagen binnen komt. Vraag ik om me bezorg adres aan te passen omdat er door de weeks niemand thuis is. dat kon ze niet dit zou alleen kunnen via de app niet eens via de website. Ik de app instaleren maar nee kan geen wijzigen doen op de bestelling. Krijg ik zaterdag avond sms dat het niet gelukt is om het pakket te bezorgen en dat het morgen komt. Dat is natuurlijk ook weer een leugen wat ze bezorgen niet op zondag. Nu maandag staat er nog steeds dat het zaterdag afgeleverd zou worden. Er gebeurt dus niks.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Al jaren perfecte service !

Beoordeling 
 
9.5

Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid bij Wehkamp. Altijd snelle en goede service, betaalgemak en snelle aflevering en retourneren. Ik lees vol verbazing de andere reviews...

Ik ben heel tevreden!

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

slecht

Beoordeling 
 
1.0

Bij wehkamp een laptop besteld van bijna E 2000,--. Zou binnen 3 weken geleverd worden. In week 4,5 na bestelling stond mijn vakantie gepland, dus dat paste mooi. Uiteraard was de laptop te laat en kwam in de vakantie. Ik was niet thuis, dus niet bezorgd. Daarna geen berichten van Wehkamp, dus zelf onderzocht waar de laptop was. De laptop bleek kwijt geraakt bij de post, en niet meer traceerbaar.

De eerste laptop bleek gevonden, daarover kreeg ik bericht, maar die was meteen door Wehkamp aan een ander verkocht.

Een nieuwe werd besteld door wehkamp, levertijd 3 weken. Zonder bericht bleek de laptop 4,5 week later uitverkocht, nadat ik zelf had gebeld. 10 weken zonder laptop voor niks zitten wachten. Geen enkel begrip van de telefonistes gehad.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

wehkamp op 10 Oktober 2016

Beste,

Wat vervelend om te vernemen dat er het een en ander is mis gegaan. Uiteraard vind ik dit erg vervelend om te horen. Om de kwestie verder te kunnen nakijken ontvang ik graag je klantgegevens per e-mail. Het e-mail adres is: socialmedia@wehkamp.nl
We zullen je via de e-mail verder informeren.

Ik zie de e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

doesn't show bad review they misleading you

Beoordeling 
 
1.0

Wehkamp.nl doesn't show the bad review of the items they show only the good feed back perhaps written by themselves, they misleading you be careful people!
Many time i written bad review on bad product they doesn't show it to the public under the pretext of (this is complaint and contact the customer service and even when i did contact the customer service they did nothing to me) plus the picture of the products is not same the product by it self when you receive the order.
Wehkamp.nl FISHING PEOPLE

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

wehkamp op 10 Oktober 2016

Beste,

Wat vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over een van onze producten.
Omdat wehkamp een Nederlandse website is, is ervoor gekozen om alleen Nederlandse reviews te plaatsen.
Wanneer je niet tevreden bent over een van onze producten ontvangen wij graag je klantgegevens per e-mail.
Het e-mail adres is; socialmedia@wehkamp.nl
We zullen je dan via de e-mail verder informeren.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

postcode geweigerd

hallo ik vraag mij af waarom bij een acount aanmaken mijn postcode niet aangenomen word? is het omdat het in belgie is

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

wehkamp op 10 Oktober 2016

Goedemorgen,

Wanneer je in Belgie woont kan je geen account aanmaken via wehkamp.nl. Wanneer je vanuit Belgie wil bestellen kan je dat doen via www.wehkamp.com.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

wehkamp op 10 Oktober 2016

Goedemorgen,

Wanneer je in Belgie woont kan je geen account aanmaken via wehkamp.nl. Wanneer je vanuit Belgie wil bestellen kan je dat doen via www.wehkamp.com.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

wehkamp op 10 Oktober 2016

Goedemorgen,

Wanneer je in Belgie woont kan je geen account aanmaken via wehkamp.nl. Wanneer je vanuit Belgie wil bestellen kan je dat doen via www.wehkamp.com.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Bizarre klantonvriendelijkheid van de bezorging

Beoordeling 
 
3.0

Wasmachine besteld. Twee mannen die het bezorgen en spoelprogramma klaarzetten. Zijn ze net weg, wat gebeurd er? Water spuit alle kanten op omdat ze vergeten waren de slang erin te hangen... Ik ren naar buiten waar ik het busje nog net op de stoep zie staan. Ik ren erop af en roep of ze willen helpen. Ondanks dat raampje open staan en ze me zeker wel gezien of gehoord moeten hebben, rijden ze ineens weg! Ik ren erachteraan met m'n armen zwaaiend maar ze rijden de straat gewoon uit. Gelukkig een hulpvaardige meisje op de fiets die er achteraan rijd, maar vervolgens door hun helemaal uitgescholden wordt. Nog een buur op scooter die ze wel zover krijgt dat ze bellen (naar m'n vriend die de bestelling geplaatst had) om uit te leggen dat ze de slang vergeten zijn en ik dat kan oplossen door die er zelf in te hangen. Nadat ik dat verneem van m'n vriend bel ik ze direct op met de boodschap dat ik verwacht dat ze hiervoor terugkomen. Na wat gesputter komen ze terug, en lost een van hun het met mijn hulp op. Wanneer ik bij het weggaan de twee bezorgers aanspreek op dat ze mij echt wel gezien moeten hebben maar gewoon weg zijn gereden en vervolgens hun gedrag richting het meisje, komen er geen excuses. Nee wat gemompel, verwijten juist naar dat meisje, en vervolgens hand uit steken met de vraag of ik ze nog wel een hand wil geven!? Ik ben ontgoocheld, verdrietig en pisnijdig. Wat een asociale houding, dit heb ik nog nooit meegemaakt!! Totaal niet klantvriendelijk, zo ga je niet met mensen om!

VV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

webcareteam wehkamp op 27 September 2016

Goedemorgen,
Wat een uiterst vervelende situatie. Graag wil ik hier een melding van doen bij de betreffende bezorgservice, ook gaan wij kijken wat wij jou kunnen bieden als compensatie. Ik zou je willen vragen om je postcode en huisnummer of klantnummer naar webcareteam@wehkamp.nl te sturen, dan kunnen wij met een terugkoppeling komen op deze situatie.
Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Bosch wasmachine

Wij hebben ruim 2,5 jaren geleden een Bosch wasmachine en Bosch wasdroger bij Wehkamp gekocht.
Een aantal weken geleden maakte de wasmachine heel veel lawaai tijdens het centrifugeren en ook een soort brandgeur.
Ik had meteen een mail naar de Wehkamp gestuurd en aangegeven wat er aan de hand was. Ik kreeg een standaard mail terug met de mededeling dat ik een afspraak met Bosch moest maken waarop ik reageerde met de vraag hoe het zat met de kosten die zullen gaan komen aangezien wij wel een idee hebben van wat er mis zou kunnen zijn met de wasmachine.
Daarop kreeg ik een reactie dat ik eerst het bezoek van de monteur moest afwachten. Aangezien wij tijdelijk over de grens in Belgie wonen kreeg ik van Bosch te horen dat zij ons niet konden helpen en dat wij contact moesten zoeken met Bosch Belgie. Dit hebben wij gedaan en as vrijdag komt de monteur eindelijk langs. Ik zit al weken met een kapotte wasmachine en zit nu al in de stress met wat er nog komen gaat aangezien Bosch al € 59,00 in rekening zal brengen voor de voorrijkosten laat staan de reparatiekosten. Ik ben altijd een tevreden klant geweest van de Wehkamp maar voel me nu echt niet serieus genomen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Jihane op 07 September 2016

Wij hadden een standaard garantie van 2 jaar en het is nu 2,5 jaar geleden dat wij de Bosch wasmachine hebben gekocht. Dus je raad het al......het kan gewoon niet zo zijn dat een wasmachine naar 2,5 jaar kapot gaat terwijl de economische levensduur van een wasmachine minimaal 5 jaar is en de wasmachine heeft ons bijna 600 euro gekocht.
Stel de monteur geeft aan dat het buiten de garantie valt wat moet ik dan doen????

Webcareteamwehkamp.nl op 07 September 2016

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat wij het gevoel geven dat je niet serieus genomen wordt, dat is uiteraard niet onze bedoeling.
Ik begrijp dat het erg vervelend is dat er voorrijkosten gerekend zullen worden, maar wanneer de wasmachine nog binnen de garantie zal vallen, zal dit uiteraard komen te vervallen. Wij kunnen hierin geen garanties geven, omdat wij niet over garanties gaan. Wanneer het niet binnen de garantie valt, zal de monteur dit aangeven.

Met vriendelijke groet,
webcareteam Wehkamp

webcareteamwehkamp.nl op 07 September 2016

Goedenavond,

ik begrijp het heel goed. Toch moet ik je vragen dit af te wachten, indien dit namelijk niet onder de garantie valt krijg je wel een prijsopgave. Mocht je inhoudelijk nog meer vragen hebben kun je ons altijd mailen op : socialmedia@wehkamp.nl.

Met vriendelijke groet,
webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Bizar

Beoordeling 
 
4.5

Ik heb een jeans besteld. Deze was 25 euro. Nu is ie te groot, dus ik wil m ruilen voor een kleinere maat. Tot mijn verbazing kan ik niet ruilen, maar ik moet de enorm hoge verzendkosten van 5,95 nog een keer betalen en is de broek ook ineens 50 euro! De eerdere bestelling is van vrijdag, nu is t maandag. Ik vind dit echt te gek voor woorden. Ik kan dus niet ruilen!! Dit is ook geen ruilen, maar geld uit de zak kloppen van je klant! De verzendkosten zijn al bizar hoog, ongeacht bestel bedrag betaal je deze kosten. Wehkamp kan nog wat leren van de andere grote postorderbedrijven!

JV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkmap.nl op 05 September 2016

Goede avond Jj vd Berg,

Wat vervelend om te lezen dat je broek te klein is en dat deze geruild moet worden. Zou je misschien je klantnummer of je postcode en huisnummer naar ons kunnen mailen naar socialmedia@wehkamp.nl dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
webcareteam Wehkamp

Reageer op deze review

Slechtse service die je kunt bedenken

Beoordeling 
 
1.5

Wij hedden 2 jaar geleden een wasmachine bij Wehkamp gekocht (Samsung) die 2x door Samsung service is gerepareerd.

Vanuit het niets kregen we ineens een telefoontje van Wehkamp dat het hen ter ore was gekomen dat wij veel problemen met onze wasmachine hebben (???) en dat we hem konden omruilen voor een andere wasmachine.
Aangezien het aanbod best aantrekkelijk was zijn we hier op ingegaan en de Samsung wasmachine zou de volgende dag tussen 09.00 uur en 13.00 uur worden omgeruild voor een nieuwe wasmachine.
Donderdagavond de oude wasmachine ontkoppeld, met de buurman naar beneden gezeuld en in de hal klaargezet om op vrijdag omgeruild te worden.
Dan komt er vrijdag om 12.30 uur een mailtje binnen dat, om wat voor vage reden dan ook, dat de levering niet doorgaat en dat er op een later tijdstip een nieuwe afspraak gemaakt zal worden. Bedankt Wehkamp!!
Met 3 kinderen is het vrij logisch dat je het weekend ook wast dus hebben we de buurman maar weer opgetrommeld om dat ding terug naar boven te brengen.
Natuurlijk gelijk een boze mail gestuurd naar het meisje van Wehkamp dat alles zo goed geregeld had. Niet dus!
De volgende dag ontvingen we een standaard mail, van een andere medewerker van Wehkamp, vol met standaard slappe
excuses en met de mededeling dat er na het weekend en nieuwe afspraak gemaakt zou worden.
Vandaag is het maandag en we hebben de hele dag niets van Wehkamp vernomen.
Ik heb de hele transactie aan het einde van de middag geannuleerd en, wat denk je.....om 18.05 uur ineens een SMS dat de machine morgen wordt omgeruild. Zo lost Wehkamp problemen op...
Heb net maar weer gebeld en (weer aan een andere medewerker) verteld dat deze transactie niet doorgaat.
Net zo als haar voorganger zou ze daar onmiddellijk voor zorgen. Ik ben heel benieuwd....
Wij willen iig nooit meer iets met Wehkamp te maken hebben.

GB
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

webcareteamwehkamp.nl op 05 September 2016

Goede avond G. Bodelon,

Ik vind het erg vervelend dat het zo is gelopen. Zou je een mail willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met daarin je klantnummer of postcode+huisnummer? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Reageer op deze review

Wehkamp.be volkomen waardeloos

Beoordeling 
 
2.3

2 keer een bestelling doorgegeven, 2 keer geld van mijn rekening terwijl er niets geleverd werd. Contact opgenomen en met een kluitje in het riet gestuurd. Zij konden dit manueel niet voor mij in orde brengen en als ik iets wou, moest ik het maar (voor een derde keer) terug bestellen. Enkele mailtjes en messengerberichten gestuurd waar er zo goed als geen reactie op kwam en (nu 2 weken later) nog steeds aan het wachten op mijn terugbetaling van een paar honderd euro. Gewoonweg schandalig!

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

wehkamp op 02 September 2016

Goedemiddag Leila,

Ik vind het erg vervelend dat je bestelling tot twee keer toe niet bij ons binnen is gekomen. Wij hebben de print screens van de betalingen ontvangen en deze zijn doorgestuurd naar onze financiële afdeling. Zij gaan ervoor zorgen dat de betaalde bedragen zo snel mogelijk worden terug gestort. Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Leveren duurde zeer lang

Beoordeling 
 
4.0

Ik bestelde een gsm en enkele dagen later, waren ze nog steeds nutteloze emails aan het sturen met smoesjes. Klantenservice is zeer slecht!

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

wehkamp op 31 Augustus 2016

Goedemorgen,

Wat vervelend dat het zo is gelopen. Zou je een mail willen sturen naar socialmedia@wehkamp.nl met daarin je klantnummer of postcode+huisnummer? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Zeer amateuristisch en klantonvriendelijk

Beoordeling 
 
4.0

Maandenlang met wehkamp contact gehad over een lekkende kraan. Continu werden mij andere voorwaarden voorgehouden. Na lang voet bij stuk gehouden te hebben uiteindelijk mijn gelijk gekregen. Hier bestel ik nooit meer iets.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Klantenservice is niet behulpzaam

Beoordeling 
 
4.8

Afgelopen donderdag ging mijn droger kapot.
We kunnen niet zonder en zagen op Wehkamp een mooie aanbieding..
Na bestelling geplaatst te hebben werdt er bezorg afspraak gemaakt voor zaterdag.
Geen track and trace van het bedrijf.Op zaterdag alleen een mailtje met oeps sorry.Uw tijdvak kan niet geleverd worden.Misschien komen we nog vandaag langs.Daarna helemaal niks meer.Contact opgenomen met klantenservice omdat we geen telnr van vervoersbedrijf en geen track and trace hadden.
Deze mevrouw was superonvriendelijk.Niet Wehkamps probleem kwam het op neer.Advies om tot acht uur in de avond te wachten of ze misschien kwamen.Uiteindelijk is de levering op Maandag gezet..Tussen 1 en 5.Droger werdt om elf uur geleverd.Ik had al snel een was gedraaid omdat mijn wasgoed flink was opgestapeld.Bezorging heeft wasdroger naar zolder gebracht en bij uitpakken bleek dat er hele stukken van het rooster van de droger af zijn.
Stukken lagen in de droger.
Weer gebeld.En weer was klantenservice niet behulpzaam of vriendelijk.Er werdt gevraagd of de bezorging al weg was.Die blijven niet eens staan om uit te pakken.En we hebben ze geld gegeven om de droger naar boven te brengen.Dan moesten we klachtformulier invullen.
Droger was ook niet meer voorradig.Er werdt niet gevraagd hoe groot de schade was.Of een reparateur de schade kon maken.Of we met een korting de droger wilden houden.Echt verbazingwekkend hoe de klantenservice daar werkt.We hebben aangegeven van aankoop af te zien en om geld terug gevraagd.Helaas is Wehkamp wel heel snel met vooruitlazen betalen.Maar niet met terug storten.Dit is erg vervelend aangezien we per Direkt bij Bcc een andere droger moesten bestellen en ook vooruit betalen.Dynalogic is een slechte bezorger.Ik heb de reviews gelezen en het verbaasd me dat Wehkamp hier nog zaken mee doet.Maar de klantenservice bij Wehkamp is niet vriendelijk.Denkt niet mee en is te beroerd om te helpen bij klachten.Twee verschillende medewerkers en allebei bot en onvriendelijk.Duidelijk niet geïnteresseerd in hun klanten en kunnen niet begrijpen dat als je drie dagen vrij moet regelen van je werk een droger bestellen een nachtmerrie voor je wordt.Zeker als die nog kapot blijkt te zijn.
Geen Wehkamp voor ons meer.
Heb track and trace van Bcc al binnen.Morgen ochtend tussen 9 en 11 zonder bezorgkosten.Terughalen droger staat op 08.00 tot 20.00.Was op zaterdag ook en toen kwamen ze ook niet opdagen.Mijn vrije dagen zijn op.

TM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Willemien op 01 September 2016

Ons is deze week hetzelfde overkomen. Heb vanmiddag telefonische geannuleerd(is alleen nog steeds niet zichtbaar in mijn account:-(). We hebben er hier vanavond 1 in de buurt gekocht, en heeft al een wasje gedroogd....nooit meer zulke dingen bij Wehkamp bestellen....1 drama en vele vrije uren op het werk kwijt!!

Reageer op deze review

Gebruikte telefoon geleverd gekregen

Beoordeling 
 
7.8

Zatedag een samsung galaxy s6 geleverd gekregen tot mijn verbazing was de verpakking al eerder open geweest en was het dicht geplakt met een witte sticker.
Het bleek gewoon eem 2e handse telefoon zonder bescherming op met volop een scherm onder stof en daar de volle prijs voor betaald? Ik wil graag de s6 maar wel een nieuwe daar betaal ik tenslotte voor

LK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wehkamp blokkeert slechte reviews

Beoordeling 
 
3.8

Ik had zo'n bekende gescheurde jeans gekocht, artikel 866-39-675.
Na 1x dragen scheurde hij verder uit bij de bewust gemaakte gaten en scheuren.
Na 1x wassen komen de draden los of breken.
Dit op de site van Wehkamp vermeld en omdat hij zo negatief was plaatsen ze hem dan niet.
Kijk het is bedoelt voor nieuwe kopers en om ze te beschermen maar NEE hoor die laten ze dan niet zien. Wel aanbod gekregen om op te halen of reparatie maar mij teveel gedoe. En zeker als je zo negatieve dingen blokkeert voor anderen.

RG
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

webcareteam wehkamp op 15 Juli 2016

Goedemiddag,

het kan zijn dat je review bepaalde woorden bevatte en deze niet accepteerde. Hier heeft alleen het systeem zelf invloed op.

Toch wil ik je het advies geven om de jeans aan te melden als klacht. Ik ga er namelijk vanuit dat je klacht gegrond is. Indat geval zal - na goedkeuring - het aankoopbedrag gecrediteerd worden zodat je een nieuwe jeans kunt aanschaffen. Ik geef je dit advies omdat ik vind dat iedere klant recht heeft op een goed product/artikel.

Wat ik ook voor je kan doen is je een waardebon toezenden zodat je de volgende bestelling met een leuk voordeel kunt bestellen. Graag hoor ik van je en ontvang ik je klantnummer en postcode/huisnummer in een privebericht via FB of Twitter. Verwijs dan even naar deze review.

Ik hoor graag van je,

webcareteam wehkamp

Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
2.8

Op 16 juni heb ik twee kasten besteld voor de slaapkamer van mijn zoon van 14.
Dit zou binnen enkele dagen geleverd worden. Bleek dat de artikelen beschadigd waren en werden geretourneerd door de bezorger. Ik heb met Wehkamp gebeld en de kasten werden opnieuw besteld op 23 juni, prima service.
Na aankomst ging ik op vakantie en vandaag heb ik de kasten in elkaar gezet.Wat een pech, bij de eerste kast ontbreekt er een onderdeeltje de la1750sx6. Ik dien hierover een artikelklacht in en weet je wat de reactie is? Er komt een expert kijken! Voor een onderdeeltje! Dit is de mail:
Om jouw klacht, schade of defect goed te kunnen beoordelen, schakelen wij een onafhankelijke externe expert in. Deze zal de beoordeling bij jou aan huis uitvoeren. De kosten voor deze beoordeling nemen wij graag voor onze rekening.
De beoordeling kan leiden tot grofweg twee conclusies:

1. De expert geeft aan dat de klacht is ontstaan door een kwaliteitsgebrek of een fabrieksfout: de oplossing valt onder de garantiebepalingen van wehkamp.

2. De expert geeft aan dat de garantiebepalingen niet van toepassing zijn, doordat de klacht ontstaan is door bijvoorbeeld het niet haaks monteren, een ongelijke vloer of een montagefout (zoals onjuist gebruik van voorgeboorde gaten).
Bovenstaande kan leiden tot het niet goed sluiten van de deuren, het uit de rail lopen van schuifdeuren of het kromtrekken van lades.
Ben je van mening dat jouw klacht onder de garantiebepalingen valt, beantwoord dan s.v.p. deze email waarin je aangeeft dat je hiervan gebruik wilt maken. Wij zullen dan een bezoek van de expert bij jou aan huis regelen.
De expert zal vervolgens z.s.m. een afspraak met u inplannen.

Ook een verwarrende mail overigens, want onderaan staat dat ze een bezoek aan huis regelen van de expert als ik van mening ben dat het te maken heeft met een garantiebepaling. Er komt immers toch een expert?
Toen ging ik kast twee in elkaar zetten (geloof me, ik heb er al veel in elkaar gezet, en is voor mij gemakkelijk).
Maar 1 plank was verkeerd geboord waardoor die plank niet goed te monteren is, het spaanplaat achter de kast was schots en scheef, het ziet er echt niet uit. Dus daar heb ik ook een klacht over ingediend. Het zal ''enkele dagen'' duren voordat er een expert komt (gaat nog grappig worden dat wachten met al die hagelbuien). Dus zit ik nog minimaal een paar dagen zonder kasten. De oude kasten waren zaterdagochtend opgehaald. De kasten zijn dus bestemd voor mijn zoon's slaapkamer van 14, hij is geestelijk en lichamelijk ziek en kan niet veel stress aan. Dus ik wil dat die kasten opgehaald worden en ik wil andere kasten bestellen.

MB
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Webcare Team op 03 Juli 2016

Goedemorgen,

Wat vervelend dat dit is voorgevallen. Ik wil je vragen je klacht en klantgegevens te versturen naar socialmedia@wehkamp.nl zodat we het via deze weg verder voor je kunnen nagaan wat de mogelijkheden zijn.

Mijn excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp.

Reageer op deze review

Product verkopen wat uitverkocht is zelfs na bevestiging en verificatie betaald te hebben

Beoordeling 
 
1.0

Zeer slecht hoor,ik had op zondag een bestelling geplaatst en gelijk ook de bevestiging van de bestelling gekregen die ik op maandag de volgende dag dus zou kunnen afhalen.

Vervolgens check ik op maandagmiddag mijn email om erachter te komen dat ik van de wehkamp een mail heb ontvangen met de vraag voor verificatie door middel van een euro over te maken. Altijd bij de wehkamp besteld en nooit werd mij gevraagd voor verificatie,ook bedragen die hoger waren dan deze bestelling.

Afijn gelijk gedaan natuurlijk en deze verificatie gelijk voldaan. Om vervolgens niks meer te horen.
Op dinsdagochtend nog niks gehoord dus denk ik ga eens kijken bij mijn bestellingen wanneer mijn bestelling binnen zou komen.
Om er doodleuk achter te komen dat achter mijn bestelling het woord uitverkocht stond!!!

Belachelijk en schandalig...Dit is iemand blij maken met een dode muis.

Bevestigen van bestelling en dag daarna nog 1 euro betalen om vervolgens niks mee te vernemen van dit bedrijf en er zelf achter moeten komen dat het product uitverkocht is. Zeer slecht en zal nooit meer een bestelling plaatsen bij dit waardeloze bedrijf.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Wehkamp - Webcare Team op 28 Juni 2016

Wat vervelend en tevens jammer om te horen. De verificatie is echter alleen om veiligheid te garanderen en zal - wanneer een bestelling toch niet helemaal verloopt zoals het hoort - ook direct weer teruggestort worden.

Het komt bij een bijna uitverkocht artikel wel eens voor dat de ene klant de bestelling net iets eerder afrondt dan de andere klant. De klant die als eerst de bestelling bevestigd, zal dan het laatste exemplaar ontvangen. Dit is dan ook direct zichtbaar en bijgewerkt op de website. Ik hoop dat dit een beeld schetst hoe dit verloopt. Dit soort situaties zijn voor iedere webshop moeilijk te voorkomen.

Excuses voor het ongemak.

Wehkamp - Webcare Team op 28 Juni 2016

Wat vervelend en tevens jammer om te horen. De verificatie is echter alleen om veiligheid te garanderen en zal - wanneer een bestelling toch niet helemaal verloopt zoals het hoort - ook direct weer teruggestort worden.

Het komt bij een bijna uitverkocht artikel wel eens voor dat de ene klant de bestelling net iets eerder afrondt dan de andere klant. De klant die als eerst de bestelling bevestigd, zal dan het laatste exemplaar ontvangen. Dit is dan ook direct zichtbaar en bijgewerkt op de website. Ik hoop dat dit een beeld schetst hoe dit verloopt. Dit soort situaties zijn voor iedere webshop moeilijk te voorkomen.

Excuses voor het ongemak.

Reageer op deze review

Wehkamp wilt niet garant staan voor verkochte artikelen

Service 
 
1.0

Wehkamp klantenservice heeft voorgesteld dat ik de halve prijs betaal voor een nieuw exemplaar van een artikel die ik heb welk nog binnen de garantie valt. Absurd!!

DA
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

webcareteamwehkamp.nl op 23 Juni 2016

Goedemiddag,

Wat vervelend dat je dit zo ervaart.

Graag willen we voor je nagaan wat er mogelijk is.
Zou je het kunnen toelichten en je klantnummer willen vermelden via het bovenstaande emailadres?

Met vriendelijke groet,

webcareteam wehkamp

Darren Arnell op 23 Juni 2016

het "bovenstaande" emailadres is niet voor mij zichtbaar..

Reageer op deze review

Bestellen en ontvangen gaan snel, retourneren en geld terug,drama

Beoordeling 
 
5.5

Bestellen, ontvangen en facturen ontvangen gaan snel en prima.
Maar wanneer je iets retour stuurt en geld terug krijgt, moet je heel veel geduld hebben..
Ik wacht nu al meer dan 2 weken op mijn geld.
Terwijl ze reclame maken met binnen 2 weken alles verwerkt... niet dus!!
Ik wacht nog steeds.
Op email wordt ook niet al te snel gereageerd...

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Voor mij een topbedrijf

Beoordeling 
 
9.0

Makkelijk bestellen.
Snelle levering.
Akties: nu bestellen over 5 maanden betalen.
Heel betrouwbaar.
Vaak de laagste prijs.

Natuurlijk gaat er wel eens iets mis.
Voor mijn dochter een koelvriescombinatie besteld die niet werd bezorgd op de afgesproken dag.
Na rondbellen er achter gekomen dat het externe vervoersbedrijf de koelvriescombinatie niet meer in de vrachtwagen kreeg omdat die vol was.
Kan gebeuren, is vervelend, maar niet de schuld van wehkamp.
Volgende dag netjes bezorgt.

Mijn smartoven die ik bestelde en ontving viel midden in een maaltijd bereiding stil.
Niet meer aan te krijgen.
Na een paar uur deed hij het weer.
Klacht gemeld bij Wehkamp op Donderdag.
En ook al werkte hij weer, Wehkamp stond er op dat ik hem terugstuurde omdat het apparaat onbetrouwbaar was.
Maandag een nieuwe en de oude wordt retour genomen.
Er zal ooit wel eens iets fout gaan, blijft mensenwerk.
Maar al 20 jaar klant van wehkamp en blijf dat ook.

Advies: blijf beleefd tegen de medewerkers



R
Was deze beoordeling nuttig? 0 5
Reageer op deze review
395 resultaten - getoond 101 - 120
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... »

Wij zijn benieuwd naar jouw Wehkamp ervaring

WEHKAMP: Het online warenhuis van Nederland is een begrip in Nederland. Van oudsher is Wehkamp bekend van haar geprinte catalogus. Momenteel genereert Wehkamp echter het merendeel van haar verkopen via haar webshop. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Het productassortiment is groot. De voornaamste productgroepen zijn Mode, Elektronica en Wonen. Een volledig overzicht van alle producten vindt u op Wehkamp.nl.

Bestellen bij Wehkamp

Uiteraard heeft Wehkamp haar webwinkel goed op orde. Vele duizenden consumenten shoppen dagelijks bij het online warenhuis. Alle gangbare betaalmogelijkheden zijn actief en uiteraard is het Thuiswinkelwaarborg keurmerk in het bezit! Grote concurrenten van Wehkamp zijn Bol.com en Zalando.

Wat is uw ervaring met Wehkamp? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Wehkamp hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Wehkamp reviews lezen.

Thuiswinkel Waarborg
Telefoonnummer: 0900 9809
Meer info over Wehkamp op Wikipedia

Veelgestelde vragen

Hoe werkt gratis retour sturen naar Wehkamp?

Retourneren naar Wehkamp kan gratis bij een DHL ServicePoint. Je hebt 30 dagen bedenktijd, waarin je het artikel mag passen en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Je dient het artikel wat je retour wilt sturen wel eerst aan te melden op de website van Wehkamp.

Is bezorgen bij Wehkamp gratis?

Bestellingen vanaf € 20.- worden door Wehkamp gratis bezorgd, zowel grote als kleine artikelen. Voor bestellingen onder de € 20,- betaal je € 2.95 bezorgkosten bij Wehkamp.

Algemene informatie

Keurmerken
Thuiswinkel Waarborg
Verzendkosten
Gratis voor enkele producten. Rest afhankelijk van gewicht en grootte.
Levertijd
indien mogelijk volgende werkdag
Productgroepen
  • kleding
  • Mode
  • Speelgoed
  • Wonen
  • electronica
  • verzorging
  • badmode
  • Interieur
  • etc.
Merken
Teveel om op te noemen
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • vooruitbetaling
  • gespreid betalen

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

amazon
 
3.9 (227)
Wehkamp reviews
 
3.9 (360)
bol.com ervaringen
 
3.6 (266)
HEMA reviews
 
4.0 (75)
EuroTops
 
4.2 (22)